عجب توجهی....! :31:نقل قول:
و عجب سوتیی...
حواسم نبود.
یه بار که سرعت برای شما بالاست, برای بقیه پایینه, یه بار که برای بقیه بالاست, برای شما پایینه.
کسی میدونه آرت مشهد هم سرعتش اومده بالا یا نه؟
Printable View
عجب توجهی....! :31:نقل قول:
و عجب سوتیی...
حواسم نبود.
یه بار که سرعت برای شما بالاست, برای بقیه پایینه, یه بار که برای بقیه بالاست, برای شما پایینه.
کسی میدونه آرت مشهد هم سرعتش اومده بالا یا نه؟
من سرعت دیشبم فیکس روی 64 بود!!!
حالا ببینیم فردا شب چطوریه!
اعتراض جواب میده!
من الان زنگ زدم گفتم بابا 1 مگ نمی خوام ... سرعت به درک ... مرکز نمی کشه همش قطع میشم ... بساطی شده ها :41:
به به می بینم که پروفشنال شدم :27: خودم به خودم تبریک میگم .... عمریه تو این تاپیک شاتل با بروبکس قدیمی دور هم جمعیم :5:
با این تعرفه هایی که مخابرات داره میده که شاتل ورشکست میشه
چرا دوستان نمیرین از مخابرات بگیرین؟
دوستان این که اینجا هی پست بدیم اصلا فایده نداره که سرعت کمه
باید عملی اقدام کرد
من امروز رفتم شاتل اصفهان با یکی از مسئولینش کلی صحبت کردم اونها اصلا نمیدونستن این مشکل افت سرعت از بعضی سرور ها را گفتم خود مسئوالش هم تعجب کرده بود که چرا رو بعضی سرورها سرت کم شده!
حتما موضوع را به تهران گزارش میدن این پشتیبانی آنلاین را بخیال بشید و هر کس سرعتش شبانش رو بعضی سرورها کمه بره نمایندگی که ازش اینرتنت گرفته و موضوع را کامل براشون شرح بده
تا خود اونها اقدام کنند و به نمایندگی تهران فشار بیارن
پس خواهشن دوستانی که سرعت شبانشون کمه برند حضوری پیش نمایدندگی های شاتل! پشتبانی آنلاین و ... را بیخیال بشید که فقط میپیچونندتون
عصبي نباش يادته ديروز سرعت تو زياد بود مال من كم؟نقل قول:
حالا برعكس شده :31: نوبتي كرده شاتل :31:
مال من که همیشه خدا پایینه . اگه نوبتی چرا نوبت به ما نمیرسه
دیشب به زور 400 مگ دانلود کرد
طرفای ساعت 7صبح که میرسه سرعت درست میشه و میره روی 69 ولی چه فایده
سلام منم دیشب نوسان زیاد داشتم یعنی سرعت میومد رو 18 بعد میرفت رو 118 :31: با این حال 1وخورده ای دانلود کردیم خدا
راستی من شنیدم قیمت های مخابرات خیلی خوبه کسی از قیمت هاش خبر داره میگن همشون هم نامحدود هستن درسته؟