آقا شاهین
خبر ندارین پوشش بالای لشگرک رو کی میخوان یه حالی بهش بدن؟
آقا شاهین
خبر ندارین پوشش بالای لشگرک رو کی میخوان یه حالی بهش بدن؟
سلام لطف كنيد تو اين تاپيك هم يه سر بزنيد و يه كمكي بكنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160833
آقا شاهین خیلی سخت نگیر ... بعضی وقتها بعضی از پستها خیلی پرچونه میشه ... معمولا اونهایی هم که علاقه ندارن سر سری ازش رد میشن .... ولی به نظر من تاپیکه دیگه ... کاریش نمیشه کرد ... نمیشه خیلی قاعده و اصول براش تعریف کرد .... بجز اینکه اینجا تاپیکه ایرانسله و بحث غیر ایرانسلی ممنوعه ...نقل قول:
منم الکترونیک خوندم و حرف شما درسته .... اما روی آنتن خیلی بحث نیست و به قول شما از روی آنتن نمیشه تشیخص درستی داد .... ولی از روی دکل ها میشه ... مثلا اپراتور اول با یه پیمانکار قرارداد نصب دکل می بنده اون پیمانکار هم همه دکل ها رو با یک سازه مشخص درست می کنه و نصب می کنه ... و اپراتور دیگر امکان داره دکل ها شو به شکل دیگری بسازه .... توی تهران این تفاوت دکل ها بین همراه اول و ایرانسل کاملا مشهوده ... ضمن اینکه تا قبل از ورود ایرانسل دکل هایی می دیدیم و بعد از ورود ایرانسل دکل هایی اضافه شد ... خوب میشه فهمید که کدوم ماله کدومه ... خصوصا من که رشته تحصیلیم بی ربط به این موضوعات نبود با بچه های دیگه خیلی حساس به این دکل ها نگاه می کردیم ...نقل قول:
... ایضا حدود 3 ماه کارآموزی دوران تحصیلم رو تو مرکز تلفن گذروندم که حدود 2 هفته موضوع تلفن های همراه رو بررسی می کردیم ... اگه مجالی بشه از اون مباحث براتون میگم هر چند بحث امکان داره خیلی فنی و برای عموم به درد نخور بشه ....
از اتوبان قم – تهران به بعد آنتن فوله و فقط یه جاهایی از اتوبان ضعف آنتن داره تا برسی به خود تهران
از تهران و اطرافش هم چی دارم بگم که حتی بعضی جاها خیال میکردم تهرانسل دستمه نه ایرانسل!!:31:
تهران که بیشتره جاهاش cell info فعاله و توی جنوب شهر هم اطلاعاتش دقیقتره
مثلا وقتی روی گوشی اسم شهر ری افتاد تا سرمو چرخوندم حرم حضرت عبدالعظیم رو دیدم
توی ورامین ، پیشوا و اطراف تهران هم دقیق بشی آنتن های ایرانسل رو پشت بوم خونه ها میشه دید
از اینجا به بعد تا چند کیلومتر قبل از سمنان خبری نیست
پوشش سمنان با 5 تا bts ممکن شده که اسم هیچکدوم از خیابون های سمنان روش نبود و فقط مینوشت semnan-1 یا 2،3،4 کیفیت اس ام اس و مکالمه هم خوب بود
سبزوار آنتن دهی ضعیفی داشت مثلا من با خط دولتی که ایرانسل رو که آنتنش پر هم بود گرفتم سریع منو وصل کرد به پیامگیر صوتی و به ثانیه نکشیده بود که مسج داد که تماس داشتی!:13:
نیشابور
با 5 تا آنتن پوشش خیلی خوب و مطمئنی رو داره چون با توجه به جمعیتش و محدوده شهر مکالمه و ارسال پیام سریعی داره
از نیشابور به سمت مشهد فقط 20 دقیقه ای آنتن داشتم که اون هم مربوط به بینالود میشد ولی تو جاده که داشتم تماس میگرفتم دائم قطع و وصل میشد و اصلا صدا خوب نمیرسید
مشهد ...
20 کیلومتری مشهد آنتن دهی شروع میشد (cell info : TAPEH) و هر چه به شهر نزدیکتر میشدم کیفیت بهتر میشد
مشهد پوشش کامل و قابل قبولی داره (به لطف فعالیت 117 آنتن) تقریبا هر جای داخل محدوده شهر که رفتم پوشش کامل ، جای حرفی برای گفتن نمیذاشت
اطلاعات تمام سلولها فعاله و اتفاقا از مال مخابرات هم دقیقتره
بیشتر آنتنهای مشهد روی پشت بام ها دیده میشه
یه ایراد ایرانسل توی مشهد که اون هم حدس میزنم به خاطر تازه کار بودنشه ضعف در محیطهای بسته(in door) هست که صدا لرزش زیادی داره
بیرون از شهر هم که رفتم یه چند کیلومتری آنتن نمیداد تا توس
توس آنتن دهی ضعیفی داشت که هنوز هم توی سایت ایرانسل ازش خبری نیست (شاید با وجود فاصله 30کیلومتری جز مشهد به حساب اومده باشه) و اتفاقا مردم توس خیلی هم با ایرانسل نبودن.
من خودم کسی رو ندیدم که از ایرانسل ناراضی باشه و با چند تا از موبایل فروشهای مشهد هم که صحبت کردم همه راضی بودن و همشون کلی تبلیغ سیمکارت جایزه رایگان رو میکردن
و اما ...
- پوشش جاده ای ایرانسل خیلی تو این مسیرایی که من رفتم ضعیف بود و حالا حالا ها جای کار داره
- به نظرم اگه بعد از تهرن ، مشهد وتبریز ایرانسل میومد شهر های بزرگی مثل شیراز و اصفهان رو کامل میکرد تا پوشش مشابه تهران و مشهد داشته باشن برای خودش وجهه بهتری میساخت (چون این دو کلان شهر غیر از جمعیت میلیونی خود هر روز میزبان مسافران زیادی هستن که اتفاقا اونها هم از تهران یا مشهد اومدن و انتظار کیفیت بالاتری از ایرانسل دارن ...):20:
- من که خودم قبل از رفتن به مشهد کاملا داشتم نا امید میشدم و حتی به فکر فروشش هم افتاده بودم حالا یه کم با دیدن پوشش شمال کشور امیدوارم که شیراز هم طبق گفته ایرانسل تا آخر شهریور کامل بشه و این دیگه ایرانسله که به من و سروش جان و بقیه بچه های شیراز که منتظرن باید ثابت کنه بد قول نیست و واقعا بعد از این 8 ماه کار مثبتی بکنه:8:
- راستی اگه ایرانسل طبق وعده خودش از شهرای فارس ، مرودشت و جهرم رو تا آخر شهریور راه اندازی کنه و آنتن دهیش مشابه نیشابور هم باشه من که انتظار دارم با توجه به هموار بودن منطقه مرودشت تا 15 کیلومتری مرودشت که اتفاقا اتوبان شیراز – مرودشت هم تو محدودش قرار میگیره زیر پوشش بره
- اینو هم آخر نوشتم بگم که اگه این شماره رایگان 100 ایرانسل نبود ، حالا برای تهیه این گزارش و چک کردن کیفیت صدای شبکه مجبور بودم چند هزار تومن بدم تا بفهمم پوشش هر منطقه چطوریه!!!:27:
اینم از گزارش من که با هر خوبی و بدی که داشت براتون آماده کردم و امیدوارم خوشتون بیاد و شما هم همین کارو توی شهرای دیگه کنید...:11:
و صد البته که بنیانگذار این کار وحید جان بود:46:
آقا شاهین از امروز صبح تا حالا 5-6 ایمیل از طرف شما رسیده به دستم همش با یک متن
این قضیهاش چیه؟
Hi. This is the qmail-send program at tropmx2.trustedopinion.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
<takshoponline@yahoo.com>:
216.39.53.1 failed after I sent the message.
Remote host said: 554 delivery error: dd Sorry your message to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cannot be delivered. This account has been disabled or discontinued [#102]. - mta144.mail.re4.yahoo.com
--- Below this line is a copy of the message.
Return-Path: <mrmehdi64@yahoo.com>
Received: (qmail 6943 invoked by uid 89); 11 Sep 2007 10:45:25 -0000
Received: from unknown (HELO mysql) (64.147.167.235)
by 0 with SMTP; 11 Sep 2007 10:45:25 -0000
MESSAGE-ID: <14141119.1189507525066.JavaMail.support@trustedop inion.com>
From: Mehdi Iran <mrmehdi64@yahoo.com>
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Subject: =?utf-8?Q?Reminder_=E2=80=93_Mehdi_Iran_has_inv?=
=?utf-8?Q?ited_you_to_TrustedOpinion.com?=
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8
Content-Transfer-Encoding: 7bit
TakShop.com ----------.com,
How's it going? Have you heard about TrustedOpinion.com yet? It's a place to get reliable recommendations from our friends about what is best. Sign up for free and discover what your friends are raving about.
Check it out:
خیلی خوب بود ... دستت درد نکنه ... می دونم نوشتن این همه مطلب اونم اگه بخواهیی غلط املایی و لپی نداشته باشی خیلی سخته .... خدا بی آنتنت نگذاره :27: :31:نقل قول:
و پدر مخابرات درومد!!!!!
سيم كارتهاي پيام رسان
برای نخستین بار در ایران!
سیم کارت های پیام رسان (Data SIM)
اگر...
- از پیام کوتاه (SMS) زیاد استفاده می کنید
- با ارسال عمده پیام کوتاه سر و کار دارید
- با سرویس اینترنت همراه (GPRS) کار می کنید
- به اقتضای شرایط خاص شغلی، نیاز به ارتباط مداوم با کارمندان خود و یا سرویس های کنترل از راه دور (Telemetry) دارید از 24 شهریور می توانید تنها با پرداخت 10 هزار تومان یک سیم کارت پیام رسان ویژه این خدمات خریداری نمایید!
سیم کارت های پیام رسان مخصوص پیام کوتاه و GPRS برنامه ریزی شده و با توجه به نوع کاربرد، تعرفه پیام کوتاه در داخل کشور برای آنها با 33 درصد تخفیف و نرخ سرویس GPRS به صورت نیم بها درنظر گرفته شده است:
پيام كوتاه بين خطوط ايرانسل 100ر يال
پيام كوتاه ساير خطوط 100ر يال
پيام كوتاه بين المللي منطقه 1 150ر يال
پيام كوتاه بين المللي منطقه 2 و 3 1000ر يال
سرويس GPRS 5 ريال / كيلوبايت
* برای اطلاع از کشورهای مربوط به هر منطقه بهمراجعه نمایید.کد:www.irancell.ir
توجه:
* سیم کارت اعتباری پیام رسان خود را می توانید با کارت شارژ و یا از طریق شارژالکترونیکی، شارژ کنید.
* سیم کارتهای پیام رسان امکان مکالمه و تغییر طرح تعرفه نداشته و با بهای 10 هزار تومان (شامل 5 هزار تومان اعتبار اولیه بدون احتساب مالیات و عوارض) عرضه می شوند.
10 هزار تومان = 4.167 هزار تومان بهای سیم کارت + 833 تومان مالیات + 5 هزار تومان اعتبار اولیه
* توجه فرمایید که کلیه شرایط و ضوابط مربوط به سیم کارتهای اعتباری ایرانسل (بجز موارد مربوط به تغییر طرح تعرفه)، برای سیم کارتهای پیام رسان نیز اعمال می شوند. برای اطلاع از این شرایط و ضوابط و مشاهده قرارداد مشترکین، به سایت اینترنتی ایرانسلمراجعه نمایید.کد:www.irancell.ir
کد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=150
آقا ایول خیلی زحمت کشیدی :46: شما و بقیه استادین و ما شاگرد این حرفارا نزنین :10:.ما هم امیدواریم یه روزی بالاخره تو این فروم کسی شکایتی نداشته باشه.خیلی مخلصیم :20::10:.نقل قول:
ایــــــــــول !!!!نقل قول:
جریان این شماره ی رایگان 100 ایرانسل چیه ؟نقل قول:
خواهش میکنم قابل شمارو نداشت .خیلی سعی کردم بدون غلط باشه تا اگه هر کی خوندش کلی حال کنه. :46:نقل قول:
ما که مخلص آقا وحید و همه بچه های تاپیک هم هستیم:31:نقل قول:
شماره 100 همون شماره پیامگیر صوتی ایرانسله که وقتی توی محدوده آنتن دهی نباشی ، هر که بهت زنگ بزنه به اون هدایت میشه تا پیام صوتی برات بزاره و تو با یه اس ام اس مطلع میشینقل قول:
اونوقت از خط ایرانسل با 100 تماس میگیری و به پیام گوش میدی
اهان! خیلی چیز خوبیه .
