کسی میدونه تا کی قراره این قیمت 360 به صورت نجومی و تخیلی بره بالا ؟؟هر ساعتی میاد داره گرونتر میشه
360 آرکید 285 تومن:18::18::18:
کسی میدونه تا کی قراره این قیمت 360 به صورت نجومی و تخیلی بره بالا ؟؟هر ساعتی میاد داره گرونتر میشه
360 آرکید 285 تومن:18::18::18:
بازی assasins creed2 و prince of percia که میزارم تو دستگاه میگه mixed media disc و اجراش نمیکنه.گفتم مشکل از دیسکه و رفتم از یه مغازه دیگه خریدم ولی باز همون ارور رو میده.مشکل چیه؟
دوست عزیز از من میشنوی ! اگه واقعا شوق و هیجان خرید داری و میخوای توی تابستون بازی کنی! حتما کنسول رو توی همین روزا بگیر! چون توی تابستون هر روز قیمت ها میره بالا! مطمئن باش تا ماه دیگه 100 هزار تومان به همین قیمت اضافه شده!نقل قول:
پارسال هم همینجوری بود! ولی اگه قصد خرید داری ولی میتونی صبر کنی ، بمون بعد از تابستون بخر
موفق باشی
نه نمیشه.نقل قول:
از لحاظ قیمت ها خبری ندارم ولی طبیعطا ارزون تره.هر چی باشه بانه هست.ولی چون اون جا مستقیم وارد میشه فکر نکنم کپی خور باشه و باید بده کپی خور کنند که حدود 10 تومن میشه.:46:نقل قول:
به شخصه از بانه نمیگرفتم چون اطمینان ندارم...:13:
اینجا چند نفر هم داشتند هیچ کدوم راضی نبودند.چه کاریه 4 تا باطری شارژی بگیر با یک شارژر خیلی هم خوبه و هیچ مشکلی برای دسته به وجود نمیاد.مطمئن باش ضرر نمیکنی.:10:نقل قول:
واقعا کفر آدم در میاد.همون 360 ها رو که 240 میفروختند دارن میفروشن 300 تومن.اگه باز خودشون گرون میخریدند یه حرفی ولی همون قیمت خریدند و دارن گرون تر هم میدند و خجالت هم نمیکشند.نقل قول:
خیلی ریلکس جواب میدن خوب تابستونه...
با این افزاش قیمت الان سوپر الیت چنده؟:13:
اقا میگم الان قیمته رفته من کنسولمو بفروشم باز اومد پایین یکی دیگه بخرم ؟:31:
آشغال به معنای واقعی :2:نقل قول:
من میخوام سفارش بدم واسم بیارم! ببینم الان قیمت تو کشورهای دیگه چنده؟ اورپا مثل انگلیس!؟
چون پسر خاله من الان داره انگلیس درس میخونه داشتم داشتم فکر میکردم از اونجا 360 بخره واسم اینجا کپی خورش کنم به صرفه تره./نه؟
البته من کنسولم رو خریدم خیلی وقته ولی داشتم فکر میکردم اینطوری هم میشه یا نه!؟
الان تو آمازون چند زده الیت رو؟ پایین اومده؟
تو سایت خود xbox که قیمت ها اومده پایین و xbox جدید همون 300 دلاره و قیمت elite و arcade هم 50 دلار کم شده:46:نقل قول:
یعنی کسی واقعا نمیدونه؟ :wac:نقل قول: