اینجوری ست کردم اما سایت مجهول الحال گلستان پیام نور رو باز نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجوری ست کردم اما سایت مجهول الحال گلستان پیام نور رو باز نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مقدار 128 رو زیر 20 بذار بعد با dns 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 تست کن ببین تغییری میکنهنقل قول:
سرعت لود اينستا و تلگرام از ديشب تا حال، افتضاح
برای من مثل قبله سرعتشنقل قول:
------------------------------------
کسی کد تخفیف برای خرید سرویس حجمی داره ؟
سلام دوستانی که های وب دارن و کسایی که PS4 دارن و دیتا بازی دانلود میکنن با چه طرحی میگیرن مثال 50 گیگ یک دیتا بازی چقدر هزینه اش میشه ؟آیا های وب برای دانلود خوب هست؟ چون شبانه رایگان نداره نظر شما چیه های وب یا شاتل ؟ آیا های وب مثل شاتل شاتلندی داره که فایل ها رو ریموت کرد ؟ من پیشگامان دارم شبانه 20 گیگ میتونمم دانلود کنم هر شب اما خب حجم روزانه سریع تموم میشه و هی مجبور میشم حجم بخرم یک راهنمایی بفرمایید چیکار کنم پیشگامان بونم یا بیام های وب یا شاتل
سلام والا های وب برای وبگردی و کارهای روزانه قیمتش مناسبه و برای دانلود سنگین توجیح نداره و گرون در میاد وقتی بسته های شبانه ایرانسل یا همراه اول هست . بنده نت گوشی رو شیر میکنم رو ps4 دانلود سنگین رو با بسته نامحدود همراه اول انجام میدم . موفق باشیدنقل قول:
من یه ماهه هفت گیگ دارمنقل قول:
مشکل از dns پیش میاد یبار باید اتوماتیکلی تست کنید تیک رو بیارید رو گزینه اول بذارید بعد سیو کنیداگه نتیجه گرفتید باز برگردونید به همین حالت دستینقل قول:
سامانه های دانشگاه رو اوردن رو زیر ساخت انداختن dns ها خارجی نمیتونن ادرس هایی که رو سرورای زیرساختن رو ترجمه کنن بهتره یکی از dns هارو پیش فرض مودم یعنی 192.168.1.1 قرار بدید
دانشگاه کار قزوین هم همینطوری هست واسه من رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم باز کنم با دی ان اس خارجی
سلام یه چندتا dns گذاشتید چند مدت پیشنقل قول:
پیدا نمیکنم اون پست رو اگه میشه دوباره بذارید
ممنون
نقل قول:
بفرما اینم دی ان اس های اپدیت شده تست شده بر اساس بهترین پینگ و سرعت لود پیج
حتمن یکی از دی ان اس هارو داخلی بذارید که تو داخلی ها دچار مشکل و کندی نشید
بهترین اینه یکی از دی ان اس هارو 77.77.77.77 که مال خود های وب هم هست بذارید
یکی ازینارو تست کن با پینگ بعد با هفتادو هفت بالا میکس کن انتخاب کن
هلند
91.239.64.211 پینگ 119
37.72.170.41 پینگ 110
185.133.72.100 پینگ 120