آخه رشته سختی رو هم می خوای بری
آزاد کتاب زرد قلم چی رو بگیر کار کن اگه مسلط شی امکان قبولیتون هست.
Printable View
آخه رشته سختی رو هم می خوای بری
آزاد کتاب زرد قلم چی رو بگیر کار کن اگه مسلط شی امکان قبولیتون هست.
اگه میشه این سوال من رو هم جواب بدین ممنوننقل قول:
ببخشید این سوالو اینجا میپرسم...
توی این روز های باقی مونده میشه توی کنکور ریاضی رتبه ی 4000 منطقه 2 آورد؟
البته صفره صفر نیستش کسی که میخواد این رتبه رو بیاره...
بزن زنگو!
خدا شاهده سنجش بعدیو اینجوری بدم،کنکور نمیدم!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی خیلی خوب دادی ...... تبریک میگم بهت :11:نقل قول:
دوست عزیز این درصدا که عالیه من این درصدارو داشته باشم تا کنکور حال میکنم!!! راستی چرا شیمی 28.6 زدی وقت کم آوردی یا دلیل خاصی داره؟نقل قول:
بزن زنگو!
خدا شاهده سنجش بعدیو اینجوری بدم،کنکور نمیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این کارنامه سنجش کجاست الان سایت زیر رو کردم چیزی ندیدم مگه سایتشنیست ؟! مشاهده کارنامه رو هم میزنم ولی خبری از آزمون جامع نوبت اول نیست!!! درصدارو دوباره برداشتن یا اینترنت من اشتباه میرم؟!!کد:http://www.sanjeshserv.com/
به نظر من شما فقط یه ذره نکات ریز رو یادتون رفته و مطالب اصلی یادتونه، پس فقط نیاز به دوره دارین. یک دور که بزنین برین سر تستنقل قول:
آره ثبت نام كردم
ميخواستم دوباره امتحان بدم شايد ايندفعه يكم رتبه خوبتر نصيبمون بشه
آره ديگه الان ديگه كتمر از 3 ماه مونده واسه كنكور
اين موقع ها چيكار كنيم بهتره؟(اقلا براي من)
با در نظر گرفتن اينكه سال قبل هم خونده بودم برا كنكور
توی همون صفحه ی اصلی، خط اول جدول نوشته برای مشاهده کارنامه اوليه آزمون آزمايشي نوبت اول جامع سال 89-88 (آزمون سراسری )اینجا را کلیک نماییدنقل قول:
کانامه ی من که هنوز نیومده!
نشناختی هنوز این آقا سامانو؟؟نقل قول:
همیشه ناراضیه!!!!!
من که چیزی نمیبینم! آدرس سایت درست نوشتمنقل قول:
مطمئنی الان هم روی سایته شاید مشکلی پیش اومده؟!کد:http://www.sanjeshserv.com
بچه ها خوشحالم .... من چند روز بود میخواستم دو مرحله مونده آزمون جامع سنجش رو بنویسم اما هی پشت گوش میوفتاد .... یک دفعه بطور تصادفی این تاپیک شما رو دیدم جالب بود واسه کنکوری هاست ...اومدم داخلش دیدم ظاهرا ثبت نام داره تموم میشه ...
خلاصه سریع پریدم رفتم چند تا کارت اعتباری خریدم ثبت نام کردم 2 مرحله باقی مونده رو ...
از همگی که یادم انداختن ممنونم ....
:11:
عجیبه الان که با فیلتر شکن رفتم درست شد!!! واقعا عجیبه ! بدون فیلتر میرم نیست با فیلتر که میرم لینک میاد درصدام اینجوریه به نظرتون از الان شروع کنم و خوب بخونم میتونم نتیجه بهتری بگیرم چیزی حدود 10-12 هزار منطقه 2:13:
زبان و ادبيات فارسي 8.0
زبان عربي 16.0
فرهنگ و معارف اسلامي 4.0
زبان انگليسي 14.7
رياضيات 18.8
فيزيک مکانيک 5.2
شيمي20.0
بدون فیلطرشکن برو روی sanjeshserv.com بعد Ctrl+F8 بزن درست میشه.نقل قول:
اگر نشد کوکی هات رو پاک کن.
درصد های سنجشم کلی اومده پایین !! فیزیک 10درصد ریاضی6درصد ادبیات5درصد نمیدونم یعنی اشتباه حساب کردم ؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بابت ادبیات وشیمی و دینی شرمندم:41::41: ..... چیززیادی نخونده بودم ولی تا سنجش بعدی واسه این سه تا درس کلی برنامه ریختم ....
خوش به حال شما واسه ما که هنوز نیومده!
خوب قطعا دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران خیلی بالاتره. بالاخره این دوتا دانشگاه توی رنکینگ بالاتر از بقیه دانشگاه ها هستن (البته توی رشته های پزشکی) ولی تا حالا رنکینگ دانشگاه آزاد رو من به شخصه جایی ندیدمنقل قول:
آقا شرمنده. یه سوال داشتم . شما که درصدای دیگت خوبه ولی حکایت شیمی چیه؟کارنامتو دیدم حس کردم سخت بودهنقل قول:
ضمنا یه خبر در مورد جزییات بومی گزینی در کنکور 89
کد:http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2126&conid=57765
سلام.بعد از حدود یه ماه و خورده ای برگشتم...
چند روز پیش به درصدای کنکور فکر میکردم و یه جورایی روحیه گرفتم.
امروز دیدم یکی از بچه ها روحیه نداره بهش همون چیزایی رو که فکر میکردم گفتم اونم روحیه گرفت!بعد به یکی دیگه از بچه ها
اس زدم اونم گفت دمت گرم خیلی روحیه گرفتم!
واسه همین تصمیم گرفتم بیام اینجا شاید شاید به درد یه نفر اینجا هم خورد!
شاید اینو خیلیا بدونن ولی خیلیا مثل خودم نمیدونستن...
ببین درسای عمومی هر کدوم 25 تا تست داره. اگه توی هر کدوم از این درسا فقط 10 تست درست بزنی و 15 تا رو نزنی!!40
درصد نمره رو میگیری! یا اگه 15 تاشو بزنی و 10 تا رو هم نزنی میشه 60 درصد!!! که این درصدا واسه کسایی که یه رتبه ی
خیلی خیلی عالی نمیخوان خیلی خوبه!!
از 55 تا تست ریاضی اگه 25 تاشو درست بزنی و 30 تا رو نزنی!!! 45 درصد شیرین میگیری!!
از 45 تا تست فیزیک اگه 20 تا رو بزنی و 25 تا رو نزنی 44 درصد میگیری...
از 35 تای شیمی اگه 15 تا رو بزنی و 20 تا رو نزنی 42 درصد میگیری...اگه 20 تا رو بزنی و 15 تا رو نزنی 57 درصد میگیری...
این درصدا واسه کسایی که یه رتبه ی خیلی عالی نخوان کافیه و تو زمان باقی مونده میشه این درصدا رو کسب کرد پس هیچ
دلیلی واسه ناامیدی و دست از کار کشیدن وجود نداره!
امیدوارم به درد حداقل یه نفر بخوره..
موفق باشی عزیزم!:11:
ایول پیمان جون کارت درسته هر وقت میایی پست میدی کلی روحیه میگیرم!:10:نقل قول:
راستی امضات هم باحاله :31:
پست بالا تایید میشه پیمان واقعا کارت درسته :46: به قول خودت ما معتاد p30 نیستیم ما معتاد درس نخوندن شدیم
من در این موقع از زمان احساس میکنم در درس شیرین معارف به بن بست خورده ام!!
واقعام نمیدونم چی کار کنم؟! درصدمم تو سنجش 20 هست!!
به نظر شما میتونم تو این مدت درصد معارف رو تا 70 بیارم؟! خواهشا کسانی که دینیشون خوبه یه کمکی به ما بکنن:13:
واقعا فکر نمیکردم بعد از این همه آزمون همچین بچه بازی ای در بیارم!نقل قول:
اولین اشتباهم این بود که سوالای شیمی رو از آخر شروع کردم،چو ن شیمی 2 زیاد کار نکرده بودم...
و نیز چون فکر میکردم(!) رو شیمی 3تسلط دارم،جوگیر شدم میخواستم همه مساله هاشو حل کنم!
و همچنین فکر میکرم 12/30 آزمون تموم میشه...به خطر همین اصلا نرسیدم صفحه اولو ببینم...
! ولی اینا دلیل نمیشه که نگم :"شیمی نخونده بودم"!:31:
در موردکیفیت آزمون و سوالاش فقط اینو بگم که حیف این جامعه آماری که برای آزمونهای جامع سنجشه!
به جز عربیش تو بقیه درسا هیچ شباهتی به سوالای کنکور نداشت!
انصافا کنکور خیلی سخت تره ...
(نظر شخصی)
:31:نقل قول:
ای بابا! ما که راضییم به رضای خدا!ولی خوب وقتی انتظاری که از خودت داری رو نتونی براورده کنی،یه کم نارضایتی پیش میاد دیگه!:31:
حدود 20 سوال معارف از آیات و روایاته سعی کن تو این زمینه خودتو تقویت کنینقل قول:
به نظر شما میتونم تو این مدت درصد معارف رو تا 70 بیارم؟! خواهشا کسانی که دینیشون خوبه یه کمکی به ما بکنن
عرض کردم....نقل قول:
اگه سال های پیش معدل بالای 18 داشته به نظرم میتونه!
