نه کاملا وصله ازوقتی وصل شده دیگه قطع نشد
Printable View
نه کاملا وصله ازوقتی وصل شده دیگه قطع نشد
من از سعادت آباد با یوزرم وصل شدم مشکلی نبود ولی طرشت قطع بود الانم که اومدم اینجا درست شده و مشکلی نداره.
من وقتی یه فایل رو دانلود میکنیم تکی روی 67 دانلود نمیکنه ولی الان 2 تا فیلم دارم دانلود میکنم همزمان هر کدوم رو داره روی 33 دانلود میکنه؟؟؟ چطوریه این ؟؟؟
دوستان تو منطقه برق آلستوم ایرانسل چطوریه خوبه؟؟؟ برای مدیرمون میخوام که از اونجا وصل به به سرور شرکت اتوماسیون اداری رو چک کنه و مشکل سرعت و کندی داشته باشه. حالا یوزر خودم دادم تست کنه ولی میخواستم بدونم سرعت بالاتر بگیره بهتره؟؟ برای من 512 هستش.
من از 10 صبح به اینور درست شد اما الان مجددا قطع شده!
یه روایتی هست که میگند این مشکلات 1 هفته اخیر بی ربط با اینترنت ملی نیست.
آره من هم یه چیزایی شنیدم که اختلالات یه هفته اخیر مربوط به تست اینترنت ملی هستش و مثل اینکه قراره از دهه فجر راه بیفته. به هر حال اینجا ایرانه همه چیزمون برعکس دنیاست همه مسئول دارن ما هم مسئول داريم همه دارن براي زیاد کردن سرعت جریان اطلاعات تلاش میکنن ولی ما چی؟
یه چیزی رو تست کردم جالبه اینکه هر سری که قطع میشه وصل میشه سرعت دانلود من میرهر وی 67 سرعت واقعی و الان هم دارم سرعت واقعی رو با و ی پی ان استفاده میکنم تازه. ولی بعد چند روزی میگذره میگذره سرعت دانلود میره روی 40 اینا نمیدونم چرا؟؟
دوستا سال 2012 هست دیگه پایان ظلم و فساد بلخره ما ایارنی ها هم به آزادی خواهیم رسید. امسال سال داوری هست و سال حکمفرمایی خوبی بر بدی. بعد از سال 2004 که یه بخشی آگاهی به زمین ارسال شد سال 2012 بخش نهایی هست که تمام نورکارا و عرفا منتظر این سال بودند. آگاهی هایی که به مرور به زمین منتقل شد باعث شد دیوار برلین رو خراب کنند بعد ویزای شینگن و بعد یکپارچگی پول اروپا و حالا اتفاق های نهایی در پیش است تکلیف تمام جنگ و درگیریها و ظلم و فساد روشن خواهد شد. و زمین هم پالایش های اساسی خواهد داشت که دربر گیرنده زلزله و مسائل طبیعی دیگر هم خواهد شد. پایه آفرینش روی عشق است و بس و اگر انسان به صلح و عشق رسید که رسید نرسید زمین خودش این کار رو میکنه ولی تبعات سنگین تری در پی خواهد داشت.
سرشار از عشق و برکت باشید
والا هرچقد اینارو خوندم هیچی نفهمیدم!!! :(:41:نقل قول:
دوستا سال 2012 هست دیگه پایان ظلم و فساد بلخره ما ایارنی ها هم به آزادی خواهیم رسید. امسال سال داوری هست و سال حکمفرمایی خوبی بر بدی. بعد از سال 2004 که یه بخشی آگاهی به زمین ارسال شد سال 2012 بخش نهایی هست که تمام نورکارا و عرفا منتظر این سال بودند. آگاهی هایی که به مرور به زمین منتقل شد باعث شد دیوار برلین رو خراب کنند بعد ویزای شینگن و بعد یکپارچگی پول اروپا و حالا اتفاق های نهایی در پیش است تکلیف تمام جنگ و درگیریها و ظلم و فساد روشن خواهد شد. و زمین هم پالایش های اساسی خواهد داشت که دربر گیرنده زلزله و مسائل طبیعی دیگر هم خواهد شد. پایه آفرینش روی عشق است و بس و اگر انسان به صلح و عشق رسید که رسید نرسید زمین خودش این کار رو میکنه ولی تبعات سنگین تری در پی خواهد داشت.
اگر به درون خود بری و به آگاهی برسی مطمئنا خواهی فهمید دوست عزیز. :40:نقل قول:
اینا چیه میگی؟؟؟نقل قول:
بابا بدبخت شدیم رفت اینترنت دیگه پوکیده اونوقت داری از سال 2012 میگی؟
مطمئن باش هیچ اتفاقی نمی افته و همزمان با سال 2013 میشیم کره شمالی دو
دیشب قطع شد. امشب الان دوباره نیمه وصله. گند زدن با این اینترنت . gmail بالا نمی یاد.و ....
چرا آخه شایعه پراکنی میکنین.
اینترنت ملی از مهر امسال راه اندازی شده . داستانش هم اینه که شرکت ها و مدارس و سازمان ها و دانشگاه ها و غیره رو از روی پهنای باند اینترنت خارج کردن و توی یه بستر مخصوص ( اینترانت ) قرار دادن که پهنای باند اینترنت خلوت تر بشه.
داستان این قطع شدن سراسری وایمکس هم نمیشه گفت که ارتباطی به این قضیه داشته باشه چون وایمکس هیچ تفاوت خاصی با اینترنت های کابلی نداره فقط به صورت بی سیم هست حتی پرتابل هم نیست ( حالت مبایلتی نداره هنوز )
جای نگرانی نیست. قبول دارم سرعت وایمکس خیلی کمتر شده ولی وضعیت آنتن دهیش به مراتب بهتر شده . مثلا من تو اتاق خودم مودمم همیشه 4 تا یا 3 تا آنتش داشت. الان 5 تاش پره. وضعیت پینگ خیلی خوب نیست ولی امروز صبح که سرعت دانلود ثابت و خوب بود.
ولی خوب خودتون باید دیگه اینو فهمیده باشین. وضعیت اینترنت نه دست من و شماست نه دست وارد کنندگان و اپراتورهاست.
وضعیت ایران جوری هست که همه جوره زیر بار تحریم قرار داره. و اینو هم شما باید بدونین که ایران از یک راه با جهان خارج در ارتباط هست اونم از دریای جنوب هست!
مثل اروپا نیست که از هر جا کابل های فیبر نوری وارش شده. هر کدومش هم که بسته بشه یکی دیگه جاش رو میگیره.
کلا کشورهای آسیایی وضعیت خوبی ندارن.
پیشرفت ژاپن توی سرعت نت هم مربوط به همین داستانی هست که ما داریم پیاده میکنیم. یعنی اومدن یه جور اینترنت ملی راه انداختن که تمام امکاناتی که توی سایت های خارجی موجود هست رو توی پهنای باند شخصی و داخلی پیاده سازی کردن و سرعت رسیدن به این اطلاعات رو تا حداکثر بالا بردن که شما میتونین توی 10 ثانیه یه فیلم کامل رو دانلود کنین...!
اینو همین الان هم میتونین متوجه اش بشین. یه فایلی رو از یه سایت خارجی بگیرین و دانلود کنین. چقدر وسطش قطع و وصل میشه یا سرعت پایینی توی دانلود کردن داره؟
حالا یه فایل رو از یه هاست داخلی دانلود کنین..
حتما فرقش رو متوجه میشید.
دوست عزیز منظور من و دیگر دوستان شایعه پراکنی نیست و گفتم که من هم یه چیزایی شنیدم و منبع چیزی رو که گفتم جریده روزگاره. در ثانی اینترنت پاک یا همون اینترنت حلال نمیدونم مستحب،قرار بود شهریور راه بیفته که تا حالا راه نیفتاده و جهت اطلاع دوستان بگم که اینترانت با اینترنت خیلی فرق داره و آقایون میگن اینترنت ملی نه اینترانت.
بعد محدود کردن سرعت اینترنت و جلوگیری از گردش آزاد جریان اطلاعات که دیگه شایعه نیست.کشوری که نه به مردمش احترام میگذاره نه به جامعه جهانی،باید هم تحریم بشه.البته میدونم که فشار تحریمها بیشتر کمر من و شما دوست عزیز رو خم میکنه ولی جز صبر چاره ای نداریم.در آخر فقط یه چیز بگم که دولت ما همون دولتی است که قبلا دستگاه ویدیو رو ممنوع کرده بود و حالا در عصر ماهواره، ماهواره رو !!!
البته وضعیت دیگر کشورهای آسیا قابل مقایسه با ایران نیست وقتی اینترنت کشورهایی مثل عراق و افغانستان چندین برابر از اینترنت ما سریعتره و وقتی که از نظر سرعت در قعر جدول ایران قرار داره و وقتی که سریعترین اینترنت جهان متعلق به یک کشور آسیایی یعنی کره جنوبیه، دیگه من چه خاکی تو سرم بریزم.
اینجا موضوع بحث راجع به به اشتراک گذاری تجربه کاربران وایمکس ایرانسله و نه عقاید سیاسی! فقز یک پرانتز کوچک باز می کنم:نقل قول:
جهان سومی ها (مردمان خود کم بین، تنبل و خیانتکار) همیشه چشمشون به دست خارجی بوده و هست. اگر مردممون بد هستن تا درست نشیم اوضاع همینه.خارجی ها، ایرانیها رو هیچوقت خوشبخت نخواهند کرد.
ميلاد جان منم قبول دارم الان تو اين 2 ماهه كه من دارم كلا 2 بار قطع شده اونم شب آخر وقت تا صبح قطع بوده كه هر سري بعد از وصل شدن سرعت واقعي داشتم و خيلي عالي بوده. الانم ديروز با سرعت 67 ثابت دانلود ميكردم در صورتي كه تا قبل از قطع شدن با سرعت 40 دانلود داشتم با سرويس 512.نقل قول:
دوستان راستي من طرح 3 ماهه گرفته بودم و تا 10/30 اعتبار داره من بخوام سرويسم رو 512 با 4 گيگ حجم تغيير بدم چيكار بايد بكنم داخل سايت نميشه بايد زنگ بزنم تغيير بدن؟؟؟ به چه شماره اي؟ تا به حال زنگ نزدم. يا همون سرويس خودم بخوام تمديد كنم از كجا بايد اقداك كنم؟
دوستان برای ثبت نام وایمکس ایرانسل از طریق سایت ایرانسل میتونم ثبت نام کنم یا باید برم نمایندگی؟
و اگه حالا مودم داخلی سفارش بدم و بعد درست خط نده با مودم خارجی تعویض می کنند؟
بهترین راه ثبت نام همین ایترنتی هست....نقل قول:
بعد از اینکه ثبت نام کردی یکی دو روز بعد خودشون باهات تماس میگیرن و وضعیت شبکه رو بهت میگن که آیا مودم داخلی جواب میده یا نه؟؟؟
بعد هم اینکه میتونی از یکی از دوستانتون که وایمکس ایرانسل دارن مودمش رو قرض کنی تو خونه ببینی که وضعیتتون چطوریه
دوستان كسي اينجا هست كه از ايارنسل و وايمكس داتك استفاده كرده باشه؟؟؟؟ كيفيتش داتك چطوره؟؟؟ نقشه رو ديدم پوشش دهيش خوبه ولي قيمت هاش خيلي بالاست. سرويس 512 نامحدود رو ميده 100 هزار به بالا و سرويس 256/512 زده يه قيمت و 128/512 رو زده 90 هزار اين يعني چي؟؟؟ اون 256 و 128 آپلودش ميشه ؟؟؟؟
برای خرید مودم باید چه مودمی انتخاب کنم؟ کدام بهتر هستند؟
USB Dongle Plus Cradle BM338 Rayegan
WI-FI Indoor-BM632 Rayegan
WI-FI Indoor-FMM130 Rayegan
USB Dongle Plus Cradle
WI-FI Indoor-BM632W
WI-FI Indoor FMM130
دوستان به نظرتون 1 ماهه بگیرم یا 3 ماهه نامحدود با مودم رایگان؟
1 ماهه رو 88 هزار تومان میگیره و 3 ماهه رو 113 تومان
اره اونا اپلودش هست.....نقل قول:
خوب این به شرایط خودتون ربط داره ببین اگه پولشو داری سه ماهه بگیر که مودم رایگان بهت بدننقل قول:
بهترین مودم داخلیش هم WI-FI Indoor-BM632 Rayegan هست....
دقت کن که اگه سرویس سه ماهه انتخاب کردی حتما مودمی انتخاب کن که جلوش عبارت Rayegan نوشته باشه
برادر عزیز چرا بیکفایتی مسئولان رو به گردن مردم میندازین،میشه لطف کنید و بگید بدی مردم چیه؟تعامل دوستانه با دیگر کشورها هم اسمش گدایی و خیانت نیست.اینهایی هم که گفتیم بدبینی نیست و عین واقعیته. ولی چون شما میخوای باشه خوشبین میشم؛نقل قول:
همه چی آرومه من چقد خوشبختم وای سرعت اینترنت چقد زیاده وای ببین دلار چقدر ارزون شده وای ببین مسئولانمون ديگه ۲۴ ساعته دروغ تحویل مردم نمیدن وای اونو نگاه...
دوستان من توی سایت ثبت نام کردم و وقتی وارد قسمت امور مشترکین میشم بالای صفحه نوشته
وضعیت : ثبت نام در حالت انتظار وايمكس
حالا من باید کاری کنم یا باید منتظر بمونم؟
شما منتظر بمون...نقل قول:
==========
بقیه دوستان هم خواهشا بحثهای خارج از تاپیک را ادامه ندن....اینجا تاپیک مربوط به ایرانسل هست نه مسائل س یا سی...
پولتو پس بگیر. الان سه روزه وایمکس تو اکثر نقاط مشکل داره. اینقدر اوضاع خرابه که 707 رو تعطیل کردن.
از سه روز پیش وایمکس مشکل پیدا کرده . 2 ساعت قطع یک ساعت هم نصفه نیمه وصله. بعد سه روز به 707 زنگ زدم. دیدیم زنگ می خوره و کسی گوشی رو بر نمی داره. قبلا باید نیم ساعت پشت خط میموندی جواب می دادن ولی الان مثل اینکه اینقدر اعتراض زیاد شده خودشون 707 رو تعطیل کردن.
آیا بقیه دوستان هم مشکل دارند ؟
من که هنوز مبلغی به حسابشون واریز نکردم فقط ثبت نام کردم
من سرعت 1 مگ دارم و مشکلی نداشتم نه قطعی و نه افت سرعتی !! خدایی من راضی هستم اگر چشش نزنیم :5:
شما مثله اینکه کلا از وضعیت اینترنت کشور بی اطلاعی ؟:دینقل قول:
دوست عزیز الان نزدیک 10 روزه که کل اینترنت کشور داغووونه...فقط مختص ایرانسل نیست مشکل سراسریه...تازه ایرانسل نسبت به بقیه شرکتتها کیفیت به نسبت بهتری داشته....
دوستان ولی سرویس من هیچ مشکلی نداره. تهران ، تهران نو ، اشتراک 512 اعتباری
من دیروز با سرعت 67 دانلود می کردم بعد از وصل شدن حالا امروز روی 38 هستش انگار نه انگار سرویس 512 هست
سرویس منم حدود 3 روزه کاملا قطع شده.
کلا آنتن رفته :|
من که سرویس 1 مگ دارم هیچ مشکلی هم ندارم سرعت هم روی 130 هستش
دوستان امروز از طرف ایرانسل این ایمیل به من اومده:
با توجه به اینکه طرح تعرفه اعتباری 512 نامحدود 3 ماهه شما در پایان ماه جاری به اتمام خواهد رسید، خواهشمند است جهت تمدید موفقیت آمیز طرح تعرفه فعلی خود، اطمینان حاصل نمایید که مبلغ 1749000 ریال در ساعت 24:00 مورخ 30 دی ماه در حساب وایمکس شما موجود باشد.
در صورت عدم تمایل به تمدید تعرفه فعلی، می توانید با مراجعه به کنترل حساب اینترنتی (E-care) اقدام به انتخاب یکی از تعرفه های موجود نمایید.
در صورت عدم وجود مبلغ فوق تا ساعت 24:00 مورخ 30 دی ماه در حساب وایمکس ، طرح تعرفه شما به صورت خودکار به تعرفه ماهانه تعرفه فعلی تبدیل خواهد شد.
الان داخل حساب میرم نمیشه تغییر تعرفه داد و اینکه من الان بخوام سرویس 512 با ماهی 4 گیگ بگیرم چیکار باید بکنم؟؟؟
داخل کادر 2 که زده تعرفه های موجود باز میکنم هیچی نداره که انتخاب کنم 512 با محدودیت حجمی.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوست عزیز منم نامحدود 3 ماهه داشتم 256.وقتی تمام شد میخاستم به 512 حجمی تغییر بدم اپراتورشون گفت نمیشه حتما باید ماهه بعدم نامحدود بگیری از ماهه بعدش اقدام کنی.
با سلام
دوستان عزیز من یه مودم وایمکس ایرانسل usb دارم
می خوام ببینم میشه بوسیله وای فای لب تاپ شیرش کرد....(share usb modem)
به من هم همین رو گفتننقل قول:
اما رفتم به یه تعرفه 256 آزاد تبدیل کردم و 24 ساعت بعد کردم 512 پایه که میخواستم. اینطوری قبول کرد
خوب الان کلا 3 ماهه هست من میخوام 1 ماهه بگیرم میگن اگر 1 ماهه بخوای همون نامحدود باید بگیری که میشه 50 هزار الان نمیتونم انتخاب کنم و گفته تا تاریخ 30 اتخاب نکنید خودش 512 نامحدود انتخاب میکنه. میخوام قبل از اینکه قطع بشه اینترنت شارژ کنم که وقفه ایجاد نشه.نقل قول:
راستی دوستان من الان حسابم رو 50 هزار تومان شارژ کنم از بین نمیره که در حساب من میمونه دیگه؟؟؟ از طریق کد دستوری با موبایل شارژ کنیم بهتره یا با خرید کارت شارژ؟؟؟
میشه شیر کرد.اگه ویندوز سون داری برنامه connectify رو نصب کنی خودش همه کار میکنهنقل قول:
نرم افزاري كه ميگي رو لينك دانلودش رو داري؟؟؟ يعني تو سرعتش تاثير نداره؟؟؟ با خود مودم واي فاي ؟؟؟نقل قول:
دوستان از مودمه وایرلسش چند نفرمیتونن به طور همزمان استفاده کنن؟
فکر نکنم محدودیتی وجود داشته باشه تا اونجایی که پهنای باندت اجازه بده میتونی وصل بشی....نقل قول:
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه که الان بخوام 1 ماهه نامحدود شارژ کنم یا محدود چیکار بایدب کنم؟؟؟ خود ایارنسل که ایمیل زده گفته تو پنل میتونید تغییر بدین ولی امکانش نیست.نقل قول: