چند ماه اومدم یه دانلود درست درمون نتونستم کنم . شاتللند که 24/7 ارور میده . سرعت خارجی کلا تعطیل . قطعی هم زیاد شده این چند روزه . شبانه هم همون ماه اول خریدم حتی 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم واقعا عجب اشتباهی کردم صبانت رو تخلیه کردم .:n21:
Printable View
چند ماه اومدم یه دانلود درست درمون نتونستم کنم . شاتللند که 24/7 ارور میده . سرعت خارجی کلا تعطیل . قطعی هم زیاد شده این چند روزه . شبانه هم همون ماه اول خریدم حتی 1 گیگ هم نتونستم دانلود کنم واقعا عجب اشتباهی کردم صبانت رو تخلیه کردم .:n21:
دوست عزیز تو سرویس های محدود 128 نداریم؟منظورت art 1 نامحدود؟نقل قول:
من سرویس eco 128 ماهیانه 6گیگ رو استفاده میکنم.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست عزیز کدام شهرستان هستی که سرعت 900 داری من که تو بهترین حالتم سه تا لینک 700 میده تازه برا شبانه زایگانم باید پول بدی ولی مودمم تا حالا قطع نشده از شما چرا ؟
استان فارس هستم.نقل قول:
سرعت الانم که شبانه هم همین اندازست.
سرعت 128 هست.
آره واسه سرویس شبانه چیزی حدود 7هزار تومن بیشتر باید پرداخت.
دلیل قطعی رو نمیدونم والا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام من سرویس آسیاتک دارم سرویس 16 مگ اونم تو تایم رایگان سرعت دانلود ازسرورهای داخلی و خارجی کلا 250 کیلو بایت حالا میخوام شاتل تهیه کنم این سرویس ECO8192-NFG که 2 گیگ درماه به قیمت 22000 نومان بهمراه 7000 تومان هم برای دانلود شبانه میخواستم بدونم سرعت این سرویس درتایم شبانه ازسرور خارجی تا چه حدی است با تشکر
به طور کلی سیاست شاتل اینه که حق داری به اندازه ی دوبرار حجم روزانه دانلود کنی مثلا اگه ماهی ۶ گیگ بگیری بعد از ۱۲ گیگ دانلود شبانه سرعتت رو محدود میکنه( البته شب فقط) حالا نمیدونم دیقیقا چقدر کم میکنه چون من شبا زیاد دانلود ندارم ولی فکر نکنم از سرعت اسمی کمتر کنننقل قول:
یکی از دوستان هم تو کار دانلوده واسه همین سرعت بالا میگیره که اگه محدودش کردن سرعتش زیاد افت نکنه پس فکر نکنم اونقدر بد باشه:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود سرویس نامحدود آرت7 - نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیس
سلام
دوستان قضیه این فیبر نوری کردن خطوط تلفن چیه ؟؟؟
مثل اینکه قراره همه isp ها تعطیل بشن و اینترنت فقط از طریق مخابرات ارائه بشه !
و کسایی که الان روی خطشون اینترنت دارن دیگه کار نخوهد کرد ! به دلیل اینکه هیچ کدوم از isp ها نمیتونن روی فیبر نوری اینترنت بدن !!!
ظاهرا تو تهران و کرج دارن اجرایی میکنن ! تو تبریز هم تازه شروع شده !
خدا به دادمون برسه !
سلام
کجا خبرشو گفتن؟
اول بیان فیبری کنن کل کشور رو بعد isp رو حذف کنن همین فیبرنوری کردن حداقل ۱۰ طول میشکهنقل قول:
بچه ها سرویس من دو روزه هی قطع و وصل میشه یعنی چراغ ADSL قطع میشه بعد چند دقیقه وصل میشه و بازم همینطور. اطلاعات خط هم هی تغییر میکنه منظورم data rate و snr و این چیزاعه. زنگ میزنم به پشتیبانی میگه من مشکلی نمیبینم. الان من چیکار کنم؟؟
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
من خودم دهنم صاف شد سره این قضیه آخر سر فهمیدم از مودم بوده.نقل قول:
چ مودمی داشتین قبلا؟نقل قول:
مارک مودم جدید چیه؟
ببین نصیحیتی که من بهت میکنم میدونی جیه ، اصلا سمته این TPlink یا Dlink این چیزا نرو ! چون مثه تخم مرغ شانسی میمونه ، یکی درست درمیاد یکیش خراب ، الان یه asus گرفتم خدائیش 24 ساعته تو برقه داره کار میکنه ....نقل قول:
دقیقا مشکل من این بود ، مودم به اینترنت وصل میشد ، ولی تا یه صفحه یا چیزی دانلود میکنی ، نت قطع میشد ! که مودمو رو عوض کردم درس شد
من سرویسم شبانه داره 2 تا 7 الان چند ماهه از 2 تا 4:30 صبح سرعت میشه 2 کیلو بعدش درست میشه کسی هست اینجوری شده باشه بعدش درست شده باشه ؟
بعد من سرویس اردیبشهت تموم میشه چه سرویسی و از کجا بگیرم شبانه داشته باشه ؟
منی که کیفیت خطم تو یه حالتی خوبی هست ، و پینگم تو ساعات خلوت 105 بود از 4.2.2.4 الان توی بهترین حالت روی 185 میچرخه ! نت مخابرات دارم الان پینگش 140 هستش ، جریان چیه : \
حالا این حرف رو نمیتونم با قاطعیت بگم ولی به نظرم اینترنت نامحدود اکثر اوقات صرفه اقتصادی نداره . حتی اگه مصرفتون بالا باشه چون isp ها یجوری قیمت گذاریش میکنن که ضرر نکنن و معمولا گرون درمیاد نسبت به چیزی که ارائه میده . همون حجمی + خرید بسته ۱۰۰ گیگی به نظرم بهتره سرعت بالاتری میده .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
این چه isp مزخرفیه
من چند روزه تمدید کردم و بعد از تمدید هم از سرور های خارجی محدود هستم و در حال حاضر سرعتم 30KB هست!
سرعت داخلی مشکلی نداره و سرجاش هست
ارت 3 هستم
الان من باید چیکار کنم؟؟؟؟
مگه بعد از تمدید نباید سرعت بیاد سرجاش؟
من دانلودهام از سایت های ایرانی بود ولی چرا خارجی محدود شدم؟
با پشتیبانی فنی انلاین صحبت کردم میگه اگر مدیریت مصرف کنی یک ماه دیگه سرعتت درست میشه!!!
من چیو مدیریت کنم!!! من که اصلا مصرفی نداشتم از سایت های خارجی
سلامنقل قول:
نه شما باید ارتقا سرویس بدین تا سرعتتون برگرده حالت اول با تمدید مشکل رفع نمیشه
چجوری ارتقا بدم؟نقل قول:
والادوستان من بمدت یک سال ونیم همش ارت 3میگرفتم سرعت چن ماه اول خوب بود بعد افتضاح شد الان دو مگ محدود خریدم با 100گیگ 108 تومان خیلی خوبه راحت شدم اگ 3ماه این حجم طول بکشه خوبه با نامحدود از نظر هزینه یکی میشه حسابمو کردم بعد 3ماه ولی محدود حداقل سرعتش عالیه... 7گیگ هرشب دانلود داری تو شبانه حداکثر دگ
دوستان مي خوام برا اونيكي خط خونه سرویس ویژه ECO-Ultimate-224 رو بگيرم (بعنوان زاپاس!:n02:)
سرعت از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه
۲۲۴ گیگابایت ترافیک ( ۲۰۰ گیگابایت فقط قابل استفاده از ۱ تا ۸ بامداد )
۲۴۰۰۰ تومان
كسي از اين سرويس هاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريده؟
اينكه نوشته سرعت از ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه چجوري اعمالش مي كنن؟
روزا كه حجم كسر ميشه سرعت بازه و تو تايم شبانه سرعتو كم مي كنن؟
تاحالا از شاتل سرويس نداشتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد :n16:
ازنقل قول:
تو سایت شاتل تو قسمت تغییر سرویس اینترنت
یعنی پول ارت 5 رو بدم؟ خب مگه نمیره برای ماه بعد؟ یا میشه مابه تفاوت رو داد و ارتقا داد؟نقل قول:
باورم نمیشه سرعت خارجیم الان اومد رو 16
اینا دیگه چجور جونورایی هستند؟ تا حالا همچین چیزی ندیده بودم عجیبه که همه میان شاتل!!!
دوستان خیلی عصبانیم از شاتل.....قبل 10روز اکو دو مگ خریدم با 6 گیگ ترافیک که طرح شبانه هم داشت چون منم سرعت زیاد میخوام برا دانلود.. نامحدود و ول کردم اومدم محدود تا تو ساعت شبانه از سرعت بالا استفاده کنم ب همراه 100گیگ جشنواره زمستانی...تا دیشب سرعت دانلودم تو ساعت رایگان میزد 400.. دیشب 6گیگ طرح اصلیم بعد 10 روز تموم شد امروز اومدم رو 100گیگ ترافیک اضافه..ولی سرعت دانلود شبانم شده 30/40...واقعا دارم دیوونه میشم 110تومان دادم برای چی 100گ خریدم ک برا چندماه بایدساعتی ک اجازه دانلود رایگان دارم با س40دان کنم؟!ایا برا شما هم هه مینطوره؟یعنی بعد تموم کردن حجم اصلی وترافیک اضافی که خریدین سرعت میاد پایین؟یا یک ماه شما سرعت دانلود شبانه یکسانه؟خواهشا جواب بدید
محدود شدن شما بخاطر استفاده زياد از حجم رايگان شبانستنقل قول:
شما فقط ميتونيد شبي ٧٠٠-٨٠٠ مگ استفاده كنيد (ازين مقدار مطمئن نيستم)
مابه تفاوت رو میدیدنقل قول:
خب بعد این گزینه کجاست دقیقن؟نقل قول:
و اینکه بعد از ارتقا اگر محدود شدیم چی میشه؟ باز باید بریم ارت بالاتر یا میشه اومد پایینتر؟
-----------------------------
دوستان به نظرتون این ستم نیست که محدودیت دوره ی قبل در دوره ی بعد هم اجرا میشه؟ کسی تا بحال به 195 گزارش داده؟
چون طبق تعرفه هرماه، ما یک مقدار حجم با سرعت بالا و منصفانه حق داریم استفاده کنیم
مشهد
واقعا كم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستاني كه مي تونن لطفا راهنمايي كنن :n18:نقل قول:
ساوه شاتل حالا این خوبشه
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
چه سرويسي داريد؟نقل قول:
اين تست شبانه ست؟
art3 همون تایم عکس تست گرفتمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
دوست عزيز در مورد اين پستم ميتوني كمك كني؟نقل قول:
دوستان شاتلي با درود - براي ميانگين مصر ماهي 40 گيگ بهترين سرعت و ارزون ترين (يعني كيفيت خوب باشه بشه استفاده كرد راحت) كدام سرويس و چه قيمتي است ؟ الان آرت 1 دارم سرعت بين 120-تا140 ايناس داخلي ، خارجي هم بين 70-تا 120 اينا متغييره --- پيشنهادتون چيه عزيزان
دوستان شاتلی سلام
شاتل سرویس نامحدود داره که سرعت دانلود بالای 250 کیلوبایت باشه و تا اخر ماه ثابت بمونه ؟ اگه هست قیمتش چجوریه ؟
سلامنقل قول:
من سرویس آرت3 دارم سرعت دانلودم 300تا320 هستش روزی 2.5گیگ رو بهت جواب میده و محدود نمیشه سرویسهای بالاتر از آرت3 هم سرعتشون بالاتره و هم حجم بالاتری رو ساپورت میکنن
سلامنقل قول:
شما اگه روزی 1.5 تا نزدیکیهای 2گیگ مصرف داشته باشین با آرت 1 نباید مشکلی داشته باشین و محدود نمیشه سرعتتون
ولی بهترین سرویس برای مصارف مختلف بدون شک آرت 3 هستش هم قیمتش زیاد بالا نیست و هم گیگ بیشتری میتونید مصرف کنید
هزینش چقدر هست ؟نقل قول: