[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...
تو سایت دی جی کالا زده cori7
[QUOTE=kiuq;5666986]نه نداره...
عجب باز رفتن دستی اسمبل کردن .!!نقل قول:
اصلا ارزش نداره بابت مدلی که 700 تومنیش با 1300 تومنیش یه شکل باشه و اسمش هم بد در رفته باشه ( از این لحاظ که اکثر کانفیگاش زیره 1 بود ) خرج کنید..
مدلهای مشابه و حتی بهتر از اچ پی هست که !!
به قول معروف ! عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه یا یه چیزی تو همین مایه ها . به هر حال از من گفتن ، با اینکه الان گوشیم p990 کم کم داره به یکی از آثار باستانی تبدیل می شه و برای خودش شماره می گیره (واقعاً این کار رو می کنه:31: ) و از پیری ، مرتب می گه کیه کیه (مثل شاه بابا و دوستان تو قهوه تلخ !) ولی من در اولین فرصت به جای خرید htc دیزایر اچ دی حتماً لپ تاپ رو عوض می کنم و یک خرکار می گیرم و یا اصلاً از سری گیم ایسوس می گیرم البته اگر پول داشتم .نقل قول:
روی حرف کارخونه حساب نکنید ، پرینتر ساز بره پرینترش رو بسازه ، یخچال ساز بره یخچالش رو بسازه و موبایل ساز هم ... تو کار هم دخالت نکنند که خریداران این ور دنیا کاسه چه کنم دستشون نگیرن . این جمله خیلی پر بار بود خداییش قدرش رو بدونید و درکش کنید:27:
:40:
نقل قول:پس چرا وقتی من میپرسم که 3140 اچ پی مشکلی نداره یا نکات ضعف و قوتش رو بگید، هیچی نمیگید؟ و فقط میگید لپتاپ خوبیه!
الان من یه لپ تاپ تا 1000000یا نهایتش 1100000 بگیرم چی خوب هست؟فقط یه چیز خوبی باشه!
دوستان مدل 5010 رو معرفی کردند/ مدلهای دیگه هم هست؟:20:
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز لپتاپ خوبیه ! شما بگیر ، اگر خراب شد با من !
شما متنی که من نوشتم رو درست نخوندین ، گفتم که این موضوع بر میگرده به سری قبلی DV6 که با پردازنده های AMD ارائه میشده و همچنین سری DV5 که دو سال هست تولید نشده !
سری جدید بی عیب و نقص هست، و در بازار هم بسیار فروش خوبی داره
نقل قول:
جای بحث اینجا نیست و خیلی هم این فکر قدیمی شده ، شرکت ها بر اساس سرمایه که دارند ، در هر بخشی که بخواهند سرمایه گذاری می کنند ،
سامسونگ از ساعت تا ماشین و آدم و ساختمان و پتروشیمی و هر چی که فکر کنید داره فعالیت میکنه چون میتونه !
شما نمی تونید بگید که چون HTCیک شرکت برای تولید موبایل هست و به صورت حرفه ایی کار می کنه پس بهتر سامسونگ هست چون همه چی تولید می کنه !
سرمایه گذاری سامسونگ در بخش گوشی های تلفن همراه شاید حتی بیشتر از HTC باشه.
در مورد HP هم باید این ها رو بدونید :
الان 3 یا 4 سال هست که HP بزرگترین تولید کننده ی PC و LAPTOP در دنیا هست ، و رقابت خیلی خیلی سختی هم با دل و ایسر داره به طوری که در برخی از فصل های سال جاشون در لیست پر فروش ترین ها عوض میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. تو بروشور msi از شركت ماتريكس اين مشخصاتو نوشته.اين هم لينكش:
کد:
کد:
قيمتش با 2gb رم 690 و با 4gb رم 720 تومنه.'گارانتي قوي اي هم پشتشه. از نظر ظاهر و وزن هم عالي بود. عين پر كاه ميمونه. تو سايتاي خارجي هم خوب نوشته بودن ازش.کد:http://www.matris.co.ir/products.php?cat=1&m=0210
bioster جان.جواب مارو هم بدي ممنون ميشم.
از برند hp یا dell با 1تومن چی بگیریم ما؟cpu و vga خوبی داشته باشه! به جز مدل 5010 که اقای biostar گفتن:44:
سلام
دوستان عزيز من ميخواهم از بين دو مدل Dell Studio 1558-D و Dell Inspiron 5010-Aluminium1 يكي رو بگيرم ولي قبلش چند تا سوال راجع به اين دوتا مدل داشتم :
( كلا قصد من از خريد يكي از اين دو تا مدل هم براي بازي هست كه بتونه بازي هاي جديد و گرافيك بالا رو به راحتي و خوب اجرا كنه و هم در زمينه نت زياد باهاش كار دارم و ميخواهم كه سرعت زيادي داشته باشه چون --- اكسترنال هم ميخواهم بهش وصل كنم )
1- قيمت هر دو مدل رو ميخواستم ؟
2- توي سايت نمايندگي دل (زيگورات) رم مدل Inspiron 5010-Aluminium رو زده 6GB DDR3 ولي تو سايت هاي ديگه زده 4GB DDR3 ميخواهم ببينم كدوم درسته ؟ (در ضمن cpu اين مدل Core i7 2.93 GHz هست)
3- پورت (فايرواير 1394 يا iLink) و پورت ( Express Card ) ميشه يه توضيح بديد كه براي چي هستند و كاراييش شون براي چي و اتصال چه دستگاهايي هست ؟
4- قابليت ارتقا هارد ديسك توي مدل اينسپايرون هست يا خير ؟
5- بالاترين مدل studio 1558 رو هم ميشه با مشخصاتش بگيد ؟
چون از اين stadio 1558 من 4-5 مدل ديدم كه اسم همشون همين stadio 1558 بود ولي هر كدوم مشخصات سيستمشون با اون يكي فرق داشت . (مثلا يكي رمش 8 گيگ بود يكي 6 گيگ يكي هاردش 500 بود يكي 640 بود)
6- ظاهر كدوم يكي از اين دو مدل زيباترند ؟
(اگه عكس واضح و بزرگي از اين دو مدل داريد بزاريد ممنون ميشم . چون عكس هايي كه توي سايت هاي مختلف و گوگل درآوردم كوچك هستند و خوب مشخص نيستند)
7- و در آخر اينكه كلا بين اين دو مدل كدوم رو به من پيشنهاد ميكنيد ؟
من دو مدل به شما گفتم !:31:نقل قول:
علاوه بر اون مدل ASUS N53 هم که گفتم
از HP می شه مدل های DV6-3140 , DV6 3105 رو گفت
از ایسر هم مدل 5742
نقل قول:
* اگر برای بازی ها می خواهید کلا بی خیال مدل 1558 بشید که اصلا وسه بازی ساخته نشده
* امکان قابلیت ارتقا هارد برای تمامی نوت بوک ها وجود داره
* پورت هایی که نام بردین برای اتصال دستگاه های جانبی هست ، مثلا با Express می تونید مودم ، USB3 و esata و کنترل و کارت --- و ..... هر دستگاه ممکن دیگری رو اضافه کنید
فايرواير 1394 کاربرد زیادی نداره ، برخی هارد های اکسترنال و دوربین های دیجیتال بهش وصل میشوند
1558 که زشته ! مدل اینسپارون آلومنیوم هم ندیدم ، تنها راهش این هست که برید نمایندگی زیگورات و از نزدیک ببینید و کار کنید باهاش.
قیمتش هم همونیه که در لیست قیمت زیگورات هست ! لیست قیمت روزانه آپدیت میشه
دوستان بین این دو گزینه کدوم بهتره
1.asus n82jq
2.lenovo y560
اگر حدود قیمت هم بگید عالیه
سلام رفقا
من قبلا با راهنماایی بایوستر عزیز و کیوک یه Vaio EA1AGG گرفتم که عالی بود از هر لحاظ.
حالا هم میخوام یه لپتاپ دیگه گیرم.اینها واسش مدنظرم هست
1.قیمت حدکثر یک و صد.
2.وزن حداکثر2 کیلو.
3.مانیتور با رزولوشن مناسب.
4.گرافیک مهم نیست اما پروسسور خیلیضعیف نباشه.
اگه ممکنه چند مدل از برندای مختلف پیشنهاد بدید.
من خودم ازینها خوشم اومده:
Thinkpad edge 13
البته فکر کنم پردازندده اش خیلی ضعیفه.
- Processor Intel Core 2 Duo SU7300 / 1.3 GHz
- Installed Size 4 GB / 4 GB (max)
- Hard Drive 320 GB - Serial ATA-300 - 7200 rpm
- Max Resolution 1366 x 768 ( WXGA )
- Graphics Processor / Vendor Intel GMA 4500MHD Dynamic Video Memory Technology 5.0
DELL INSPIRATION 3010
Intel 2.13 Core™ i3- Cache 3 MB :4 GB DDR3
500 GB :ATI 5470 1.0►2.8 GB :
13.3" LED
سلام
من دنبال لپ تاپی هستم که بتونم باهاش کارای مهندسیمو مثلا نرم افزار متلب و فلوئنت رو انجام بدم.....برام گرافیک هم مهم نیست.....
ترجیح میدم از برند اچ پی باشه و دارای Cache شش یا هشت مگ باشه و Core i5 or i7 باشه و قیمتش تا 1500 هم باشه مشکلی نیست.....
ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
با تشکر
خواهشا نظر بدین بین اینا کدوم رو انتخاب کنم و چرا ؟
lenovo y560
Intel® Core™ i7?740QM Processor (6M Cache, 1.6 GHz)
4GB
750GB 7200 rpm
DVD±RW DL
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5730 1G
HP Pavilion Dv6-3174
Intel® Core™ i7?740QM Processor (6M Cache, 1.6 GHz)
4GB
500GB 7200 rpm
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
Dell inspiron n5010
CPU (i7-740QM
6GB ddr3
500gb HD
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
نقل قول:
سلام.
HP DV6-3052 NR
CORE I7-1.6-720QM
6GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
15.6" LED
DVD RW
WIn 7
2. 6Kg
سلام...نقل قول:
SONY Y115 FX/B
CORE2SOLO-1.3-SU7300
4GB
320
13.3"
NO DVD RW
WIn 7
پیشنهاد اصلی من :
ASUS X34J (U35JC)
CORE I5-2.4-450M
4GB DDR3
500 HDD
NV GT 310M 1G
13.3
EXTERNAL DVDRW
DOS
1.6KG
نقل قول:
هر 3 تا عالی
دل خدمات بهتری در ایران داره
کیفیت و زیبایی hp از بقیه بالتر هست ، همچنین کیفیت صداش هم بالاتر هست...
مدل لنوو هم خیلی خوبه ، اما من بیشتر مدل دل و HP رو پیشنهاد می کنم.
مدل لنوو در بازار ایران خیلی کم شده !
بین hp و dell بیشتر با dell موافقم چون اون هم آلمینیوم هستش و میترسم hp خرابی داشته باشه چون رفیقم یک dv6-2000 داره که زیاد جالب نیست.نقل قول:
مدل دیگه غیر از اینا چی پیشنهاد میکنید ؟ تو این رنج قیمت بهتر از اینا هست ؟ برای 3dmax و photoshop و autocad میخوام.
biostar جان دمت گرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
acer 5742
hp dv6-3140
dell 5010
اینا خوب بودن حالا کدوم ازینا بهتره؟کدوم گارانتی؟
cpu/ram/hdd یکی هستن؟ فقط از گرافیک فرق دارن درسته؟
دوست عزیز من از یک لحاظهایی به این چیزا واقف هستم ! با شرکت میتسو بیشی آشنایی کامل دارم و می دونم که اون شرکتها مثل شرکتهای ایرانی تک بعدی نیستند از بانک گرفته تا فروش سوخت اتمی و سوزن خیاطی و... چیز دیگه می فروشن .نقل قول:
فقط نمی دونم چرا موبایل ال جی زودتر از موبایل های دیگه خراب می شه یا هرچی موبایل سامسونگ دیدم بد از کار در اومده و... این حرفها بماند
بریم سر اصل مطلب ، همین یک ساعت پیش از تعمیرگاه لپ تاپ برگشتم ، پرسیدم بیشتر چه لپ تاپ هایی برای تعمیر می یان اینجا؟ گفت اول اچ پی و بعد دل ، از همه بهتر هم ایسوس و سونی هستش .
حالا این حرفهاای من مشکلی رو حل نمی کنه فقط امیدوارم همین دوستانی که توی این چند صفحه دارند سوال می پرسند بدونند که دارند چه کار می کنند .
راستی فرمودید برو اچ پی بخر اگر خراب شد با من که نشد حرف ! پس فردا اول دی وی دی رایتر و باتریش از کار افتاد شما می خوای جواب بدی؟ یا گارانتی؟ رفتم لپ تاپ با گارانتی خریدم ، زنگ زدم به گارانتی می بینم شماره هفت رقمیه ، چند ساله تهران هشت رقمی شده؟ گارانتی امیتاک بود
هنوز هم رو حرفم هستم پرینتر ساز بره پرینتر بسازه ! اگر باور نداری برو یک سر به فروم های سایت اچ پی بزن ببین چه خبره :2:
ممنون با یوستر جان.
عریر این دو مدل هردو اکسترنال هست رایاترشون.
با رایتر چیزی مد نظر نداری؟
(اینقد از مال خودم راضیم که دوس دارم اینم سونی بگیرم!)
نقل قول:
خوب از بین اینها انتخاب سخت هست ، البته منظور از N5010 های جدید DELL با گرافیک 550V هست ...
اگر ایسر بخوای ، فقط با گارانتی سازگار
مدل دل رو بهتره با گارانتی زیگورات بخری ، اریس هم خوبه
HP هم می تونی با گارانتی ایران اچ پی (فالنیک) ، اریس ، مادیران بخری......
در مورد CPU با هم یکی هستند.
برای ACER سی پی یو دستگاه core i5 430 و برای دو مدل دیگه core i5 460 هست....
هارد مدل ایسر 640 گیگ و دو مدل دیگر 500 گیگ هست....
البته مدل دل رو میتونی با 6 گیگ رم و هارد 640 هم خرید کنی که قیمتش حدود 1150 هست
BIOSTER جان. چرا جواب مارو نميدي.
راجع به msi u200 ازت نظر خواستم. اينم لينك كانفيگش:
قيمتش با 2gb رم 690 و با 4gb رم 720 تومنه.'گارانتي قوي اي هم پشتشه. از نظر ظاهر و وزن هم عالي بود. عين پر كاه ميمونه. تو سايتاي خارجي هم خوب نوشته بودن ازش.کد:http://www.matris.co.ir/products.php?cat=1&m=0210
به نظرم اکسترنال باشه بهتره ، اول از همه وزن رو میاره پایین و دوم یه اکسترنال داری که میتونه باهات باشه و روی دیگر کامپیوتر ها هم استفاده کنی....نقل قول:
HP PROBOOK 4320
CORE I3-2.4-370M
3GB DDR3
320 HDD
ATI 530V 512
13.3"
DVD RW
win 7
2.2Kg
البته بنظرم یه چیزی بخر که باتری خیلی خوبی داشته باشه !
مثلا روی باتری این مدل HP حساب نکن
اما اون مدل ایسوس که گفتم باتری خیلی خوبی داره
سری Timeline از ACER هم خیلی خوبه .....
نقل قول:
آره ریویو ها رو ازش خوندم ، بد ننوشته بودن.
در مورد گارانتی ماتریکس هم باید بگم خیلی داره تبلیغ میکنه ؛ سال پیش هم یه ریویو وسه مدل 640GT نوشتم که
برای مجله چاپ بشه.
مسئله اینه که تو سایت های خارجی و سایت خود MSI من مدل 200-H رو نمی یابم :دی
باتریش چطوره ؟
اگر باتریش خوب جواب میده ! بخره دیگه :دی خوبه!
یادم میاد 1 سال پیش تو این محدوده قیمت از ایسر یک نوت بوک Timeline 11 اینچی بود که رقیب نداشت ! با همین مشخصات و 8 ساعت باتری !
مرسی عزیز
واسه خودم نمیگیرم واسه آشنا میگیرم(دختر).
واسه همین میگم رایتر روش باشه.
این hp هم از 2 کیلو بیشتره.
فک کنم فقط همون 3010 بکارم بیاد.
acer وزنش و قیمت بکارم میاد؟
مرسي از جوابت.نقل قول:
چرا دنبال H200 مي گردي؟! اين U200 ه! تو سايت خود MSI هم هست.اينم لينكش:
باتريش 6 ساعت به طور نرمال دووم مياره.حله؟؟؟کد:http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=582&prod_no=1877
نقل قول:
نمیشه گفت این مدل دل از مدل HP بهتره ! در مورد این مدل دل هم باید بگم که تاحالا خودم که ندیدمش !
و این که این مدل زیاد دیده نشده تو بازار ، یعنی زیادی تنهاست ! تو سایت Dell هم نگاه کنی ، فقط یه سری خیلی محدود ازش تولید شده و دیگه هم موجود نیست ! سری جدیدش هم داره با گرافیک 550V میاد
از ASUS
ASUS N53JN-SX127
CORE I5-2.66-560M
4GB DDR3
500 HDD
NV GT 335 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
DOS
USB3
2.97 Kg
1,250,000
نقل قول:
اون چیزی که در سایت سازگار هست ، موجودی نداره ، اون مدل ایسری که مد نظرم بود
میگم حالا اگه شد 2.1 کیلوگرم که مشکلی نداره ؟ آخه این بامبو های ASUS خیلی خوشکلند ! DVD RW هم دارند.
در ضمن 14 اینچ نیز هستند... (13 هم داره اما DVD RW نداره!)
آقا شرمنده کردی رفیق!
عجب چیز خوشگلیه!
میشه ÷یدا کرد تو بازار؟چنده؟
آخره دختر ÷سنده!
ممنون از راهنماييت:11:نقل قول:
فقط من خيلي برام مهمه بدونم ايراد دل چيه......چرا از دل اينسپايرون بد ميگن ؟
جناب kiuq هم تو يك تاپيك ديگه گفته بود كه با رقيب هايي كه داره به راحتي ميره كنار و نمي ارزه كه اينهمه پول واسه اينسپايرون بدي
كلا مشكل اينسپايرون به خصوص اين مدلش چيه ؟ و hp dv6 تو اين قيمتها چه برتري(غير از زيبايي) نسبت بهش داره ؟
نقل قول:
بله در بازار پیدا میشه ، خوب سری معروف از ASUS هست
13 اینچ با نام U34JC شناخته میشه و با همین ظاهر و وزن کم ، حدود 1.7 ، و اینکه بدون DVDRW هست.
مدل 14 اینچ هم با نام U43JC و U45 عرضه میشه که کانفیگ های مخالفی هم دارند ، قیمتش هم بین 1100 تا 1250 میشه که بستگی به کانفیگش و باتریش داره (با دو باتری 8 سل و 6 سل عرضه میشه)
نقل قول:
نه دل هم برند خوبیه و خوب چون در بازار بسیار پر فروش هست ، بیشتر تو چشمه و خرابی هاش هم بیشتر ،
سری قبلی بی کیفیت بود و انصافا خرابی زیاد داشت
اما سری جدید رو من ازش بد نشنیدم ، در ضمن اگر با گارانتی زیگورات بخری ، خیالت راحت خواهد بود :46:
احتمالا میرم dv6-3174 بگیرم...نقل قول:
خرابی سری جدید چجوریه ؟ تنها نگرانیم سر خرابیشه:13: ...نظر شما چیه ؟
و اینکه گارانتی معتبر hp چیه ؟ هیچی از گارانتیش نمیدونم.
بازم ممنون از راهنماییت:46:
نقل قول:
خرابی هر لپتاپی احتمالش بسیار پایین هست ، که اون هم بیشتر بر میگرده به خرابی قطعات غیر اصلی ، مثل کیبورد و اسپیکر و ........
احتمال خرابی بورد اصلی و رم و پردازنده و ... خیلی خیلی پایین هست. حالا از هر برندی که می خواد باشه....
ایران اچ پی (فالنیک) + بیمه
MYHP
مادیران
اریس
رایانه همراه
به نظر خودت کدوم رو بردارم؟ اچ پی چطوره؟ نهایتا تا1100000!نقل قول:
منتظرم:46:
در حد y560 لنوو با سی پی یو 5، چه مارک های دیگه ای می تونین پیشنهاد بدین؟(ترجیحا بلوری دار)