شماره سریالشو بخ 200023013 پیامک کن ببینی چی میگه نتیجشو بهم بگو نفسنقل قول:
Printable View
شماره سریالشو بخ 200023013 پیامک کن ببینی چی میگه نتیجشو بهم بگو نفسنقل قول:
کد لاک برای ریست 12345 بود؟
اگه 5 بار اشتباه بزم چی میشه؟
تا 5 دقیق نمی تونی هیچ کدی بزنینقل قول:
شاد باشین :31:
دوستان من میخوام که یه 5800 بگیرم
خواستم نظرتون رو بپرسم
من 17 سالمه و هر کاری با گوشی انجام میدم
خواستم ببینم از نظر مقاومت و کارایی و کیفیت دوربین چجوریاس؟!
ممنون
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
ویندوز 7 64 بیتی دارم ولی گوشی رو تو ی حالت pc suiteنمیشناسه
نرم افزار های cd رو هم نصب کدم ولی فایده ای نداشت
pc suite روهم دانلود و نصب کردم ولی بازم فایده ای نداشت
ممنون میشم راهنماییم کنید
که درایورش رو از کجا دان کنم
ممنون
برنامه رو خودت نصب کن. گوشی رو وصل و کن در حالی که به اینترنت وصلی خود برنامه درایورها رو دانلود می کنهنقل قول:
شاد باشی :31:
کجای گوشی میشه برای صفحه رمز گذاشت تا بعد از چند ثانیه قفل بشه بعد با رمز باز کنه تو تنظیمات هر چی به pin code ور رفتم نشد که نشد.
ممنوننقل قول:
ولی متاسفانه اینطور نیست
یعنی خود ویندوز نمیشناستش
مسلما توی نرم افزار هم نمیشناسه من الان چک کردم ولی نشناخت
سلام تقریبا همشهری !نقل قول:
والا من دقیقا 1 ساله این گوشی رو دارم .
خیلیم ازش راضیم .
فک نکنم تا 1 ، 2 سال دیگه عوضش کنم .
تو این 1 سال هم همه کار کردم .
تو شرکت اینترنت وایرلس داریم باهاش اینترنت کار میکنم .
تو جاده از GPS استفاده میکنم .
بعضی وقتا تو ماشین به FM PLAYER ضبط وصلش میکنم و باهاش آهنگ گوش میدم .
کلی هم عکس باهاش گرفتم .
در کل یه گوشی همه کارس .
با این فریمور های جدید و کوک شده هیچوقت از محیط نرم افزاری خسته نمیشی .
الانم که قیمتش افت پیدا کرده میگن تهران 220 هم پیدا میشه .
در کل نسبت به پولی که میدی خیلی عالیه .
به آدرس زیر تو گوشی برید:نقل قول:
menu -> settings -> phone -> phone management -> security settings -> phone and sim card
وبعد روی phone autolock period برید و زمانی که دوست دارید رو بر حسب دقیقه بدید و بعد رمز رو می خواد که اگه تغییر ندادین همون 12345 هست و بعد ok رو بزن
برای تغییر رمز هم به همون آدرس برو و گزینه ی بعدیش یعنی lock code رو بزن و رمز رو عوض کن
ببخشیدا ولی هیچ کس نبود یه راهنمایی دل گرم کننده بده؟؟نقل قول:
ممنون
دوست عزیز یه روش میگم ببین جواب میده ؟نقل قول:
شما آخرین ورژن رو از سایت نوکیا بگیر .
بعد که نصب کردی ، روی آیکونش کلیک راست بزن ، Propertises بزن .
بعد قسمت Compatibility ، تیک قسمت Run This Program ... رو بزن .
اونجا ویندوز ویستا سرویس پک 2 رو انتخاب کن .
اگه بازم نشد ، میتونی با Mass Storage بیای که فقط رم گوشی رو مثل فلش مموری میشناسه .
ممنون عالی شد کار کرد
نقل قول:
روی فایل خام PCSuite کلیک راست کن؛ properties و سپس سربرگ Compability. نوع سیستم عامل رو Windows XP Service Pac 2 گزینش کن و سپس تیک Run as Administrator رو بزن.
حالا فایل خام نصبی رو اجرا کن و نصب کن.
پس از نصب روی نمایه برنامه کلیک راست کن و مراحل بالا رو بگذرون.
به اینترنت وصل باش. حالا برنامه رو اجرا کن. برای نخستین بار یه پنجره برای اتصال گوشی میاد. شما روی Cable Connectivy کلیک کن و سپس برو صفحه بعد. حالا سریع گوشی رو با کابل به کامپیوتر بزن و بگذار روی PCsuite. حالا کامپیوتر گوشی رو می شناسه؛ اما درایورها رو از سایت مایکروسافت و نوکیا جداگانه دانلود و نصب می کنه. اون هنگامه که یپام میده گوشیت وصل شده.
درود بر اسپانیای قهرمان :11::40:
از 5800 دارهای محترم کسی ال سی دی گوشیش تا حالا رگه رگه شده؟ بیشتر تو سرما رخ میده
و اینکه شده گوشیتون تو سرمای شدید کار نکنه تاچش؟
من این اتفاق برام افتاده منتها بر عکس شما تو ی گرمای زیاد بالا 45 درجه!نقل قول:
نه من اصلا 5800 نخریدم نه از شکلش خوشم اومد نه از تاچش بجاش ایکس 6 دارم:5:
دوستم 65 تا خریده بود همشون اینطور شدند.
دوتا هم واسه خودش خریده بود اونام اینجوری شده بودند
75 تومن داد ال سی دیش رو عوض کردند
شنفتم میگفتن که سری های آخری که از 5800 اومده بوند این مشکلشون حل شده بود
سلام به همهٔ دوستان
یه مشکلی داشتم با گوشی 5800 که نمیدونم چرا اینطوریه
با نرم افزار PC Suite گوشی رو وصل میکنم
گوشی رو میشناسه
ولی یه پیغام میده که باید روی گوشی یکسری برنامه نصب بشه
وقتی که میخواد نصب کنه خود گوشی یک ارور میده
که
Certificate may not yet be valid, is expired or phone's date setting may be incorrectو به خاطره همین ارور دیگه نمیتونه sync رو انجام بده
و گوشی نمیتونه به پیسی وصل بشه
مشکل از کجاست ؟؟؟:9:
و باید چه کار کنم ؟
کسی نیست یعنی ؟:20:
نقل قول:سلام دوست عزیز تاریخ گوشیتون رو به روز کنیـــد این ارور مربوط به تاریخ و ساعت گوشیتون هستش :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
:18: تاریخ 1 ماه عقب بود
الان درست شد:10:
واقعا ممنون:11:
با عرض سلام
من SPB SHELL را ساین کردم روی گوشی که نب کردم بازم رجیستر می خواد لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام
من این گوشی رو از ورژن 21 به 50 آپدیت کردم.
روز قبلش همین گوشی رو از 40 به 50 آپدیت کرده بودم
(کلا تو 2 روز به 3 تا 58000 xpress music برخوردم)
اما منوی اونی که در ابتدا ورژن 20 بود مانند اون دوتای دیگری نشد. یعنی اون پایین همون 2 گزینه دفترچه تلفن و شماره بیشتر نیست در حالی که اونه دوتا گوشی دیگه که از 40 به 50 اومده اند 4 گزینه در پایین صفحه دارند.
و چرا لیست شماره تلفن ها پاک نشد؟
دوست من شما برای اعمال تغییرات آپدیت روی گوشی باید مستر ریست کنی و چون مستر ریست نکردی دفترچه تلفن سره جاشه!!نقل قول:
قبل مستر ریست بک آپ یادت نره
اونیم که میگی پایین 4تا گزینه داره و اون یکی نداره باید مربوط به Homescreen باشه که اونی که میگین 2تا گزینه داره تو حالت basic یا shortcuts bar هست و اگه بخواین 4تا گزینه اضافه بشه باید رو حالت Contacts bar بذاری!!
نقل قول:
دوست من شما برای اعمال تغییرات آپدیت روی گوشی باید مستر ریست کنی و چون مستر ریست نکردی دفترچه تلفن سره جاشه!!
قبل مستر ریست بک آپ یادت نره
اونیم که میگی پایین 4تا گزینه داره و اون یکی نداره باید مربوط به Homescreen باشه که اونی که میگین 2تا گزینه داره تو حالت basic یا shortcuts bar هست و اگه بخواین 4تا گزینه اضافه بشه باید رو حالت Contacts bar بذاری!!
سلام و ممنون
ولی ورژن ovi map به 3.03 افزایش یافت !
راستی من نقشه ovi map رو نصب کرده ام و همچنین گارمین رو. مشکلی برای اینها با مستر ریسیت کردن پیش نمی آید؟
سلام
آقا یه مسنجر میتونید معرفی کنید که بشه باهاش وارد آی دی شد؟:دی
اینshmesenger باید اکانت خود این برنامه رو داشته باشه آدم...
خلاصه یه برنامه معرفی کنید که با ایرانسل بشه کانکت شد
اصلا با ایرانسل میشه دیگه؟با همراه اول باید میرفتم فعال می کردم یه سری چیزارو..
ببینید مستر ریست مربوط به فرمت کردن مموری موبایل هست و رم رو پاک نمیکنه!نقل قول:
پس هر چی رو phone memory نصب کردی پاک می شه
پس قبل از مستر ریست بهتر هست از هر چی رو phone memory داری و لازم داری backup بگیری
سلامنقل قول:
سیم کارت فرقی نداره هر کدوم GPRS شون فعال باشه وصل می شه!!
من از این دوتا برنامه استفاده می کنم که هم Symbian هستن و هم می تونی با هر id کانکت بشی!
کد:http://www.4shared.com/file/P_ADYQVN/Chat.html
سلام مجددنقل قول:
ببینید مستر ریست مربوط به فرمت کردن مموری موبایل هست و رم رو پاک نمیکنه!
پس هر چی رو phone memory نصب کردی پاک می شه
پس قبل از مستر ریست بهتر هست از هر چی رو phone memory داری و لازم داری backup بگیری
می دونم مستر ریسیت مموری رو پاک نمی کنه اما نمی دونم نقشه ایران - 27 مگ به همراه 5 مگ صدای زن فارسی - تو کدوم مموری هستند!!
شما برو ببین فولدری به اسم Cities تو کدوم مموری ذخیره شده که حجمش هم زیاد هست!!نقل قول:
اون نقشه هست
نقل قول:
من خودم با برنامه IM که برنامه پیشفرض گوشی هست می رم چت... خیلی هم می ارزه به صدتای این برنامه های نصفه و نیمه...!!! :31:
اگه علاقه مند بودین بگین تا بگم چی کار کنین...
نیکی و پرسش .... ؟؟؟؟نقل قول:
بفرماییدنقل قول:
این هم نشونی آموزشش:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425081
سلام دوستان
این ovi map نوکیا که چند وقتیه رایگان شده نقشه ایرانو نداره ؟؟؟؟
چرا نداره نقشه 6 کلان شهر ایران + نقششه راههای اصلی کشو ر رو داره. با نقشه های دیگه میشه نقششهه های ماهواره ای رو هم لود کرد
یکی میتونه تمPure Gold by Pizero آپ کنه من تو لینک زیر پیدا کردم ولی نمیدونم چرا سایت مذکور به یوزر من اجازه دانلود نمیده:
متشکرمکد:http://www.persian-forums.com/attachments/f98/37860d1260368490-pure-gold-pizero-puregold.pizerodesign.s60v5.zip
سلام دوســـت عزیـــز بفــرمایید :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه من رو شرمنده کردی خیلی لطف داری و چون خیلی بی سوادم میدونم هیچ وقت نمیتونم جبران کنم و فقط شرمندگیش برام میمونه.نقل قول:
دیگه این حرفو نـــزن قربونــــت برم دشمنــــت شرمنده نیاز به جبران نیســت بیشتر از این ها برام عزیــــزی :11::40:نقل قول:
منم دانلودش کردم واسه ایکس شیش نازنینم:31:از این کارا بازم بکننقل قول:
اینم واسه تو :40:
آغا نصبش کردم ولی واسه دسکتاپش چرا خالیه؟ عکس پس زمینه ای نداره! در ضمن باید بگم که این ساعت دایره رو نشون می ده و اون ساعت مستطیلی شکلی که تو دسکتاپ این عکس بالایی هست واسه ایکس شیش من نشون نمی ده آخه!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا محیط رو طلایی نشون نمی ده و اون نوار رو که باهاش بالا پایین می کنیم همون نوار اسکرول طلایی نیست و فقط وقتی لمسش می کنی طلایی میشه؟!!!! چرا این تم با عکس بالا جور در نمیاد خدااااااااااااااا