برا من 6:18:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
i don't knowنقل قول:
Printable View
برا من 6:18:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
i don't knowنقل قول:
آره پارسال که کلش رایگان بود چه کیفیم داد ...نقل قول:
منم 11 اسفند تمدید کردم البته رزرو هستش چون این یکی هنوز تموم نشده .....نقل قول:
شانس نداریم .
ضمنا من بگم یه شب من 12.30 تا 5 صبح دانلود گذاشته بودم بعدش هرجای این مدیریت سرویسم رو گشتم اصلا رایگانی برام ننداخته بود ؟!!!!!!!!!!!!
رفتم بهشون گفتم حتی مرکز تماس گرفتم فکر کردن من متوجه نیستم آخرش کم آوردن اما آخرشم هیچ کاری نکردن . منم هیچ ..........................
یعنی می شه
از دوستان تهرانی کسی توی مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی سرویس پارس آنلاین گرفته؟
اگر بله ، ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.
سلام
دوستان 12:30 به بعد هنوز رایگان هست یا اینکه جدیدا دیگه کنتور میندازه ؟
الان به ماها در بهترین حالت فقط 15 روز مدت اضافی (بابت تمدید اشتراک) و روز اضافه یا ترافیک رایگان (بابت نوروز ) میدن ؟
کاشکی ترافیک دو برابر هم میدادن :D شاتل میده .
وای فکرش رو بکنید مثل نوروز 90 از نو پارس بیاد تمام 13 روز رو رایگان کنه اونم با سرعت تووووووپ
سرعت عید 90 من 24 ساعت روی 240 تا 250 بود ، حالا بگید با چه اشتراکی ؟؟؟:27:
با اشتراک 128 :8::21:
حالا امسال که 256 دارم ببینیم بهتر میشه یا بدتر :20:
کاملا باهات موافقمنقل قول:
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومد. چند وقته متوجه شدم که اینترنتم خیلی بیشتر از چیزی که استفاده میکنم مصرف میشه و سریع تموم میشه واسه همین برنامه نصب کردم که مصرف رو چک کنه. الان متوجه شدم که دیروز 18 ام توی پنل پارس میزان مصرفم رو 550 زده ولی تو برنامه که خودم دارم حدود 200 مگ مصرف داشتم!!!!! دانلود شبانه هم نداشتم اصن.
زنگ زدم تهران گفت باید بری نمایندگی شهرتون پیگیری کنید. کسی میدونه جریان چیه؟ اشتباه شده یا دزدی میکنه پارس؟