سلام
بهترین سرویس 256 پارس آنلاین کدومه؟(سرعت دانلود شبانش خوب باشه،سرویسSR128-3G دارم.شبی 500 تا800 مگابایت دانلود می کنم.)
Printable View
سلام
بهترین سرویس 256 پارس آنلاین کدومه؟(سرعت دانلود شبانش خوب باشه،سرویسSR128-3G دارم.شبی 500 تا800 مگابایت دانلود می کنم.)
آقا آخر این رفیقم بگیره یانه دانلود به مرکز مخابراتی بر میگرده بگید
یک عده از آقایون 200-300 حال میکنن کلاس مسگذارند جواب هم نمیدن یک عده هم اینطورینقل قول:
من اول خدمت دوستان عرض کنم کسانی که با یوزر و پسورد Admin مشکل دارن یک نکته هست که برای من صادق بود مودمم وایرلس هست و گفتن یوزر admin وپسورد رو باید پسورد وایرلس که دادید به شرکت 5 رقمی باید اون رو وارد کنید.نقل قول:
بعدش اینکه من وارد اون سایت کردم اطلاعاتم رو اما متوجه اعداد و ارقام نمیشم !
میشه با عکس توضیح بدین ؟
جاتون خالی توی دانشگاه هستم و سرعت اینترنت روی 4 مگ هستش. گور بابای پارس آنلاین. :31:
آفرين دوست من هميشه فيلم ايراني بگير:31:نقل قول:
ببين دوست من SNR يا ميرايي خط به طور مستقيم تاثير ندارند براي ما.نقل قول:
اگه اونقدر كم نباشن كه باعث ناپايداري و قطع و وصل شدن خط بشن بايد رفت سراغ اينكه حالا با اين مقدار حداكثر سرعت دريافتي چقدر هست.
شما لاين 4 عكسي كه گذاشتي رو ببين ترجمش ميشه محدوده قابل دسترسي(با توجه به شرايط خط شما) كه نگاه كنيد 5544 هست كه با اين SNR و تضعيف شما اينقدر ميتوني دريافت كني كه 2.5 برابر دان استريم شما هست. پس شما اين عدد رو چك كن هميشه.
مورد بعدي snr كه شب و روز عوض نميشه شما حتما وسايل داخل خونتون رو چك كن.
[QUOTE=mohammad.t;6039924]آفرين دوست من هميشه فيلم ايراني بگير:31:
البته فیلم مکانیک هم گرفتم:27:
من فقط اچ دی دانلود میکنم افیلم بالای 2 گیگ باشه.
دیشب فیلم جالبی نبود اینا رو گرفتم :8:3 تا ایرانی 1 دونه هم مکانیک 1 فیلم هم دوباره خارجی نصفه دانلود شد:27:
آقا من 256 كردم 128 رو ولي سرعت دانلود فرقي نكرده . چي كار كنم ؟
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
اين وضعيت مودمم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا مشكلي داره ؟ سرعتم به 200 نميرسه و سرويسم هم 256 هست .
حاجی ما آخر خطیم برا ما زیر و رو نکشنقل قول:
جاتون خالی توی دانشگاه هستم و سرعت اینترنت روی 4 مگ هستش. گور بابای پارس آنلاین
اينها هيچ مشكلي نداره DOWN STREAM شما 2048 هست يعني حداكثر ميتوني 250 دانلود كني اگه پارس بذاره!نقل قول:
نويز خط شما هم خيلي خوب هست و مشكلي نداره.
با 256 براي من و خيلي هاي ديگه ميشه حداكثر 1536 يا 195 كيلوبايت بر ثانيه دانلود كرد.
توي روز ممكنه خيلي تاثير نداشته باشه و دانلود شبانه تفاوت رو احساس ميكني!
پارس آنلاین مانلاین بیخی لایزر رو بچسب عمو
اخه وقتي از 128 كردم 256 هيچ فرقي نكرد. روي 2 بسته شده بود روي 2 هم موندنقل قول:
از بین سرویسهای زیر، کدوم سریعتر هست؟
آیا این سرویسها در پینگ هم تفاوت دارن؟
همين الان تست گرفتم نگاه كن سرعت رو. ساعت 5.
دوستان سرعت این پاس انلاین توی آیت الله کاشانی{تهران) چطوره؟
کدوم سرویسو بگیرم خوبه؟128 یا 256 یا 512 یا ...؟
نقل قول:
این چیه دیگه آخه این چه سرویسیه
===============================================
به امید یه روزی که گوگل سرویس اینترنت 1gb/s رو تو تک تک شهر های ایران راه بندازه
پس تا اون روز:
به همین قناعت میکنیم
جالبه نوشته SLOWER THAN 81% OF IRنقل قول:
خیلی برام جالبه بدونم اون 19% کین و کجان؟!
در واقع دو تاش یکین. یکی با دسیبل و اون یکی kbps. خب هر چیSNR بالاتر بره قدرت دریافت و ارسال هم بیشتر میشه. مثلا میگید دان استریم من 2048-3079 هست و ظرفیت خط چه 5 باشه چه 8 به حال من فرقی نداره ولی تجربه نشون داده هر چی بیشتر بشه واقعا توی سرعت تاثیر داره مثل اینه که بگی بزرگراه 4 تا لاین داره و برای من همین یه لاین هم کافیه ولی مطمعنا اگه لاین ها 8 تا بشن شما هم میتونید تند تر بریدنقل قول:
ببين دوست من SNR يا ميرايي خط به طور مستقيم تاثير ندارند براي ما.
اگه اونقدر كم نباشن كه باعث ناپايداري و قطع و وصل شدن خط بشن بايد رفت سراغ اينكه حالا با اين مقدار حداكثر سرعت دريافتي چقدر هست.
شما لاين 4 عكسي كه گذاشتي رو ببين ترجمش ميشه محدوده قابل دسترسي(با توجه به شرايط خط شما) كه نگاه كنيد 5544 هست كه با اين SNR و تضعيف شما اينقدر ميتوني دريافت كني كه 2.5 برابر دان استريم شما هست. پس شما اين عدد رو چك كن هميشه.
مورد بعدي snr كه شب و روز عوض نميشه شما حتما وسايل داخل خونتون رو چك كن.
6 خوبه؟ پس چند بده؟!نقل قول:
نويز خط شما هم خيلي خوب هست و مشكلي نداره.
مال من 4 بود الان رسوندمش بالای 30
دانلود ساعت 5:
کلا این ساعتا دیوونه میشه!
میشه بگید چجوری می بریدش بالا؟نقل قول:
6 خوبه؟ پس چند بده؟!
مال من 4 بود الان رسوندمش بالای30
سلامنقل قول:
یکی نیست راهنمایی کنید.
داداش شبانه بیشتر از اینکه به سرویس مربوط بباشه به مخابرات و نویز همچنین خط و ..... ربط داره
کد:http://www.speedtest.net/result/1265352425.png
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41::41::41:
سلام دوستان از کجا باید فهمید که شب چقدر مصرف کردم؟!
خودم فهمیدم:دی:31:
خب باید باهاش ور برید خودتون!!!نقل قول:
میشه بگید چجوری می بریدش بالا؟
باید همه چی رو تست کنید تا به بهترین حالت برسید
اول برید توی صفخه مودم و refresh رو روی 10 ثانیه بزارید تا اگه کم و زیاد شد بفهمید
با لپ تاپ روی همه پریز ها تست کنید و ببینید کدوم کمتر نویز داره. من خودم با لپ تاپ رفتم توی جعبه تقسیم تست کردم!
با کارای اینطوری کم کم اوردمش بالاتر. اسپلیتر رو وصل کنید، در بیارید سر راه تلفن بزارید و... کلا همه جورش رو تست کنید و نتیجش روببینید. من تلفن رو که در میارم 7 تا زیاد میشه. اگه با اسپلیتر وصل باشه هم 5 تا.
خلاصه هر روشی که فکر میکنید تاثیر داره رو تست کنید
حتی وقتی گوشی رو از پیش مودم برمیدارم 1.5 تا اضافه میشه!
اگه هم سیم کشی داخل مورد داره میتونید مستقیم از جعبه تقسیم سیم بگیرید، اینطوری مثلا صبح که میری دستشویی همونجا ADSL ت رو هم میزنی تو پریز!!
من خودم سیم مستقیم کشیدم که الان شده 31-34
حالا میخام اگه بشه برق رو هم مستقیم از دکل توی کوچه بگیرم!!
اینه وضعیت زیر ساخت ما...
attenuation هم به فاصلتون تا مرکز مخابراتی ربط داره.
البته اینا همه در صورتیه که پارس اجازه سرعت بالا تر رو به شما داده باشه وگرنه اگه با لپ تاپت بری بشینی تو مخابرات هم مشکلت حل نمیشه!
مسعله جعبه تقسیم که کلا واسه من منتفیه! میمونه تست پیریزها! /////// هر چی بالاتر بره بهتره؟ snr رو میگم! اخه میگن نباید خیلی بالا هم بره! پس 2 مگ باید نزدیک 256 کیلوبایت زسیو کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا ناقصتون کنه :41: 128
دوست عزيز شما برو تلاش كن speedtest رو درست كن به جاي اينكه تست غير معتبر از idm بذاري.نقل قول:
كي گفته snr با رنج قابل دسترسي يكي هستند؟ با هم ارتباط مستقيم دارند رنج قابل دسترسي رو مودم با توجه به ويژگي هاي خط تعيين ميكنه.
وقتي توي رنج قابل دسترسي من نوشته 10000 مگابيت ميتونم ولي پارس نهايتا به من 1.5 مگ ميده پس هيچ تاثيري روي سرعت من نداره. مثال اتوبان و لاين و... اصلا مثال درستي براي خط adsl نيست.
كي گفت 6 خوبه؟ من با اون دوستمون كه عكس گذاشتن بودم و عدد 31 رو نشون ميداد.
اگه خود فرد اشتباهي توي سيمكشي و استفاده از تلفن بدون ----- و... نداشته باشه مقدارش قابل افزايش نيست مگه از طرف مخابرات كاري انجام بدن.
بازم بگم تازماني كه آنقدر كم نشه كه rate قابل دسترسي از سرعتي كه isp ميده كمتر بشه يا مشكل قطعي ايجاد بشه تاثيري توي سرعت نداره اينجور نيست الان 15 هست بشه 30 سرعت 2 برابر بشه.
یکی توضیح بده snr چیه ؟
اطلاعاتي كه روي خط براي شما از مركز مخابراتي ارسال ميشه توي راه يك سري اطلاعات مزاحم(نويز) به خودش ميگيره. SNR مخفف نسبت اطلاعات مفيد به نويز(نسبت سيگنال به نويز) هست كه معلومه هر چي اين عدد كه بر حسب دسيبل هست بيشتر باشه كيفيت ارتباط بهتره.نقل قول:
توي صفحه تنظيمات مودم پيداش ميكنيد.
از دیشب سرعت من افتظاح شده !
راستی کابل برق رو یادم رفت که خیلی هم مهمه. نزارید سیم مودم از داخل سیم برق ها رد بشه
snr هم مثل انتن گوشی میمونه که هرچی بیشتر باشه بهتره و هر چی بالا تر بره خب خط میتونه data بیشتری ارسال کنه دقیقا مثل مثال بزرگراه بالا که گفتم (که خیلی هم مثال درستیه! چون اصلا تمام این اصطلاح های کامپیوتری رو از همین محیط واقعی گرفتن مثل پورت(درگاه) باس(گذزگاه) و معلومه بزرگراه اگه 4 تا لاین داشته باشه ماشین بیشتری میتونه ازش رد بشه یا 8 تا؟
ولی اگه توی این 8 تا لاین فقط خودمون تنها باشیم چی؟ فقط از یک مسیر استفاده میکنیم و بقیش به کارمون نمیاد. توی کامپیوتر هم همینه یعنی طوری که ما خوندیم و به ما گفتن اگه بزرگراه data ما بتونه 8 مگ بفرسته ولی ما نهایت سرعتمون 2 مگ باشه...(منظورم هم از "در واقع دو تاش یکین" همین بود، یعنی با هم بالا و پایین میرن)
اما چیزی که من در عمل دیدم فرق میکنه و چیزی که خودم امتحان کردم این بود که با افزایش snr به سرعتم هم اضافه میشد.
البته نه اینکه مثلا snr رو از 18 برسونید 36 و سرعتتون هم از 100 بشه 200 ... تاثیر نسبی داره
و همون طور که گفتم اینها در صورتیه که شما اجازه دسترسی به سرعت های بالا تر رو داشته باشی و ایراد از نویز باشه
امتحان کردنش هم سنگیه که توی تاریکی میندازید، هیچ ضرری نداره و شاید کمکتون کنه شایدم نه و نیازی به موضع گیری نیست!
شما هم چه آرزوهایی می کنید مخابرات همینجوری نمیگذاره پارس آنلاین و شرکتهای خصوصی درست سرویس بدهند اونوقت می خواهید گوگل سرویس بده.نقل قول:
به صورت تئوری 256 کلوبایت میشه در عمل میشه 218~220 کیاوبایت بر ثانیه.نقل قول:
اتفاقا خوزستان هستم - بهبهاننقل قول:
اوايل سرويس 380 سه ماهه گرفتم كه اسمش يادم نيست ولي قيمتش حدود 36000 بود تا يك ماه اول سرعت دانلود در روز حدود 60-120 متغير بود ولي دو ماه بعد سرعت بين 15-40 متغير بود و اكثرا هم 20 بود
كه بعد پشيمون شدم و سرويس 128 گرفتم و ديدم اين يكي سرعتش در هيچ ساعتي از 16 تجاوز نميكنه گفتم شايد سرويس بهتري باشه
باز دستت درد نكنه بابت راهنماييت
پسرخاله منم که بهبهانه و سرعت 256 گرفت سرعتش بین بیست تا سی متغیره و نه بیشتر.نقل قول:
تا ساعت می شه 1 سرعت از این رو به اون رو می شه
قبل از عیدی شبا بین 1 تا 1.2 گیگ دانلود می کردم
امام الان 500 تا بیشتر نمی گیره
اینم تست الان
سلام
میشه توضح بدید این اطلاعات رو :
این اطلاعات نشون میده شما رو خطتون نویز ندارین این خلاصش بود :31:نقل قول:
همه چیزت عالیه. بهتره دست نزنی بهش!نقل قول:
نویزت خوبه و احتمالا به مرکز مخابراتتون هم خیلی نزدیکی
خطتون با این شرایط ظرفیت 11 مگ رو هم داره که دان استریم شما 2 مگ هست
حالا با این شرایط سرعتتون چطوره؟!
دانلود با تورنت و وی چیز ان ساعت 1:30
کلا وی چیز ان داغون میکنه سرعتو،(ولی استاتیک سرعت رو بیشتر هم میکنه اما کانکت نمیشه لعنتی) البته seed ها هم کم هستن که امیدوارم بیشتر بشن!
یادش به خیر قدیما خیلی کارا میشد کرد :41: یه زمانی من تا 3 گیگ هم دانلود میکردم. اما الان اگه همه چیز رو به راه باشه به زور 1.5 گیگ میگیرم!! پار آنلاین بعد از عید ترکید!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
یه زمانی من هم با تورنت دانلود میزاشتم با سرعت 230 . اما الان دیگه خیلی زیاد بشه 100 میشه. نمیدونم چی شد یهو همه چی داغون شد. معلوم نیست ایراد از کجاست!نقل قول:
الان سرعت که رایگان هستش 17نقل قول:
پینگ 853
آپلود 15
در طول روز دانلود نداشتم یکبار فقط توجه کردم 145 بود سرعتم