من الان کلی رفتم جلو
ولی هنوز فقط 12 درصد برام زده چرا اینقدر کم؟
Printable View
من الان کلی رفتم جلو
ولی هنوز فقط 12 درصد برام زده چرا اینقدر کم؟
ممکنه بازی مشکل پیدا کرده . ضمنا مرحله های جی تی ای ای وی طولانی است
lolنقل قول:
ممکنه بازی مشکل پیدا کرده . ضمنا مرحله های جی تی ای ای وی طولانی است
برای اولین بار توی فروم کلی خندیدم !
-----------
ربطی به مشکل نداره . شما هر چقدرم زیاد بری بازم همون قدره . چند تا مرحله رفتی ؟ چون خود بازی حدودا 90 تا مرحله داره .
90تا مرحله؟؟؟:oنقل قول:
من یه جاراهنمای بازی رو خوندم حدود 20 مرحله بودش
من فکر کنم 14-15 باشم
آقا من بدبخت شدم !!
کل سیوام پرید نمیدونم چی شد سیستمو ریستارت کردم یکدفعه Check سیستم طول کشید بعدش تمام My Document و.... پرید!!!
حتی وقتی روی GTA IV میزنم اینو میگه:
The apllication has encountred a fatal error and must close.
Please restart the application , or contact support at....
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
راستی یکی یک سیو همراه با Xlive بده البته بازی رو تموم کرده باشه داداشم می خواد بازی کنه نمی خواد از اول بازی کنه.
مرسی اگه سیوو بدین حیاتیه.
از بخش سیستم ریستور این مشکل رو رفع و کامپیوتر رو به عقب برگردونین چون پیدا کردن سیوی که با سیو خودتون برابر باشه غیر ممکن هست ....نقل قول:
آقا من بدبخت شدم !!
کل سیوام پرید نمیدونم چی شد سیستمو ریستارت کردم یکدفعه Check سیستم طول کشید بعدش تمام My Document و.... پرید!!!
حتی وقتی روی GTA IV میزنم اینو میگه:
The apllication has encountred a fatal error and must close.
Please restart the application , or contact support at....
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟
راستی یکی یک سیو همراه با Xlive بده البته بازی رو تموم کرده باشه داداشم می خواد بازی کنه نمی خواد از اول بازی کنه.
مرسی اگه سیوو بدین حیاتیه.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Accessories\System Tools\System Restore
نشد!!!!!!!نقل قول:
سیوام نیومد!!!
بازیم درست نشد!!!!
فقط یک سری چیزای بدرد نخور برگشت !!!
من Mydocument رو می خوام!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
مطمئنی که درست برگردوندی ؟ خوب ببین به چه وقتی بر میگردونی ، ببین کی اینطوری شد ببر روز قبل و... ، امکان نداره درست نشه...نقل قول:
نشد!!!!!!!
سیوام نیومد!!!
بازیم درست نشد!!!!
فقط یک سری چیزای بدرد نخور برگشت !!!
من mydocument رو می خوام!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
نه روز قبل که نمیشه!!!نقل قول:
من مال ساعت 12 ظهر امروز رو زدم هیچی برنگشت نه My Document و نه Local Setting که سیوای Gta توش بود!!!
حتی بازی هم درست نشد من اصلا نفهمیدم چی تغییر کرد فقط من یک کار کردم این بود که اون زمان درایور صدامو پاک کردم برای فیر 2 الان صدا ندارم!!!!
فقط همین تغییر کرد!!!!!
خوب برگردون به 2 روز پیش ...نقل قول:
نه روز قبل که نمیشه!!!
من مال ساعت 12 ظهر امروز رو زدم هیچی برنگشت نه my document و نه local setting که سیوای gta توش بود!!!
حتی بازی هم درست نشد من اصلا نفهمیدم چی تغییر کرد فقط من یک کار کردم این بود که اون زمان درایور صدامو پاک کردم برای فیر 2 الان صدا ندارم!!!!
فقط همین تغییر کرد!!!!!
چی میگی میگم روز قبل نمیشه یعنی دیگه از اون به قبلم نمیشه دیگه!!نقل قول:
بعدشم امروز ظهرم هیچ فرقی با 2 یا 3 روز قبل نداشت!!!!
نمیاد توی خودشم نوشته که نه سیو ها بر میگرده نه My Document در هر صورت مهم نیست فقط یک سیو بده که آخرین ماموریت رو رفته باشی برای من مهم نیست!!!
بدبخت رو شدم :دی
سیوت چند درصد بوده ؟نقل قول:
چی میگی میگم روز قبل نمیشه یعنی دیگه از اون به قبلم نمیشه دیگه!!
بعدشم امروز ظهرم هیچ فرقی با 2 یا 3 روز قبل نداشت!!!!
نمیاد توی خودشم نوشته که نه سیو ها بر میگرده نه my document در هر صورت مهم نیست فقط یک سیو بده که آخرین ماموریت رو رفته باشی برای من مهم نیست!!!
بدبخت رو شدم
لازم نیست شما فقط سیوت رو بده مهم نیست برای من من بازی رو تموم کرده بودم همینو بدی یک دنیا ازت تشکر میکنم فقط یک کار کن هم پوشه ی توی My Document هم بده همراه با سیو بازی که توی همون Application توی Local Setting بود.نقل قول:
Xlive یادت نره.
آقا اینم سیو :
کد:http://rapidshare.com/files/198886805/GTAIV.zip.html
ماشالله!!دو صفحه این تاپیک بعد از پست من پیشرفت داشته و به همه هم جواب داده شده ولی هیچ بنده خدایی پیدا نشده یه چند کلمه به عنوان جواب تایپ کنه!!نقل قول:
کلا خود فایل Rockstar رو بزارنقل قول:
مال من نداره.
گفتم فایل توی My Document هم بزار .
ممنون میشم ازت سیمون جان.
اقا کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟!
داود جان Darko نداشتیم تو بازی !نقل قول:
Dwayne بود ، Play-Boy هم بود .
من Darko یادم نمیاد !
خیلی جالبه من خودم سیوامو قایم کرده بودم خودم نفهمیدم!!!!!!!
آقا بگو چی شد :دی
من دوباره بازی رو نصب کردم و RGSC رو هم نصب کردم اما دوباره همون پیغام اوووووووووووووووووووووووو مد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
خودم مشکلات دیگران رو رفع میکردم یکدفعه یک پیغام برای خودم اومده که به راک استار فرستادم هنوز جوابمو نداده!!!!!
بد شانسی رو میبینی!!
منه بدبخت داشتم درست تمام بازی هامو بازی میکردم فیرم که مشکلشو فهمیدم رفتم کارت صدا رو نصب کردم بعدش برای آخرین بار ریستارت کردم خیلی خوش حال بودم یکدفعه اومد توی ویندوز........
همه چیز به هم ریخته بود آخه چرا چرا چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یکی اون فایل توی My Document که مربوط به GTA هست رو آپلود کنه !
کسی اگه چیزی میفهمه بگه اینم عکسش :
واقعا توی عمری که با کامپیوتر گزروندم و حتی رشتم که کامپیوتره همچین چیزی ندیده بودم که بعد از سیستم چک کل چیز هام پاک بشه ( البته از قبیل سیو بازی ها و تمپ و مای داکیومنت و.... ) خیلی خیلی مسخره ی.
وای که چه چیز هایی داشتم داره گریم میگیره !!
من که کشتمش...مرتیکه بخاطر 1000 دلار اینهمه آدمو به کشتن داده بودنقل قول:
آقا چجوری آهنگایی که خودم میخوام رو توی بازی بیارم؟
وی My Doc ریختم ، اسکن هم کرددم توی بازی. اما توی شبکه های رادیویی خبری نیست ازش. چجوری بیارم؟
آقا پگورینو رو کشتی بازی تمومه دیگه؟
نقل قول:
آهنگات فورمتاشون چیه عزیز:8::8::27: بهتره از mp3 استفاده کنی
mp3 هست عزیز من. میگم توی بازی آهنگها رو شناخته فقط نمیدونم موج رادیو رو چجوری روی پخششون تنظیم کنم.نقل قول:
نمیخونی سوال رو هان...
ه موج هست که عکسش یه دست با یک سیدی سید رو گرفته اون موج اهنگاتو پلی میکنه:8:نقل قول:
برای بار هزارم :
1- یا برید سراغ پول . 250000 دلار . رومان رو دیمیتری میکشه .
2- یا برید سراغ انتقام از دیمیتری . کیت رو پورگینو میکشه
نقل قول:
این عکس برا من زمانی پیش اومد که از طریق فایروال دسترسی این برنامه رو به اینترنت قطع کردم ( بجای دیس کانکت شدن )
نقل قول:
منظور همون مرحله ایه که دو تا ایکون میاد ؟ :31:
یکیش قرمز رنگ و یکیش هم سبز رنگ با علامت دلار ؟
اینجارو من قرمز رو انتخاب کردم احساس میکنم روند بازی کند تر شده
مثلا الان تو 65% هستم که باید pegerino رو بکشم تا اون قسمتی که باید با موتور از رو کشتی بپری تو هلی کوپتر رو میرم ولی هی space رو میزنم که بره داخل هلیکوپتر نمیشه
نمیدونم باید چیکار کنم :41:
یک در خواست از دوستان :
نقل قول:
یه سوال هم داشتم :
تا قبل از اینکه اون هلی کوپتر رو منفجر کنیم نمیتونستم هیچ ماموریتی رو انجام بدم ! چرا دلیلش چیه ؟ :5:
تو هر ماموزیت هم معمولا 0.7 به روند بازی اضافه میشه ولی تو این ماموزیت هلی کوپتر بالای 2 شماره رفت جلو !!! :18:
راستی امروز بعد از اینکه کنار یه دختر زشت چاقالو ! بوق زدم اومد سوار شد و تو ماشین حرف زدن فقط ! وقتی تصادف کزدم و از ماشین پرت شدم گذاشت رفت :40::27:
الان هر کاری میکنم نمیتونم یه دختر رو سوار کنم
چی کار باید بکنم؟؟نقل قول:
این عکس برا من زمانی پیش اومد که از طریق فایروال دسترسی این برنامه رو به اینترنت قطع کردم ( بجای دیس کانکت شدن )
فیروالم که دسته شما چی کار کردین؟؟؟
اول که RGSCLauncher رو اجرا میکنم کاملا به اینترنت وصل هستم
بعد که در حالت اپدیت هست ( چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه ) و بعدش هم یه پنجره ی کوچیک میآد که Remind me later رو میزنم
چند لحظه بعد همون صفحه ای میآد که توش play هم هست اونجا اطلاعات اکانت من لود میشه و پنجره رو میزنم بره پایین
اون موقع مودم رو خاموش میکنم // بجای اینکه بصورت نرم فزاری ارتباط رو قطع کنم
چرا سروش جان هست یه جایی هست که با رومان میریم یه جایی و بعد دمو رو نشون میده که یه ماشین میاد کنارمون وای میسته و بعد یه نفر رو میارن پایین که دست و پاش رو بستن بعد از اینکه دمو تموم میشه بازی بهم میگه:نقل قول:
Kill DARKO or walk away
آهان . یادم افتاد کجا رو میگی .نقل قول:
اگه بکشیش فکر کنم Roman یکمی درجه ی دوستیش کم بشه .
البته نه خیلی زیاد ولی یه ذره کم میشه ( تا اونجایی که یادمه )
ولی تو داستان بازی اصلا تاثیری نداره .
نکشی بهتره . :46:
سلام دوستان یه مشکلی دارم هرکی میتونه کمکم کنه ممنون میشم من تو بازی به یه مرحله ای رسیده بوده که اسم شخص اگه اشتباه نکنم broni بود که تو پارک ورزش میکنه به دلیل اینکه اون مرحله رو بلد نبودم مراحله دیگه رو رفتم تا جایی که به جز این کار، کاره دیگه ایی نمونده بود بعد با کل کل زیاد نمیدونم چه جوری این مرحله رو رفتم که آخر کا ر یه ماشین زرد رنگ که درش به سمت بالا باز میشه به من داد بعد اون دیگه کاری نیومد تا جایی که packie هی به من زنگ میزنه ولی کاری نمیاد الانم 62.81% بازی رو رفتم ولی کاری نمیاد؟ چه کار کنم؟:41:
اونی که تو پارک ورزش میکنه فکر کنم اولای بازی هست که باید بکشیش ولی اون فرار میکنه و سوار ماشین میشه
یه بار هم شبیه این هست که باید تو پارک از اونا عکس بگیری
اون ماشین زرده هم اگه همونی باشه که با دوستت میری میشینی توش برای مسابقه هست
مسعود لطفا اشتباه راهنمایی نکنش .
اون ماشین زرد رنگ یک لامبورگینی هست . مال خودته !
فکر کنم باید تمامی مراحل مونده رو رد کنی تا تهش بهت زنگ بزنند .
=============
این داکو کجا بود که ندیدمش ؟ کدوم شهرش (جزیره) رومنو میبری پیشش ؟
=============
راستی امروز سیستمم از ویروس ها پاک شد (پاکشون کردم) با کمال تعجب چیزایی رو دیدم که تو خوابم نمیدیدم !
تصورش هم ممکن نیست !
Gta IV . با رزولیشن 867*1152 . همه تنظیمات روی مدیوم و خلاصه همه مقدار ها روی 20
اونم توی بازی بدون افت فریم ! تازه که 30-40 درصدشو رفتم دارم میفهمم چی بوده ! البته یه 1-2 ماهی نتونستم به دلایلی بازی کنم . ولی الان ....
حتما میگید این که ممکنه . اما آیا با این سیستم میشه ؟
Intel 3.06 Ghz Hyper Threading
RAM : Dual Chanel 1 GB
Vga Geforce 8600 Gt 512 MB
و البته مم توربو هم نریختم . فقط با پچ 1.0.2.0
شما نباید نزدیک اونی که ورزش میکنه باشی. از دور هواشو داشته باش.
یهو کتکش میزنن. بقیش آسونه. فقط از دور هواشو داشته باش.
یه ده قدمی فاصله بگیر.
نقل قول:
خب مرد مومن تا اینجا اومدی یه زحمتی بکش دوتا پست بالاتر منو هم نگاه بنداز دیگه ( 6307 ) :10:
شرمنده میخواستم بدونم توی این سری هم مثل قبلی میشه ماشین ساخت یعنی کپ و اسپرت و .....
الان این packie فقط زنگ میزنه آخرش میگه دوباره تماس میگیرم الان هم بالای 10-15 بار زنگ زد ولی هر دفعه میگه دوباره میزنگم. بعد هیچ مرحله ایی هم نمیاد تا من برم؟نقل قول:
سلام ..
دوستان چطوری میشه آهنگ دلخواه خودت رو تو بازی کپی کنی بعدش از طریق رادیو بازی گوش کنی؟
توی دفتر تلفن یه شماره نا اشنا میاد با اون تماس بگیر یه دختره هست بعد میری سوار ماشینش میشی اونم کنارت میشینه بعد یه کم با ماشین دور میزنین و بعد اون دختره رو باید بدزدی بقیشو میفهمی:11:نقل قول: