اینا که خوبن تو شهر ما 3g سرعت 1 کیلوبایت دان میکنهنقل قول:
Printable View
اینا که خوبن تو شهر ما 3g سرعت 1 کیلوبایت دان میکنهنقل قول:
دوستان من الان ازاپراتور ایرانسل پرسیدم گفت شیراز هنوز 4gفعال نشده وفقط مشهد 4g فعال است دوستان شیرازی تست نکردند درضمن پس چرا تهران هم 4gاست مودمها فقط مشهد توضیح می شد؟
آخه این به چه درد میخوره، کدوم وب سایت ایرانی اینقدر سرعت میخواد ؟!! یا اصلا با 2 گیگ اینترنت چیکار می شه کرد ؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما موافق سرعت بالا هستید یا مخالفدوستان نمیدونم این چه انتظاریه حتما باید 100 گیگ 10 تومان بود
مگه 3G و 4G برای داناود کالکشن چه میدونم فلان فیلم
من حرفم کلی به شما برنخوره
دوستان من الان ازاپراتور ایرانسل پرسیدم گفت شیراز هنوز 4gفعال نشده وفقط مشهد 4g فعال است دوستان شیرازی تست نکردند درضمن پس چرا تهران هم 4gاست مودمها فقط مشهد توضیح می شد؟
پس در اصفهان کی راه اندازی میشه اون از 3G که هیچکجا آنتن نمیده اینم از4G که عمرا حالا حالاه بیاد اصفهان.واقعا تر زده ایرانسل :n21:
بصورت رسمی مشهد راه افتاده ولی بصورت ازمایشی ممکنه تو خیلی از شهرها فعال باشه که تهران یکیشونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
حرف جفتتون درسته.... ولی دو گیگ 10 تومن یا 5 گیگ بیست تومن واقعا زیاده..وقتی داری با سرعت 20 مگابیت تو نت میچرخی همش که نباید حواست باشه الان نت تموم بشه که...شاید لازم شد چیزی رو آنلاین ببینی...نقل قول:
نقل قول:
از مشهد شروع کردند به تهران و بعد شهرهای دیگه میرسه....
دوست عزیز هر چند که همه یه کرباسند ولی ایرانسل از بقیه جلوتره باز....یه کوچولونقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره که آیا میشه اینترنتی سیم کارت رو تعویض کرد یا خیر ؟ نه اینکه یه یو سیم جدید خریداری کرد بلکه همون سیم کارت خودمون رو یوسیمش رو بگیریم ؟
و اینکه کسی اطلاع داره LTE از رده چندم هست ؟ منظورم همون CAT هست....
وقتی پهنای باندشو تامین نمی کنن چه فرقی می کنه 4 جی بدن یا 800 جی
با سلام. دوستی اشاره کردند شبکه ی 4G در اصفهان نیست، عرض میکنم در حال حاضر در قسمت هایی از اصفهان این شبکه قابل مشاهده است...
محتوای مخفی: اسکرین شات
نظر شخصی:
مهمترین نکته در خدمات اینترنت موبایل پایداری هست
من تهران که بودم دائم بین نسل 3 و 2 سوییچ می کرد
این اصلا مورد قبول نیست
هنوز خیلی ها با نسل 3 آشنایی پیدا نکردن
خیلی از شهرها نسل 3 هم نداره
و خیلی از شهرها هنوز نسل 2 هستند
همونطور که دوستان می دونند با اینترنت 10 مگ محدود هم خیلی کارها رو میشه انجام داد
و فعلا جوابگو هست
مهمترین مشکل الان پوشش هست وشاید تعرفه
حتی اگر پوشش تکمیل بشه ولی اینترنت 2 مگ تحویل بدن بهتره از 100 مگه با پوشش ناقص
من مفهموم خیلی چیزها رو نمی فهمم
مثلا الان ایرانسل خیلی علاقه ی زیادی به پوشش سریع تر اینترنت در کشور داره
دائما در شبکه های اجتماعی در حال تبلیغ در مورد پوشش هست
ولی رایتل و همراه اول هیچ واکنشی نشون نمی دن
یعنی حس رقابت اصلا وجود نداره
شاید ایرانسل تا حدودی درست عمل می کنه
چرا؟
ببینید نسل 4 یک فناوری پیشرفته هست
خیلی ها به این نکته گوشی نسل 4 ساپورت می کنه یا نه توجه نمی کنن
پس شاید زیاد منطقی نباشه تلاش زیادی برای سراسری شدن اون بشه
پس کم کم پوشش میدن تا هم مردم با فناوری آشنا بشن و هم گوشی ها تعویض بشه
ایرانسل اولین شبکهی 4G LTE کشور را در مشهد راهاندازی کرد
اینطوری حداقل میشه کیفیت لینک و قدرت سیگنال و پوشش رو امتحان کرد، سرورهای خارجی فقط چندتا قابل انتخاب بود اون هم سرورهای داغون عراق کویت... که اصلا حتی پینگ نمی شد!نقل قول:
براساس نوشته خود خود ایرانسل؛
علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عنوان کرد.
متاسفانه نمی دونم چرا در نرم افزار اسپید تست برای موبایل سرورهای خوب مثل آمریکا و آلمان و انگلیس وجود ندارهنقل قول:
به نظرم بهترین نوع تست نسل 4 اینجوری باشه:
1-گرفتن پینگ به مدت 1 ساعت برای فهمیدن پکت لاس + تایم بسته ها
2-گرفتن سرعت از سایت اسپیدتست
3-تست سرعت با نرم افزار مدیریت دانلود
سرعت دانلود با اینترنت دانلود منیجر باید حساب بشه نه با اسپید نت.
چرا؟؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
دوستان عزیز با تمام مشکلات ایرادات کم و کاستی ها دم ایرانسل و خصوصا دولت جدید گرم که یکباره این همه تحول ایجاد کردند.خودم میدونم کم کاستی اشکال زیاد داره اما باید بپذیریم این سرعت ها تا پارسال و سال های قبل کاملا رویایی بود . من مطمنم پوشش و کیفیت بالاتر میره چون این دولت روی زمینه اینترنت خیلی تاکید داره.
در کل خواستم بگم همه چیز تیره منفی نبینیم و فقط نیایم نکات منفی بزرگ کنیم و خودمون با کشورهایی چند سال نسل 3 و 4 راه افتاده مقایسه نکنیم این فناوری جدید فقط 3ماه راه افتاده .به امید که روز به روز کیفیت کمیت شبکه بهتر بشه.
و در آخر خالی از لطف نیست بگم دولت عدالت محور قبلی در 8 سال زمامداری فقط یک نسل 2 و نسل 3 انحصاری رایتل داد اما این دولت با تمام انتقادها بهش یک سال خیلی خوب عمل کرده
بله نظر بالا تایید میشه.
دولتها و مجلسهای گذشته بجای راه اندازی و فراگیر کردن 3G هم و غمشون محدود کردن هر چه بیشتر و تصویب قوانین مضحک و متحجرانه ای مثل محدودیت 128 کیلوبیت برای کاربران خانگی که همچنان هم پابرجاست بود ...
وزیر مخابرات اسبق که دکترای برق و مخابرات از دانشگاه کوری فرانسه رو داشت رو که یادتونه چه افاضه ای در کرده بود>>
《دایل آپ برای یک محقق کافیه》
:n21:
حالام اپراتورها که در این دولت فشارهای خودساخته از روی اونها برداشته شده میخوان ره 10-20 ساله رو چند ماهه برن بیچاره ها از هول حلیم افتادن توی دیگ
هنوز توی مشهد 3G درست آنتن دهی نداره 4G رو میگن راه انداختیم!
نقل قول:من وقتی با اینترنت دانلود منیجر دانلود میکنم سرعت دانلود رو حدود 1 مگ نشون میده ولی با اسپید نت حدود 4 مگ .نقل قول:
مگه سرعت شما چنده که 1 مگ سرعت دانلود دارید؟نقل قول:
نوشته شده توسط firefox7
دقیقا نمیدونم مشخص نیست همیشه 1 مگ نیست از 50ک تا 1 مگ متغیرهنقل قول:
سرویس شما 2 گیگ 10 تومن در ماهه؟نقل قول:
نوشته شده توسط firefox7
سرعت LTE در 7 تیر تهران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین ورژن ios ایفونت چند هست؟
مکانهایی که انتن LTE کم هست به 3G سوئیچ میشه یا همون LTE میمونه؟
کیفیت مکالمات فرقی هم داشته؟
فکر کنم 4G اصلا امکان مکالمه نداشته باشه و برای مکالمه باید بیای روی 3Gنقل قول:
برای همین افتتحاح 4G تاثیری روی مکالمه نداره
اصفهان هنوز کامل نشده چطور 4g راه میندازن؟!!!
کی کامل میشه پس؟؟؟
اصفهان هنوز کامل نشده چطور 4g راه میندازن؟!!!
کی کامل میشه پس؟؟؟
iOS 8.1نقل قول:
مکانهایی که انتن LTE کم هست به 3G سوئیچ میشه
همونطوریکه کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت LTE ذاتا" Voice رو ساپورت نمیکنه و فقط برای دیتاست بنابراین موقع تماس تلفنی سویچ میشه روی 3G
نکته دیگه اینکه iPhone 5S بنده پارت نامبر آمریکاست (LL/A) و مدل A1533 که باند 7 (فرکانس 2600MHZ) رو ساپورت نمیکنه ولی بخوبی با LTE ایرانسل کار میکنه. پس میشه نتیجه گرفت که گفته اپراتور 700 ایرانسل درسته و فرکانس LTE ایرانسل باند 3 (فرکانس 1800MHZ) هست.
هر چیزی تو ایران میاد استانداردش کلا از بین میره ...آخه 3g رو راه ننداختین هنوز رفتین سروقت 4G؟ 3g باید بین 21 مگابیت تا حداکثر 42 مگابیت رو به طور استاندارد پوشش بده. حالا ما می گیریم همون 21 مگابیت به دلایل محدودیت های عملی در زیر ساخت و ...شبکه ! حالا کی تا حالا همچی سرعتی داشته با 3g ؟ اونم که از پایداری شبکه . ایرانسل فقط اومده بگه :"بله ما هم 4g و lte رو راه انداختیم." اون آقای reza rain هم یادمه گفت که رسما 4g توی ایران یک شوخیه فعلا. مگه اینکه به همین بخشهایی از تهران و مشهد که از ما بهترون هستن توش محدود بشه . تا حالا 10 -15 سال آینده .
LTE در منظقه یک تهران دربند سرعت دانلود 36 مگابیت آپلود 5 مگابیت
حتی اگه همین الان سرعت 100 مگابیت رو بتونن تو تمام کشور به ثبات برسونن باز هم هیچ فایده ایی نداره اگه اینترنت بین الملل نباشه!
ببخشید یک سوال برام پیش آمده چرا خدمات مشترکین ایرانسل وخود سایت ایرانسل زده ومی گویند فقط مشهد این سیم کارتها4g قابل استفاده هستند ولی دوستان در تهران دارند براحتی تست واستفاده می کنند؟ وکسی توسایت نیست دراین مورد خبری داشته باشد؟
یه عده انگار وضعیت یک سال پیش را یادشان رفته
من نمیگم هرچی شد شاکر باشیم، اما واقعبین باشیم
ازمایشی هستش عزیز تهران رسمی نشدهنقل قول:
مثل شبکه نسیم که چند ساله پخش ازمایشیه
چند روزی رو مردم با 20مگ سرگرم میکنن تا بعد خدا بزرگهنقل قول:
سیمهای یو سیمشو فعلا بفروشن
به نظر من سرعت بالا مثل 30- -40 مگابیت به درد توی خیابون و اتوبان و بیابون و وسط میدون انقلاب نمیخوره. اگه تونستن همین سرعت رو توی خونه به ملت بدن اونوقت میشه گفت کاری کردن کارستون . وگرنه بعید میدونم کسی بیشتر از سرعت 3-4 مگ واسه اینترنت موبایل وسط میادین اصلی شهر به کارش بیاد
دوست عزیز یکم صبر کنیدنقل قول:
باید فرصت داد
فقط 3 ماهه مجوز داده شده
ایرانسل در حال حاضر داره جدیدترین فناوری رو راه اندازی می کنه
به نظرم تا آخر امسال باید صبر کرد تا ببینیم چی میشه
Hossein karimi Drp10926MTN
توی خونه با موبایل نباید این سرعت رو بدن، با فیبر باید بدن که قیمتش نسبت به موبایل ده برابر باید ارزانتر باشه.نقل قول:
اینترنت موبایل برای اوتدور و کار با موبایله
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk