هربار که زنگ میزنی میگن مشکلارو داریم حل میکنیم من نمیدونم این مشکلات کی قراره حل بشه
با 5 تا فایل جمعا سرعت به 40 نمیرسه!
دوستم با همارا شبانه 2 تا 8 صبح فیکس با 130 دان میکنه یعنی واقعا صبا از همارا هم داره عقب میمونه؟!!
Printable View
هربار که زنگ میزنی میگن مشکلارو داریم حل میکنیم من نمیدونم این مشکلات کی قراره حل بشه
با 5 تا فایل جمعا سرعت به 40 نمیرسه!
دوستم با همارا شبانه 2 تا 8 صبح فیکس با 130 دان میکنه یعنی واقعا صبا از همارا هم داره عقب میمونه؟!!
راستی مشهد تبریز شیراز اصفهان و... فک نکم دهات باشنا :46::11:نقل قول:
عزیزان این بحثای ابلهانه جهان سومی این شهر اون شهر و خود بزرگ بینی و امثالهم رو بریزین دورر و الکی بحثای بیهوده احمقانه نکنین...
اصن یه وضی :mellow:
12 کیلو بایت بر ثانیه!!!!
تهران_ اشتراک 128 کیلو بیت
دوستان اکانت شبانه چرا کانکت نمیشه چند روزه...
اصفهان - اشتراک 128 کیلوبیت
سرعت دانلود 18 !!!!!!!
نقل قول:
با همون یوزر و پسورد خودتون که از ساعت 1 بامداد به بعد بیایید شبانه حساب میشه :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود 28 kb/s
خوب یه هو بگو دان نکن دیگه
30 kb/s
:13:
اگر از ساعت 1:30 یا 2 به بعد اینرنت قطع بشه ، دیگه تا 6 وصل نمیشه. ارور اشتباه بودن یوزر/پسورد میده. اینم یک مشکل دیگه است علاوه بر کم بودن سرعت که اصلا نمی ارزه شب دانلود کرد. مگر اینکه همزمان 100 تا فایل با لینک مستقیم داشته باشی که سرعت به 170-180 برسه. تورنت ماکزیموم 20-30 kB/s .
دیشب سرعت من نسبتا بهتر شده بود ، توی 4 ساعت 1 گیگ دانلود داشتم
دوستان هنوز مشکل کم شدن حجم رو دارن؟ من از ترس کم شدن حجم ساعت 5:30 دانلود رو قطع کردم
من دیشب ساعت 1.10 دقیقه خوابیدم .مثل اینکه دو سه دقیقه دیگه دیسکانکت شده و دیگه هم نتونسته کانکت بشه دیشب یک رکورد بیاد موندنی از صبانت بجا گذاشتم.حدود 30 مگابایت در عرض 5 ساعت که کامپیوتر بیچاره ام روشن بوده.:9::44:
ظاهرا مشکل منم در مورد حجم کم کردن حل شدهنقل قول:
ساعت چند دیسکانکت شدی ؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من نمیدونم جزو خوش شانس ها هستم یا دوستان جزو بدشانس ها و به باگ خورها
من سرعت برام بسیار بهتر شده و 3.5 گیگی هرشب دارم و اکانت پرمیوم رپید هم دارم البته و همیشه هم راس 6 و 13 ثانیه کامپیوترم خاموش میشه و ریزمصرفم رو که نگاه کردم توی این سه روز حتی یک مگ هم از روزانه کم نشده
دادا من 2 3 دقیقه زودتر دانلودم رو متوقف میکنم.دیس نمیشم...نقل قول:
اوضاع بدکش نیست
من دوباره دارم ندا میفروشم به نظر میرسه ندا اصفهان دوباره خوب شده
دیشب من با ندا بودم
نزدیک به 3 گیگ خوب بدکش نبود البته نه مدیا فایر بود نه ر÷ید
یه سری لینک از فیلم باران بود آ÷لود باز
کلا فعلا بدکش نیست اصفهان
بد شده
سرعتا خیلی کم شده
قبلا بالای 1 گیگ دانلود داشتم الان افتضاح شده
کسی میدونه که برای پیگیری حجم هایی که اشتباهی کم شده باید به چه تلفنی زنگ زد ....؟؟؟
83852 رو بگیر می فهمی ...
سیستم ریز مصرف صبانت به شدت قاطی کردهنقل قول:
چند روز پیش یک موردش رو گذاشتم تو همین تاپیک.......... امروز چند بار حجم از من کم کرده بود. 170 مگ... 55 مگ و ..... در حالیکه اصلا اون ساعتا آنلاین نبودم
الان هم که رفتم تو ریز مصرف دیدم اصلا تاریخ 26 تیر رو حذف کرده :31: هیچی از مصرف امروز نشون نداد......
فقط خدا کنه برگردونن
آره توی ریز مصرف خبری از 26 تیر نیست !! برای من 3 تا از کانکشنهامو تو تاریخ 10 تیر هر کدوم دو بار حساب کرده بود ، زنگ زدم گفت حالا پیگیری می کنیم ! اینم من خیلی اتفاقی چشمم افتاد بهش ، اینجوری که کلا همه چی زیر سواله معلوم نیست چی سر محاسبه ی حجم میاد مطمئنم خیلی های دیگه هم مثل خود من اصلا تا به حال چک نکرده بودن
یه سوال دارم
واسه این اینترنت شبانه باید قبل دیسی کرد دوباره وصل شد (مثل شاتل) یا نه ؟؟؟بعد از ساعت یک دیگه حساب نمیکنه؟؟
ولی اون سیستم قبلی خیلی بهتر بود آدم مطمئن بود از حجمش کم نمیشه !!!!تازه اون موقعها هم که قاطی میکرد همین طور وصل میموندی که دیگه عالی بود:27:
قطع و دوباره وصل کنید؛ آخرشم قطع کنید و بعد برای استفاده روزانه وصل کنید...
روی کاغذ قراره حساب نکنه، ولی سیستمشون باگ زیاد داره و بعضی اوقات حساب میکنه؛ پس عاقلانه تره که قطع و وصل کنید قبل از شروع دانلود و بعد از اتمام دانلودتون تا session پایان بپذیره و سیستمشون اشتباه نکنه عین من که 2 گیگ کم کرده و الان دنبالشم برگردونن...!
خرجشم کلاً یه تسک توی windows task scheduler ـه که rasphone.exe یا rasdial.exe کانکشنو سر فلان ساعت و دقیقه قطه کنن و یک تسک دیگه که دوباره مثلاً 30 ثانیه یا یه دقیقه بعد دوباره وصل کنه...
پیشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم
موافقمنقل قول:
اگه تعداد زیاد باشه میشه با یه isp دیگه صحبت کرد که آقا مثلا 200 یوزر یه هو برات میاریم به شرطی که سرعت بالا بدی
مطمعنا هیچ شرکتی از مشتری بدش نمیاد مخصوصا اگه زیاد باشه حتما قبول میکنن
isp های دیگه هم خیلی شرایط بهتری ندارن و اختلاف کیفیتشون ناچیزه ، یا حتی اگر اختلافشون هم زیاد باشه فقط مربوط به چند تا منطقه ی خاص میشه و در سطح کشور اگه نگاه کنیم همشون مشکلات خاص خودشونو دارننقل قول:
فعلا باید منتظر اینترنت ملی باشیم تا ببینیم شرایط چطور پیش میره و بعد تصمیم بگیریم
دوستان امروز متوجه یه چیزی شدم... حجمتون تموم بشه اکانت شبانه ای هم در کار نیست!!!
به به...!دقیقا فک کنم یکی از چیزای که صبا میخواست طبق همین یکی کردن اکانت شبانه و معمولی همین بود...که دیگه کسی که اکانتش تموم شه شبانه نداشته باشه...نقل قول:
اون وقت میگن ما به فکر مشتری بودیم و واسه خودتون و مشتریا این کارو کردیم...جون خودتون...همه ی سود این کار واسه خود شرکته نه مشتریای بی چاره...
بله همونطور که دوستان گفتند وقتی حجمتون تموم بشه نمی تونید از شبانه استفاده کنید!!!
ای کاش اینطوری نبود.
اینترنت شبانه مشکلی داره؟همش میگه یوزر پس اشتباهه؟چند بار تست کردم
کاش پست های قبل رو می خوندی ...نقل قول:
چند وقتی سیستم اتوماتیک پیاده شده و نیازی به تغییر یوزر و پس نیست و می تونین از 1 تا 6 رو بدون محاسبه حجم استفاده کنین ...
سلام
من ریز مصرف 27 ام رو نمیتونم ببینم همه اینطور هستند ؟
چرا اینجوری شده از حجم شما هم کم میشه . من اصلا تا ساعت 5:55 وصل بودم تو ریزمصرف زده تا 6:30 بعد 130 مگابایت هم کم کرده
سرعت هم که افتضاحه 40 . 10 تا فایل که بذاری 16 کانکشنه میرسه به 100:41:
منم نمیتونمنقل قول:
من نمیدونم آخه کی نظر داد اکانت شبانه و روزانه یکی بشن؟؟؟؟
هر کسی میومد از این نظرا میداد آخرسرم اعمال کردن دیگه هم کاری نمیشه کرد ...
سیستم محاسبه که کلا مشکل داره شده واسه من روزارو قاطی کنه مثلا از 20 ام بره 23 ام اما فعلا تو حجم مشکل نداشته ...
دیشب پهنای باندو ترکوندم 7 تا دانلود گذاشتم خوابیدم چون باید حتما چند فایل باهم باشه تا 230 kb/ s رو پر کنه وگرنه با 100 دان می کنه ...
4.2 گیگ گرفتم دیشب که اولین بار بود انقدر زیاد دان کرده بودم ...
همیشه بیشتر از 2.8 گیگ نمی شد ..
راستی یه چیزو الان دیدم امروز 6:10 بلند شدم دیدم داره دان می کنه گفتم تو 10 دقیقه با 220kb /s حتما 120 مگ کم کرده بعد چک کردم دیدم نه الانم زده تا 6:10 کانکت اما حجم مصرفی رو زده 0 ...
فکر کنم بعضی موقع که قاطی کنه میشه بیشتر از 6 هم دان کرد مثلا تا 7 فقط بین 6 تا 7 باید یه ذره اولش دان کنین بعد چک کنین ببینین کم کرده یا نه ...
کلا ریسکه اگه همین جوری بزاری بره واسه دانلود...
یعنی 100 کمه؟ سرعت من در بهترین شرایط ودوران خود 100 بود ازش راضی هم بودم.الان زیر 40 هست .دیشب حدود 600 مگ تو 5 ساعت زده تازه تو این چند شب بهترین سرعت رو داشته:44::44::44:نقل قول:
خب من با این حساب که قبلا سرعتم روی 215 فیکس بود و حتی یک کیلوبایت هم کم نمیشد اینو میگمنقل قول: