سلام
دوستان نظرتون درباره هدفون SENNHEISER PX100-IIi که قیمتش حدود 160 تومنه چیه؟ با این هزینه انتخاب بهتر چی میتونه باشه؟
ممنون از جوابتون
Printable View
سلام
دوستان نظرتون درباره هدفون SENNHEISER PX100-IIi که قیمتش حدود 160 تومنه چیه؟ با این هزینه انتخاب بهتر چی میتونه باشه؟
ممنون از جوابتون
با سلامنقل قول:
هدفون earpad بسیار خوبی هست .تفکیک صدای خوبی داره بیسش متعادل و کمی پانچی هست .کلا بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست تو این رنج قیمت earpad مناسبتری فکر نکنم داخل ایران بتونین تهیه کنین.
سلام دوستان
به نظرتون SENNHEISER HD555 بهتره یا یه beats با همون قیمت ؟
با سلامنقل قول:
البته كه سنهايزر،چون صداي حرفه اي داره كيفيت ساختش بالاست،و قيمت هدفون هاش اگر بالاست بخاطر كيفيت صدا و جنس هدفون هست نه بخاطر هزينه هاي تبليغاتي نجومي.بيتس كيفيت صداي متوسطي داره و كلا صداي اهنگ پشت بيس قوي اون محو ميشه.و بطور كلي يه هدفون فشن هست تا هدفون تخصصي براي صدا.ولي در هر صورت نميدونم چقدر ميخواين هزينه كنين ولي بنظر من اگه مي خواين تخصصي صدا رو دنبال كنين شما لطف كنين هزينه مورد نظر بهمراه سبك موسيقي مورد علاقه بعلاوه نوع هدفون مورد نظر (كه فكر كنم فول سايز ميخواين)بهمراه سورس پليرتون رو اعلام كنين تا اساتيد بخصوص اقا رضا بتونن كامل راهنمايتون كنن.
براتون ارزوي موفقيت ميكنم.
سلام دوستان عزیز
لطفا از بین این هدفون ها پیشنهادتون رو بفرمایید
Audio-Technica ATH-WM55:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
audi technica ATH-FC700 :
Audio-Technica ATH-XS7 X-Street Style :
senheiser hd238:
senheiser hd201:
BeyerDynamic DT 231 Pro
ببخشید که اینجا پست میدم
من می خواستم کارت صدا بگیرم ولی گفتم قبلش یه مشورت بگیرم.
الان من کارت صدای انبورد دارم و مادربوردم هم GA-880GA-UD3H است. و از هدفون K99 استفاده می کنم. حالا اگر یه کارت صدای خوب مثل بگیرم چقدر تو کیفیت صدایی که با هدفون میشنوم تاثیر میزاره؟
سلام دوستان عزیز
منم قصد خرید هدفون دارم و بین این 4 مدل گیر کردم و از شما دوستان و استاتید محترم تقاضای کمک دارم و محدودیت بودجه هم ندارم :11:
فقط و فقط تفکیک و حجم صدا برام مهمه :8:
Beat Dr Dre : Tour
Bose : MIE2i
Klipsch : X10i In-Ear
Klipsch : S5i
درضمن برای ایفون 4 اس میخوام بگیرم
با سلامنقل قول:
برای چه سبکی از موسیقی میخواین ؟و سورس پلیرتون رو لطف کنین بگین
با تشکر
با سلامنقل قول:
بهترین کارت صوتی موجود در ایران که اساتید اینجا کامل تاییدش میکنن که قیمت مناسبی هم نسبت به هم رده های خودش با برند های دیگه داره creative titanium hd هست .ولی تو افزایش بازده صدای هدفونتون با کارت صوتی حرفه ای شاید فقط 10% افزایش کیفیت داشته باشین که البته اون هم بستگی به تراک های داره که ازش استفاده میکنین.چون هدفون k99 با امپدانس 32 و حساسیت 112 db با همین کارت صوتی خودتون هم بخوبی درایو میشه ولی اگه حرفه ای میخواین دنبال کنین بجز کارت صوتی به امپ هم نیاز پیدا خواهین کرد.
