سلام
دوستان يه چند تا اسپري و عطر معرفي كنيد برا گرماي بالا و شرجي
مردانه
:thumbup:
Printable View
سلام
دوستان يه چند تا اسپري و عطر معرفي كنيد برا گرماي بالا و شرجي
مردانه
:thumbup:
_______-----------------------_____________________--نقل قول:
منظورتون ادکلن مگنولیا-از ایوروشه نیست؟
Magnolia by Yves Rocher
نه متاسفانه این هم نیست :41: ولی شیشه اش شبیه همینه !نقل قول:
من XS For men منظورم هست یعنی همونی که تو سایت زیر گفته شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 100 میلش هم حدود 70 باید باشه.
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
نه زیاد هم فضایی نیست. من 50 میل توسکان لدر رو خریدم 300 و الان هم همین حدوداست (دو هفته پیش داداشم از شیراز خرید 320). اگه خواستید واستون می پرسم. البته دیگه مثل قبلا نیست و سری پرایوت بلند تو خیلی از فروشگاهها پیدا میشه و حتما خودتون میتونید قیمت مناسب پیدا کنید. به هر حال اگه کمکی از من بر میاد در خدمتم.نقل قول:
---------- Post added 19-05-2012 at 12:02 AM ---------- Previous post was 18-05-2012 at 11:59 PM ----------
من ادو پرفیوم بولگاری جاسمین نویر رو بهتون پیشنهاد میکنم. قیمت هم 100 میل حدود 120 هستشنقل قول:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
شدیدا موافقم. اکلت هم میتونه یک انتخاب خیلی خوب باشه. ملایم و تقریبا همه پسند.نقل قول:
شما هم اگه فکر می کنی کوکو و جادور جذبت می کنه، بزن. از نظر من مانعی نداره:31:
البته سعی کن بیشتر توی خونه استفاده کنی تا بیرون.[/QUOTE]
ایول کاش تو این مملکت همه مشکلات رو مثل شما حل می کردن و به همین راحتی اوکی رو میدادن:38:من تا الان 2 تا جادور تموم کردم و سومیش هم تازه شروع کردم. ممنون از جواب کاملت:12:
امروز واسه خواهرم یه calvin klain خریدم افریوم یه همچین اسمی داشت بوی شیرینی داره دوومشم خوبه اما بوهای شیرین مخصوصی کلوین پخش انچنانی ندارن....شیشش هم جالبه 100 میلش 50 تومن!!!
ایفوریا منظورتونه خیلی معروف و محبوبه اما قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومانه الان!نقل قول:
یه چیز جالب رو در مورد قیمت عطر فهمیدم و اون اینکه الان به دلیل گرونی های اخیر و قیمتها تو شهر های کوچک خیلی کمتر از تهران هست مثلا چند تا قیمت : 1-اکوا بولگاری 65تومن 2-جادور 140 تومن 3- دیزل اونلی
ت 130 تومن 4- کوکو شنل 190 تومن به همریختگی متن به خاطر خود سایته نمیشه ادیت کرد ببخشید5- فارنهایت ابسلوت 120 تومن 6- البته اصل وتقلبیش رو نمیدونم ولی فروشگاه نسبتا معتبریه چند تا رو که میدونم :
بچه ها لطفا در مورد عطر ch men اگه اطلاعاتی دارید بگید به ویژه در مورد پخش و موندگاریش و ضمنا نوع بوش ch menعطر
:13::13:یه سوال شما در انتخاب عطر چقدر نظر دیگران براتون مهمه؟کدوم یک ازین گزینه ها برای شما صدق میکن1-فقط نظر خودم مهمه 2-فقط دیگران 3-.......درصد نظر خودم و.......درصد نظر دیگران نظر شخصی خودم : 60 درصد دیگران 40 درصد خودم:13::13:
قیمتا خیلی پایینه. به نظر نمی رسه اصل باشن.نقل قول:
میگفت همه اصل هستند و چون خرید قبلمون هست اینطوره و گفت ما خودمون بالاتر از این قیمت ها برای روز مرد سفارش خرید دادیم.دیگه راست و دروغش رو نمیدونمنقل قول:
نقل قول:
خیلی از این قیمتها حتی پایین تر از قبل گرونی هستند!
خواهر منم همین مشکل رو داره که از کمترین بوی شیرین توی عطر بدش میاد که خب انتخاب رو خیلی سخت میکنه.ولی اینا رو بهت توصیه میکنم پلاتینوم از روبرتو ورینو . د سه او از جنیفر لوپز . الین از تیری موگلر . استار لایت از ایگنر هم خوبه بوی چرم توش مشهوده.تو ارزونا هم سکریفایز که البته مناسب فصل نیست
بچه ها این مید نایت این پاریس موندگاری و پخش بوش در حد همون دیور هست ؟
سلام دوستان این دیسکارد 2 سیلور وایند-بوش چظوره.گرمه...
امروز بعد مدت ها چند تا ادکلن تست کردم.
Silver Shadow Altitude Davidoff
یه بوی بخور مانند خنک و فرش داره که خیلی خوشبو و خاصه.من تو ادکلن دیگه ای ندیدم.پیشنهاد میکنم حتما تست کنید.
لالیک کله شیر(پورهوم)
قبلا تست کرده بودم ولی یه بوی خاص که هم تلخه هم شیرین و پودری و کمی گرم.در یک کلام جنتلمنی.به جز کت و شلوار اصلا نمیطلبه.:3:
Boss Pure Hugo
اینم قبلا تست کرده بودم ولی اینبار حس کردم خیلی شبیه اوشین وود هست.بوی فرش و خنک به همراه بوی گل که یکم ترش هم هست.پخش بوی خوبی داشت تا 1 ساعت.
من 2 روز پیش وزرا بودم دیور هوم اینتنس رو یه مغازه تست کردم اومدم بیرون بعد 2 ساعت احساس کردم بوش زیاد نمونده در صورتی که چند روز پیشش تو شهرک غرب گلستان مغازه ای که همیشه میخریدم و مطمئن بود تست کردم هنوز بوش مونده! خلاصه خیلی مواظب باشید اولش بوشون خیلی شبیه بود ولی اصلیه کیفیتش بهتر بود بعدش که کلا فرق میکردن! من همیشه از این 2 جا خرید میکنم یکی فروشگاه سنگ وزرا یکی هم فروشگاه زند شهرک. تا حالا هم احساس نکردم بهم تقلبی داده باشن... جرات نمیکنم از جاهای دیگه بخرم حتی اگه خیلی هم تعریف کرده باشن....
یه مطلب در مورد دیور هوم... عطر شیکی هست و کیفیت خوبی داره ولی زورم میاد براش پول بدم از لحاظ کیفیت فکر میکنم در اون حد تاپ نیست خیلی هم خاص نیست که کیفیتش رو جبران کنه. الان از شنل برام شنل بلو و ادیشن بلانش مونده البته فقط شیشه خالیشون هر وقت در اینها رو بو میکنم کیفیت بالاشون مشخصه ولی خیلی خاص بودن رو ندارن هر چند به خاطر همین کیفیتشون میشه باهاشون حال کرد.
کرید aventus و smw رو باز تست کردم smw رو که بعد از 1 ساعت بیخیال شدم دلیل قیمت فضایی aventus رو هم نفهمیدم! رفیقم میگفت بوی هیولایی داره البته یکم آدم جو گیریه!:31: به نظر من کیفیتش تفاوت خاصی با شنل نداشت به علاوه اینکه یکم خاص تر بود. البته بینی من یکم گرفته شایدم مشکل یکم از خودم بوده!:-)
راستی دیور هوم اسپرت چطوره؟ جایی تستر نداره میترسم با این قیمتا ریسک کنم بگیرم خوشم نیاد!
با سلام
از دوستان ساكن تبريز (خصوصا آقاي جهانشاه) ميخوام چند فروشگاه معتبر در تبريز كه با خيال راحت بشه ازشون ادكلن اصل خريد، با آدرساشون معرفي كنند. ممنون
با سلام
برای روز پدر میخوام یک ادکلن بگیرم که زیر 50 تومن باشه و 40 میل هم بیشتر نباشه .
چه ادکلنی رو پیشنهاد میدین که دارای بوی تند و دوام بالا باشه
نظرتون در مورد davidoff cool water و یا remi latour _shore off چیه ؟
قبلا داشتم و راضی بودم
اوپن فرانسوی اصل گزینه مناسبی هست (چون اماراتیش بوی گلاب میده)نقل قول:
کول واتر 125 میلش بالای 70 هست مگر اینکه حجم های پایین گیرتون بیاید
بوگارت گلد هم گزینه خوبی هست و به شخصه از تمامی محصولات بوگارت این ادکلن رو بهتر برای خرید میبینم (البته کم گیر میاد)
armani sport code ـه 125 میل قیمت چنده ؟
فروشگاه یونیک، طبقه پایین پاساژ نی نی سالن قبل از آبرسان. فروشگاه شاهرخ نرسیده به فلکه بزرگ ولیعصر جنب آژانس هواپیمایی آذرگشت ملکی. فروشگاه سفیر، سنگفرش جنب بانک (فکر کنم بانک کشاورزی هستش). فروشگاه دانیل، طبقه دوم بازار رشدیه. فروشگاه دنیز، روبروی همون فروشگاه شاهرخ (طبقه پایین کفش ecco).نقل قول:
فقط شرمنده آقاي جهانشاه عزيز، منظورتون از سنگفرش مال وليعصره يا تربيت؟نقل قول:
در ضمن اين دكمه تشكر چجورياس كه ما هم تشكر كنيم :biggrin:. ناواردم شديد :20:.
-------------------------------------------------------------نقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم یک اسپری بدن خریدم خیلی ازش خوشم اومد گفتم اینجا هم بذارم...
برای تو ماشین خیلی خوبه که تو این وقت گرما بدن آدم عرق میکنه بخواید خوش بو بشید و بدن خنک بشه!!
Rexona Man Ice Cool که 4.900 خریدم!
دوستان بین گرین ایریش و شانل بلو کدام را توصیه می کنند؟
سلام دوستان یکی برای ما یه ادکلن تام فورد tomford black orchid ویه jadore dior آورده می خوام بدونم قیمتش چنده؟بالاخره باید جبران کرد دیگه
منظورم سنگفرش ولیعصر بودنقل قول:
به نظر بنده قابل قیاس نیستند و گرین ایریش کلاس کاریش خیلی بالاتره. همچنین کیفیت و قدرت ادکلننقل قول:
از 15 تومان قیمت دارند تا 320 و حتی بالاترنقل قول:
دوستان عزیز از خرید محصولات اور آل خودداری کنید.مثل شامپو های هد اند شولدرز همه فیک هستن .همشون رو همون شرکت قبلی داره وارد میکنه.کار از بالا
خرابه.دیگه از ما گفتن بود.من دوتا ژل خریدم ازش جفتشون تقلبی بودن و هم اینکه اون جنس نبود و هم اینکه بوش فرق میکرد.
دوستان قیمت بازاره ARMANI CODE SPORT رو میخواستم؟؟ 125 میلش!
از این سایت ها قیمت ندین
حدودا 150 الی 160 (قیمت دو ماه پیش) فکر نکنم الان گرونتر شده باشهنقل قول:
داشتم وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میخوندم. تجربه بویایی خوبی داره و رویوهای خوبی مینویسه و سلیقه اش رو قبولش دارم. ولی وقتی دیدم در مورد دانهیل قهوه ای 2003 ( عطر محبوب علی آرسنال) نوشته و بهش 8 از 10 داده بشدت تعجب کردم. گفتم آخه چطور ممکنه از این عطر خوشش بیاد. چندباری تستش کرده بودم و دیروز هم تستش کردم که برای یک لحظه یاد گفته علی cyber افتادم که گفت بوی صابون لوکس میده . البته برای یک لحظه. یک نفر گفته بود که باید خیلی ملایم ازش استفاده کرد ولی باز هم نتونستم دوستش بدارم. و پیش خودم گفتم نکنه این نسخه فیک باشه و اصلیش بوی دیگه ای داشته باشه؟ ماندگاری هم خیلی معمولی است. نظر شما چیه؟
من 160 خریدمنقل قول:
جناب hike شما هم که عاشق کارهای کلاسیک هستید!
اینجا کسی مید نایت این پاریس رو تست کرده ؟ موندگاری و پخش بوش چطوره ؟
جناب [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
میشه راجع به بوی club که آواتارتون هست تئضیح بدین ودر کل این برند در چه سطحی است؟
در ایران پیدا میشه؟
میدونم کبری معروفترین محصولشه ولی بوش رو نمی دونم خوب هست یا نه؟
خلاصه با توضیحاتت هر گلی زدی به سر خودت زدی.