امشب سرعت دانلود با سرویس 8 مگ
برای من بیشتر از 100 کیلو نمیره
بین 50 تا 100 نوسان داره
ای لعنت بر انحصار
Printable View
امشب سرعت دانلود با سرویس 8 مگ
برای من بیشتر از 100 کیلو نمیره
بین 50 تا 100 نوسان داره
ای لعنت بر انحصار
نقل قول:
نگران نباش فقط تو نیستی ما هم که شاتل داریم اختلال داره :n02:
خب من بعد دو ماه تغییر تعرفه دادم از یک مگ رفتم به 512 سرعتم همون 3.6 مگ هست هیچ فرق نکرد :n27:
اگه به شانس ما باشه بریم 128 بازم سرعت 3.6 مگ هست :n09:
به خاطر اینکه پهنای باند های وب تو منطقتون 4مگ بوده برا همین سرویس 1 مگی که داشتین براتون 4مگ بسته شده بوده در غیر این صورت براتون 8 میبستن.نقل قول:
نقل قول:
چرا اینقدر پینگ شما عالیههههههه؟؟؟
سرویستون چیه؟ سرعت دانلود شبانه چقدره؟
به خاطر اینکه های وب مسیر آذربایجان و فیکس به ما داده :n20:نقل قول:
وب مسیر دیگه چیه؟؟نقل قول:
چجوری می تونم بگیرم؟؟ :n16:
با این پینگ میشه رفت بهشت !!!
خوب های وب اگه همینجوری پیش بره هر چی رکورد در دنیای اینترنت هست را یکجا مال خودش میکنه !!
اینم تست همین چند لحظه پیشه !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ خط ایرانسلم بهتره اینه !!
خاک توی مخشون !
این گزینه های dsl modulation هست:نقل قول:
تا حالا روی Auto بود (که البته تو status مودم جلوی dsl mod نوشته بود g.dmt)
گزینه های Adsl2 و +Adsl2 رو امتحان کردم روی این گزینه ها اصلا وصل نمیشه! فقط روی حالت g.dmt وصل میشه!
این یعنی چی؟!
مفهوم این قضیه چیه؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
داداش اگه فقط روی gdm وصل میشی
زنگ بزن پشتیبانی بگو پروفایلتو رو تنظیم کنن روی adsl2+ خیلی فرق میکنه
روی نویز تاثیر زیادی داره
نقل قول:
سلام دوستان.1 سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی ام کنید.من اینترنت با سرعت 256 مخابرات استفاده میکنم ولی برای دانلود با حجم بالا خیلی اذیت میکنه.حالا میخوام شرکتی بگیرم ولی نمیدونم کدوم شرکت بهتره. به نظر خودم های وب بهتر اومد ولی باز هم شک دارم.شما راضی هستین ازش؟کلا پیشنهادتون را بگید ممنون میشم:n16:
نقل قول:
منم قبل از های وب اسیاتر بودم
شما پینگ و می بینی اما تایم اوت هم در نظر بگیرید که وسط بازی قطع میشه !!! های وب کلا بیخیال شو اما اگر باز هم شک دارید امتحان کنید . در ضمن حجم دزدی هم داره یعنی ترافیک بیشتری مصرف می کنه از مقداری که مصرف کردین.
من 5 ماه مشترک های وب بودم .نقل قول:
سرعت خط محدودش حرف نداره و در روز و غیر ساعات رایگان سرغت بسیار خوب و بالا هستش:n01:
ولی ساعات رایگان از 250 بیشتر نمیشه:n03:
شبی 2.5گیگ دان داری ......ولی من ترافیکم تموم میشد و زورم میومد پول بدم برا همین دوباره اومدم مخابرات(بهترین سرویس مال مخابرات هستش و 256 +1مگ نامحدود :عالی و واقعیه):n26:
هر شرکتی بری دوباره میای مخابرات:n02:
منم اول گفتم حجم دزدی داره .....ولی 1 بار یه فایل 10 مگی زدم دان کردم همون حجم از پهنام کم شد و دهنم بسته موند .دلیلش اینه که سرعت وب گردی این شرکت واقعا بالا هستش و هر فایل که تو سوراخ سمبه مرورگر باشه لود میکنه و Doneمیشه و هی کنتور میندازه.:n01:تازه پیج تبلیغات رو میریم ببندیم میبینیم اونم doneشده سر نیم ثانیه:n04:نقل قول:
در کل های وب حال نمیده و ترافیک رو میخورد .......
اگه اهل دانلود زیاد هستین اسیا تک بگیرید که خیلی عالیه برای دانلود ولی برای بازی آنلاین اصلا خوب نیست این طور که معلومه صبانت بهترین پینگ رو دارهنقل قول:
صبانت برای بازی خوبه؟؟ هرکی صبانت داشته پینگش خیلی عالی بودهنقل قول:
یکی از دوستام هم اهل بازی انلاینه صبانت داره با پینگ 200 تو سرور ها آمریکا بازی می کنه !
این دیگه چه جورشه نمیفهمم
والا من صبانت نداشتم اما تست بعضی از دوستان و دیدم پینگ بهتری داره نسبت به بقیه شرکت ها.نقل قول:
قیمت های خیلی بالایی هم داره نسبت به بقیه شرکتهانقل قول:
قدرت اینترنت به این می گن،تست شلوغ ترین زمان ممکن،ساعت 7 غروب :n20:
حیف فقط برا وب گردیه.ب چه درد مخوره!!!!!!!نقل قول:
وب با 50 کیلو هم باز میشه.
مهم مغز سایته که تو ایران نمیشه گرفت
روزبه... روتو کم کن! :n02:نقل قول:
خود سایت اسپیدتست رو هم به زور باز میکنه الان... :n03:
مال ن با 8 کیلو دان میکنه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم از مخابرات تهران یا کرجی. درسته؟ سرویست چیه؟نقل قول:
-همه چی به مرکز مخابراتی شما بستگی داره اگه خلوت باشه های وب گزینه ی خوبی هستش.نقل قول:
128نامحدود مخبرات مازندراننقل قول:
1 هفته قبل عید مخابرتمون باگ داد و سرعنها رفته بود بالا من گفتم13 تومن که چیزی نیست .....ریسک کردم و به کاه دون خوردم
الان هم میخوام 256 نامحدود بگیرم!!!!!!!!!
دیروز که از غروب خراب بود. حتی نمیشد ایمیل چک کرد ولی الان خوب شده دوباره.
بهترین اینترنت تاپیک اینجاست،کجا هستن قزوین جون و قمی جون که قدرت اینترنت چالوس و ببینن :n19::n20:
یعنی شاهکاره!
مخابرات هم وضعش عین همینه. پورت udp رو هم که کلا زدن نابود کردن. گیم آنلاین تعطیله یه ماهه. احمقا فکر کردن udp فقط برای قند شکنه!!
دوستان عزیز من از شاتل نت دارم میخوام درخواست جمع آوری بدم بیام های وب
به نظرتون بیام ؟
سرویس 2 مگ رو چند بسته میشه دانلود استریمش و اینکه دانلود شبانه داره ؟ چقد میشه دانلود کرد ؟
در ضمن از شهر قم منطقه مخابراتی ابوذر هستم
ممنون میشم جواب بدین:n16:
-سلامنقل قول:
-سرویس 2 مگ تایم رایگان نداره،با توجه به اینکه پهنای باند های وب تو مرکز مخابراتی شما بیشتر از 4 مگ هستش توصیه من به شما سرویس 1مگ هست که براتون 8مگ بسته میشه 3ساعت تایم رایگان داره،حداقل 2 گیگو میشه دانلود
کرد.
سلامنقل قول:
البته این موضوع همیشه صادق نیست ! مثلا در مرکز مخابراتی ما تنها مشترکی که از های وب سرویس داره منم !! دیروز یه تست در همین تاپیک قرار دادم که نشون میده خلوتی و شلوغی برای های وب اهمیتی نداره ! کلا کیلویی هست !
سلام
دوستان 128 نامحدود چه جوریه ؟ سرعت دانلود چقدر میده ؟ دانلود محدودیت داره یا نه ؟
از من گوش کن طرف های وب نیا توی این تاپیک فقط 1نفر الی 2نفر راضی هستن بقیه همه ناراضی هستننقل قول:
داغون- پوکیده -حسابی دارهنقل قول:
سلام به همه
من مشهدی هستم و قصد داشتم اینترنتمو از مخابرات عوض کنم
مرکز صابری هستم
بنظرتون های وب برام خوبه؟
اگه آره چه طرحیش؟
اگه نه از کجا به نظرتون بگیرم؟
کاربرد من هم از نت اکثرن وب هست (شاید ماهی 5 گیگ فقط وب )شاید فوقش شبی 2-3 گیگ دانلود
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم