سلام
من اینترنت مخابرات دارم و شبکیه .
یک اکانت میخوام برا دانلود شبانه .پ
یشنهادتون چیه ؟
Printable View
سلام
من اینترنت مخابرات دارم و شبکیه .
یک اکانت میخوام برا دانلود شبانه .پ
یشنهادتون چیه ؟
با سلام به همگی دوستان
من اینترنت طرح زرین دارم و بطور موقتی توی تابستون ازش استفاده نکرده بودم برای همین حدود 2.5 گیگ توی ترافیک دائمی باقیمانده قرار داشت. چند روز پیش که ترافیک 1 گیگ دی ماهم تموم شد اینترنتم قطع شد و با اینکه توی ترافیک دائمی باقیمانده 2.5 گیگ دارم نتونستم ازش استفاده کنم و مجبور شدم که 1 گیگ ترافیک بخرم که این مقدار به قسمت ترافیک اعتباری باقیمانده اضافه شد.
سوال من اینه که آیا نمیشه از ترافیک دائمی باقیمانده استفاده کرد؟ چون هزینه این ترافیک را قبلا مخابرات ازم گرفته.
دوست عزیز منظورت از جریمه را متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
ترافیک دائمی هنوز تو پنلتونه؟؟؟ تا اونجا که یادم میاد ظاهرآ اول ترافیک اعتباری مصرف میشه بعد میره سراغ دائمی. اینم بگم که هر ماه حتمآ باید یه گیگ اعتباری مصرف کنینقل قول:
انصراف طرح زرین جریمه ندارهنقل قول:
بله مقدار ترافیک دائمی را توی سایت که میرم داره 2.5 گیگ نشون میده اما وقتی که 1 گیگ اعتباری تموم شد نرفت سراغ اون و اینترنتم قطع شد در صورتیکه معقولش اینه که بره سراغ دائمی.نقل قول:
آیا کسی قبلا این تجربه نداشته؟
احتمالآ از این به بعد وقتی که این 1 گیگ اعتباریت تموم شد میره سراغ دائمیه. اخه تو چند ماه ازش اسفاده نکرده بودی از مخابراتم این چیزا بر میاد. این دفه اگه اعتباریت تموم شد نرفت سراغ دائمی حتمآ غیر قابل استفاده شده.نقل قول:
اینترنت افتضاح شده 5 روز سرویسم دیتا نداره پشتیبانی هم که یک سری آدم ناشی نشستند اونجا زنگ زدم میگم سرویسم مشکل دارده میگه با فایرفاکس برو !!! اعصاب آدم و داغون کردن ... راستی دوستان شارژ ماهیانه هم باید خودتان انجام بدید سیستم این کار انجام نمیده ...در ضمن من در عرض 15 روز 3گیگ شارژم پرید آخرین بار شارژ کردم 1 گیگ نت قطع شده حالا که وصل شده 1گیگ من نیست ... دیگه بدبختی ما خطوط DLC همینه باید با همه این مشکلات مخابرات کنار بیایم...
مخابرات مخصوصا مخابرات اصفهان فعلا در بدترین حالت ممکن قرار داره
از صبح تا ظهر پینگ و سرعت خوبه ولی بعد از ظهر پینگ داخلی میره روی 200 تا نصفه شب که خلوت بشه
دوستانی که dlc دارند برن وایرلس یا وایمکس بگیرن خوشونو راحت کنند حداقل تا 4 5 ماه دیگه مخابرات درست بشو نیست
سلامنقل قول:
این مشکل سراسری هستش یعنی تمام شرکت هایی که از لینک اینترانت استان اصفهان استفاده میکنن همین مشکلو دارن
من الان آسیاتک دارم دقیقا همین طوری هست که فرمودید
شاتل و .... هم همین طور هستن
معلوم نیست چرا یهو لینک اینترانت پر میشه ظرفیتش!!!!:n02:
من با آریافون تست کردم اصلا مشکل نداشت ! پینگ داخلیش کلا زیر 90 بود داخلی هم 8.8.8.8 رو 145 میداد. در ضمن آریافون از شرکت هاییه که از مخابرات پهنای باند میگیره و با رانژه ی مخابرات سرویس میدهنقل قول:
هایوب هم توی شهر ما مشکلی نداره شاتل رو نمیدونم
آریافون خودش پهنای باند توزیع میکنه.نقل قول:
اما اینکهچرا شرکت هایی که از لینک اینترانت استفاده میکنن این مشکل رو دارن نمی دونم!!!!
احتمالا های وب هم به طریقی غیر از بستر اینترانت داره دیتارو جابه جا میکنه.
چی بگم والانقل قول:
استان ما رتبه ی دوم در تعداد کاربرای اینترنتی رو داره ولی از نظر نت بد ترینه
به نظر من مشکل از لینک اینترانت نیست مشکل از زیر ساخته
یکی از آی پی های زیر ساخت که در مسیر اینترنت مخابراته پینگ بالایی داره و گرنه اینترانت مشکلی نداره
با بعضی ای پی های داخلی پینگ مخابرات هنوز زیر 100 ولی بقیه ی آی پی ها بالای 200
دوست عزیز یادمه شما هم مثل من کمپین 1 مگ 4 گیگ برداشتید. از من الان از یه ماه گذشته ولی هیچ شارژی انجام نداده. مال شما هم همینجوره؟؟؟ یعنی هر 2 ماه باید 17500 بدیم نه هر 1 ماه درسته؟؟؟نقل قول:
والا کلا عجیبه.هنوز هیچ جواب منطقی هم ندادن اقلا بفهمیم مشکل ازکجاست.نقل قول:
خدا صبرمون بده:n02:
درسته سرویس من هم 8 گیگ بود اما پشتیبانی گفت شارژ ماهیانه پرداخت هر دو ماه روی قبض یا ماهیانه اینترنتی برای من هم هیچ شارژی انجام نشده است... حتی با حرف این پشتیبانی هم نمیشه اطمینان کرد چون همشون ناشی هستند حتی گفتند شارژ ماهانه شما انجام شده اما تو پنل من خبری نیست ...نقل قول:
محلهء ما هم مدتی همین وضعیتو داشت ، بعد از درست شدن نسبیش ، سرعتم حدودا نصف شد . قبلا ۱.۷ تا ۱.۸ مگ بود و حالا شده ۰.۹ تا ۱ مگ .نقل قول:
من الان نگرانیم از اینه که نکنه این 4 گیگی که من دارم باسه 2 ماه باشه و هر ماه هم 17500 ازم بگیرن.:n27: کاش لااقل اگه اینجوریه رسیدش رو تو قسمت شارژ ها و پرداخت ها بیارن که طرف تکلیف خودشو بدونه.نقل قول:
امروز همه یه نیگاهی به ترافیکتون بندازید. انگار این مخابرات اون ترافیک دزدایی که ازمون میکرده زیاد ازش راضی نیست داره فله ای میدزده. منم الان دیدم چراغ مودمم داره تند تند چشمک میزنه رفتم دیدم 200 مگ ازم کم شده بود هیچ برنامه ای هم اپدیت نمیشد. کلآ همچین چیزی سابقه نداشته. همینجور هم داشت کم میکرد اخرش اینترنتو قطع کردم تا درست شد.
با زیرو رو کردن اینترنت تو این چند وقت باید متوجه شده باشید یک زمانی گوگل با https بالا میاد و در بعضی زمان ها خودتون را بکشید نمیتونید با https بالا بیارد
دارند روی گ.اهی نامه ها کار میکنند که کل کشور را بعد پوشش بدن
دارند پهنای باند اضافه میکنند تا سرعت را به 8 مگ برسونند
ولی میخواند ف ی ل ت ر ی ن گ را شدید تر کنند
از اونجایی که و ی پی ان درست کار نمیده و فقط بعضی روز ها کار میده و open و ی پی ان هم دیگه کار نمیده
و مثلا ریداکت شدن ادرس گوگل با گواهی نامه ssl به گوگل بدون گواهی نامه ssl معلوم هست هدف ف ی ل ت ر کردن گواهی نامه ها هست
چند وقت قبل که امدن مثلا نوع جدید را تست کنند برای ف ی ل ت ر ی ن گ
جالب این بود که پینگ میزدید همش تایم اوت بود ولی هم می شد دانلود کرد و هم وب سایت ها را دید
معلوم بود اینترنت داره کش میشه و از دی ان اس های خارج کشور هیچ پینگی نمیشد گرفت
فقط داخل کشور و معلوم هست نتیجه چی هست اینترنت ملی
و اینترنت کش شده
گفتند تا چند وقت دیگه دو تا کابل فیبر اضافه میشه
برای پهنای باند چون تو بیشتر استان ها تا 8 مگ اضافه شده و دارند میفروشند مثل شرکت شاتل که تو سایتش برید نوشته شرکت رگنین کمان کاربراش به مخابرات اضافه شدند
و این هم دلیل هم بودن پهنای باند هست
و یک هزینه ای هم شرکت مخابرات بهزیرساخت بدهکار هست که پرداخت نکرده
زیر ساخت هم پهنای باند را به مخابرات که حالا خصوصی شده نمیده
در کل مخابرات اصفهان نه پشتیبانی خوبی نداره و نه هزینه میکنه
مثل دیگر شهرستان ها تازه تست همه چیز را روی اصفهان آزمایش میکنند
امروز هم مشکلات بود که با لود نشدن درست گواهی نامه ها ssl روبرو بودیم
من اینترنت 2 مگ گرفتم سرعت دانلود باید 250 کیلوبایت باشه 190 کیلوبایت هست
البته خوبی مخابرات اینه محدودیت برای طرح های نامحدود نداره
و قیمت نامحدودش از همه جا ارزان تر هست
ولی قطعی زیاد مشکلات همه مشتریکین در استان هست
من از هر کسی می پرسم و رفتم دیدم مشکل داره
آقا من میخوام شبا دانلود کنم .
الان 80% رایگان برنا رو دارم .
زرین رو دارم .
از شبکیه هم 1مگ دارم .
میخوام یک سرویس بگیرم که شبانه بدون دردسر با بیشترین سرعت دانلود کنم ، یا یک سرویس نامحدود بگیرم .
خطم هم فیبر نوری هست و مشتری اول و آخر مخابراتم .
پیشنهادتون چیه ؟
ضمنا من تابستون توی استیم بودم و بازی آنلاین میزدم اما از بس که پینگ خراب بود ، 4 ماهه بیخیال شدم . الان اوضاع پینگ چطوره ؟
ضمنا سرعت طرح برنا دو برابر طرح زرین هست برا من :|
شاید الان کاربرای اینجا یادشون نیاد ، اما 3-4 سال پیش و پنل قدیمی مخابرات ...
هم پینگ عالی بود ! (داخلی تو سرور ایران توی بازی کانتر زیر 20!)
هم سرعت و هم طرح شبانه از ساعت 1 تا 6 داشت ، شبی 3 گیگ میشد دانلود کرد .
کلا پلوتو که اومد پکید مخابرات . اینم بگم قبلا فقط فیبر نوری رو سرویس میداد ، در نتیجه جمعیت کمتری بود ، الان نه !
خوب شما که ظرفیت ارایه خدمات به تعداد بیشتر با کیفیت بالا رو ندارید نکنین اینکارو ! (چه توقع مسخره ای)
بهتره که صبر کنید توی عید یا شاید بعد عید این مخابرات حتمآ دوباره طرح کمپین میزاره که همشون شبانه رایگان داره. موقعی که طرح کمپین میخایید ثبت نام کنید بهتره رانژه مخابرات باشید. چون ممکنه به منطقه شما ندن ولی اگه رانژه باشید حتمآ میدن پس پیشنهاد میکنم یکدوم از طرح های مخابرات رو تا اون موقع حتمآ نگه دارید. در مورد پینگ هم باید بگم بهترین پینگ از ان همین مخابراته. من خودم چند سالی بود با گارنا call of duty 4 بازی میکردم. تو بازی پینگم از همه پایین تر بود. تو سرورهای داخلی دیگه خیلی پایین بود پینگ بعضی وقتا زیر 20 هم میرسید. البته الان 5-4 ماهی میشه دیگه بازی نمیکنم ولی پینگ ظاهرآ زیاد تغییری نکردهنقل قول:
طرح کمپینم بالاخره امروز سر ماه شارژ شد. گمونم از این به بعد دیگه مرتب هر ماه سر ماه شارژ بشه. کیا دیگه کمپین داشتن باسه شما هم امروز شارژ شده؟؟؟
سلام
مخابرات مثله اینکه دوباره سرعت ها رو باز گذاشته الان سرعت دانلود تا 200 میره
ولی چه فایده پینگ هنوز هم افتضاحه
اینم اسپید تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند ماه پیش پینگ رو 20 بود و داشت بهتر هم میشد تا جایی که باسه من یادمه گاهی اوقات تا 15 هم میرسید ولی الان پسرفت هم کرده. اونا که بازی انلاین میکنن کاملآ این تغییر پینگو حس میکنن. البته هنوزم این مخابرات از لحاظ پینگ بهتر از خیلی شرکت های دیگس
والا الان مخابرات پینگ داخلیش هم زیر 200 نمیاد بعد شما میگی نسبت به بقیه ی جاها خوبه ؟ :|نقل قول:
یه پینگ از tabnak.ir بگیر
من با speedtest.net تست میگیرم قبلآ زیر 20 بود الانم با همون سرور شده 31. بله هنوز از نظر پینگ بهتر از خیلی جاهاس.نقل قول:
پینگ از سایت گرفتن ربط مستقیم به فاصله و کیفیت سرور سایت داره. الان باسه من سایت مخابرات که سرورش تو خود اصفهانه پینگش زیر 30 هست ولی سایتی مثل ورزش 3 که سرورش معلوم نیست کجای ایرانه زیر 200. خوب این طبیعیه. بهترین روش باسه تست پینگ همین speedtest هستش که نزدیکترین سرور رو برامون پیدا میکنه.
مخابرات نامحدود نمیده ؟
شبانه رایگان و نامحدود رو مخابرات سالی یکی دو بار به صورت طرح کمپین ارائه میده. هر بار هم معمولآ یک الی 2 ماه مهلت میده باسه ثبت نام.نقل قول:
از کجا بفهمم کی این طرح کمپین ارائه میشه ؟نقل قول:
ببین دوست عزیز اون سروری که میگی باهاش پینگ 31 داری من هم باهاش پینگ 31 دارم. پینگ 31 برای اون سرور نه تنها کم نیست بلکه زیادم هست چون سرورش توی اصفهانه و ماله شرکت آریافونه که با مخایرات همکاری دارهنقل قول:
این حرف شما که میگی بهترین روش تست پینگ اینه که از نزدیک ترین سرور تست بگیری اشتباهه. در ضمن همون سرور varzesh3 هم توی تهرانه و نزدیکه پس نباید پینگش بالای 100 باشه
الان همه ی آی اس پی ها پینگ داخلیشون با همه جای ایران یکیه نه مثل مخابرات که با یه جا 31 با یه جا 200 باشه
شما الان که میخوای کالاف بازی کنی هنوز مثل سابق پینگت خوبه ؟ با اینکه سرور های رنگین کمان جمع شده ؟
معمولا یک بار برای عید ارائه میشه و یک بار برای پاییزنقل قول:
نمیشه که همه آی اس پی ها پینگ داخلیشون با همه جای ایران یکی باشه. فاصله ما با اون سرور رو پینگ تاثیر داره. حالا تو وبگردی که نمیشه پینگ بد و خوب رو فهمید اونم به میلی ثانیه. بهترین جا برای فهمیدن پینگ خوب همین بازی های انلاینه. من چند ماه پیش تو هر بازی انلاینی که بودم پینگم پایین تر همه بود. الان چون کامپیوتر سابقم رو دیگه ندارم نمیتونم تست کنم. اخرین بار 4 ماه پیش بود که داشتم کال اف بازی میکردم اون موقع بهترین پینگ ممکن رو داشتم. الان بعد 4 ماه پینگم از 17-18 شده 31. پس نباید زیاد بدتر شده باشه. مگر اینکه چیز دیگری هم تغییر کرده باشه.نقل قول:
درسته نمیشه با همه جای ایران پینگ ثابت داشت ، ولی تفاوت پینگ های داخلی نباید انقدر زیاد باشه.البته فعلا که هم پینگ داخلی و هم خارجی خوبه . امیدوارم کل روز همینطور باشهنقل قول:
اره الان انگار خوب شده. پینگ سایت مخابرات که سرورش تو اصفهانه 33 و پینگ ورزش 3 که سرورش تو تهرانه 44. حتمآ اون موقع هایی که میره رو 200 سروراشون شلوغه
مخابرات اصفهان نامحدود نمیده؟
نخیر. ممکنه عید ارائه بدهنقل قول:
سلام دوستان
مخابرات مثل اینکه پهنای باند جدید اضافه کرده.مسیر نت هم عوض شده.مسیر آذربایجان رو دادند
ولی پینگش افتضاحه.پینگ داخلی هنوز پایینه.اون مسیر های قبلی هم غیب شدند.
جالبه منم یه ispدیگه دارم( پیشگامان )چند روزه پینگ افتضاح شده و برعکس دوستاییم که پارس افلاین دارن تو همین چند روزه پینگشون خیلی عالی شدهنقل قول:
سلام دوستان 2 تا سوال لطفا اگه کسی میدونه جواب بده کلی ممنون میشم
شبانه رایگان میخوام ، میخواستم بدونم پیشگامان سرعت بالاتری میده شبا یا پارس انلاین ؟
یه سوال دیگه که دارم اینه مثلا اگه سرعت 8مگ بگیرم شبانه رایگانم سرعتم بالاتره یا همشون رو 1 مگ محدود کردن ؟ ممنون میشم اگه کسی که اطلاع داره جواب بده