از دیشب تا الان با بعثت بیشتر از 7 گیگ دانلود کردم.خدایا این خوشی رو از ما نگیر:n02:
Printable View
از دیشب تا الان با بعثت بیشتر از 7 گیگ دانلود کردم.خدایا این خوشی رو از ما نگیر:n02:
نکن دانلود نکن بخوای دوباره شارژکنی این اکانتو به مشکل می خوری هانقل قول:
شبانه 1-7 که هنوز پابرجاست من سه شبه 6گیگ دانلود داشتم کم نکرده ولی قسمت ریزکارکرد توی ستون محاسبه شده میزنه
من امروز حجمم تموم شد ولی هنوز وصلم و داره منفی کم میکنه به نظرتون چیکار کنم؟
چرا شما باور نمی کنید که باجان سرور اکانتینگ فقط سرعت می دونه همین بس.کابل های مشهد سمت ما تا 18 مگ هم میکشه اما نمیصرفه برای اونا این سرعت رو بدن.
خود بنده هم با همین طرح طلایی در همین گیرگور های مخابرات یک روز صبح تا 6.2 مگ هم سرعت دانلود داشته ام.ولی الان سرعت در روز شده 3.2 مگ.
دوستان شبانه با سرعت 90 چه لینک داخلی چه لینک خارجی میره اما در قسمت ریزکارکردها شبانه رایگان رو محاسبه کردن تو ستون روزانه
به عبارتی دیگه شبانه رایگانمو زده 0 اما داخل ستون اینترنت محاسبه شده زده 2 گیگ
سلام
من داره نتم تموم میشه
فقط برای بازی آنلاین میخوام پینگم پایین بشه
چی پیشنهاد میکنین
از کدوم شرکت بگیرم
دنبال نامحدود هستم
مشهد کدومش خوبه
خطم مسیه
خواهشن چون کلا امروز و فردا دیگه کلا قرداد مخابرت تموم میشه
موندم رو مخابرات بمون یا جای دیگه برم
پس من که ماهی33هزار میردم چی که سرعتم نهایت تو شب40 اونم تو اوج خوش شانسی وگرنه بیشتر اوقات همون5کیلو هستنقل قول:
مخابرات قراره 6 روز به اکانت ها اضافه کنه
منبع:رئیس مخابرات منطقه خودمون که چهارشنبه رفته بودم پیشش
بهش گفتم که این شرکت گلدنت خراب کاری کرده و نتونسته حجم دانلود چند روز رو ثبت کنه و یا هزینه اش رو کسر کنه.و به این خاطر الان صبر کرده تا اونایی که خیلی دانلود کردن هی شارژ کنن تا پول بره به حساب مخابرات که خدایی نا کرده سر ماه که حساب کتاب می کنند،حساب گلدنت با حساب های مخابرات یکی باشه.
زیاد تهویل نگرفت فقط گفت باز تاب میکننم.
من زدم به سرم همین جور دانلود می کنم با ترافیک منفی 8566 مگ.
اینترنت منو 6 روز قطع کرده بودن.هیچ صفحه ای باز نمی کرد جزئ گلدنت خاک برسرو.
حجم دانلود رو زده <منقضی شده است> و منفی نمیشه.عمرا اگه بعثتو شارژ کنم.ماهی 8 تومن با گیگی 4 تومن مگه دیوونم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فن آوا چطوره
بازم خر تو خر شده ؟ دانلود کنیم ؟؟
دوستان گرانقدر توجه داشته باشن با تموم شدن بی نطمی های این روزای گلدنت سرعت شبانه همه طرح ها درحداکثر 90 محدود خواهد شد تازه اگه شبانه طرح هایی قدیمی مثل بعثت طلایی ونقره ایی صبا و.. ر. برندارن
اینم که ازدیشب می بینید بعضی ازطرح ها مثل بعثت و طلایی های قدیمی صبا سرعتشون شده سه مگ برمی گرده به همون خرابکاری ها و بی نظمیهای این روزای شون واگرنه دیوانه که نیستن طرح جدید مثل کمپین رو تا 90محدود کنن بعد قدیمی ها رو سه مگ کنند
من دیشب با کمپین سرعتم 90 بود با طلاییی قدیم رو 300
بنابراین حدکثر استفاده رو بکنید که این روزا زیاد ادامه نخواهد داشت اونایی هم که می خوان فکرچاره ایی بکنند ازهمین الان به فکرباشند
چون شما فقط نهایت 1.5گیگ با این سرعت خواهید گرفت
با توجه به اینکه شنبه میرم خطمو تخلیه کنم،نقل قول:
آره؛ از ظهر رو دانلودم
در ستون "محاسبه شده" نوشته شده ولی کم نکرده حداقل ماله من که اینجوری بودهنقل قول:
میشه شما انقدر بدبین نباشی ؟!نقل قول:
من خودم الان با 200 دارم دانلود می کنم !
200 میشه باور کرد اما 500 دروغ محضه.چون همچین سرعتی اصلا ارایه نمیشه.نقل قول:
کسی که اطلاعات نداره و عقده حقارت داره میاد اینجا یه چیزی میپرونه بحساب دل مارو بسوزونه ! واقعا یه یه سری چقدر بچه ان
زیاد هم دور از انتظار نیست
مخابرات تا اونجایی که من میدونم و دیدم خط ها رو رو 3 مگ میبنده که میشه 380 سرعت دانلود (الان من از سرورهای داخلی 300-350 دارم میگیرم)
حالا اگه یکی خطش رو 4 مگ یا 5 مگ باشه میتونه 500 تا رو هم بگیره راحت
پ ن: نکته جالب اینجاس که بعضا پیکهایی در حد 400 یا حتی 420-430 هم میزنه! اونم در حالی که downstream مودم 3069 هست
پ ن2: تایید میشه:n02: تا 500 تا هم میره گرچه لازم ذکر نیست که فقط سرور داخلی
من از ساعت رایگان دیشب تا الان پیج هم به زور باز میشد، مودم رو ریست کردم که درست شد، طبیعیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دانلودا داره محاسبه میشه ا مثه قبل کشکه؟
برا من زده -9936 مگ.......نکنه بعدا بخوام تمدید کنم باید 11 گیگ شارژ کنم که 1 گیگ شارژ شه :دی
دوستان واقعا بیاید یک کاری کنیم این که نشد اونا هرکار خواستن بکنن ما هیچی نگیم.
از بعد عید این گلدنت اینترنتو به گوه کشیده باید حقشو بذاریم کفه دستش.
من به تنظیم مقررات و وزیر و مخابرات ایران ایمیل زدم شما هم بزنید. آدرس ها و متن هم آقای علی توکلی وسایر دوستان گذاشتن.
خودم هم پایه ام یه روز بریم شکایت فقط باید حداقل 5-6نفری بشیم.
یه چیزی رو باید بگم و اون اینکه
امروز از یک اکانت دوستم که شارژ حجمی اون تموم شده بود وصل شدم به اینترنت به این خیال که از اینترنت مجانی (چون سیستم قاطی کرده بعضی از دوستان دیروز گفتن) استفاده کنم و 3 گیگ دانلود کردم اما زمانی که به حساب کاربری خودم در سایت 2020 رفتم با کمال تعجب دیدم همه دانلود ها به حساب کاربری من اختصاص داده شده چون از خط خودم استفاده می کنم قبلا اصلا اینجوری نمی شد
تو سایت 2030 هم ستوننام کاربری خالی هست از دیروز اینطور شده
گفتم بگم که دوستان سر شون مثل من کلاه نره الان حساب من -3125 MB شده
لعنت خدا به مخابرات و گلدنت (نمی دونم چیکاره رئیس مخابرات،از وقتی با مخابرات قرارداد بسته اومده به چشم وشرکت های دیگه رفتن پیشش و الا شرکتی که تا الآن یک سال کمتر سابقه داره نمی تونه که بیاد این جوری برینه به اینترنت).
یه شب زنگ زدم پشتیبانی صدای دعوا می یومد.حی داشتن به هم فوحش خواهر و مادر می دادن.البته کار منم فقط احوال پرسی بود تا ببینم خودشونم الان می تونند ریزکار کرد های مارو با اینترنت خودشون هم ببینند.که دیدم نه مال اونا هم شب زیاد سریع نبود.
اینجا ایرانس،شبا مملکت آزاده.
البتهنقل قول:
بالاخره یه جایی ثبت میشه ولی بستگی داره چطور بخوان باها حساب کنن
برای من که دندون مخابرات رو کشیدم دیگه مهم نیست
وگرنه حساب منم -4500 هست
برنامه دارم تا -20000 برسونمش تا با خاطره ای خوش مخابرات رو ول کنم:n09:
دوستان حواستون باشه هم ریز کارکرد ها ثبت میشه هم از حجم کم میشه مثل هفته پیش نیست
گول نخورید
من که بیچاره شدم حجمم منفی شده
از من دیگه رایگان نداره...همه رو حساب میکنه...اما جالبه توی آگهی های تبلیغاتیش هنوز میگه از 1 تا 7 صبح دانلود رایگان....
همین الان :
با طرح خانواده زدم یک فایل رو روی دانلود زدم با سرعت 450 تا داشت دانلود میکرد .
دی سی کردم و سوییچ کردم روی طرح طلایی همون فایل و لینک رو داشت با سرعت 91 ی دانلود میکرد .
شگفت انگیزه نه ؟
بلی :) ......
سلام دوستان الان ساعت 1:30 شب دارم دانلود میکنم مودم خاموش روشن میکنم تویه حساب نمیزنه دانلود رایگان و تویه حجم دانلود شده میزنه در صورتی که سرویسه من رویه همون 7484 مگابایت مونده یعنی ازم کم میکنه یا نه
طلاییم، میفهمم چی میگی. چند شبه حداکثر سرعت شده 90. کمپین یکساله هم هست و نمیشه کنسل کرد.نقل قول:
نه عزیز کم نمی شه تو تایم رایگان دانلود کننقل قول:
این سرعت امروز صبح منه دهنم سرویس شد چند بار مودم رو خاموش کردم اما هیچ اتفاقی نه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باز دانلود شبانه روی حجم حساب میشه ؟؟؟ الان ریز کارکرد رو چک کردم دیدم روی حجم حساب کرده این سری دیگه مخابرات رو عوض میکنم میرم شاتل
دوستان بنظر شما الان شرکت خوب کدومه ؟ من از سرعت شبانم راضیم روی 100 هست ولی مخابرات بعد از برداشتن طرح های نامحدود دیگه خراب شده چندسال صبانت بودم که اونجاهم خراب شد مخابرات تا یکسال خوب بود الانم که اینطوری شده نیم ساعت باید توی صف انتظار پشتیبانی باشی ... قطعی هاش هم زیاد شده زنگ زدیم بازرسی میگه صبر کنید تا درست شه گفتم ممنون از پیگیریتون
سلام دیشب چند تا فایل گذاشتم برای دانلود سرعت کلشون با هم به 10 کیلوبایت هم نمیرسید با dumeter هم سرعت ثابت روی 129k مونده بود دیگه داشت اشکم در میومد بعد از 3 ساعت فقط 170 مگ دانلود شده بود و دیگه خاموشش کردم الان حجمم رو نگاه میکنم دانلود رایگان هیچی نزده
لعنتـــــــ بر من که واسه دانلود 1100 مگ باید منتــــ مخابرات رو کشید .
دیشب تا صبح فقط 1100 مگ دانلود کرده .
برا من که هنوز رایگانه!نقل قول:
عنتـــــــ بر من که واسه دانلود 1100 مگ باید منتــــ مخابرات رو کشید .
دیشب تا صبح فقط 1100 مگ دانلود کرده .
دوست عزیز رایگان نیست یا ازحجم کلی کم می کنه یا منفی می شه که بعدا برای شارژبه مشکل می خورید فقط طرح هایی که تموم شده بودن چه ازلحاظ زمانی چخ حجمی این دوروزکار می کردن ولی حجم دقیقا داره حساب می شهنقل قول:
بچه ها یک سوال من الان بخوام مرکز مخابراتی که ازش دارم adsl می گیرم رو بفهمم چی کار کنم
چون الان یکم گیج شدم وقتی میرم تا سایت 2030 قسمت bras زده انقلاب
در صورتی که پیش شماره من که 867 هستش تو خود سایت مخابرات زده استقلال
کسی میدونه قضیه چیه؟
دیشب مودم رو ریست کردم سرعتم شد 10 کیلوبایت ولی بعد از نیم ساعت بعد دوباره ریست کردم سرعت شد 450
کی اینجا تو منطقه دانش اموز میشینه یک امار از سرعتش بده ببینم اینا منطقه ای سرعت رو دستکاری میکنند
ولی خط دیگم چنین سرعتی نداره و شبها سرعتش میشه 90 کیلوبایت