عماد جان به نظر تو از اول شروع کنم؟
عماد جان به نظر تو از اول شروع کنم؟
خيلي حيف شد همه منتطر بودند.اكه از اول شروع كني كه خيلي خوب مي شهنقل قول:
باشه دوباره شروع می کنم انشا... که ایندفعه درست می شه.
اگه مثلا هر دو تای ما یه ماشین داشته باشیم ولی ماشین من یکمی دست کاری شده - یعنی از اینتر نت یه ماشین دیگه جاش برزیم- شده باشه؛سرعت ماشین من در مولتی پلیر بیشتر میشه؟
فكر كنم نبايد اصلا جيزي بريزي تو gta تا اجرا شهنقل قول:
بچه ها من توبه کردم دیگه راست گو باشم...به خدا قسم این کار رو می کنم....
من فکرنکنم حرفت درست باشه چراش رو نمی دونم ولی فکر نکنم...نقل قول:
فكر كنم نبايد اصلا جيزي بريزي تو gta تا اجرا شه
چی شده؟ چه چیزی رو شروع می کنی؟نقل قول:
اشه دوباره شروع می کنم انشا... که ایندفعه درست می شه.
تا 3-4 دیگه:
Bye Bye
نقل قول:
ساخت پژو 405 تاکسی رو دانوش جان.
آقا اینجا کسی 3dmax بلده؟برای ادیت یه ماشین احتیاج به کمک دارم.
من یه زره 9 بلدم ولی یه زره به اندازه ای که اون سمند رو اونطوری کردمنقل قول:
نه هندلینگ تمام ماشین ها به شکل استاندارد میشه ولی تو خودت شکل و صدایی که برای ماشینت گذاشتی رو میبینی....ولی طرف مقابل اگه اونو نداشته باشه اوریجینالشو میبینه:5:نقل قول:
ببخشید بیا ولی بیخیال شو نریز ممکنه مشکل ایجاد کنه اینو گذاشتم که نگن اسپم داده این رمزgtasacetنقل قول:
هر وقت تو بگی سعی کن بیشتر بچه ها رو جمع کنی که حال بده:5:نقل قول:
سمند رو برام آپلود کن تا بتونم برات کاری بکنم.
در مورد 3dmax هم می خواستم بدونم می تونی یه سپر ماشین درست کنی مثل سپر پیکانی که عکسشو پایین گذاشتم.
اگر هم سپری شبیه به این پیدا کردین لطفا برام آپلود کنین.می خوام یک مدل از این نوع پیکان ها بسازم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نقشه ی تهران در gta تهران رو میخوام واسه بازی مخصوصا از شما officer banned
آقا king عزيز با اين سرور ميتونم بيام يه ساعت قرار بذار تا بيايم. راستي من در نقش پليس شريف los santos هستم و اسمم هم behzad1374 هست هوامو داشته باشين.نقل قول:
دوستان ببخشيد . اگه ميشه و هست سمند اسپورت اگه شد Lx رو بزاريد .
چرا اينو بسازي ؟ يه سپر درست كن تا وقتي اون پيكان معمولي رو اسپرت كنيم از اين سپر ها براش بذاره ؟:5::46:نقل قول:
بچه ها فردا ساعت 3 بعد از ظهر به بعد منتظر شما هستم توي مولتي پلير.:46::27:
البته يادتون باشه با اين سرور 116.197.129.18:7777
من تمام سعیمو میکنم ولی زیاد انتظار نداشته باش.... اینم سمند با فرمت 3dsنقل قول:
شکراکد:http://ifile.it/5pu2hx7
سلا م ترو خدا جواب بدین که کجا می شه gta tehran رو بازی کرد یا کی کارش تموم میشه لطفا جواب بدین بذارین ما هم بدونیم
:8:
كارش متوقف شده و كاملا ولش كردند. :41:نقل قول:
سلام اگه به این سوال جواب دهید ممنون میشم من چطور با مپ ادیتور یه تابلو بنویسم و تو شهر بذارم یا نه باید با یه نرم افزار دیگه این کار را انجام دهم لطفا کمک کنید بسیار واجب است:8:
سلام
ببخشید که اینجا پست میدم آخه هر کار کردم نتونستم خصوصی سند کنم!!
اعماد جون مگه برجه میلاد رو نمی خواستی ,الان 6 دقیقه گذشته ولی هنوز نیومدی تو یاهو
این آی دیم:ali_sacn_raper@yahoo.com
با تشکر
آقای علی اسکن شما چه طور؟
شما که برج میلاد رو با 3dmax ساختی می تونی این سپر رو هم بسازی؟
این جی تی ای رو باید مولتی پلیر بازی کرد یا فروشیه؟
خیلی خوبه من که از کارتون خیلی خوشم میاد نمیدونستم می خواهید مپشم عوض کنید
حالا اگه خواستید مولتی بازی کنید من هم خبر کنید. من پینگم رفته بالا چجوری بیارمش پایین؟
جی تی ای چجوری آن اینستال میشه؟
شمایی که اونلابن (oonline) بازی میکنید به ما هم بگید که چه کار باید بکنیم؟
با txd work shop تابلو اصلی رو پیدا کن عکس جدید رو ذر ابئاد اون قدیمیه و همنامش جایگزین کننقل قول:
حوالی صفحه 613 هم چیز رو رابجش گفتن....نقل قول:
اقا عماد emad 1234
من یه ذره برات درس کردم تا فردا غروب کار داره میخوای ادامه بدم یا اقای ali sacan برات درست میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا همه گوش کنن اونایی که می خواین مولتی پلیر بازی کنید فردا از ساعت 3 به بعد منتظر پیغام خصوصی من باشید با سر ور زیر
هر کی خواست بازی کنه اول اسمش رو بگه بغیر از بهزاد و officer
116.197.129.18:7777
تو بازی دونبال هم بگردید تا همه یه جا جمع شن بعد با هم می ریم حال گیری
منتظر پیغام من در تا پیک باشنقل قول:
من یکی دارم ولی قبلا گذاشتن ولی واست می زارمنقل قول:
اقا علی خیلی عذر می خوام من یه مشکلی داشتم نتونستم بیام می تونی یه بار دیگه این کار رو بکنی من منتظرم خیلی ممنوننقل قول:
نبابا فروشی نیست باید برنا مشو داشته باشینقل قول:
جواب مانند بالایینقل قول:
ping چیه؟نقل قول:
منم هستم.
کی بریم؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
کارت عالیه همینطور ادامه بده اگه برات ممکنه بصورت پیغام خصوصی برام لینکشو بذار.خیلی ممنون.:11::11::11::40::40::40:
سلام دوستان . من بازي Gta 5 فارسي رو كه بازي كردم سمندش حالت قلمبه اي داشت و ضايع بود . ميخواستم بپرسم كه آيا اوني هم كه شما داريد اينجوريه ؟؟؟؟
سلام دوستان . ميخواستم بگم اگه ممكنه لينك سمند رو برام بزاريد . در ضمن من يه مشكل توي بازي دارم . اونم اينه كه وقتي ماشيني رو جايگزين ميكنم و ميرم تو قسمت اسپورت كردن ماشين توي خود بازي يه دفعه از بازي در مياد ( البته اين براي بعضي از ماشين ها و بعضي وقتا اتفاق ميفته ) حالا به نظرتون اگه من سمند رو جايگزين ELEGY كنم موقع اسپورت كردن اين اتفاق ميفته يانه ؟؟
این چرا اینجوریه:31: چقدر درب داغونه؟!!:18:اینو ادیت کردی؟نقل قول:
اگه تو مکس بسازی کار 2دقیقه هستخواستین عکس بدین براتون درست کنم:31::46:
ببخشدی دوتا پست شداینو دیدم خواستم جواب بدمنقل قول:
عزیز شما میتونی قیافه شهر رو هر جور دلت خواست بسازی ولی آیا برنامه نویسی بلدی؟:31:شما اگه خیابون ها رو جاهاشونو عوض کنین ماشینها و آدم ها از همون مسیر قبلی میرن و اگه هم جلوشون خونه باشه دیگه بازی بالا نمیاد
اول برو برنامه نویسی یاد بگیر بعد برو مپ رو تعققیر بده:18::31::41:
خب تازه اولشه منم مبتدیم:31: شما اگه بلدی سه سوته بساز عکسش صفحه 631 هستنقل قول:
gta های که در ایران اند فکر کنم قفل شکسته و هک شده اند و uninstall نمیشن و کلی هم باگ وخطا دارن شما فولدر بازیت رو انتخاب کن بزن shift+delet :31:نقل قول: