تفاوت بین مانیتور معمولی و LCD در بازی های 360 چقدره ؟ یعنی میخوام بدونم اگر بخوام 360 بگیرم باید حتماً مانیتورم رو هم عوض کنم و یک LCD بگیرم ؟؟ تفاوت کیفیت خیلی زیاده ؟؟
تفاوت بین مانیتور معمولی و LCD در بازی های 360 چقدره ؟ یعنی میخوام بدونم اگر بخوام 360 بگیرم باید حتماً مانیتورم رو هم عوض کنم و یک LCD بگیرم ؟؟ تفاوت کیفیت خیلی زیاده ؟؟
اکسس پوینت در حقیقت یک روتر بیسیم هست (البته نه دقیقا) که دو یا بیش از دو تا لن وایر لس و حتی سیمی رو با هم مرتبط میکنه . قیمتش هم فکر کنم 50-40 تومنی باشه به پول ایران .نقل قول:
بله نتال با یک مبدل USB به دستگاه های قدیمی هم وصل میشه . البته اسمش دیگه نتال نیست ، اسمش کینکت هست .
اره کیفیت فرق میکنه .کلا LCD یه چیزه دیگست.شما اگه بتونی تلویزون بگیری بهتره :46:نقل قول:
البته بتگی به نوع بن داره و گاهی اوقات دسترسی شما علاوه بر live به هاردتونم قطع میشه یعنی نمیتونید رو هارتون بازی نصب کنید :31:نقل قول:
درسته امانقل قول:
اون مشکل خیلی وقته حل شده
و به راحتی میشه رفعش کرد
جدا ؟:8:میشه بگبد چه طوری ؟نقل قول:
با آپدیت کردن..:8:نقل قول:
الان یکی از دوستانم رفته " بانه " میگه میخواد 360 بگیره ! به نظر شما از اونجا بگیره بهتره یا از مشهد ؟ اگر از اونجا بگیره, آپدیت هاش ردیفه و کپی خور شده یا اینکه باید بیاد اینجا کپی خورش کنه ؟ تفاوت قیمت ها چقدره ؟
لطفا سریع جواب بدید خیلی عجله داره.
منم دقیقا همین سوالو دارم. تفاوت قیمت بانه با تهرانو کسی میدونه؟:20:نقل قول:
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
کسی اینجا هست که play & charge kit داشته باشه؟ یعنی خوب نیست؟؟نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم ایا دسته های pc رو میشه در xbox360 استفاده کرد ؟؟؟؟
کلکی راهی مثلا وصل کنی به کامپیوترو ......
ممنون میشم اگه جوابمو بدید ..