[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عجب برندي!نقل قول:
چيز ديگه نبود بگيري؟ يا ارزون بود گرفتيش؟:n02:
ديگه اين پرش لينك داره خيلي اذيتم مي كنه
پ ن : امشب نشستم به طور جدي با اين مودها ور رفتم ديدم نه واقعا تاثير داره آخه snr كم شده بود مود عوض كردم دوباره رفت بالا:
ايمان من الان يه چيزي به ذهنم رسيد در حد يه فرضيه.
اينا شب كه ميشه خودشون يه نرم افزار گذاشتن خودكار دان استريم رو مياره پايين كه كسي زياد دانلود نكنه.
نظرت چيه؟
ببين وضعيت الان خط من رو:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 31.4 7.0 Attenuation (dB): 47.0 26.0 Output Power (dBm): 17.7 12.3 Attainable Rate (Kbps): 960 840 Rate (Kbps): 864 672
:n02:نقل قول:
نه باو منم همچین مایه دار نیستم به نظر خودم هم گرونه این ماه همینجوری جهت تست گرفتم احتمالا برگردم همون دو مگ:n02:
اره اگر اونجوری بود که میشد لندن:n02:
باور کن یه کله دارم دانلود میکنم عقده هام خالی بشه , جای همتونو خالی میکنم :n16:
نوش جونت داش. به قول معروف از خزانه غيب رسيده و شما پرداخت كردي.نقل قول:
داشتم براي خودم تحليل مي كردم كه يكي بياد اين تاپيك بگه چه سرعتي بگيرم بگيم 1 مگ نامحدود بگير ماهي 45 تومن! يه كم في بالاست:n02:
ممد اتفاقا مودم خوبیه.یه جستجو کن ببین تو اروپا خیلی استفاده میشه.فقط من اینشو نمیتونم پیدا کنم.نقل قول:
حرفت سند منگوله دار!نقل قول:
ولي مگه نه تي پي لينك پايين ترين مودم بازاره؟ من اون رو بيشتر قبول دارم. يه چيزي بايد بگيري كه دست همه باشه نه اينكه دو روز بگردي دنبال گزينه هاش!
اروپا مگه adsl دارن؟
من فكر مي كردم توي اروپا همه با dial up هستن.:n08:
پ ن : شايان هم اول صبحي آنلاينه، گمونم اومده يه تست سرعت بذاره جيگرمون حال بياد:n24:
شایان اگر اینطوریه که خوبه حالا باید ببینی برای همه بازه یا فقط برا تو ....اونوقت 512 نامحدودش تا چند میره ؟ کسی هست 512 نامحدود از ماناماد داشته باشه ؟
آره زياد هست اينجا:n02:نقل قول:
سروش جان اگه اشتباه نكنم 512 مارمالاديه.
نههههههههههههه سروش:n02:
آقا الکی به دلتون صابون نزنید سرعت من 2 ساعت پیش کم شد:n02: ( از بس چشم ایمان شوره:n02:)نقل قول:
مودم خود به خود ریست شد بعد سرعت اومد رو 130 :n02:
ولی دان استریم همونقدره , فکر کنم صبح سریع پیدام کردن:n02::n09:
ولی تو همین 10 ساعت کلی دانلود کردم عقدم خالی شد:n08:
تست الان :
ایمان دان استریم متغیره در طول روز؟نقل قول:
مشکل لینک که نداری؟
یعنی شما همیشه دان استریمت شب کم میشه؟نقل قول:
هر شب ؟
سر ساعت خاصی؟
ساعت خاص كه دان استريم كم نميشه.نصف شب تا قبل از ظهر snr و به تبعش دان استريم كم ميشه و متعدد لينكم مي پره!نقل قول:
يه تحقيقي كردم در مودهاي مودم Adsl كه هر چه بيشتر جستم كمتر يافتم:n02:
گويا خود dslm بهترين حالت رو انتخاب مي كنه ولي در حد اطلاعات كمي كه بدست آوردم و تست كردم ديدم درسته مود adsl2+ براي دستيابي به سرعت بالاتر در فاصله هاي طولاني تر از مركز مخابراتي هست كه ريت قابل دسترسي رو مي بره بالا ولي نويز افزايش پيدا ميكنه.
نمونه :
Mode: ADSL2+ Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 15.1 5.9 Attenuation (dB): 43.0 23.5 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 12388 1335 Rate (Kbps): 2043 1226
حالت G.DMT نسل قبل تر از استاندارد dsl هست كه در اون دسترسي به حداكثر 8 مگابيت دان استريم و فقط يك مگابيت آپ استريم امكان پذيره.
محدود شدن حداكثر ريت دانلود و آپلود به 8 و يك باعث ميشه نويز كم بشه و snr زياد بشه . مثلا براي مخابراتي كه آپلود رو روي 2 مگ مي بنده خيلي كمك مي كنه كه snr بالا بياد.
نمونه :
Mode: G.DMT Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 31.5 8.0 Attenuation (dB): 40.0 23.5 Output Power (dBm): 18.7 12.3 Attainable Rate (Kbps): 9408 1332 Rate (Kbps): 2048 1120
در مقايسه كاملا واضحه كه روي مود g.dmt حداكثر ريت به 9408 كاهش يافته ولي snr از 15 به 31.5 افزايش يافته.
در مورد ساير مود ها اطلاعاتي ندارم متاسفانه ، خواستم تست كنم مود هاي ديگه رو كه مود G.lite لينك ثابت نشد.
مود T1.413 :
Mode: T1.413 Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 32.3 7.0 Attenuation (dB): 41.0 23.5 Output Power (dBm): 19.7 12.1 Attainable Rate (Kbps): 9504 1280 Rate (Kbps): 2048 1088
به نظر فرق چنداني با g.dmt نداره.
حالت بعدي adsl2 هست. كه نه snr بالايي ميده نه دان ريت بالا:
Mode: ADSL2 Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.5 5.8 Attenuation (dB): 40.0 23.4 Output Power (dBm): 19.7 12.6 Attainable Rate (Kbps): 10328 1214 Rate (Kbps): 2043 1214
حالت بعدي AnnexL كه مثل اينكه همون Adsl2+ هست!
Mode: ADSL2+ Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 15.5 6.1 Attenuation (dB): 43.0 23.4 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 11828 1222 Rate (Kbps): 2043 1222
اینجا خرمشهر 512 نامحدود با سرعت 220-230 دانلود میکنم از صبح تا حالا...ای لاویو مخابرات:n12:...
حملــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه 128 نامحدود 90 شده :n02:
نقل قول:نقل قول:
ممنون كه خبر داديد.
سرعت منم الان با 256 بالاي 200 هست:n02:
فكر كنم الان شايان 500 رو رد كرده باشه!
ولي خام نشيد باز مي خوان يه روز حال بدن كه مخابرات رو رها نكنيم:n02:
اتفاقاً منم میخوام بذارم روی G.DMT اما نمیتونم توی مودم جدیدم پیداش کنم.تو که سرت تو حساب کتابه یه جستجو بکن ببین میتونی چیزی پیدا کنی.مدم دقیق مودم:نقل قول:
THOMSON TG585 v7
آره.متغیره.جدیداً مشکل لینکم پیدا کردم.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=
الان اوضاع خوبه:
2 مگ محدود دان استریم باید روی چند باشه؟نقل قول:
ایمان قضیه 256 چیه ؟ تغییر دادی سرویس رو به 256 نامحدید ؟
واسه هر کی رو یه چی میبندن.قانوناً باید روی 2048 باشه.البته مهم اینه که چقدش به تو اختصاص داره.نقل قول:
نه.هنوز 2مگم.میخوام این ماه 512 نامحدود بگیرم.نقل قول:
والا چه عرض كنم!نقل قول:
اول اين رو ببين يه كم بخند:n02:
I am using a Speedtouch 516 with FW: 6.1.0.5.0, and acordingly to DMT TOOL, connected to an Infineon DSLAM central.
The abnormality that i am having is than at evening/night, the connection starts to drop and resync constantly, usually it only maintains for a period of 1-2 minutes, sometimes 10-15 minutes, and then keeps resync'ing, and this happens all night,..
I have contacted my ISP, but because they only send the Technicians during the day, and the abnormality is more pronounced at night, it has been not possible to discover what is causing it,..
This situation is ocurring for a few months now, and in that time i have tried to tweak the connection using the DMT Tool:
Line Stats (at night):
Downstream: 1568Kbps ATT:56dB SNR:18dB TX Power: 16.5dBm
Upstream: 256Kbps ATT:17dB SNR:17dB TX Power: 11dBm
طرف (همون خارجيه!) ميگه : به طور غير طبيعي در بعد از ظهر و شبها لينكم مي پره و چراغ لينكم چشمك زن ميشه. بعضي موقع ها براي يكي دو دقيقه بعضي وقتها ها 10-15 دقيقه اينطور ميشه. هر شب همين برنامه رو داريم! تماس گرفتم با isp ، كارشناس فرستادن اما خب كارشناس توي روز اومد و چون من مشكلم توي شب هست چيز غير طبيعي نديد. اين قضيه مال چند ماه پيشه الان با برنامه dmt tool كانكشنم رو تقويت كردم اينم مشخصات خط منه.
:n02:
زبانم كه خوب نيست ترجمه نكردم هرچي فهميدم ازش نوشتم ديگه چه درسي گرفتيد ازش خودتون مي دونيد!
اين خارجكي ها هم ميگن وقتي لينك ثابت نميشه بايد به جاي adsl2+ از Adsl يا مود g.dmt استفاده كرد.
اه نمي دونم چرا نمي رم سر اصل مطلب!
اين مودمي كه شما داري تنظيماتش توسط كارخونه قفل شده و اجازه داده نشده به كاربر كه توي تنظيمات مود ها رو عوض كنه.
راهش كمي پيچيده است كه بايد با دستورات از طريق telnet با استفاده از پورت 23 انجام بشه كه من هيچي نمي دونم ازش!
يه برنامه ها هم آلمان ها ساختن كه اجازه اعمال تغييرات گسترده از مود گرفته تا حداقل و حداكثر snr و ... رو ميده كه بازم اطلاعي از كاركردش ندارم فقط اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه يكي از بچه هاي خارج به اون طرف پيشنهاد كرده بود بره يه مودم ديگه بخره كه يه نفر ديگه جواب داده بود : LOL
-------------------------------------------
دوستاني كه امروز سرعتهاشون خفن شده از سرورهاي خارجي هم سرعتشون خوبه يا اينترنت ملي شده؟:n02:
آخه سرعت داخلي ها خوبه ولي اين تست :
برای من سرور خارجی تا 40 تا بیشتر نمیده ... داخلی 170 میده مثل سافت گذر - 128 نامحدود
شماره تلفن رو تو سایت سیترا میزنم این رو میگه:
ﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻠﻔﻦ ﻣﻮﺭﺩﻧﻈﺮ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺮﮐﺰ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﻧﻔﺖ ﻭﺍﻗﻊ ﺷﺪﻩ، ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ
ﺍﯾﻨﮑﻪ )ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺍﺳﺖ (. ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭﯼ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ ﺭﺍ
ﻧﺪﺍﺭﺩ
در حالی که شماره تلفن همسایمون رو.میزنم میگه میشه adsl ثبت نام کنید
نکته: تلفن رو همین امروز کشیدن
مشکلش چیه?
اديت:آدرس مرکز فروش رو واسه مراجعه حضوری کسی میدونه?
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
256 نامحدود سرعت دانلود30:n27:زنگ هم میزنم میگم سرعت رو میخوام بکنم 1مگ میگه مدرک میخواد مدرک از رو گور باباتون بیارم وقتی ندارم:n29:
من می خوام adsl رو طع کنم برم وای مکس
وای مکس ضریب اشتراکش 1در 1 . این خوبه دیگه.؟؟؟؟
مخابرات الان فکر کنم 1در 10 باشه //...
زنگ زدم بهش میگم سرعتم پایینه میگه شما اینترنتت شیره باید صبر کنی تا بقیه خاموش کردن اون موقع استاده کنی .... بیا فکر کرده ما مثل خودش الافیم...
نقل قول:
اشتراک های ما شیرا دوسته من یعنی شما و بچه های محلتون همه با هم یه 512 دارین
سلام . از دوستان کسی دو مگ 4گیگ داره اگه از ترافیکش فقط یرای وبگردی استفاده کنم چقدر دووم میاره ؟سرعت دانلودش تو ساعت رایگان چقدره ؟برای ثبت نام مدرکی چیزی میخواد؟
سلام . از دوستان کسی دو مگ 4گیگ داره اگه از ترافیکش فقط یرای وبگردی استفاده کنم چقدر دووم میاره ؟
سرعت دانلودش تو ساعت رایگان چقدره ؟
برای ثبت نام مدرکی چیزی میخواد؟
ممد: مودمو رو فروختم با 5تومن سود :دی
حالا بم بگین چه مدل مودم 4پورت وایرلس بخرم خوبه؟D-Link بهتره یا TP-Link ؟
راستی بچه ها DNS-هاتون رو از توی مودم تغییر بدین به:
208.67.222.222
208.67.220.220
کولاک میکنه.
دوست من هر کی بهت گفته ضریب اشتراک وایمکس 1 به 1 هست دروغ گفته. نه ایرانسل و نه مبین نت اینطور نیستندنقل قول:
احتمالا منظور تون وایرلس هست . اونم بعضی از شرکت ها که دانلود شبانه ندارند اشتراک 1 به 1 می دن بعضی ها هم مثل رفاتک همراه با دانلود شبانه ولی تنها با سرویس نقره ای شون 1 به 2 ست
بچه ها وایمکس بگیرم سرعتش چطوره ضریب اشتراکشون واقعا" 1 به 1 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش : انگار جوابمو توی پست بالا گرفتم حالا سرعتشون در چه حده ؟
اوضاع امروز خیلی خوبه:
نقل قول:
اگه مشكل قيمتش رو نداري asus بگير حرف نداره. يه كم گرونتره و عاليه. بعدش من tp-link رو مي پسندم.
Asus؟لینکی از فروشگاه آنلاین داری که توش باشه؟نقل قول:
چون سربندر بیشتر دی و تی پی داره.
ایمان محمد راست میگه Asus حرف نداره . بعدش به نظر منم TP-link . دی لینک نگیر ساپورتش افتضاح ! الان من 2730 دی لینک دارم اینترنت که قطع میشه چراغ اینترنت خاموش میشه ولی اگر اینترنت وصل شده باشه متوجه نمیشی باید مودم خاموش روشن کنی ! با DNS های خود مخابرات هم اکثر اوقات سند و رسیو ندارم الان مجور شدم DNS های گوگل گذاشتم ! ولی tp-link دوستم گرفتم با DNS خود مخابرات مشکلی نداشت ! یه فریمور هم نمیده بیرون که این مشکلات درست کنه ! آخرین فریمور مال سال 2011 !! Asus هم فکر نکنم کسی آنلاین بفروشه ولی نمایندگیش توی اهواز 3 سال هم گارانتی داره خواستی من برات میگیرم میفرستم یا بده هر کدوم ازبچه ها که دوست داشتی :n12: اصلا خودت بیا برو مگه چقدر راهه ؟! :n02: چقدر زیاد شد پستم !نقل قول:
سلام دوستان
میگم من الان هم وایمکس مبین نت دارم هم وایمکس ایرانسل
اصلا راضی نیستم پینگشون که خیلی بد اما سرعت دانلودشون بدتر! 512 هر دو رو چک کردم بزور تا 40 میرسه! ایرانسل 5 خط آنتن میده و مبین نت 4 خط!
میخواستم بپرسم دوستان اهوازی ADSL مخابرات رو پیشنهاد میدن یا نه؟
چطوریاست این؟نمایندگیش کجاست که برم ثبت نام کنم؟
ممنونم کمکم کنین
اهواز - پادادشهر ساکن هستم
اسوس چه قیمتیه حدوداً؟نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
آقا من کلاً نیاز به مودم جدید ندارم اگه بتونم با مودم خودم جفت سیستمام رو وصل کنم به اینترنت ها.
نمیدونم چرا با USb-ش نمیشه اصلاً وصل شم.
الان یه چیزی به ذهنم رسید.هاب سوئیچهایی هستن که یه ورودی شبکه دارن و چند خروجی.کسی میدونه اونا تو چه قیمتی هستن؟با اونا به احتمال زیاد مشکلم حل میشه و با همین مودم ساده ی خودم میتونم تک پورتش رو تبدیل به چند پورت کنم.
هاب و هاب سوییچ در کل قیمت های مختلفی با توجه به شرکت سازنده و یا امکانات اون دارننقل قول:
یعنی الان شما یک مودم ساده داری؟
این مودم Asus . بقیه سوالاتتو بلد نیستم چون اصلا به کار شبکه وارد نیستم :n02::n12:نقل قول: