-
نلو وينگادا براي هدايت پرسپوليس وارد تهران شد
کانون هواداران پرسپولیس : وي كه در پرونده اش حضور در تيمهاي باشگاهي و ملي متقاوتي را تجربه كرده، بامداد امروز وارد فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) شد.
وينگادا در حالي قدم به ايران گذاشت كه هيچيك از اعضاي هيات مديره و مديران باشگاه پرسپوليس در فرودگاه حضور نداشتند.
-
وينگادا: فقط به پيروزي در پرسپوليس فكر ميكنم
کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگادا كه اوايل بامداد امروز وارد تهران شد، در جمع خبرنگاران حاضر در فرودگاه امام خميني (ره) اظهار داشت: از زماني كه فوتبال را در پورتو آغاز كردم تا كنون، همواره به پيروزي فكر كرده ام. در تيم جديدم نيز با كمك كادر فني، در تلاش براي تحقق اين هدف خواهيم بود.
وي درباره شناختش از فوتبال ايران، عنوان كرد: مرداد ماه كه همراه اردن به ايران آمدم، شناخت خوبي در اين زمينه به دست آوردم. ديدار اخير پرسپوليس را هم كه برابر داماش برگزار شد، ديدم.
سرمربي پرتغالي درباره حضورش در آستانه دربي، اظهار داشت: مي دانم كه اين ديدار يكي از مهمترين دربي هاي جهان است. ديدار استقلال برابر راه آهن را هم ديده ام. در تلاشيم تا زمان برگزاري اين بازي، اطلاعات بيشتري از حريف كسب كنيم.
نلو وينگادا درباره فعاليت در باشگاهي با هواداران بي شمار، گفت: به فعاليت در چنين وضعيتي عادت داشته و تجربه آن را هم دارم. فوتبال ورزشي بينالمللي، با يازده بازيكن، يك توپ و قوانيني يكسان در جهان است.
سرمربي جديد تيم پرسپوليس از پيوستن يك مربي بدنساز به كادر فني خبر داد. وي تا روز آينده به تهران خواهد آمد.
ادواردو مانوئل مارتينو وينگادا (نلو وينگادا) نام كامل سرمربي جديد پرسپوليس است. وي در 39 ماه مارس سال 1935 و در پرتغال به دنيا آمد.
وي سابقه فعاليت در تيمهاي بلننسه، آكادميكا، سينترس، بنفيكا، مارتيمو، الزمالك و ويداد كازابلانكا را دارد. تيمهاي ملي اردن، عربستان، زير 23 سال مصر و زير 20 سال پرتغال را نيز وينگادا هدايت كرده است.
-
وینگادا: امیدوارم هواداران پرسپولیس مرا عضو خود بدانند
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین اظهار نظرش پس از ورود به تهران ابراز امیدواری کرد هواداران پرشمار این تیم وی را به عنوان عضوی از خانواده خود بپذیرند.
ادواردو مانوئل مارتینیو وینگادا که بامداد امروز از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشورمان شد در نخستین اظهار نظر خود گفت: با توجه به فعالیت هایی که در قاره آسیا داشته ام شناخت نسبی از فوتبال ایران دارم و امیدوارم این شناخت به من کمک کند.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه دیدار این تیم برابر داماش گیلان را تماشا کرده است خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانم به کمک سایر همکارانم در کادر فنی و همت بازیکنان، پرسپولیس را به جایگاه شایسته ای برسانیم.
وی خبر حضور دو دستیار خارجی دیگر در کادر فنی پرسپولیس را تایید کرد و گفت: امیدوارم همه خانواده پرسپولیس دست در دست هم دهند تا این تیم را به موفقیت برسانیم.
وینگادا در پاسخ به این پرسش که کارش را از چه زمانی آغاز خواهد کرد و آیا حضورش در پرسپولیس قطعی شده است گفت: من از این لحظه یک پرسپولیسی هستم و از امروز هم کارم را با این تیم شروع خواهم کرد.
سرمربی جدید سرخپوشان نسبت به آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: من به آینده خوشبین هستم و امیدوارم هواداران پرسپولیس مرا به عنوان عضوی از خانواده خود بپذیرند تا بتوانیم به کمک یکدیگر این تیم را به جایگاه شایسته ای در لیگ برسانیم.
قرار است وینگادا امروز پس از عقد قرارداد نهایی، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس را برای دیدار روز جمعه برابر استقلال زیر نظر بگیرد.
-
نورى: با شكست استقلال نوار پيروزى هاى اين تيم پايان مى يابد
کانون هواداران پرسپولیس : پژمان نورى، هافبك تيم پرسپوليس گفت: پرسپوليس براى رسيدن به روزهاى اوج خود بايد استقلال را شكست دهد و ۳ امتياز را از آن خود سازد.وى ادامه داد: اكنون همه شرايط در پرسپوليس براى پيروزى مقابل استقلال آماده است و بازيكنان اين تيم هيچ مشكلى ندارند.وى افزود: ما با شكست دادن استقلال مى توانيم به نوار پيروزى هاى اين تيم پايان دهيم و از طرفى خود را به صدر جدول نزديك كنيم زيرا در هفته هاى بعدى نيز استقلال قطعا دچار لغزش خواهد شد.هافبك پرسپوليس ادامه داد: استقلال حريف ديرينه ما به حساب مى آيد و اين تيم در اين فصل نتايج بسيار خوبى را كسب كرده اما ما با تمام قوا مقابل آنان ظاهر مى شويم و از اين بازى فقط پيروزى را خواهان مى باشيم. پژمان نورى در پايان در خصوص آمدن وينگادا به پرسپوليس هم گفت: از وينگادا شناختى ندارم زيرا با اين مربى هنوز كار نكرده ام.
-
جلسه مشترک لیدرهای پرسپولیس و استقلال در آکادمی ملی المپیک
کانون هواداران پرسپولیس : جلسه مشترک هماهنگی لیدرهای پرسپولیس و استقلال در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این نشست که از هر باشگاه 25 لیدر حضور داشته و به همراه حقیقتفر معاونت فیزیکی سازمان، آ ایلکا ریاست حراست فدراسیون فوتبال، ملامحمد رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال، تهرانی مسئول لیدرهای باشگاه پرسپولیس و پورسیف مسئول لیدرهای باشگاه استقلال به بحث و تبادل نظر جهت هماهنگی بیشتر برای تشویق تیم ملی پرداخته و شعار باشگاه پرسپولیس مبنی بر "اتحاد قرمز و آبی اتحاد ملی" مورد پذیرش قرار گرفت.
همچنین عباس اسماعیل بیگی به نمایندگی از لیدرهای پرسپولیس و داوود جورابلی به نمایندگی از لیدرهای استقلال به عنوان هماهنگ کننده سکوها در طول بازی ایران و کره جنوبی انتخاب شدند.
-
جلسه معارفه وینگادا در باشگاه پرسپولیس برگزار شد
کانون هواداران پرسپولیس : جلسه معارفه سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس در دفتر حاج عباس انصاری فرد مدیر عامل باشگاه پرسپولیس برگزار شد.
ادواردو مانوئل مارتينو وينگادا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از ورود به تهران، صبح امروز با حاج عباس انصاری فرد مدیر عامل و محمود خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس دیدار و گفتگو کرد.
گفتنی است؛ پس از جلسه معارفه، مسائلی چون ثبت قرارداد و برنامه های وینگادا مورد بررسی قرار گرفت.
-
جلسه توجيهي بازيكنان پرسپوليس و استقلال به تعويق افتاد
کانون هواداران پرسپولیس : از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، كلاس توجيهي براي بازيكنان دو تيم استقلال و پرسپوليس در نظر گرفته شده تا آنها با قوانين و مقررات در آستانه دربي 66 بيشتر آشنا شوند.
اين جلسه قرار بود امروز برگزار شود اما به روز پنجشنبه موكول شد.
جلسه توجيهي بازيكنان استقلال و پرسپوليس عصر پنج شنبه در هتل آكادمي فوتبال برگزار خواهد شد و پس از آن بازيكنان شام را با يكديگر صرف مي كنند.
-
قرارداد رسمي وينگادا و دستيارش امضا شد
کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگادا سرمربي پرتغالي پرسپوليس از ساعت 11 الي 12:30 در محل باشگاه پرسپوليس با مسئولان اين باشگاه مذاكره كرد و پس از آن به همراه يكي از دستيارانش قرارداد رسمي خود را امضا كرد .
اين قرارداد 5/1 ساله است و در پايان فصل جاري در صورت رضايت مسئولان باشگاه پرسپوليس تمديد خواهد شد.
وينگادا در اين نشست ضمن تقدير و تشكر از اعتمادي كه به او شده اعلام كرد آينده روشني براي پرسپوليس متصور است.
عباس انصاري فرد نيز در خصوص شرايط پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا و هواداران بي شماري كه اين تيم دارد توضيحاتي به وينگادا داد.
در اين نشست محمود خوردبين دقايقي حضور پيدا كرد.
وينگادا ساعت 14 امروز در تمرين پرسپوليس حضور خواهد يافت.
مبلغ قرارداد اين مربي هنوز اعلام نشده است.
-
اسامي محرومان هفته بيست و ششم ليگ برتر اعلام شد
کانون هواداران پرسپولیس : اسامي محرومان به شرح زير است:
پاس همدان:
وحيد علي آبادي، محمد رضا ماماني
پرسپوليس:
ابراهيم توره
راه آهن:
مجتبي زارع، مهدي تاتار
صباي قم:
رضا مهاجري (مربي ؛كه بر اساس راي كميته انضباطي به مدت 2 جلسه محروم است.)
-
كاروانهو: 11 سال است كه كنار وينگادا هستم
خوآن آرنالدو كوريرا كاروانهو در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ اظهار داشت: 18 سال است كه در فوتبال هستم و از 12 سالگي در ليگ برتر پرتغال بازي كردم. معروفترين تيمي كه براي آن به ميدان رفتم و علاقه زيادي به آن دارم ماريتيمو پرتغال است.
دستيار وينگادا ادامه داد: از فوتبال ايران شناخت دارم. 11سال يار او بودم و در ايران هم به هيچ عنوان او را تنها نگذاشتم. در مسابقات غرب آسيا همراه وينگادا به تهران آمدم. در ديدار فينال آن مسابقات تيم ملي ايران نشان داد كه يكي از بهترين تيمهاي آسياست.
كاروانهو خاطرنشان كرد: بازي پرسپوليس مقابل داماش گيلان را ديدم و به طور نسبي بازيكنان اين تيم را شناختم. اميدوارم در كنار وينگادا در پرسپوليس فردي مؤثري باشم. ميدانم اين تيم در ايران علاقهمندان زيادي دارد.
اين مربي تاكيد كرد: دوست داشتم به فوتبال ايران بيايم و به همين دليل بعد از اينكه وينگادا با من صحبت كرد از تيم ملي اردن به پرسپوليس آمدم. اميدوارم بتوانم خاطرات خوشي در كنار وينگادا در ايران به جاي بگذارم.
كاروانهو يادآور شد: به مسئولان باشگاه پرسپوليس تبريك ميگويم كه به ما اعتماد كردند. هواداران پرسپوليس بدانند روزهاي خوبي در انتظار اين تيم است. من تجاربم را تمام و كمال در اختيار اين باشگاه ميگذارم. ميدانم بازيكنان ايراني از لحاظ تاكتيكي و تكنيكي بسيار خوب انعطاف پذير هستند.