اما سخته....
خیلی:دی
ممنون/:5:
ولی احتمالش به شدت پایینه:13:
من اوایل زیر 40 می زدم الان متوسط 65 می زنم .به نظر من اگه بعد مطالعه ات یک سری تست (حداقل 30 تا) از کنکور را رو ببینی متوجه هدف طراح میشی. بعد باید فقط همونا رو یاد بگیری (بفهمی - تحلیل کنی - دلیل بیاری).این یک سوم کاره .. بعد میری توی متن می بینی کجاها (تیتر ها - بیت ها - لغات پیچیده ) با آیات هماهنگه (هر درس زیر یک ربع) ... و مرحله آخر باید موارد مشابه و تفکیک شدنی را درک کنی. اگه کتاب خوبی نداری سفید گاج جواب میده. حواست باشه اگه پیام آیات نفهمیدی باید تیکه تیکه معنی رو به هم ربط بدی.نقل قول:
حالا یکی به ما بگه این سوالای آیات قلم چی یوخورده سخت نیست؟
منم این نظرو دارم . یا سخت طراحی میشه یا خیلی آسون . هر آزمونشم 7 -8 تا غلط داره: مستند:نقل قول:
سایت انتشارات دریافت با نقد حرفه ای سوالات سنجش
کد:http://www.daryaft-pub.com
یه سوال از اونایی که قلم چی ریاضی میرن ولی آزمون جامع سنجشو دادن ... آیا سوالات سنجش در کل مفید بود ؟ می ارزه که جای قلم چی اونجا برم؟
یه خبر جدید : من دیروز زنگ زدم کتاب فروشی سازمان سنجش گفت می تونیم سوالای آزمونا رو یکی دو روز بعد بخریم:[PHP]متقاضیان در تهران همچنین می توانند با مراجعه مستقیم به فروشگاه این شرکت مستقر در ساختمان شرکت واقع در: خیابان کریم خان – خیابان میرزای شیرازی – خیابان شهید نژادکی (کامکار سابق) – پلاک 30، کتاب های موردنظر خود را خریداری فرمایند.
1) نحوه ارسال کتاب برای متقاضیان در تهران:
متقاضیان خرید کتاب ها و محصولات در تهران می توانند کتابهای مورد نظر خود را از طریق تلفن 88321455 به بخش سفارشات تلفنی اعلام نمایند. این قبیل متقاضیان نیازی به مراجعه به بانک و واریز وجه ندارند. سفارش این افراد همراه با فاکتور رسمی توسط پیک ویژه در محل مورد نظر خریدار(در سطح تهران) تحویل و وجه مربوط نقداً دریافت میگردد.
2) نحوه ارسال کتاب برای متقاضیان در شهرستانها:
داوطلبان و علاقه مندان در شهرستانها می توانند کتابهای درخواستی و مشخصات خود را در جدول ذیل درج نموده و پس از واریز جمع کل مبلغ کتاب و هزینه پستی به حساب جام به شماره 304284458 در هر یک از شعب بانک ملّت در سراسر کشور به نام شرکت تعاونی خدمات آموزشی، اصل فیش بانکی را همراه با جدول تکمیل شده از طریق نمابر (فکس) به شماره 88827860 و 88140041 و یا به صورت پستی به آدرس: تهران – صندوق پستی 3548- 15815 ارسال نمایند. متقاضیان در شهرستانها همچنین می توانند با اعلام شماره فیش واریزی و آدرس و مشخصات خود از طریق تلفن 88321599 کتابهای مورد نظر را تلفنی درخواست فرمایند.[/PHP]
من پارسال زیاد درس نمی خوندم ولی قلم چی که شرکت می کردم دینی رو همیشه می خوندم و از روی گاج سفید تست می زدم کنکور 68 زدم!!نقل قول:
دیگه امسال یه کتاب بهتر گیر آوردم اونو می خونم
شما هم اگه بخونی راحت به 70 و بالاتر میرسی فقط همون روزی که می خونی فرداش حتما تستشو بزن(یکی به خودم بگه)
پارسال هفته 4 ساعت دینی بزور می خوندم..
البته درصدامو گفته بودم ولی این کارنامه:
این عربی دیگه داره دیوونم میکنه!!
کاملا موافقم بخصوص سوالای آیاتش اغلب موقع زدن تست دین و زندگی سعی میکنم بیشتر تمرکز کنم چون تفاوت گزینه هاش میلی متریه:31:نقل قول:
سعید جاننقل قول:
میشه اسم کتاب رو بگی منظورم اونیه که جدید انتخابش کردی
دوستان من اطلاعاتم رو که توی سایت سنجش میزنم میگه پاسخه نامم هنوز دریافت نشده برا شما هم اینطوریه ؟
من وقتی نام خانوادگی و اینارو میزنم همینو میزنهنقل قول:
ولی با شماره پرونده و شناسنامه سال تولد میاد
شما هم امتحان کن همرو شاید درست بشه
واقعا که سوالای ریاضیه سنجش مسخره بود
اینا با خودشون چی فکر کردن؟؟
بعد میری سر جلسه کنکور بهت 55تا سوال میدن اشکت در میاد!!!!
خداییش چونکه اسم سنجش داره ملت پامیشن میرنا.حالا 2000بارم بهشون بگو
این ربطی به سازمان نداره.
حکایت تعمیرات موبایله که یارو رو تابلو مغازه ش میزنه نعمیرات مرکزی ملت میریزن تو
مغازه ش!!!
من با هرکدوم زدم همین ارور رو دادنقل قول:
اینا هم گند زدن با این آزمون شون !!! بازم گزینه 2 !! صبح آزمون میدادیم عصرش نتیجه آزمون با کارنامه مشاوره و تخمین رتبه میومد ولی اینا ... :2:
ديگه به گذشته فكر نكن ! كاريش نميشه كرد سعي كن الآن هم به گذشته اي تبديل نشه كه بعد حسرت بخوري ! واسه منم يه سري مشكل پيش اومد مثلاً عيد بجز 2 ، 3 روز ديگه هيچي نخوندم تازه از ديروز شروع كردم و ميخوام فعلاً فقط پيش 2 رو بخونم .نقل قول:
موفق باشين !!!
حتی یه ذره غیر استاندارد میشه.نقل قول:
راستی بگم که هر سال داره یه دونه آیه از اندیشه تحقیق ها می یاد.:18:
آخی مردم..
از ساعت 3 ظهر تا الان داشتم درس میخوندم:دی
البته 1.5 ساعت استراخت کردم حدودا
بچه ها جمیعا خسته نباشید
معمولا سنجش به ترتیب آزمونهاش سخت میشه ! ، پارسال هم یادمه اولین آزمون جامع سنجش زیاد قوی نبود ! ، ولی دومی و سومی خوب بودن ، مخصوصا سومی که انصافا خیلی شبیه بود ، امیدوارم امسال هم همینطور باشه ...نقل قول:
واقعا که سوالای ریاضیه سنجش مسخره بود
اینا با خودشون چی فکر کردن؟؟
بعد میری سر جلسه کنکور بهت 55تا سوال میدن اشکت در میاد!!!!
خداییش چونکه اسم سنجش داره ملت پامیشن میرنا.حالا 2000بارم بهشون بگو
این ربطی به سازمان نداره.
حکایت تعمیرات موبایله که یارو رو تابلو مغازه ش میزنه نعمیرات مرکزی ملت میریزن تو
مغازه ش!!!
کیفیت سئوالهاش توی آزمونهای مرحله ای خوب بود ، توی این آزمون یه خورده اومد پایین ولی احتمالا از آزمونها بعدی بهتر میشه ...
موفق باشید ...
تکراری ! ( به خاطر مشکلات سایت ! ( عجیبه که نمیشه پست رو حذف کرد ! ) )
بفرمانقل قول:
دین و زندگی جامع همگامان
وقتی به قسمت سخت سوالای تالیفی میرسی دود از کلت بلند میشه عینهو آزمون سراسری هر 4 گزینه یک کیلومتر نوشته دارن که بیا و ببین:27::27:
من تازگیا کتاب لغت و املای دکتر هامون سبطی رو دارم می خونم داره معجزه می کنه . از انتشارات دریافت
به کسایی که مشکل دارند شدیداً توصیه میشه.:20:
الآن انقدر اعصابم خورده که می خوام با مشت بکوبم تو شیشه ی مانیتور.
اولا من منطقه 2 هستم و تو کارنامه سنجش زده منطقه 3
بجز عربی و معارف و ریاضیات هم همه ی درصد هام رو اشتباه زده. بعضی ها رو هم منفی!!! من شیمی 49 زدم، ولی تو کارنامه زده منفی4.
چیکار کنم؟ زنگ بزنم درست میشه؟
الآن که دوباره میرم میگه داوطلبی با مشخصات شما یافت نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(دوباره درست شد)
زنگ زدم دفترشون گفت پاسخنامه ی سال سوم و پیش با هم جابجب شدن و اشتباه صحیح شدن! تا یکشنبه صبر کن اگه درست نشدن اون موقع زنگ بزن!
راجع به سهمیه هم از کارنامه ات پرینت بگیر و پشتش بنویس منطقه 2 هستی و فکسش کن!
با این آزمون گرفتنشون کشتنم!:19: