ممنون میشم سرور خارجی رو هم تست بگیریدنقل قول:
Printable View
ممنون میشم سرور خارجی رو هم تست بگیریدنقل قول:
من از دیروز مشترک پارس آنلاین شدم و دیشب نزدیک سی گیگ دانلود داشتم.تو پنج ساعت رایگان... سرویس 16 مگ دارم ... حدود چهارده مگ هست اینی که به من می رسه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چشنواره برای مشتریکین حدیده فقط یا قدیمی هم میشه؟نقل قول:
لینک صفحه خریدشو میشه بدید
کجا زده این جشنواره رونقل قول:
حیف که بسته های بازی تو بسته های جدید گرونه:n29:
من رفتم رو 8 مگ با شبانه باسه خط بک اپم ... ببینم چطور میشه کیفیتش نسبت به قبل:n15:
نقل قول:انگار برداشتن از سایتنقل قول:
واسه مشترکین جدید هست
تایید میشهنقل قول:
درسته ادغام صورت میگیره ولی پارس انلاین به فعالیتش با همین نام پارس انلاین و همین سرویس ها ادامه میده و اتفاق عجیبی قرار نست بیوفته
سلام دوستان جشنواره پارس آنلاین انگار تا 3 مگ سرعت بیشتر نداره / من اگه 4 مگ بخرم همون 4 مگ واقعی را میدن یا نه کمتر؟
چهار مگابیت درثانیه معادل 512کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود به شما میدن ، البته در نظر داشته باشید یک مقدار جزئی اتلاف سرعت بخاطر خطوط تلفن نیز خواهید داشت که از سرعت اسمی شما در عمل مفدار اندکی کم میشه.نقل قول:
کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...
دیروز با من برای خرید سرویس های جدید تماس گرفتن
بیکار بودم یه نیم ساعتی با isp صحبت کردم خخخ
گفتن دیگه هیچ سرویسی سقف سرعتش باز نیست ، هر سرویسی بخرید فقط همون مقدار سرعت به شما میده
از این لحاظ دوستان باید دقت کنند که اشتباه پیش نیاد.
3 مگابیت در ثانیه میشه 384 کیلوبایت در ثانیه
این سرویس جشنواره اس البته ، یعنی الکی گفتن سقفش بازه !؟نقل قول:
لینک سرویس جشنواره تون رو قرار بدین تا بررسی کنیم ، شاید یک سرویس خاص رو باز گذاشته باشند .نقل قول:
نماینده فروش دقیقا به من گفت هر سرویسی که خریده میشه حداکثر همون سرعت سرویس رو ارائه میده و دیگه مثل قبل نیست و هیچ سرویسی سقفش باز نیست .
اما به هرحال دقت کنید که یک راهنمای کم اطلاع فقط برای فروش سرویس و دریافت پورسانت خودش شما رو توی دردسر نندازه.
اگه لینک رو پیدا نمیکنید خودتون مستقیم با دفتر فروش تهران یکی دو باری تماس بگیرید و از آدم های متفاوت در مورد سرویس سوال کنید تا اطمینان پیدا کنید.
آقا ممنون تماس گرفتم پرسیدم ، باز همون کارشناس هم از بقیه سوال کرد در نهایت حرف شما رو زدن .نقل قول:
ولی کلی اصرار میکردن شما همونو بگیر یا نهایتش 4 مگ بخر خطتتو بررسی کنیم ماه اول!
اگه نخان اذیت کنن من رو این خط چند سال 16 مگ داشتم کشش خطم مناسبه .
خلاصه قرار شد تغییر فاکتور بدن برام ...
من گرفتم سه ماه 360 گیگ سرعت اسمی که گفتن سه مگ هست ولی یکم بیشتره من تست کردم تا 415 کیلوبایت میره سرعتش.نقل قول:
کی گفته شبانه بعد از اتمام سقف تمدید میشه ؟!
من الان زنگ زدم پارس آنلاین گفتم بعد از اتمام سقف شبانه چی میشه؟ گفت هیچی دیگه دانلود شبانت تعطیل میشه از ترافیک روزانت کم میشه. گفتم من قبل از این که این مدلی بشه سرویس ها شبانه هر چه قدر میخواستم دان میکردم محدودیت نداشتم. گفت حالا دیگه نمیتونی اون کارو بکنی سقفش همینه که میبینی. :n02: هیچ انگیزه ای نداشت که من مشترکشون بمونم.
دارم جمع میکنم میرم آواره فن آوا و جاهای دیگه بشم ببینم مشکلات اونا چیه. خوبی پارس ثبات سرعت و کیفیت خوبش بود و این که با قند شکن ها مشکلی نداشت. ولی حیف که طرحاشون آشغاله برای کسانی که دانلود زیاد دارن.
تو پنل کاربری جایی نگذاشتند که مصرف شبانه رو جدا حساب کنهنقل قول:
درسته تو ریزکارکرد به عنوان ترافیک رایگان هست ولی اگه قرار بود اینطور باشه حتما یه بخش جدا هم می گذاشتند تو پنل برای دیدن مصرف شبانه...
البته بگذارید من به 200 که رسیدم قطع شد اون موقع می فهمیم ... هفت روز دیگه با روزی سی گیگ دانلود...
سلام دوستان طبق گفته سایت تابناک بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا مشترکین جدیده فقط؟نقل قول:
با تغییر تکنولوژی مودم از ADSL2+ به ADSL gmt نرخ downstream snr از ۱۰ شد ۲۱
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
سرویس 2Mb بیست و پنج تومنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
سلام دوستان سرویس 3مگ 1ماه دارم نتم 9روزدیگه تموم میشه سرعت هارو اسمی با ای ذی ام450 تامیده درحالی که خطم رو9مگ کسی 4مگ روگرفته ممنون میشم بگه تقریبان چه قدر سرعت میده میخوام بدونم 600تا رومیده اگرنه همون8مگ بگیریم
16 مگ گرفتم اما چون خط نمیکشید پشتیبانی برام بست رو 8 مگ منم بخاطر حجمش نرفتم سرویس رو به هشت مگ تغییر بدم
در طول شبانه روز سرعت همینقد ثابته نهایت افتش تا 900 کیلوبایت در ثانیه ست
تک کانکشن هم تست کردم 900 کیلوبایت بود
اینم پینگ همین الان (ساعت 20:16)
محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/
به من که گفتن واسه مشترکین جدید هستنقل قول:
سرویس 8 مگ پارس آنلاین
فرقی نداره خط چند مگ بسته شده باشه و خود سیستم سرعت رو قفل میکنه و اگه شما 4 مگ بگیری سرعت دانلود حداکثر 500 تا میشهنقل قول:
این سرویس دقیقا بدون جشنواره برای مشترکین معمولی قابل خرید هستنقل قول:
سقف سرعت اون حداکثر 3 مگابیت برثانیه هست
فقط تفاوتش با سرویس معمولی در قیمت اون هست ، بطور معمولی قیمت سرویس 105هزار تومان هست و با جشنواره قیمت اون 56 هزار تومان شده
دقت کنید این سرویس بدون شبانه هست و اگه ترافیک شبانه بخواین به اون اضافه کنید برای هر ماه پنج هزار تومن به مبلغ سرویس اضافه میشه (سه ماه 15 هزار تومن)
الان که روی 8مگ بسته شده SNR دانلود رو چک کن اگه زیاد بود ، مثلا 21 و 25 یا 30نقل قول:
این بار با پشتیبانی تماس بگیر و درخواست بده خطت رو روی 12 مگ ببندن .
اولش مقاومت میکنن چون چنین سرعتی توی سیستم هاشون تعریف نشده اما پافشاری کن
در ساعت اداری با کارشناسان درجه بالا تهران تماس بگیر - اگه خطت جواب بده میتونی روی 12 مگ تنظیمش کنی که سرعتت بیشتر شه.
من الان یک ساله خطم روی 12 مگ داره بدون هیچ اقت کیفیتی کار میکنه ، SNR من روی دوازده مگ حدود 14.5 تا 17 میچرخه.
الان snr م روی 15 هستنقل قول:
از ماه دیگه همون 8 مگ میگیرم با شبانه کافی هست برام ، حوصله سروکله زدن با پشتیبانی ندارم
دوست عزیز سرو کله چیه .... 16 مگ گرفتی باید استفادشو ببری بگو تا آخرین حد کشش خط برات بزارننقل قول:
اگه 15 هست که دیگه حداکثر توان خط شماست ، بیشتر جواب نمیدهنقل قول:
مگه پارس انلاین دانلود رایگان داره ؟
مگه ۲ تا ۷ ⅓ حجم فایل دانلودی نیس؟
رایگانه. البته پنج هزار قیمت شبانه رایگانشه کت رو سرویس میکشننقل قول:
منکه خواستم بگیرم گفتن شبانه نداره و نمیشه روش گذاشت :n35:نقل قول:
الان که سرویسم فعال شده میشه این شبانه رو بهش اضافه کرد ؟ اگه آره چجوری ؟
جشنواره رو خبر ندارمنقل قول:
خارج از جشنواره و معمولی این سرویس دوتا هست یکی بدون شبانه ، یکی همراه شبانه که ماهانه 5 هزارتومن گرون تره
نمیدونم الان میشه شبانه رو اضافه کنید یا نه ، باید تماس بگیرین درخواست شبانه کنید و بگین هزینشو پرداخت میکنید شاید اضافه کردن براتون.
الان آخر سر حرف admin اینیستا شونو باور کنیم؟؟!!
شبانه هر چقدر دوست داشتیم دانلود کنیم یا بعد از رسیدم به سقف از حجم اصلی کم میشه؟! یا دوباره شارژ میشه؟!
شما خیالتون راحت باشه،اصلا به اون مقدار حجم نمیرسه،فکر کنم خودشون هم الان نوشتم که اصلا به اون مقدار نمیرسه و نگرانی بابت این مورد نیستنقل قول:
من خطم روی 9 مگ بود حداکثر شبی 15 گیگ میتونستم دانلود کنم،که در یک ماه میشه 15*30=450 گیگ
دیگه شما حساب کنید سرویس 2 مگ بگیرید نهایت شبی 5 گیگ بگیرید که در یک ماه میشه 150 گیگ
ویرایش:البته من الان رفتم دیدم سرویس 2 مگ ترافیک شبانه رو 100 گیگ زده ولی باز بعید میدونم کسی بتونه شبانه ماهی 100 گیگ دانلود کنه
شما برید تو سوالات متداول هم اینو نوشته
هنگامیکه ترافیک شبانه به اتمام برسد چه می شود؟
حجم شبانه بسته ها به نحوی طراحی شده اند که با توجه به سرعت سرویس هیچ گاه به اتمام نمیرسند و مشترک میتواند با خیال آسوده و به صورت نامحدود در این ساعات استفاده کند.