مرسی
در جریان نیستمنقل قول:
سیم کارتهای پیام رسان ایرانسل
برای اولین بار در ایران
از 25 شهریور 1386 و سیم کارتهای رسانه ای شرکت ایرانسل با قیمت 100000 ریال که شامل 50000 ریال شارژ اولیه می باشد عرضه خواهد شد .
قیمت سیم کارت 41670 ريال + (مالیات ) 8330 ریال +( شارژ اولیه ) 50000=ریال 100000این سیم کارتها برای ارسال پیام کوتاه و دیتا طراحی شده اند و قادر به تماسهای صوتی نیستند . و با این سیم کارتها مشترک قادر به دریافت هیچ تماسی نیست نمی تواند به جایی هم زنگ بزند .
این سیم کارتها برای افرادی مناسب است که :
·اغلب از پیام کوتاه برای ارتباط استفاده می کنند
·نیاز دارند تا دستگاههای اکترونیکی خود را با استفاده از SMS کنترل کنند .
·ار سرویس GPRS استفاده می کنند .
به خاطر تعرفه های و قیمت پایین این سیم کارتهای برای جوانان و نو جوانان می تواند جذاب و مفید باشد، جدول تعرفه ها به این صورت است .
100ریالبه شبکه ایرانسل
SMS
پیام کوتاه100ریالبه سایر خطوط
150 ریالمنطقه 1
پیام کوتاه بین المللی
100ریالمنطقه 2و3
5ریال به ازای هر کیلو بایتGPRS
نکته :مشترکین قادر به شارژ مجدد این سیم کارتها با استفاده از کارتهای شازژ و از طریق شارژ الکترونیکی می باشند .هیچ تماسی با این سیم کارتها مقدور نیست و تغییر تعرفه هم ندارند .همه قوانین سیم کارتهای ایرانسل برای این سیم کارتها هم قابل اجرا است به غیر از تغییر تعرفه
سلامنقل قول:
حرف شما هم درسته هر پیمانکاری از یه سری ابزار خاص استفاده میکنه یا دش بخیر منم برای کار آموزی سال 82 برای هنرستان تو مخابرات بودم بعدش سال 85 برای بازم کار اموزی دانشگاه تو مخابرات بودم شانس اوردم کارشناسی دیگه بیگاری ببخشید کار آموزی نداره اگه خواستی میتونیم با هم تخصصی بحث کنیم
خوب من هم یک چند روزی کیش بودم و یک تست ایرانسلی انجام دادم . متاسفانه ایرانسل در جای کوچکی مثل کیش هم هیچ حرفی برای گفتن نداره . پوشش شبکه در پاساژها و هتل های کیش که اصل کاری هست افتضاح بود و مکالمه تقریبا غیر ممکن . در حالی که همراه اول هیچ مشکلی نداره و عالی همه جای این جزیره آنتن میداد. تازه آنتن ندادن یک مشکل و قطعی پی در پی شبکه تو این چند روزی که کیش بودم هم به یک طرف. تو هیچ کدام از شهرهای جنوبی بندرعباس و بوشهر هم آنتن نمی داد این ایرانسل حتی آزمایشی !!
یک مورد جالب دیگه اینکه شبکه اپراتور خصوصی کیش که پیش شمارش 0934 هست اصلا ایرانسل را نمیشناسه و سوییچ نکرده و وقتی شماره ایرانسل بگیری میگه تو شبکه نیست !!!!
ما اپراتور داریم کشورهای حوزه خلیج فارس هم اپراتور دارند . باورتون نمیشه از کیش که یک مقدار با قایق دور شدیم من یک سرچ شبکه زدم یک تعدادی از شبکه های موبایل امارات و بحرین را پیدا می کرد . داشتم شاخ در می آوردم .
ما که دیگه این ایرانسل را طلاق دادیم و همان همراه اول را گذاشتم تو گوشی به یاد سابق . به این مملکت اپراتور خصوصی و ... نیومده . 10 تا اپراتور هم که بیادهیچکدام همراه اول نمیشه .
بیستمین سالگرد تولد شبکه GSM را به شما عضو خانواده بزرگ ارتباطات سیار تبریک میگوییم.
روابط عمومی ایرانسل
از لینک زیر ""فناوری تلفن همراه 20 ساله شد"" را دانلود کنید
[URL]http://mtnirancell.persiangig.com/document/[/URL]
1001 جان حرم امام خميني هم رفتي ببيني چقدر افتضاح آنتن ميداد؟ انگار با باد كار مي كرد همين الان تماس اضطراري بود همين الان 5 تا آنتن فول !!نقل قول:
از تهران و اطرافش هم چی دارم بگم که حتی بعضی جاها خیال میکردم تهرانسل دستمه نه ایرانسل!!
اتفاقا منم اون محدوده که بودم با گوشی که نتورک سرچ میکردم ایرانسل میومد ولی از آنتن خبری نبود:18:نقل قول:
چطوری سرچ میکنین؟نقل قول:
نقل قول:
غیر منصفانه قضاوت کردی ...
اولا از این کشورهای عربی تعریف نکن که اصلا ازشون خوشم نمی یاد ... زرق و برقاشون همه باده ... یه پخ کنی 10 متر می پرن اونور ... این چیزهایی هم که دران از خوش خدمتی به ارباباشونه ....
دوما مگه می دونی اون اپراتورهای اون ور آب چند ساله راه افتادن ... به قول خودت همراه اول تو کیش خوب آنتن میده ... اینکه ایرانسل الان تو کیش خوب آنتن نمیده هیچ ربطی به قوی بودن یا برتر بودن یا بدرد نخور بودن ایرانسل یا بقیه نداره .... چون اساسا اینگونه مقایسه ها در حال حاضر از اساس غلطه چون ایرانسل تازه شروع به کار کرده ....
سوما اگه انتظار داشتی یک اپراتور تو یک سال همه جای ایران اونهم با اینهمه وسعت رو پوشش بده انتظار بی جایی بوده ... حتی دوست عزیز 1001 وقتی تو جاده آنتن نمی ده از ایرانسل نامید میشه ... ولی این یکسال تازه اول کار ایرانسله ... چرا فکر می کنید این آخر کار ایرانسله ...
خیلی خوبه که این همه انتظار از ایرانسل بالاست ... احتمالا کارش خیلی درسته ...
ببخشید یه کم تند صحبت کردم :31:
M Like Mother جان يعني بعد از 10 ماه نمي تونه يك دكل تو اصفهان اضافه كنه؟ باور كن اينجا هر روز بدتر از ديروزه !
توی تنطیمات گوشی دنبال یه چیزی مثل select network بگرد و از تنظیمات دستی mannual شبکه ها رو سرچ کننقل قول:
اگه IRN 35 یا 35 432 اومد بدون که ایرانسل اونجا هست:46:
تو هر گوشی یه منویی معمولا با نام Network Selection است که معمولا دو بخش داره یکی اتوماتیک(Automatic) یک دستی (Manual) ... اگه اتوماتیک بذاری شبکه مناسب با سیم کارتت رو انتخاب می کنه اگه دستی بذاری یه سرچ میکنه و هر چی اپراتور هست رو برات لیست می کنه و می تونی اپراتور مورد نظرت رو انتخاب کنی ... میگن تو حالت دستی وضعیت آنتن دهی بهتر میشه .. ولی برای ایرانسل اصلا این حالت خوب نیست چون ایرانسل پوشش شبکش هنوز خیلی ناقصه وقتی از منطقه تحت پوشش خارج میشی و دوباره وارد منطقه تحت پوشش میشی نمی تونه بطور اتوماتیک اپراتور رو پیدا کنه و باید دستی دوباره سرچ کنی که این یه کم باعث زحم میشهنقل قول:
نقل قول:ممنون از توضیحات هردوی شمانقل قول:
من يه گوشي K510 به همراه خط ايران سل دارم. سوالم اينه كه چطور مي تونم با استفاده از اين خط موبايل و كامپيوتر به اينتر نت وصل بشم يعني با كامپيوتر از gprs ايرانسل استفاده كنم.(البته اگه شدني هست)
مسعود جان من خودم هم دو ماه پیش کیش بودم البته یادم نیست گزارششا این جا نوشتم یا نه اما یه مقداری تعادل نداره گزارشت.نقل قول:
من اونجا کاملا حواسم به مقایسه ایرانسل با همراه اول بود.مسعود بعضی از قسمت هارا درست میگه مثلا پاساژ هایی بودن که آنتن بد بدن و همراه اول انتن خوب بده اما ... باور کنید همراه اول یه اعصابی از همه خورد کرده بود که نگین ! باید 10 بار میگرفتی تا با پیغام connection error یا network busy روبرو نشی !! در حالیکه ایرانسل اصلا این پیغام ها سرش نمیشد.
البته تو اون مدت GPRS پوست منا کند که بیشتر اوقات قطع بود . اما کلا بخوام نمره بدم از 20 به همراه اول 16 میدم و ایرانسل 17 توی کیش.
بعدشم مسعمود جان شما فکر کردی کشورا عربی چه جورین ؟! اونجا مثلا vodafone میاد بعدش بیشتر سهامشم مال خودشه.بعد کاملا راحت بدون محدودیت و فضولی یه مشت آدم میاد شروع می کنه گسترش شبکه ! مثل این جا نیست همه افراد دارای مقام دکترای خطوط موبایل دارن و هر جا هرچی و هر کاری و هر قانونی دوست دارن میان انجام میدن.تازه به قول m like mother ایرانسل هنوز یک سالشه... در ضمن بیشتر اپراتور های خوب امارات و بحرین ماهواره ای هستند همون سیستمی که آقایون خدمتگذار ملت جلوشا گرفتن...
اگه بخواد و شهرداری اجازه نده؟نقل قول:
چرا اس ام اس های ارسالی از خارج کشور به ایرانسل نمیرسه!!؟؟
MMS هم از لیست قابلیت های سیم کارت پیام رسان محو گردید!!
بچه ها توجه کردید توی ایرانسل اگر آنتن دهی یک منطقه ضعیف باشه روی موبایل هم چنین چیزی رو نشون میده ولی سیم کارت های tci پرش آنتن داره مثلا یک خط رو موبایل نشون میده یک دفعه می پره رو پنچ تا خط در صورتی که ایرانسل این طور نیست آیا کسی دلیلشو میدونه؟
کاملا ً موافقمنقل قول:
جمعه رفته بودم درکه.
تا جنگل کارا رفتیم و چادر زدیم (جاتون سبز)
آنتن و شبکه 0 بود.
هر وقت باد میومد 2 - 3 sms هم میومد.
بار اول به دوستم گفتم ، بهم گفت حالت بده این sms ها از قبل توی گوشیته.
ولی وقتی داشت به گوشیم ور میرفت 3 تا sms اومد.
و باورش شد.
من چقدر بدم تا این بحث تکراری رو دوباره وسط نکشید؟نقل قول:
دلیلش اینه که آنتن های ایرانسل به دلیل زاویه 0 درجه ، آنتن کاذب میده.نقل قول:
یعنی اگه گوشیه شما 10 آنتن داره این آنتن ها از 7 اومد پایین تر بدون همون 1 تا 5 تا آنتن TCI رو هم نداری.
وحید جان آخه یک جزیره کوچک مثل کیش که دیگه صبر کردن و ... نداره . من تو هتل وارد می شدم اصلا آنتن نبود . همراه اول اصلا مشکلی باهاش نداشتم . باور کن من بیش از 18 تا تماس دریافتی داشتم و حدود 12 بار همراه اول تماس گرفتم و حدود 47 دقیقه صحبت کردم در مجموع و نه صدا قطع و وصل میشد و نه مشکلی بود ولی ایرانسل تو خیابان با فول آنتن هم مشکل قطع و وصل صدا بود . حالا آنتن دهی ضعیف به یک طرف این قطع و وصل شدن شبکه دیگه چه صیغه ای هست ؟؟؟؟!!! باور کن هیچی اعصاب خورد کن تر از این نیست موبایل را از جیبت در میاری آنتن رو گوشی نیست و شبکه قطع شده و نیم ساعت بعد دوباره وصل شده . بابا ناسلامتی اسمش تلفن همراه هست اسباب بازی که نخریدی . من چهار تا خط تا حالا داشتم از 4 تا اپراتور (همراه اول ، اسپادان ، تالیا ، ایرانسل ) ولی این مشکل قطعی ناگهانی شبکه فقط تو ایرانسل هست .
نمی دونم آن سال های اول که اسپادان آمد اصفهان استفاده می کردی یا نه با اینکه آنتن دهیش افتضاح بود ولی من تو خانه با یک خط آنتن باهاش قشنگ صحبت کردم ولی این ایرانسل آنتن فول هست تو منزل ولی صدا به شدت قطع و وصل میشه. بابا این ایرانسل یعنی کمتر از تالیا هست ؟؟ من حاضرم خط تالیام را چند روز بدم دستت تو اصفهان استفاده کن خودت با ایرانسل مقایسه کن . خدایی کیفیت صدا تالیا حرف نداره و اصلا قطعی نداره و همه جا شهر اصفهان آدم وار خط میده با تلفن ثابت هم هیچ مشکلی نداره . مشکل قطعی شبکه هم اصلا نداشته تو این مدت که دست من بوده . این تالیا خیلی Bts تو اصفهان داشته باشه 10 تا هست ولی ایرانسل با همان 11 تا فعال به شدت شبکش از تالیا بدتره . تازه صدای بوق آزاد تالیا هم که درست هست و بلند .
آقا منم از دستش ذله شدم!نقل قول:
همین مشکلا رو منم دارم + اینکه مناطق مثلا تحت پوشششم خیلی کمه
ساعت 22:11 ......SMS ایرانسل اینجا (شمال اصفهان )قطعه !!!!
ساعت 22:30 اينجا تهران ، اس ام اس و مكالمه به مدت كمي قطع شد و سريع دوباره وصل شد . الان 22:50 وصله
ایرانسل با تمهیدات و تعهدات گسترده ای موافقت نموده است تا برای تاسیس یک شبکه ارتباطی تلفن همراه و خدمات مرتبط با آن در سرتاسر کشور با دولت جمهوری اسلای ایران به توافق برسد.
قصد بر این است که تا پایان سال اول فعالیت، نیمی از جمعیت ایران، واقع در حداقل 248 شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل در بیایند.
تا پایان سال اول فعالیت ، پوشش شبکه به تمام شهرهای بزرگ استان ها خواهد رسید .
اين تو سايت بود يا من الان ديدم :اخبار امشب هم يكي ميگفت شكايت مردم از ايرانسل به خاطر بدقوليها و آنتن دهي ضعيف گزارش كرده كسي ديدهکد:http://irancell.ir/Layer1/?id=3
من فقط شنيدم ، كسي اگه ديده دقيق بگه چي بوده ؟
میدونم چی میگی منم حرفاتا قبول دارم ایرانسل اگه شهریا رسمی اعلام کنه دیگه تباید اون شهر مشکلی داشته باشه.من خودم تا حالا اسپادان و تالیا نداشتم که نظر بدم اما از وقتی ایرانسل گرفتم واقعا فرق بین همراه اولا ایرانسلا تونستم درک کنم.مسعود جان شما همین حالا با همراه اولت یه sms بده ... ببین مال من تو این منطقمون لا اقل 10 ثانیه تو outbox میمونه بعدشم تا 10 ثانیه حدودا طول میکشه report بیاد اما ایرانسل واقعا دوتا کار سر جمع 10 ثانیه میشه.از لحاظ مکالمه هم بگم آنتن دولتی توی منطقه ما خیلی پرش داره یعنی الان می بینی 5تاس حالا برو یه 5 متر اونور تر شده 3تا ! موقع مکالمه هم همه جور صدایی میاد از قبیل خورده شیشه و ... اما ایرانسل انصافا اگه 2تا خط آنتنم داشته باشه صدارا صاف ردو بدل میکنه تو منطقه ما.نقل قول:
تنها دلیلی که من برتری میدم به همراه اول یکی آنتن دهیش هست که اکثر جاها میده ( مثلا ایرانسل توی پاساژ ها یا طبقه اول خونه ها نمیده هرچند هنوز این جا افتتاح نشده ) و دیگری هم نرخ تعرفه هست که برای من همراه اول به صرفه تره.
البته ماها توی اصفهان نباید فعلا از ایرانسل گله کنیم چون از نظر اون شهر ما رسمی نیست در حالی که مرکز خدمات مشترکین هم داره ...!!!
دوستان خوب
اگه یادتون باشه یک مسیج اومد که با زدن این کد دیگه نمی تونید اس امس بزنید
یکی از بچه ها رفته یک کم فضولی کن و زده و سیستمش قات زده .میشه بگید چکار گنه این مشکل به حالت اول برگرده.
یا به عبارت بهتر از کدوم یا چه کد جایگزینی میتونه استفاده کنه.
پیشاپیش از اینکه سوال تکراری می پرسم خیلی شرمندم
وحید جان من طرف های شما دروازه شیراز هم از ایرانسل استفاده کردم به نظرم واقعا افتضاح بود . من دیروز بانک ملت دروازه شیراز یک تماس با ایرانسل گرفتم به قدری صدا قطع و وصل شد که قطع کردم و سیم کارت همراه اول گذاشتم و تماس را دوباره گرفتم و مشکلی نبود . در ضمن روی شبکه همراه اول تو همین شهر اصفهان فقط یک ملیون به بالا خط فعال هست . کلا ایرانسل به شدت ناامید کننده شده . اصفهان رسمی نیست ولی کیش که رسمی بود ؟!!!
به نظر من توی کیش هم که رسمی بود اصلا تعریفی نداشت همچنان توی شهرضا و آران بیدگل اصفهان هم که رسمی بود و من رفتم باز هم آنتن دهی به شدت ضعف داشت .
بچه ها ما يه هفته اي نبوديم ، رفتيم مشهد و اومديم . از جاده سمنان رفتيم و مي خواستيم از شمال برگرديم
ولي انقدر گفتن نريد اسير ميشيد و شلوغه و اين حرفا منصرف شديم و از همون جاده تقريبا كويري برگشتيم ، حالا
بگم كه تا اونجا آنتن تو چه وضعي بود : از تهران كه راه افتاديم من تو دلم بيخيال آنتن تو جاده بودم و اصلا فكر نميكردم
كه تو جاده آنتن بده ، جالب اينه كه 30 - 40 كيلومتر از تهران دور شديم و كامل تو جاده كويري افتاديم و هنوز آنتن فول
داشتم و خودمم هم در تعجب. خلاصه بگم دقيقا تا تابلوي گرمسار كه 100 كيلومتر بعد از تهرانه آنتن داشتم و ديگه
تو خود گرمسار نرفتيم ولي با اين حساب مطمئنم اونجا هم آنتن داشته در صورتيكه تو سايت نيومده. بعد تا 20 كيلو
متريه سمنان آنتن نداشتم ، سمنان فول آنتن بود ( عالي ) بعد از سمنان دوباره آنتن نداشتم تا 40 كيلومتريه دامغان
اينجا بود كه كفم واقعا بريد همون چيزي كه مازيار جان تو بررسيش گفته بود ، اول فكر كردم آنتن جاده هست بعد كه
ديدم رو گوشي زده Damghan-4--b يه كم مشكوك شدم بعد كه به خود دامغان رسيديم فهميدم از خود شهر آنتن
مي گرفتم چون جاده كفي بود راحت تا 40 كيلومتر رو مي گرفت پس ميشه تقريبا برد آنتنشو 40 كيلومتر تخمين زد .
دامغان هم آنتن عالي و فول بود بازم تعجب كه دامغان هم تو سايت نيست . بعد از دامغان تا 20 كيلومتريه شاهرود
آنتن نداشتيم تا به شاهرود رسيديم و اونجا هم فول آنتن وعالي ( ياد مازيار افتادم كه اون بروشورو ديده بود و شاهرود و خرمشهر و .... توش بود ...... بعد فهميدم واقعا خبريه ، چرا اين سايتش بروز نيست ....)
بعد از شاهرود دوباره تا 20 كيلو سبزوار آنتن نداشتيم تا به سبزوار رسيديم ، اونجا هم فول و عالي بود . بعد از انجا
تا 20 كيلو نيشابور انتن نداشتيم تا به نيشابور رسيديم و اونجا هم عالي و فول بود . منظور از فول وعالي : مكالمه ، اس ام اس و جي پي ار اس كاملا تست گرديد و حتي 100 كيلومتر اول تا گرمسار (تو جاده ) جي پي ار اس فعال بود
بعد از نيشابور هم تا 20 كيلو مشهد انتن نداشتيم تا به مشهد رسيديم و ياد همتون بودم و ياد كردم همه رو
مشهد از نظر انتن و پوشش مشكلي نداشت و اس ام اس و جي پي ار اس خيلي عالي بود ولي يه ايرادي كه من
ديدم از تلفن ثابت مشهد به ايرانسل برگشت صدا وجود داشت يعني صدا خودمو مي شنيدم ولي ضعيف ، ولي 912
به ايرانسل اينطور نبود . در كل در مشهد نمره خيلي خوبي ميشه به ايرانسل داد و به اميد اينكه شهرهاي ديگه
هم مثل مشهد و تبريز و ... فول انتن و فول پوشش بشن . تا اخر مهر فكر كنم اونجوري كه تو سايت هم زده 248
شهر كامل بشن و به وعده خودش عمل كنه و :8:
اين شماره رو امتحان كن +989350001480 ببين مشكلت حل ميشه.نقل قول: