شارژی نیست. هر چقدر مصرف کردی میاد رو قبض تلفننقل قول:
Printable View
شارژی نیست. هر چقدر مصرف کردی میاد رو قبض تلفننقل قول:
لطفاً يك نظر سنجي جديد براي شيراز ايجاد كنيد.
اين نظرسنجي مربوط به دوسال پيش بود .
منم زبونم مو در اورد از بس گفتم کو گوش شنوا/ آقا این نظر سنجی را عوض کنیدنقل قول:
باید هممون تاپیک بزنیم تو قسمت
- ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان تو همون سعیدخودمونی؟سعید ،نظری،حسن...پیکان سپر جوشن!!!
یادتون باشه تو نظر سنجی گزینه خوب و عالی نذارید. افتضاح، دزد، خیلی بد، *************، چوب دو سر... :4:
گزینه دایال آپ هم بزارید که من میخوام به گزینه دایال آپ رای بدم....:31:
طرفای ساعت 7:10 صبح کانکشن قطع و وصل شد سرعت شبانه از 50 رفته رو 250 ظاهرا که از حجم کم نمیکنه فعلا
دیشب که شبانه وصل شد ( آسیاتک) رو حول و حوش 50 بود ولی صبح که بیدار شدم دیدم تا یک گیگ و دویست مگ دانلود شده ( تاریخ امروز 22 مرداد 91)
ضمن تایید حرف دوستان باید بگم 300 مگابایت از حجم من کم کرده
جالبه از ساعت 7 که قطع و وصل شده تا الان دیگه قطع نشده. فکر میکنم دانلود شبانه از این به بعد تا ساعت 7 هست دوستان. 1 ساعت ازش کم کردن. بجای اینکه بیان یه کاری بکنن ملت نرن یه شرکت دیگه...
آسا تک انترانت ملی هم داره میده ولی نمیدونم جریانش چیه!!!
این لیست قیمت هاش هست.
اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 64 کیلوبیت (190000 ريال + آبونمان)
-اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 128 کیلوبیت (289750 ريال + آبونمان)
-اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 256 کیلوبیت (489250 ريال + آبونمان)
-اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 512 کیلوبیت (788500 ريال + آبونمان)
-اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 1024 کیلوبیت (1187500 ريال + آبونمان)
-اینترانت ملی ،یک ماهه، سرعت 1536 کیلوبیت (1586500 ريال + آبونمان)
-یک ماهه، سرعت دو مگابیت، اینترانت ملی (1985500 ريال + آبونمان)
-اینترانت ملی ،یک ساله، سرعت512 کیلوبیت (9566500 ريال + آبونمان)
کسی میدونه جریان این انترانت ملی چی هست؟
همینحوری که تو پست قبل هم گذاشتم دیدید محدودیت حجمی نداره!!!
ولی حالا باهاش میشه وارد چه سایتهایی شد؟؟مثلا میشه از هیپفایل یا مثلا آپلودباز دانلود کرد؟یا مصلا میشه با ف*ی€ل0تر ش*کن رفت فی*س€بو€ک؟
خواهشا اگه کسی از اسن سرویس جدید آیاتک یعنی انترنت ملی استفاده کرده یه توضیحی بده بینیم چجوریاس
اما از روزانه من هیچی کم نشده !!!!نقل قول:
هیچی فقط میتونی باهاش وصل بشی به حوضه علمیه قم.نقل قول:
چقدر هم گرونه
فقط باش سرورایی که تو ایران هست میتونی باز کنی... حتی نمیتونی p30world هم باز کنی چه برسه با upload center ها... مفتشم گرونه...نقل قول:
جالبه. توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردید؟نقل قول:
اگه از حجم شما کم نکرده باشه فردا هم امتحان میکنم ببینم چی میشه. آخه میخواستم تنظیم کنم فردا کامپیوتر ساعت 7 خاموش بشه بجای 8
من رو به شک انداختی به هر حال من هر شب کارم اینه که بذارم دانلود. امشب هم چک می کنم.نقل قول:
دوستان مثل اینکه تعرفه های آسیاتک هم تغییر کرده و همه ماهانه شده و دیگه سه ماهه و شش ماهه برای اینترنت نداره .... من همین الان 128 سیستم قدیم رو دارم اگه دوباره 128 سیستم جدید رو بخرم سرعت دانلودم مثله قبل هست یا با افت شدید مواجه هستم. من با 128 سه ماهه نه گیگ روزا تا 200 تا هم ( دانلود منیجر) می رفتم .
و یه سئوال دیگه با این سایت بیست نت برای حجم نامحدود کدوم تعرفه سرعتش میشه دانلودی برابر با 200 ( دانلود منیجر) داشته باشم. و آیا می صرفه یا نه همون سیستم آسیاتک بهتره !
وقتی مراحل رو میری جلو یه مرحلش هست میگه چند ماه میخوای تمدید کنی.... مثلا اگه شما توو مرحلیه اول 128 ماهانه 2 گیگ انتخاب بکنی بعد توو مرحله بعد 3 ماه انتخاب کنی میشه 3 ماه 6 گیگ یعنی 3 تا ماهانه 2 گیگ ...نقل قول:
نه... روزانه تغییر نمیکنه چون downstream که روو خط بستن با تمیدی سرویس که عوض نمیکنن....
فکر نمیکنم همچین سرویسی تو ایران باشه که با سرعت 200 شبانه روز مجانی دانلود کنه.نقل قول:
از نظر تئوری سرویس 2 مگابیت باید سرعتی برابر 256 کیلوبات (در دانلود منیجر) داشته باشه. ولی وقتی میان بین 8 نفر تقسیمش میکنن یکمی از سرو تهش میزنن یکم هم توش دزدی میکنن یکم هم رو حساب رفاقت کم میکنن یکم هم واسه اینکه لج مشتری در بیاد کم میکنن و ......................... خلاصه فکر نکنم باشه!!!!!!!!!
راستی این سرعتو واسه چی میخوای؟ با این سرعت میشه روزی 17 گیگ دانلود کرد. این چیزا واسه ایران زوده!
به نظرم تو فکر چیز دیگه باش
اینو باید بگیرن.دی:نقل قول:
-اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) (3899000 ريال + آبونمان)
برای منم کم نکردهنقل قول:
پس چرا برای من 300 مگابایت کم کرده نامرد :41:نقل قول:
زنگ بزن تهراننقل قول:
این اینترنت طلایی به صورت 1 به 8 هست؟ اونوقت یکماهه است یا نه یک ساله است با این قیمت مثلا برای 2048 کیلو بیت نامحدود ( 3899000 ریال+ آبونمان) ؟نقل قول:
دوستان هنوز بهتر از آسیاتک اومده یا نه بهتر ولکن این آسیاتک نشیم؟؟؟؟
یکماهه هست:20:نقل قول:
این 2048 1به1 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت یکساله: 2,994,432 تومان ناقابل:31:
امشب هم دانلود میکنم ببینم اگه کم کرد زنگ میزنم.نقل قول:
نه 1 به 8 نیست. یه ماه عزیز. گفتم که تقریبا تو ایران همچین سرویسی پیدا نمیشه. مگه اینکه برای مکان عمومی بخواید با اون هزینه بالا.نقل قول:
در مورد تعویض شرکت من قصد داشتم برم بیست نت بعد از این دوره (یک ماه از دوره ام مونده!) و سرویس 256 نامحدود بگیرم یا 512. اما وقتی دیدم هر شب سرعتشون بیشتر میشه و شبی میتونم 900 مگابایت دانلود کنم تقریبا پشیمون شدم.
حالا دیشب انگار یه تغییراتی دادن، ببینیم امشب چی میشه.
من امروز اینترنت اسیاتک م ساعت هفت و ده دقیقه قطع شد. خاموش روشن کردم دوباره وصل شد اما مث اینکه از اون به بعد برام کم کرد! فک کنم دوباره برگشتن ساعت 2 تا 7 به جای 8 . مسخره کردن مارو:19:
نه برای من قطع نشده و کم نکرده...نقل قول:
برا من کم شده ؟!؟!؟ 200 مگ ناقابل
عجباااااااااا
من 2 شب قبل ساعت 7 تا 8 حدود 900 مگابایت دانلود کردم با سرعت 200 و از حجمم 300 مگابایت کم کرده بود
دیشب سرعت رو محدود کرده بودم که از 60 کیلوبایت بیشتر نشه. و امروز دیدم بازم ساعت 7 دیسکانکت شده و بین ساعت 7 تا 8 حدود 150 مگابایت دانلود کرده، و از حجمم 13 مگابایت کم کرده.
چجوریه این؟ رایگانه، 10% از حجمو کم میکنه... مسخرس
من زنگ زدم پشتیبانی گفتم قضیه از این قراره ... گفت شما از یک و پنجاه دقیقه کانکت شدین تا پنج ساعت بعد. البته اشتباه می کردند. چون من تنظیم کردم و از 2 تا 8 باید دانلود کنه .... بعدش هم از یک و پنجاه دقیقه قطع میشه تا دو .... به هر حال جواب درستی نگرفتم ...؟!؟!؟؟!
من هر شب بعد از 1:50 دقیقه که خودش قطع میشه کانکت میشم تا 8:09 و کم نمیکنه!نقل قول:
از دوستان کسی از bisnet سرویس گرفته
کیفیتش چطور هست ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اره دوستان گرفتن و راضی هستند چندین صفحه قبل را اگه نگاه کنید اطلاع رسانی کردند یا توی تاپیک سرچ بزنید بیست نت یا سپنتا
بلاخره چه غلطی کردن اینا ؟؟
نیم بها برداشته شده ؟؟ دانلود کنیم ؟؟
منظورش این بوده از 1:50 که وصل شدین 5 ساعت بعد قطع شده. اخه مال من حدود ساعت 2 وصل میشه 5 ساعت بعد خودش دیسکانکت میشه بدون اینکه من بخوام!نقل قول:
خر تو خریه ها
با پشتیبانی تهران تماس گرفتید چی گفتن؟نقل قول:
دوستان من امروز تمدید کردم آسیاتک رو دیگه قطع شدم - الان هم قطع هست adsl
خیلی مسخره هست وقتی آنلاین تمدید میکنی تا یک روز قطع باید بشی - به من گقتن تا فردا صبر کن
ای تو روحشون - اعصابم داغونه
نه. از من 13 مگابایت بیشتر کم نکرده. از امشب میذارم ساعت 7 خاموش بشه. واسه 100 مگابایت دانلود بیشتر ارزش نداره. حالا اگه سرعتش خوب بود باز یه چیزی :2:نقل قول:
نقل قول:
برقراري موقت بزن
یعنی خاک بر سر ارم نت که نمیدونه اسیاتک برقراری موقت داره