بهتر بود تو تاپیک خودش می پرسیدین
بله بیش از یکساله که تو ایران هست. و خب طبعا از بهترین گوشی های اندرویدی هست قیمت هم حدود 700-800
بهتر بود تو تاپیک خودش می پرسیدین
بله بیش از یکساله که تو ایران هست. و خب طبعا از بهترین گوشی های اندرویدی هست قیمت هم حدود 700-800
داداشای گلم یه سوال داشتم...جوای بدین ممنون میشم من گلکسی i9000 دارم صبح داشتم باهاش اس ام اس میزدم که گوشی هنگ کردو خاموش شد منم یه بار باطریش رو در آوردم انداختم سر جاش بهد دکمه پاور رو که زدم گوشی روشن بشه نشد.یعنی روشن میشد اما همون که روشن میشد اون مشخصات گوشی رو که میاره میاورد بعد بازم خود به خود رستارت میشد بازم همونو میاورد...من تبریزم...خلاصه رفتم دادم به نمایندگی خدمات پس از فروش سامسونگ گوشیم هم گارانتی پارس مایکروتل رو داره اونجا نگاه کردن اول گفتن مشکل نرم افزاری داره اما عصر زنگ زدن گفتن مشکلش از هارد داخلیشه باید بفرستیمش تهران تا تصمیم بگیرن...حالا خیلی نگرانم نمیدونم درست میشه یا نه...گارانتی بهش تعلق میگیره یا نه؟؟؟؟ اگه از دوستان تجربه ای چیزی دارن منو راهنمایی کنن تا از نگرانی در بیام از صبح اعصاب واسم نمونده....ممنون
من به شخصه یه همچین مشکلی رو تجربه نکردم ولی مگه نگفتی دادی نمایندگی ؟ پس گارانتی داره دیگه ، پس خیلی خودتو ناراحت نکن ، احتمال زیاد که مشکلش راحت حل میشه .نقل قول:
اگه ازت هزینه نمی گیره که بده خودشون درست کنن....نقل قول:
ولی اگه می خوان بامبول در بیارن که احتمالش زیاد هست عجله نکن...
ببین گوشی تو دانلودینگ یا ریکاوری میره؟ اگه بره که قابل حله
نقل قول:
نه بابا دیروز زنگ زد گفت چارش اینه که بفرستن تهران...منم ناچار موندم قبول کردم...فک کنم فقط پول پست تهران رو میگیرن چیزه دیگه نه...بابا 50تومن پول اضافی واسه گارانتی دادم که همین موقع ها به دردم بخوره...اما نگرانم به قول خودت بامبول در بیارن بگن گارانتی بهش تعلق نمیگیره گوشی بمونه دستم...بالا هم گفتم همون که روشن میشد اون مشخصات گوشی رو که میاره میاورد بعد بازم خود به خود ریستارت میشد...
عزیز اینی که شما میگی بهش میگن بوت لوپ...چیز عجیبی هم نیست...من خودم فردای روزی که گوشیو خریدم همین بلا رو سرش آوردم...با نصب یه رام سه فایلی حل شد...من جای شما بودم اول این راهو امتحان می کردم اگه نمی شد می فرستادم ...چون گوشی که باز بشه معلوم نیست چه بلایی سرش میادنقل قول:
داداش من نمیدونستم مشکلشو خودم هم ترسیدم دست بزنم آخه میدونی که اینا دنبال بهونه هستن یه ایرادی بزارن بگن گوشی از گارانتی افتاد...واسه همین دست نزدم...خدا کنه بلایی سرش نیادنقل قول:
سلام به داداشای گلم... آ قا من گوشیم رو امروز از تمایندگی گرفتم که توضیح میدم چی شده...وقتی گوشی رو گرفتم مشکلش رو پرسیدم تو کاغذی که همراه موبایلم از تهران اومده بود نوشته بود !!!تعویض برد!!! یعنی مدار گوشی به کل عوض شده بود...جالب اینجاس که گوشی من 8گیگ بود اما الان اینی که فرستادن منه 16 گیگ هست!!!! حالا یه سوال داشتم...آیا این که کلا برد گوشی رو مایکروتل عوض کرده میشه به این برد اعتماد کرد؟یعنی برد آک انداختن تو این گوشی؟؟؟؟کسی از این موضوع خبر داره ؟؟؟؟؟نقل قول:
معمولا از برد های تعمیری استفاده میکنند! ولی همین که داره کار میکنه، یعنی مشکلی نیست دیگه!نقل قول:
ولی اینکه 8 گیگ شده 16 گیگ، بجای اینکه تشکر کنی داری نا شکری میکنی؟:31:
برد تعمیری؟؟مرگه من؟؟؟اه اه...بابا منه بدبخت گوشیمو 6 ماهه خریدم حالا باید از یه برد تعمیری استفاده کنم...یعنی این برد زیاد دووم نمیاره؟؟؟نقل قول:
خیالت راحت باشه!نقل قول:
منظورم از این که بردی تعمیری هست این نیست که مثلا سوخته و بعد تعمیرش کرده باشن، بردهایی که مشکلات کوچیک داشتند و تعمیر شدند رو دوباره استفاده میکنند!
البته ممکن هم هست که از برد اک استفاده کرده باشند
ممنون داداش کارت درسته...ممنون که جوابمو دادی :11:نقل قول:
نوش جان
16شد گوشیت:دی
آره 16 شد ...خودمم نمیدونم این چه صیغه اییه:دی هنوز نمیتونم باور کنم 16 شده آخه بعید میدونم از این شرکتا به آدم خیری برسه ...شایدم رسیده :)نقل قول:
اینا احمق تر از این حرفاند .
gps گوشیم کار نمی کنه
با انواع برنامه ها هم تست کردم با ناویتل که سمت یزد رو پیدا میکنه با اینکه من تهرانم !
سلام
من نمی تونم روی گوشی galaxy sl به ویپی ان وصل بشم درحالیکه کلیه تنظیمات رو طبق راهنما انجام میدم.همچنین روی گوشی htc desire s با همون تنظیمات خیلی راحت کانکت میشه ولی روی گلکسی ارور میده.پورتهای مختلف هم امتحان کردم نشد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
ای بابا چرا اینجا تعطیله !
نقل قول:
درود.
عزیز ببخشید ها، ولی شاید جمله کلیشه ای باشه، شما فول وایپ (فکتوری ریست) رو هم امتحان کردی ؟
میشه بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟
سلام
1- گوشی گلکسی اس (I9000) من رفت زیر ماشین و شیشه اش خورد شد.
2- سیم کارت که میگذارم توش صدای گرفتن اس ام اس و زنگ خوردن و اینا میاد و گوشی خاموش و روشن میشه و سه دکمه زیرش کار میکنه ولی ال سی دی موبایل هیچ واکنشی نداره و کاملا خاموشه ( تاچ و صفحه کامل له شده ).
3- بردم نمایندگی سامسونگ گفت بندازش تو سطل آشغال چون خرج عوض کردن صفحه اش 400 هزار تومنه و نمیرزه آفتابه خرج لحیم کنی.
4- یه سری فیلم و عکس توی گوشی دارم که میخوام اینا رو بردارم، قبلا روی گوشی پسورد گذاشته بودم و حالا که گوشی رو وصل کامپیوتر میکنم باید پسورد رو بزنم تا گوشی تو کایز بالا بیاد، ولی گوشی ال سی دی نداره که توش پسورد رو وارد کنم، مشکل همینه، حالا چیکار کنم؟ چجوری پسورد رو وارد کنم؟
بازم میگم که ال سی دی و تاچ کاملا خورد شده و اصلا کار نمیکنه که بخوام جای کلید های پسورد رو حدثی بزنم و...
مثلا یه نرم افزاری چیزی وجود نداره که وقتی گوشی رو وصل کامپیوتر کردم هر چی روی مانیتور گوشی داره نشون میده روی مانیتور کامپیوتر هم نشون بده و رمز رو از توی کامپیوتر وارد کنم و اینا؟
5- تو نمایندگی گفت تعویض ال سی دی و... با جنس اصلی 400 تومن و با جنس غیر اصلی 200 تومن، آیا جنس غیر اصلی به درد میخوره؟ کسی میدونه این جنس غیر اصلی چجوریه؟
بالاخره وقتی نرم افزار هم که باشه این کارو کنه شما باید تنظیماتی رو گوشی انجام بدی که تصویر ظاهر بشه . شما چطوری میخوای این تنظیمات رو انجام بدی طوری که صفحه نداری ... تنظیمات از نظر امنیتی که هزار جور کد میخواد و باید تو ستینگ دنبالش بگیردی ... اهگه فقط فیلم ها رو میخوای فکر کنم با کایز بشه که اونم تنظیمات میخواد شما هم که میگی صفحه کار نمیکنه :sq_6:
خب مورد شماره 5 که نوشتم که دیگه ربطی به تنظیمات نداره.
در این مورد کسی چیزی نمیدونه؟
جاهای دیگه ای که رفتم، همه ادعا میکردن جنسشون اصلیه و هیچ فرقی با جنس اصلی نمایندگی نداره، همگی متفق القول بودن که نمایندگی دزد و کلاه بردار هست ( خودمم به این نتیجه رسیدم که نمایندگی به شدت دزد و کلاه برداره ) و هیچ کدوم چیزی در مورد اینکه صفحه گلکسی اس تقلبی هم وجود داره هیچ اطلاعی نداشتن و میگفتن چیزی به اسم صفحه تقلبی در بازار موجود نیست و فقط یه نوع ال سی دی برای گلکسی اس در بازار موجوده!
همین الان گلکسی اس 900 تومن کمِ کم پولشِ... طرف نفسش از جای گرم بلند میشده چیچیو بندازش دور...
در اینکه نمایندگی ها و شرکت های گارانتی حرف مفت زیاد میزنن شکی نیست... شما گوشی رو ببر یه تعمیرکار ماهر برات ال سی دی و تاچ رو تعویض کنه قابشم 30 تا 50 تومن باید باشه که اونم فک نکنم سالم مونده باشه و باید عوض کنی...
اگه میخوای گوشیتو بفروشی اول درستش کن بعد بفروشش اینطوری ازت مفتم نمیخرن...
راستی میدونی ریکاوری چیه؟ اگه آره فک کن داری چشم بسته میری تو ریکاوری و مموری رو Mount میکنی... اگه نه درگیرش نشو برو گوشیتو درست کن چون اول و آخر باید درستش کنی......
کردم اما نشد !نقل قول:
دوستان الان i9000 دست دو بخوایم بفروشیم، چند قیمت بدیم منطقیه؟
(سالم و بدون ایراد فنی)
سلام اخرین ورژن آندرویدی که برای این گوشی اومده چیه؟ بهترین رام برای اون ورژن که به درد کارهای عادی بخوره چیه؟ اگه آموزش نصب و اینا رو هم بگید ممنون میشم،به تایپیک های مربوط هم سر زدم ولی همشون آخرین پست هاشون برا سال 2011ـست!!!!! ممنون میشم راهنمایی کنید
من به ICS 4.0.3 آپدیت کردم
لطفا یه راهنمایی بکنید.برای شما هم این مشکل هست؟نقل قول:
---------------------
بهترین رم 8 گیگ برای این گوشی کدوم برند هست؟
سلام,گوشی من(s)یه مشکل خیلی بدجوری پیدا کرده..هر چند دقیقه ای یه بار مانیتورش روشن میشه,یه شب تا صبح(8ساعت)بیست درصد از باتریش کم میشه...اعصاب آدمو خرد می کنه,به نط شما مشکل از کجاس??
یک نرم افزار نصب کردید که این کارو میکنه
فکتوری ریست کنید حل میشه
این مشکل gps گوشی آخرش حل نشد؟
مشکل همینه که دوستمون گفت ...یه چیزی اخیرا نصب کردی که به گوشیت نمیسازه...چند تا برنامه ی اخیر رو که نصب کردی پاک کن اگه درست شد(که 99 درصد میشه ) که هیچ اگه نشد فکتوری ریست کن...نقل قول:
سلام
مشکل عجیبی که برای گوشی من اتفاق افتاده که وای فای سیستم بنده رو گوشی خودم اصلا پیدا نمیکنه
جالب اینجاست که گوشیم همه وای فای های دیگه رو پیدا میکنه
و اینکه
وای فای سیستمم رو هم همه گوشی های دیگه و لپ تاپم پیدا میکنه و به راحتی کانکت میشه
من نمیدونم چه مشکلی هست که فقط گوشی خودم این وای فای رو پیدا نمیکنه
رام نصب شده روی گوشی Feel the Power of Touch Wizzard! 1.7 هستش که بسیار رام خوب و روون و بدون مشکلی هستش
واقعا مشکل عجیبی دارم و نمیدونم که دلیلش چیه
در ضمن من از دانگل شیرینگ تی پی لینک استفاده میکنم که با استفاده از خروجی یو اس بی به پی سی متصل شده
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان ..... :41:
اگه من جای شما بودم یه رام دیگه نصب میکردم
فکتوری ریست
رام رسمی
هر چی به ذهنت میرسه... بالاخره کار میکنه دیگه.
یه جوابی هم به من بدید...:n01:نقل قول:
داداش اون اکانتی که ساختی رو پاک کن از اول یکی بساز......نقل قول:
بارها امتحان کردم بازم نشده.دارم گوشی رو به ics ارتقا میدم شاید درست بشه.می خوام برای این گوشی رم بگیرم.8 یا 16.کدوم برند رم،با این گوشی سازگارتره و آیا 16 گیگ هنگ نداره؟
سلام من رام 2.3.4 رو گلکسی اس دارم اس ام اس فارسی میفرستم برای من درست میره ولی تو گوشی طرف به صورت علامت سوال میاد؟!
اگه میشه یه راه نمایی بکنین. پدر شارژم در اومد انقدر اس ام اس انگلیسی نوشتم!!!
پیشنهاد من اولش اینه که یه رام سیانوژن جلی بین بزنی که فارسی رو کاملا ساپورت می کنه و اصلا با این رام که داری قابل قیاس نیس !نقل قول:
حالا عجالتا شما باید از تنظیمات مسیجینگ گزینه unicode رو فعال کنی.