منم همین نظرو دارم، خدمت چیه که حالا جابجا شدنش افتخار داشته باشهنقل قول:
ایشالا زودتر تموم شی، برگردی دوباره بچسبی به تمرین و جودو
Printable View
منم همین نظرو دارم، خدمت چیه که حالا جابجا شدنش افتخار داشته باشهنقل قول:
ایشالا زودتر تموم شی، برگردی دوباره بچسبی به تمرین و جودو
بالاخره 18 موند یا شده 24؟ ما که نفهمیدیم
دوستان موضوع چیه ؟! تا ما میخایم بریم خدمت 24 ماه شد ؟! :18:یا از شروع سال 91 24 ماهه میشه ؟! :18:
اقا یکی بگه چی میشه ؟؟
شامل بچه های 1 دی میشه یا نه ؟؟
دوستان هیچ اتفاق خاصی نیفتاده تا ته قضیه رو خوندم
همچی تحت کنترله
همون قانون 18 ماه انشاا... هنوز اعمال میشه و الان هم طبق قانون خدمت 24 ماه هست و به فرمان فرماندهی کل قوا (رهبر) گفتن 18 ماه خدمت کنیم پارسال اخرای 89 هم گفتن سال 90 میشه 24 ماه ولی خبری نشد.
نهایت نهایتش میشه 24 ماه که اونم ما ملت ایران و مخصوصا شما جوانان عزیز مثل مرد 24 ماه خدمت میکنید واین هم مثل یارانه ها همه ازش استقبال میکنیم و ممنون این خدمت 24 ماه خواهیم بود و ازهمه برادارن و خواهرای محترمی که بتونن این 24 ماه رو ابلاغ کنن متشکریم
این بود انشاء من :31:
بابا شوخی کردم که نگران نباشین
بچه ها یکی بگه زمان خدمت افزایش پیدا کرده یا نه؟
اگه پیدا کرده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون 18 ماه هم اشکمون درمیاد.
دوست ما که پادگان بوده .... فرمانده گفته شده 24 ماه از 1 دی هم اعمال میشه گویا!
نقل قول:
ببین داش این شتر یه که در خونه همه میخوابه . اول و اخر باید بری پس برو نه خودت و عذاب بده نه خونوادتون رو
قانون اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی ابلاغ شد/معافیت تک پسری به قوت خود باقی است/جدول معافیت ها
شهری - سرانجام امروز رئیس جمهور قانون جعیت نظام وظیفه که شامل معافیتها نیز می شود را برای اجرا ابلاغ کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ تاکنون اخبار متفاوتی از تغییر قانون نظام وظیفه و معافیتها ابلاغ می شد تا اینکه سرانجام رئیس جمهور قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی را برای اجرا ابلاغ کرد.
بر اساس این قانون، هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن هجده سال تمام میرسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است.
مدت خدمت دوره ضرورت (24) ماه است و درصورتیکه مشمولان مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشد ستادکل با کسب اجازه از فرماندهیکل آن را به کمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر میدهد و همه مشمولین قادر به خدمت و بلامانع، به خدمت دوره ضرورت اعزام میشوند و پس از فرا گرفتن آموزشهای نظامی لازم در ابتداء خدمت، بقیه خدمت دوره ضرورت را انجام میدهند.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
چه مملکت کثیفی داریم به خدانقل قول:
ببین داش این شتر یه که در خونه همه میخوابه . اول و اخر باید بری پس برو نه خودت و عذاب بده نه خونوادتون رو
همین جوری میگن 24 ماه
خدا لعنتشون کنه که جوانها رو به بدبختی کشوندن.
بیکاری و ازدواج .پول و مسکن و این 24 ماه هم اضافه شد
امام حسین بزنه به کمرشون
قانون ایثارگری که باهاش کسری میشه گرفت تغییری نکرده؟همون حداکثر 9 ماهه؟
میشه دقیق تر بپرسی ؟؟نقل قول:
اگه هم بخوان انجام بدن برای از این به بعده نه اونایی که تکلیفشون مشخص شده !!!
اصلا من کاری ندارم این قانون در مورد چی هست !!!
فقط می خوام بدونم شامل اعزامی های 1 دی می شه یا نه ؟
بد موقع هم این خبر رو منتشر کردند که فردا جمعه هست
دوستان آرامش خودتون رو حفظ کنین اگه واقعا قرارباشه 6 ماه به خدمت افزوده بشه اطلاع رسانی صریحتری میشه.
طبق قانون سابق (یعنی همون 18 ماه ) اصل سنوات خدمت 24 ماه بوده ولی باتوجه به نرخ موالید و شرایط غیر جنگی کشور 6 ماه از خدمت کسرشد.... ولی بارها احتمال لغو قانون 6 ماه کسرخدمت بیان شده بود بهتره یه چند ساعتی شکیبا باشید تا مسئولین نظام وظیفه اطلاع رسانی شفاف تری داشته باشن.
البته این خبر درساعات پایانی امروز منتشر شد و مقداری مشکوک میزنه چون فردا هم تعطیله و احتمال داره میخوان واکنش ها رو بسنجن.......
اینکه رشد موالید نسبت به اوایل ده 60 کم شده درست ولی مگه شرایط جنگی درپیش داریم؟؟؟:5:
پاسخ گروه اجتماعی خبرانلاین به یکی از کاربران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه خبره دیگه.نقل قول:
سردارسید حمید صدرالسادات رئیس سازمان نظام وظیفه عمومی با اعلام این خبربه خراسان گفت:با توجه به کاهش جمعیت جوان کشور طی سال های اخیروپیش بینی کاهش سرباز درنیروهای مسلح، برای تامین سرباز نیروهای مسلح ناچار به افزایش مدت زمان سربازی و حذف برخی معافیت های سربازی هستیم که درآینده توسط ستاد کل نیروهای مسلح جزئیات آن اعلام خواهد شد.وی همچنین از افزایش مدت خدمت سربازی برای سربازانی خبرداد که از ابتدای آذرماه دفترچه اعزام به خدمت دریافت می کنند.صدرالسادات تصریح کرد: مطابق قانون مدت زمان خدمت سربازی درایران ۲۴ماه است که باتوجه به شرایط نیروهای مسلح ودستور فرماندهی معظم کل قوا به ۱۸ماه تقلیل یافته است.وی یادآور شد: اعتبار دستور العمل ۱۸ماه خدمت تا پایان آبان ماه است و سربازانی که از ابتدای آذرماه به سربازی اعزام شوندبراساس تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح ۲۱یا ۲۴ماه درنیروهای مسلح خدمت خواهند کرد.
کد:http://irstudent.ir/content/1764-%D9%85%D8%AF%D8%AA%20%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%AA%20%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87%20%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4%20%D9%85%DB%8C%20%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF.html
عزیزان سریعا دفترچتون رو پست کنید که هم خدمت رو دارن زیاد میکنن هم درجه ها رو دارن کم میکنن.
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
بله.تغییری نکرده.نقل قول:
وای شد 24 ماه. بچه ها من که دیگه نمیرم. واقعا میگم. شنبه میخواستم برم برای پست کردن دفترچه ولی کنسلش میکنم.
عجب شبی بود ضدحال خوردیم
البته یادمه وقتی 24 ماه بود کسر خدمت لیسانس 2 ماه بود حالا ببینیم باز همین میشه یا همون 1 ماه هست
میریم خدمت یعنی مجبوریم اما ماهم خدایی داریم
من که قیدش رو زدم تمام. به خدا شنبه صبح میخواستم برم پست کنم. مطمئنم خیلی ها هم مثل من بیخیال شدن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اینطور که ما فهمیدیم اونایی که بعد از 1 دی دفترچه پست میکنن ... شامل 24 ماه میــشن! شنبه یکیتون بره میدون سپاه بپرسه!
بفرستین دفترچه ها رو .... نکنین اینکارو .... الان نزدیک انتخابات هست ! اینا ازین قانونا تصویب میکنن .... بعد برای اینکه ملت رو بکشن پای صندوق رای ... قانون رو عوض میکنن.
تجربه اینو ثابت کرده! بفرستین .. سربازی نرید بدبختیه به خدا!
البته خبر دقیقش شنبه منتشر میشه.
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
نه رفیق نوشته بود کسانی که از ابتدای اذر اعزام هستن 24 ماه خدمت میکنن. کاری به پست کردن دفترچه ندارن. تاریج اعزام ملاک هست به نظرمنقل قول:
دوستان رییس نظام وظیفه گفته اعزام آبان به بعد 21 تا 24 ماه خبر واضحه دیگه سوالی نمیمونه
قانون 18 ماه تا آبان بوده و تموم شده والسلام
جدا؟نقل قول:
اگر درست باشه خیلی براشون متاسفم.
با آینده جوونا دارن بازی میکنن.
