سلام بچه ها به این ایمیل بزنین و بگید تا سیاستشونو تغییر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =اقای صالحی نژاد معاونت کیفیت
هر که یه ایمیل نزنه خدا ازش نگزره
Printable View
سلام بچه ها به این ایمیل بزنین و بگید تا سیاستشونو تغییر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =اقای صالحی نژاد معاونت کیفیت
هر که یه ایمیل نزنه خدا ازش نگزره
نقل قول:
من هر کی حرف غیر منطقی بزنه جلوش وا میستم
در مورد شما هم ک گفتم سرویستون شانسی خوب درومده حتما که 2مگ رو شبانه 350 ک میدن بهتون!!!
و شما بودی میگغتی اسیاتک نامحدودش نامحدود واقعی هست یادتونه که؟؟؟
گفتید چون قیمت رفته بالا اسیاتک میمونم!!! اینم که یادتونه؟؟؟
حالا این های وب چطوره؟کاربراش راضی هستننقل قول:
سرعت شبانه رایگانش رو چند بسته میشه؟
ساعت رایگانش چقدر؟
وقتی همه مشکل دارن , اینطوری صحبت کردن شما که سرویست خوبه اصلا درست نیست . ما همه اعصابمون خورده و همش هم تقصیر شرکت آسیاتک هستش . شما همین طور سرویس رو بچسب و شنگول باش . همه حقشون هست که به ازای پولی که این همه زحمت میکشن , سرویس خوبی گیرشون بیاد . اما وقتی شرکت یکدفعه همه چیز رو به نفع خودش تغییر داده , خوب دیگه نباید طرفداری کرد . :n01:نقل قول:
دیگه داری خیلی لوس میشی:n23: اون بنده خدا خودش میدونه اندروید وای فای نیست ولی انگار این شمایی که نمی فهمی وقتی یه نفر یه اشتباهی کرد اول محترمانه بهش توضیح میدن .
یه دلیلشم همین که دارم بهت می گم من تو 10 روز گذشته هر شب 6.5 گیگ دانلود کردم ، ولی حرف تو اون کله ات نمیره:n24:
حیف که نمیشه کسایی مثل تو رو از تو p30world بیرون کرد:n25:
شکر خدا رو بکن اینترنت یک داری دیگه:n08:نقل قول:
خدا رو شکر همه هم انگار دارن یکی یکی تخلیه میکنن.
تاپیک دیر بروز میشه.....
نقل قول:
های وب که دیگه بدتر از اسیاتکه.
پارس انلاین باز بهتر
شاتل هم خوبه.
آره حرف نداره.خیلی عالیه.نقل قول:
اما ساعات رایگان شبانش خیلی بد موقع هست.
فکر میکنم اگه یه متن کوتاه و رسا باشه اونم تو یه مضمون همگی هم بنویسید زیر که اعتراض همگانی به سرویسها اینجوری بهتر اثر بخش باشه حداقل اینجوری متوجه میشن که یک هماهنگی و یکصدا شدید.نقل قول:
نه اینکه هر کسی یه چیزی بنویسه و این بابا هم اصلا نخونه.
یکی از دوستان من های وب داره مدام هنگام استفاده قطع میشه.....نقل قول:
ساعت رایگانشم که ساعت 4 بامداد تا 7 صبح که اگه بگن نداره سنگین تره.
ی چیز جالب رفتم تو سایت های وب شمارمون دادم میگه شما مشترک ما هستید!!!
ز زدم بهشون یوزر پسورد بهم دادن!!!
یعنی چی؟؟؟
:)))))