پسوررد صفحه مشترکینو میخوام.همون که زیر مودم نوشته شده اما مخدوشه و خونده نمیشه,به قراردادمم دسترسی ندارم.به 83869999 زنگ زدم گفتن که ما نداریم,گفتن اون دویستو خورده اییها!! دارن.من نفهمیدم منظورش چیه.
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Printable View
پسوررد صفحه مشترکینو میخوام.همون که زیر مودم نوشته شده اما مخدوشه و خونده نمیشه,به قراردادمم دسترسی ندارم.به 83869999 زنگ زدم گفتن که ما نداریم,گفتن اون دویستو خورده اییها!! دارن.من نفهمیدم منظورش چیه.
اگه امکان گرفتن adsl داری اصلا به صرفه نیست!:n22:نقل قول:
مال منم داره تموم میشه منم میخوام adsl بگیرم
اونو روی جعبه ی مودم هم نوشته. به اونم دسترسی ندارین؟نقل قول:
نه ندارم.تنها راهم تماس با پشتیبانیه که اونم کارشناسشون گفت دویستو خورده ایها دارن ما نداریم.میشه یکی بگه منظورش چی بوده؟در واقع به من گفت از یه جای دیگه بگیر اما من منظورشو نفهمیدم.مگه مبین نت چندتا قسمت پشتیبانی وایمکسی داره؟
از 3 شنبه هفته پيش مودم كه داده بودم تبديل كنن به مبين نت گرفتم گفت كه پنج شنبه مبين نت تعطيل هست به خاطر انتخابات بعد شنبه يكشنبه يه اس ام اس مياد برات بعدش يه ايميل هنوز كه خبري نيستش. خود مودم رو وصل كردم هيچ آنتني نميده داخلش رفتم اصلا هيچ تنظيماتي نداره در صورتي كه قبلا ايرانسل بود تنظيمات داشت هنوز يوزر و پسورد ايرانسل روش بود. اينها چيش رو بردن تبديل كردن. الان تا اس ام اس نياد مودم كار نميكنه؟؟؟ چون اونجايي كه اصلا خط نميده با همين مدل مودم براي مبين نت بود گذاشتم 3 خط آنتن داشت.
نقل قول:
اول با اینترنت اکسپلورر این آدرس رو باز کن
بعد روی گزینه forgot password کلیک کنکد:
http://109.203.108.18:9080/nser/login/loginToECAction.do?method=init
حالا باید یوز نیم یا همون URI رو وارد کن و کد امنیتی رو توی عکس هم وارد کن پسوردش به ایمیلی که قبلا باهاش ثبت نام کردی فرستاده میشه
نکنه ایمیلت رو هم نمیدونی!؟:n02:
بعد از تماس با شماره 096790 و ورود به بخش مشترکین(شماره 1) ، گزارش دادن خرابی و مشکلات یعنی شماره 2 انتخاب تا اطلاعات موردنیاز بهتون داده بشه ... بخش تمدید طرح، اطلاعات مشترکو بطور کامل ندارن ... موفق باشیدنقل قول:
واقعا خسته نباشن، پس مودم را گرفتن چه کار کردن ؟ من جزییات کار را نمیدونم ولی به نظرم تنها باید مک آدرس مودم توی شبکه مبین نت تعریف بشه (که نیازی به مودم نیست) بعدشم باید تنظیمات مبین نت توی مودم ست بشه. این که وصل نمیشه مال اینه که تنظیمات شبکه مبین نت نیست مال ایرانسله.نقل قول:
دوستان چند روزه با این وایمکس مبین نت مشکل پیدا کردم....
دایم قطع و وصل میشه..... قعطی بیشتر از 5 ثانیه طول نمیکشه.... !
کسی میدونه مشکل چیه؟ کلا بعد از هر 10 دقیقه یک بار قطع و وصل میشه...!
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
آی پی ها رو هی عوض میکنن