من احساس میکنم این خبر بعدا تکذیب میشه یا می مونه برای سال بعد، الهی آمین!!! (نگید نمیشه چون اینجا ایرانِ ) اما اگه اینطور نشه باید بگم که:
..................................... ( حذف شد )
میرم دنبال معافیت دائم
اگر هم نشد فرار میکنم میرم ترکیه پیش فک و فامیلا
عمرا من 24 ماه واسه این ............. ( حذف شد ) خر حمالی کنم ( البته بلانسبت شما )
نــه! به اینا گفتن از اول دی اجرا میشه و شامل شما نمیشه!:46:نقل قول:
واقعا متاسفم برای اینهمه بی قانونی وقتی تو دفترچه ای که ما خریدیم و پست کردیم نوشته 18 چه جوری یه شبه میشه 24 آخه بابا یه کم مغز رو به کار بندازید به خدا نو بمونه اون دنیا جایزه نمیدن ها
اما دوستان من همه شما به هرحال تو این مملکت یه کاره ای میشید
خودتون که درد و رنج این تصمیمات بی جا و مزخرف رو کشیدید لطفا به فکر کسانی که از تصمیمات شما ممکنه درد و رنج بکشند اهمیت بدید و تصمیمی بگیرید که کسی اذیت نشه
خدایی امیدوارم این اضافه خدمت رو به اندازه اش خرج طول درمان عزیزانشون کنند
من اون زمانی که آموزشی بودم ، شنیدم که خدمت قبلی ها خدمتشون با قانون قبلی محاسبه میشه ، البته اطلاع دقیقی ندارمنقل قول:
شما مطمئنی؟؟نقل قول:
اگه اینطور باشه که شما میگی ، من به جای اینکه فوق بگیرم و 14 ماه خدمت باقیماندم بشه 13 ماه ، میشه 19 ماه!:18:
و ضمنا علاوه بر این که به جرم ادامه تحصیل و اخذ مدرک کارشناسی ارشد ، 6 ماه اضافه باید خدمت کنی ، به جرم داشتن خدمت قبلی ، از گرفتن امریه هم محروم هستیم:27::31:
البته شاید تا 2 سال دیگه مجددا قانون تغییر کرد!!
دوست عزیز طبق قانون 24 ماهه که بر اساس شرایط تغییرش میدن.نقل قول:
بعدشم تقصیر کاربرای اینجا نیست که شده 24 ماه که میگی مغزتون رو بکار بندازین.
من که منظور شما رو نفهمیدم که از کی شاکی هستی.:18:
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
خودم همچین شرایطی داشتم و طبق 17 ماه دارم خدمت میکنم.:20:نقل قول:
دوست عزیز کاملا منظورم مشخص بودنقل قول:
کاربران اینجا اینقدر گل هستم که هرچی بگم کم گفتم
منظورم همون افرادی بود که شبانه قانون تصویب میکنند
همه این بدختی ها و تناقضات از اونجایی پیدا میشه که توی این مملکت دقیقا معلوم نیست کی ، چکارست؟
مثلا صدرالسادات رئیس سازمان نظام وظیفه ناجا میگه از اول آذر میشه 24 ماه
بعد کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل (اصلا این اداره چند سال قبل یادم میاد رئیس نداشت ! همه اش کمالی با عنوان جانشین می اومد می بافت و میرفت .خوب همین رو بکنین رئیس دیگه !! ) میاد میگه تا آخر امسال همون 18 ماه هست و معلوم نیست.
بعد دو روز دیگه امام جماعت مسجد میدون سپاه میگه ، قانون همون چیزی هست که فرماندهی کل قوا تصویب میکنه و ممکنه کم یا زیاد بشه.
دو روز بعدش فرمانده تیپ دریایی تکاور قم (که دقیقا معلوم نیست کجای این سیستم نظام وظیفه چکاره هست) اینا میگه قرار از اول بهمن بشه 32 ماه ...... همین طوری بگیر برو تا آخر
بچه ها هنوز 24 ماه نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال اگر 24 ماه بشه برای ما که الان داریم خدمت میکنیم هم 24 ماه میشه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این خبر که همون خبر نظام وظیفه هست و چیز جدیدی نداره :41:
خدا کنه همون 18 بمونه.
طبق خبر آنلاین:
یعنی اون قانون که جد نباید فرزند پسر داشته باشه (اگه دختر باشه اشکال نداره) دوباره عوض شد؟نقل قول:
یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند یا جده فاقد شوهر و فرزند
برگردید به خبری که من چند وفت پیش دادم. من چند وقت پیش گفته بودم که خدمت میشه 24 ماه و دلیلش هم گفتم.
بخاطر اینکه فرزندان پسر کمتر شدن و خدمت در شرایط صلح هست وقتی سرایط عوض میشه دوباره به 24 ماه بر میگرده.
الان تو بندر هر روز آماده باش هست.
اگه 24 ماه بکنن واقعاً هیچکس رغبتی به رفتن نخواهد داشت.
همین منی که همه ی بچه ها دیدن چقدر بیخیال و ریلکسم وقتی این خبرو شنیدم استرس ورم داشت!!چه برسه به دیگران!
مدت خدمت سربازی 18 ماه است
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۰
لینک ها :نقل قول:
جانشین اداره منابع نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، در مورد مدت خدمت وظیفه عمومی گفت: بر اساس قانون مجلس خدمت سربازی باید 24 ماه باشد و در صورتی که ستاد کل با کسری یا مازاد سرباز روبرو شود، اجازه کاهش یا افزایش سربازی را دارد، در این رابطه تصمیم گرفته شده خدمت سربازی 18 ماه باقی بماند که این زمان در مناطق عملیاتی 16 و بد آب و هوا 17 ماه است. همچنین مشمولان دارای مدرک کارشناسی 1 ماه، کارشناسی 2 ماه، و دکترا از 3 ماه کسر خدمت بهره مند می شوند.
کد:http://www.fararu.com/vdcawwno.49nii15kk4.html
کد:http://www.asriran.com/fa/news/190212/%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF
تحلیل جالب تابناک از قوانین جدید!
کد:http://www.tabnak.ir/fa/news/210869/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D9%85%D8%AA-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%B5%D9%84%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D9%86%D9%87
با سلام
برای خدمت سربازی در فنی مهندسی ناجا چه شرایطی باید داشته باشیم. رشتم مکانیک گرایش ساخت و تولید است.
آیا باید سابقه کاری داشته باشیم تا فنی مهندسی ناجا بگیرتت یا نه؟
آقا جان این قدر ذهن بچه های مردم را منحرف نکنید
واقعا که:13:
سردار كمالي:
افزايش مدت سربازي 95 درصد مشمولان
ايسنا گزارش داد مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح سردار موسي كمالي در گفت وگو با ايسنا درباره مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي براي مدت خدمت سربازي گفت: «بر اساس طرح مجلس شوراي اسلامي كه از سوي كميسيون آموزش و براي بها دادن بيشتر به ميزان تحصيلات مشمولان سربازي به تصويب رسيده است، مدت مبناي خدمت سربازي 24 ماه تعيين شده است.» وي افزود: «بر اساس اين مصوبه، مشمولان داراي ديپلم از دو ماه، فوق ديپلم چهار ماه، ليسانس شش ماه، فوق ليسانس هشت ماه و دكترا 10 ماه معافيت در خدمت سربازي بهره مند خواهند شد.»
انحراف چیه دادا ؟
مجلس مدت خدمت سربازي را افزايش داد
نقل قول:
گروه اجتماعي - طول خدمت سربازي تا سال 1390 تغييري نخواهد کرد.
سردار موسي کمالي مدير کل مشمولان ستاد کل نيروهاي مسلح با عنوان اين مطلب و با اشاره به مصوبه يکشنبه مجلس درباره دوره سربازي گفت: بر اساس طرح مجلس شوراي اسلامي که از سوي کميسيون آموزش و براي بها دادن بيشتر به ميزان تحصيلات مشمولان سربازي به تصويب رسيده است، مدت مبناي خدمت سربازي 24 ماه تعيين شده است. بر اساس اين مصوبه، مشمولان داراي ديپلم از دو ماه، فوق ديپلم چهار ماه، ليسانس شش ماه، فوق ليسانس هشت ماه و دکترا 10 ماه معافيت در خدمت سربازي بهره مند خواهند شد. با تصويب و اجراي اين طرح عملا مبناي مدت سربازي نزديک به 95 درصد از مشمولان افزايش خواهد يافت و در کمتر از پنج درصد، مدت سربازي مشمولان تغييري نخواهد نکرد. تا سال 1390 اين مصوبه اجرا نخواهد شد و تا آن زمان مصوبه فعلي که از سوي مقام معظم رهبري و فرماندهي کل قوا ابلاغ شده، اجرا مي شود و سربازان در حال خدمت، نگران افزايش طول خدمت سربازي نباشند. مبناي دوره فعلي خدمت سربازي براي کليه مشمولان در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت کليه مشمولان ليسانس يک ماه، فوق ليسانس دو ماه، دکترا سه ماه و فوق دکتراي تخصصي چهار ماه کسر مي شود.
سربازان وظيفه 100 هزار تومان حقوق مي گيرند
کد:http://www.ebtekarnews.com/Ebtekar/News.aspx?NID=51510