موفق باشین
سلامنقل قول:
البته به بودجه ای هم که میخواین هزینه کنین بستگی داره
tour ,mie2i ,x10 قیمتهاشون بالای 200 هزار هستش که برای سبکهای مختلف هم فرق میکنن.tour که برای الکترونیک خوبه که بخاطر تقلبی و های کپی بودنشون تو بازار توصیه نمیشه و x10 همچنین برای الکترونیک که توصیه شده قبل از خرید حتما صداش رو گوش کنین که بنظر اساتید اون هم توصیه نمیشه.mie2i هم یکی از دوستان چند پست قبل تر یه رویو خوب در بارش داشتن که با توجه به قیمتش فکر نکنم مناسب باشه.میمونه klipsch image s4 یا s5 که با توجه به قیمتش بهترین صدا رو تو هدفونهای هم رده خودش داره که کاملا با گوشی ایفون شما مچ هست و میتونین براحتی از صدای این هدفون و اهنگهاتون لذت ببرین.
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز :10:نقل قول:
سبک خاصی رو مد نظرم نیست.اما پلیرم سانسا فیوز و سانسا کلیپ با راک باکسنقل قول:
دوستان بنظرتون Klipsch : X10i In-Ear بردارم خوبه یا نه :10: قیمتش هم 280 تومنه
سلام دوستان
من بیشتر آهنگ pop/rock و گیتار الکتریک گوش میدم بنظرتون Klipsch برای من مناسبه؟
با سلامنقل قول:
واقعیتش در مورد audio technica ها من فقط دو مدل m30 و m50 رو امتحان کردم که بنسبت قیمتشون واقعا هدفون های خوبی هستن که m50 تو هر لیست انتخابی جزو 10 هدفون برتر قرار میگیره.ولی مدل های دیگرو متاسفانه امتحان نکردم ولی میتونین از نمایندگی پیشگامان کیش استعلام کنین.
در مورد سنهایزر ها مدل hd 238 هدفون خوبی هست ولی بخاطر اینکه بیسش کمی ضعیف هست شاید برای تمام سبکها بخصوص الکترونیک پاسخگو نباشه ولی تفکیک صدا مید و های خوبی داره و با پلیرتون براحتی درایو میشه ,ولی با کمی افزایش بودجه میتونین hd228 رو با بیس خوب و صدای عالی تهیه کنین.مدل hd201 رو امتحان نکردم ولی با توجه به قیمتش و کلا تجربه ای که از صدای سنهایزر دارم هدفون وسوسه کننده ای هست.
هدفون beyerdynamic رو باید از اقا رضا بپرسین که تست کردن و اطلاعات دقیقی در این باره دارن.ببخشین که نمیتونم کامل راهنمایتون کنم چون هدفون های که بهشون اشاره کردین بشخصه ندیده بودم که بتونم امتحان کنم و نظری بدم ولی اگه کمی صبر کنین حتما اساتید بعد از رویت تاپیکتون پاشخ مناسب رو بهتون خواهند داد.
موفق باشین
با سلامنقل قول:
کدوم مدل klipsch?اگه منظورتون s4 و یا s5 هست بله با توجه به بیس خوب و قویش برای سبک الکترونیک خیلی خوب هست برای پاپ و راک هم عالی هست.در کل بهترین هدفون در رنج قیمت خودش هست.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
ببخشین جسارته ولی اکبند به قیمت 280؟چون قیمت اینترنتیش 350 دلار هست که چند ماه پیش یکی از دوستان حدود 450 یا 490 هزار که دقیق یادم نیست تهیه کرده بودن.اگه اکبند هست که این کار رو نکنین چون به احتمال 90% تقلبی هست .نقل قول:
سالار جان اگه ممکنه یکم در مورد M30 توضیح میدی کیفیت صداش رو؟نقل قول:
یا تو رنج 200 تومن از m30 چی میتونم بهتر پیدا کنم؟
من نظرم عوض شد می خوام یه هدست بلوتوث برای گوشیم بگیرم MW600 چطوره؟ قیمت گرفتم 90 تومان گرون نگفتن؟ تو این رنج قیمت بهتر از این که نیست؟
کسی نمیخواد جواب مارو بده؟
درست میگید یکم جای شک دارهنقل قول:
اما اگر در جریان باشید قیمت های تجاری به هیچ عنوان با قیمتهایی که تو سایت تولید کننده میبینیم یکی نیست و همیشه قیمت های تجاری بین 20 تا 30 درصد پائین تره :10:
راستش قیمتها چدیدا بالا رفته که متاسفانه معضلی شده برای خرید هدفون های خوب چون حدود 1 ماه پیش شما میتونستین m50 رو بمبلغ 200 تومان تهیه کنین.البته m30 هم هدفون خوبی هست ولی وقتی بشخصه تست میکردم در مقابل m50 خیلی کم میاورد ولی در هر صورت m30 هم هدفون خوبی هست و ارزش خرید رو داره فقط اگه با m50 همزمان تست کنین شاید دلتون بمونه پیش m50.بغیر این از خرید این هدفون هیچ وقت پشیمون نمیشین.نقل قول:
بغیر از audio technica میتونین یه تحقیقی در باره هدفونهای سنهایزر مدل hd 215 ii ,hd438 ,hd448 بکنین
موفق باشین
اتفاقا خودم هم در مورد سنهایزر ها تحقیق کردم ولی انگار همه چیزشون عالیه جزبیسشوننقل قول:
خودتون از بین این سه تا سنهایزر کدوم رو پیشنهاد میدید؟
متاسفانه پست قبیتون رو پیدا نکردم.میشه مجددا سوالتون رو تکرار کنین لطفا.نقل قول:
با تشکر
بله حق با شماست بیس نسبتا ضعیفی دارن ولی باور کنین بعد از چند روز استفاده (البته اگه سبک مورد نظرتون الکترونیک و زیر شاخه هاش نباشه ) خواهید دید چقدر صدای فوق العاده ای داره و چقدر بیسشون دلنشین و کنترل شده هست.من هر 3 مدل رو توصیه میکنم چون من اماتور هستم تقریبا هر 3 برای من یک نوع صدا داشتن با اختلاف حدود 5 % صدا .در مورد audio technica براتون پیغام خصوصی زدم لطفا برسی کنیننقل قول:
بله درسته ولی من هم قیمت تجاریش رو عرض کردم خدمتتون .نقل قول:
من هم قبلا یک بار بخاطر 50 هزار تومان ارزونتر هدفونی که فکر میکردم اصله و فقط دارم ارزونتر میخرم که تقلبی بود رو تهیه کردم که همون 50 تومان برام 600 هزار تموم شد چون کلا کنار گذاشتمش .تو این مورد هدفون خیلی باید مراقب اصل و بدل وحتی های کپی اونها باشین .باور کنین ارزش نداره .حتی سعی نکنین امتحان کنین.
با تشکر
والا گفتم برند هایی که الان بهتر از کلیپش و بوس باشند(مدل های In-Ear) حداقل من چیزی تو ایران ندیدم!نقل قول:
البته سنهایزر اگه با گارانتی نامداران(اینطور که میگن اصله من متاسفانه هنوز مدل هایی که این شرکت آورده
رو تست نکردم ولی تا دلت بخواد صدای مدلای فیکش رو شنیدم! تو پایتخت فراوونه در حد بوندسلیگا و رقابت شونه به شونه ای رو فیک جماعت سنهایزر با بیتس داره :31: ) خلاصه مدل هایی مثل IE7 و IE8 از سنهایزر(فقط اصل) اگه باشه میشه نام برد ولی خوب قیمتشون اختلاف زیادی با کلیپش و بوس داره!
بوس هم به یکی از دوستان گفتم متاسفانه فیکش هم هست و با قیمت پایین تر! ظاهرا اصلش با گارانتی آواسان و نقش عرضه میشه!
اما راجب مدل On-Ear کلیپش یعنی Image one این مدل رو تقریبا 3ماه دارم(با S4i باهم خریدم)
بسیار بسیار ازش راضیم کیفیت صدا،بلندی،بیس،راحتی در زمانی که روی گوشه و درایو شدنش حتی با آیپاد نانو من(با وجود 32 اهم بودنش) ازش یه هدفون عالی ساخته(به نسبت قیمتش) فقط تنها نکتش ریموتشه(مثل S4i)
که با دیوایس های اپلی کار میکنه! در کل خیلی ازش راضیم(بیشتر از S4i) و به نسبت قیمتی که داره من بهترین هدفون روی گوشی زیر 200 تومن توی بازار خودمون میدونمش(البته باز هم میگم برای محصولات اپل)
دوستان مدل fake هدفون klipsch s4 هست یا نه اگه جایی سراغ دارید که اصلشو داره لطف کنید آدرسشو ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گارانتی اواسان از هر جای تهیه کنین اصل هستن.(فعلا فیکش وارد بازار نشده).مجتمع پایتخت موجود هست فقط کمی قیمتهاشون بالا تره .دوستان با مبلغ 110 جدیدا تهیه کردننقل قول:
موفق باشین.
یه سوال قیمت klipsch s4 تو سایت خودش 99 دلار زده چجوری تو ایران 110 تومنه من که گیج شدم یکی که خریده و استفاده کرده بگه واقعا اصله و کیفیتش عالیه.
بله دوست عزیز اصل هستن.نقل قول:
اینها رو قبلا که دلار ارزونتر بود تهیه کرده بودن و وارد کردن.تا جایی که یادم اواسط تابستون بود اگه اشتباه نکرده باشم.الان هم کم کم با افزایش قیمت دلار قیمتها رو بالاتر میبرن.پس پیشنهاد میشه اگه قصد خرید دارین هرچه زودتر اقدام کنین.
اینم سوالم آقا سالار
سلام به تمامی اساتید محترم
دوستان من رفتم یه هدست با برند enzatec مدل hs904bk به قیمت 50 هزار تومان از میرداماد (پاساز پاییتخت) گرفتم انصافا از حق نگذریم صداش خیلی خوبه من رو که کاملا راضی کرده داشتم همین طوری در مورد هدست اطلاعات جمع میکردم که به این فروم رسیدم و با واژه burn in آشنا شدم و تاپیک های دیگر رو مطالعه کردم حال من یه سوال دارم هدست خودم رو باید burn in کنم و یا نه اگر جواب بلی می باشد به کدام روش چون در تاپیک سه روش گفته شده بود خلاصه کلییه فابلهای مربوطه رو هم دانلود کردم
در کل enzatec خوب هست ویا نه؟
حال منتظر پاسخ اساتید هستم
در ضمن با این قیمت به نظر من جنس خوبی هست باز دوستان اگر با پول کم جنس خوب می خواهند این مدل بسیار خوب است
اینم توضیحات بیشتر + عکس از سایت مربوطه
بسیار مبارکتون باشهنقل قول:
من متاسفانه اولین با هست این هدفون رو دیدم ولی 3 تا رویو ازش خوندم که نظرات مثبتی در بارش نوشته بودن و قیمت مناسبش رو هم تاکیید کرده بودن ولی برای اطلاعات تکمیلی شما باید بهمون رویو بدین و نظرتون رو با ما به اشتراک بزارین.این هدفون شما نیاز به burn in نداره و براحتی بدون هیچ مشکلی میتونین ازش استفاده کنین.
با تشکر از معرفی این هدفون خوب.
h\سلام ..
آقا akg k520 میشه گیر اورد تو ایران ؟ قیمتش حدودا چنده ؟
با تشکر از همه
نقل قول:
عزیز بی زحمت ادرس دقیق مغازه رو بدین فکر کنم همین مورد برام مناسب باشه.راستی in ear هست؟
:11:
سلام دوستان در رابطه با انتخاب هدفون یه سوال داشتم :
بین AKG K 240 MK II و ATH-M50 کدوم بهتر هست ؟
و آیا مدلی هست که در حد M50 باشه در AKG و یا برند های دیگه ؟ راستش زیاد از قیافه ی M50 خوشم نیومده چیز دیگه ای در حد همین هدفون هست ؟ هم از نظر قیمت و هم از نظر صدا؟
ممنون
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیز متاسفانه تو رنج قیمت m50 هیچ هدفونی فعلا نمی تونه با هاش رقابت کنه. البته من چون اماتور هستم به نظر من sennhiser hd518 از بعضی لحاظ صدای حرفه ای تر و دلنشین تر نسبت به m50 داره .ولی از نظر اساتید m50 بهترین هست .حالا اگه سبک مورد علاقتون الکترونیک و زیر شاخه هاش نیست یه تحقیقی در باره hd518 داشته باشین.
موفق باشین
دوتان عزيز من شنبه ميخوام برم هدست بخرم . تو رنج قيمت panasonic HJE300 اگه بازم پيشنهادي هست لطف ميكنيد بگيد . البته ميدونم 30 هزار تومان براي يه هدست خوب مناسب نيست ولي بازم ميخوام با اين قيمت بهترين رو بخرم . خيلي ممنون
سلام.دوستان من اصلا وارد نیستم.اگه میشه منم در مورد خرید هدفون حدود 30 تومان راهنمایی کنید.برای موبایل میخوام.مدلش هم شبیه این باشه مثلا :نقل قول:
منظورم بلوتوث یا مارکش نیست.سیمی میخوام.منظورم مدل اونایی که تو گوش میذاری هست(گوشی میگن چی میگن؟؟).میخوام این شکلی باشه.ضمنا این هدفون های سونی واک من چطوریه؟؟البته فکر نکنم خیلی خوب باشه.چون 1 جا قیمت کردم 10 تومان گفت یک جا دیگه هم 6 تومان!!(دقیقا هم مثل هم بودن:31:)
ضمنا microphone نمیخواد داشته باشه.
ازتون ممنونم :11:
ضمنا این استریو و مونو که میگن چیه؟؟:27: نمیدونم بخدا هیچی.:13:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردین مورد تایید اساتید هم هست.مبارک باشه
سلامنقل قول:
داخل گوشی میخواین(inear) یا روی گوشی (full size یا earpad) ؟اگه داخل گوشی میخواین panasonic hje 300 بنسبت قیمتش هدفون خیلی خوبی هست و اگه با بیس زیاد بخواین میتونین creative ep630 تهیه کنین .
در مورد هدفونها استاد rezaomido قبلا توضیحات کامل رو دادن که صفحه مورد نظر رو براتون لینک میکنم.
فقط فكر ميكنين توي بازار گير بياد ؟؟؟البته من اصفهان هستمنقل قول:
اگه نه ميشه لطف كنين يه فروشگاه اينترنتي رو معرفي كنين ؟؟؟
یکی از دوستام میگه دیروز رفتم بگیرم دوباره گور باباشون قیمتا رو بردن بالا ep630 رو رو ویترین زدن 15 تومن میری داخل یگه 38 هزار توماننقل قول:
hs 904 رو هم کردن 70 تومن اصلا قانون تو این جا پیدا نمیشه
دوست عزیز شما برو بازار ایران طبقه دوم کلا نماینده enzatec هستش اسمه مغازشو نمیدونم اما اسم فروشندش متین بود آدم باحالی بود با خودت گوشی تبلت هر چی داری ببر اونجا میزاره هر چی بخوایی تست کنی دیروز دوستم از اونجا گرفت 50 تومن فروشندش با انصافه قیمتاشم خیلی بهتر از پایتخته اینم عکسش که خودم گرفتم این شکلی هست
راستی قرمزش خیلی شیکتره من اشتباه کردم مشکی گرفتم