نه انگاری تو این تعطیلات اینطوری شده, قبلا تو ایام کاری پهنای باند همون 512 بود مدتیه اینطوری شده از قبل از عیدنقل قول:
من که نمیدم ,شرکتمون میده :31:نقل قول:
امروز رفتم شرکت تستی هم زدیم و دانلود هم انجام دادیم سرعت فوق العاده بود
Printable View
نه انگاری تو این تعطیلات اینطوری شده, قبلا تو ایام کاری پهنای باند همون 512 بود مدتیه اینطوری شده از قبل از عیدنقل قول:
من که نمیدم ,شرکتمون میده :31:نقل قول:
امروز رفتم شرکت تستی هم زدیم و دانلود هم انجام دادیم سرعت فوق العاده بود
سلام
مدتی هست من از سپنتا ADSL گرفتم مشکل اینکه که مثلا من یه فایل از سایت مایکروسافت میزارم دانلود شه با ۹کاب دانلود میکنه من ۲۵۶ kb گرفتم بد حالا مشکل اصلی اینجاست الان مثلا با ۹kb دانلود میکنه چند تا دیگه از همون سایت مثلا ۵ تا چیز دیگه برای دانلود میزارم بد همون ۹ تا میمونی تا جمعش میشه ۳۱ kb ولی رو یک فایل اینطوری نیست این عددی که گفتم برای مثل بود کسی میدونی مشکل چی مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشين اين ping هرچي پايين تر باشه خوبه يا....؟؟؟؟؟:13:
پايين تر خوبهنقل قول:
پایین.........نقل قول:
این مرکز مخابرات لعنتی با این حال که تو سایت زده adsl میده ولی اینطور نست
صبا نت تو تهران خوبه؟
البته شاید بستگی به شهرت هم داشته باشه.ولی من پارس انلاین استفاده میکنم با ماهی 7000 تومن.(128 و 1 گیگ دانلود در ماه)نقل قول:
دوستان من دو تا سوال دارم که شتید خیلی با این تاپیک مرتبط نباشه اما بی ربط هم نیست :
1) سوال اولم اینه که اگه ما ADSL از یه شرکت بگیریم و بعد خونمون رو عوض کنیم ، باید دوباره برای خط جدید راه انداری انجام بشه ؟
2) حالا اگه ما از یه شرکت ADSL بگیریم و ماه بعد از یه شرکت دیگه ، دوباره راه اندازی داره یا نه ؟
ممنون
جواب هر دو مورد متاسفانه "بله" می باشد!نقل قول:
می خاستم بدونم اگه یه adsl 512 از پارس انلاین بگیری شبها که دانلود رایگان داره سرعت رو کم میکنه (مثل شاتل) یا نه.
در کل شاتل بهتره یا پارس انلاین؟
بیشتر به محل سکونت بستگی داره. تو تهران و اصفهان که شاتل زیاد جالب نیست تو اراک رو نمی دونم.نقل قول:
اگه توی همین انجمن یه نیگا به تاپیکا بندازی میفهمی شاتل چقدر فاجعه هست.پارس بهتره.نقل قول:
سلام.
این منطقه شهید لطیفی پیش شماره 2293-2296 چرا بهمون adsl نمیدن؟ مخابرات میگه مشکل از پی سی ام ! پس چرا کافی نت یا بعضی از دوستام adsl دارن؟
سرعت شبانه پارس بعد از تعطیلات خوب شده .
دیشب با سرعت 100 تا 120 دانلود میکردم .
فکر نمیکنم شاتل فاجعه باشهنقل قول:
من ازش سرویس دارم و مشکلی ندارم
من شاتل دارم فقط تو ساعات رایگان افتضاحه. بقیه ساعتها سرعت بالا هست تا شما زودتر حجم تمام کنید. و گیگی 9000 تومان پول حجم اضافه بدید.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک سوال داشتم . من الان از فن آوا استفاده میکنم 128
به نظرم گرون میده سرویس هاشو و زیاد راضی نیستم .
حالا می خواستم بدونم از بین پارس آنلاین و شاتل که توی شهر ما خدمات میدن کدوم انتخاب کنم ؟
شهرتون کجاست؟نقل قول:
کسی میدونی مشکل چی مرسینقل قول:
اینم تست سرعت شرکت در پر کارترین روز:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقد کم .مال کدوم شرکته؟نقل قول:
دوست عزیز . این ربطی به سپنتا نداره - بستگی به سرور داره . بله من هم از رپید با سرعت 14 دانلود می کنم .
از سرور 4shared با سرعت 10 و از دیگر سرورها با 20 دانلود میکنم . الان که دوفایل 100MB را با برنامه IDM تو دانلود دارم با سرعت 10 داره دانلود میک نه ( هماهنگ در دانلود است ) .
سرویس من 128 نامحدود - تهرانپارس
سلام.من از شهراد اینترنت 128 روز 4 ساعت و 2 تا 8 شبانه رایگان گرفته بودم ماهی 13500.الان هم قیمت رو کرده 15000 و هم شبانه اش رو برداشته.میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم.دو سوال دارم.لطفا در صورت امکان پاسخ دهید:
1-شرکت ندا رایانه رو دیدم (neda.ir) برای مخابرات توحید 128 نامحدود رو میده ماهی 13500.اینترنت هم مثل شهراد از داده گستر عصر نوین میگیره.از چند نفر هم پرسیدم راضی بودن.ه نظرتون چیه؟
2-من یک اینترنت 128 میخوام که یا نا محدود باشه یا بشه باهاش حداقل روزی 4 ساعت رو رفت.شبانه هم داشته باشه.قیمتش هم بیشتر از 15000 در ماه(بدون مالیات و آبونمان) نباشه.لطفا اگه میشناسید معرفی کنید.
سلام
براي مركز مخابراتي پيام نور چه شركتي رو پيشنهاد مي كنيد؟
قيمت زير ماهي 15 باشه
سرعت بالاي 128
حجم حداقل ماهي 1.5 گيگ داشته باشه
نوع برخورد پشتيبانيش برام مهمه
اينا رو خودم مي دونم:
سپنتا خوبه ولي گرونه - داتك پورت خالي نداره - اسيا تك داشتم زياد جالب نبود - الان شهراد دارم زياد نوسان داره!
خوب مخابرات داره با همین سرعت نامحدود میده ماهی 10000 تومان .نقل قول:
دوستان واسه 6694 تهران کدوم سرویس دهنده خوبه؟هر جا می ریم میگه پورت ها پره.!
سلام . دوست عزیز سپنتا چندماه اول گرون است - اما بعد از ان هی کم می شود - مثلا : شما الان ماهه اول 30 تومن میدهید - ماهه دوم 27 تومن - ماهه سوم 25 -- همین جور میاد پائین . چرا ؟ به خاطر این که موجودی اکانتت میره بالا و تخفیف می خوره و بعد از 4 ماه شارژ فکر کنم می تونی یک ماه بدون پرداخت پول سرویس بگیری .نقل قول:
سلام . همسایه ما 128 رو گرفته - تهرانپارس - سرعت دانلود 8 تا 10 است . ( با IDM ) :41:نقل قول:
من الان از سپنتا پرسیدم گفتم آماده سرویس دهی است . شماره تلفن رو می خواست بگیره که من نداشنم:31:نقل قول:
شماره تلفن رو میدهید بعد فردا زنگ می زنید که تائیدیه رو از مخابرات گرفتن یا خیر .
سلام دوستان
من چند ماه قبل میخواستم درخواست adsl بدم ولی اون شرکت میگفت منطقه شما ساپورت نمیشه چون خطوط تلفنتون قدیمی هست ولی جدیدا برای نوسازی اومدن سیم تلفن که قبلا 3 رشته ایی بود عوض کردن و از کابل 4-5 رشته ایی استفاده کردند به نظرتون حالا میتونم درخواست بدم ؟ میخواستم ببینم کسی اطلاعات کاملی دارد که برای داشتن adsl باید از چه نوع کابل هایی برای خطوط تلفن استفاده کرد.؟؟؟
مرسي دوست عزيزنقل قول:
ولي ديگه اونجوري ها هم كه شما مي گي نيست.
من خودم قبلا ازشون سرويس مي گرفتم.چون گرون بودش از يه شركت ديگه گرفتم.
نقل قول:خب این سپنتا خوب هست؟ یا بهتره یه جا دیگه برم؟یا واسم پورت اضافه کنن ؟اصلا همچین چیزی میشه؟:31:نقل قول:
تاجایی که من می دونم می تونن پورت اضافه کنن - اما یک هزینه ای میگیرن - که من احتمال می دهم هزینه اش به صرفه نیست .
من اینقدر اطمینان دارم و اینقدر به شرکتم اطمینان دارم که دارم به همه پیشنهاد می کنم . من تا الان راضی هستم - عالیه
تو تاپیک سپنتا برید یک سری توضیحات در مورد سرعتم و و از تاریخ که گرفتم تا کنون توضیح داد م .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4818789&postcount=484
سلام.من از شهراد اینترنت 128 روز 4 ساعت و 2 تا 8 شبانه رایگان گرفته بودم ماهی 13500.الان هم قیمت رو کرده 15000 و هم شبانه اش رو برداشته.میخوام سرویس اینترنتم رو عوض کنم.دو سوال دارم.لطفا در صورت امکان پاسخ دهید:
1-شرکت ندا رایانه رو دیدم (neda.ir) برای مخابرات توحید 128 نامحدود رو میده ماهی 13500.اینترنت هم مثل شهراد از داده گستر عصر نوین میگیره.از چند نفر هم پرسیدم راضی بودن.ه نظرتون چیه؟
2-من یک اینترنت 128 میخوام که یا نا محدود باشه یا بشه باهاش حداقل روزی 4 ساعت رو رفت.شبانه هم داشته باشه.قیمتش هم بیشتر از 15000 در ماه(بدون مالیات و آبونمان) نباشه.لطفا اگه میشناسید معرفی کنید
سلام
من فکر کنم اولین باره پست می زنم اما به هرحال خیلی برای اینترنت ایران متاسفم که هنوز در چنین سطح از کیفیت و قیمتی باقی مونده ! یعنی کیفیت پائین ، قیمت بالا ! برعکس همه جا . دوست من که تو آمریکا زندگی میکنه و برای ایمیل و اینجور چیزهای جزئی ، گشته ارزونترین اکانت اونجارو خریده بهش 4 مگ دادن با ماهی 20 دلار !!! یعنی همین معادل 64 خانگی این شرکتهای ما !!! بحث محدودیت حجم رو هم تو همین ایران داریم و اونجا معنی نداره و فکر کنم من درآوردی شرکتهای ایرانی برای خالی کردن بیشتر جیب مشتریانشونه. توجه بفرمائید که ماهی 20 دلار برای یه ایرانی داخل ایران نمیشه ماهی 20 هزارتومان بلکه به نسبت حداقل دستمزدهای اونجا با اینجا میشه درحدود ماهی 4 هزارتومان برای یه ایرانی با دستمزدهای داخل ایران.
در پایان سوالی هم از دوستان اهل فن داشتم:
من از شرکت شاتل اکانت 512 اکو دارم که از سرعتش ناراضی هستم ( فکر کنم با 256 اکو هیچ فرقی نداره و الکی اسم روش گزاشتن) می خواستم ببینم اگه اکانت eco رو به اکانت art تبدیل کنم مثلا آرت 4 ، و کلی پول اضافه بدم آیا سرعتم بیشتر میشه؟ من که سر درنیاوردم !!! مشخصات جفتشونو این زیر می نویسم راست و دروغش با خودشون ( اولی که دروغه چون من یک ساله دارمش)
1- eco 512 : دریافت 512 ، ارسال :256 برای یک دوره 6 ماهه با کلا 8 گیگ ترافیک 70 هزارتومان و هر گیگ ترافیک اضافی 9270 تومان
2- Art4 : دریافت تا 320 ارسال تا 192 حجم ترافیک ماهیانه 25 گیگ ، ماهانه 53 هزارتومان و هر گیگ ترافیک اضافی 3 هزارتومان
درضمن معنی تا رو نفهمیدم ! حالت Eco اولی که تا نداشت سرعتش اونقدر نبود. اصولا آرت با اکو در سرعت فرق دارند؟ یا فقط به خاطر دانلود بیشتر با هم فرق درند؟ سرعت کدومشون بیشتره؟
دقیقانقل قول:
بحث محدودیت حجمی با این سرعت افتضاح از عجایب دنیاست:18: که صد البته به جز شرکت های ایرانی هیچ کسی تو دنیا نمیتونست اینو ابداع کنه. به خاطر این جمله معروف که همه ما بهش ایمان:27: داریم:نقل قول:
بحث محدودیت حجم رو هم تو همین ایران داریم و اونجا معنی نداره و فکر کنم من درآوردی شرکتهای ایرانی برای خالی کردن بیشتر جیب مشتریانشونه
"هنر نزد ایرانیان هست و بس" (البته هنر میتونه خیلی چیزها باشه):41:
تو ایران چه شرکت خصوصی باشه، چه دولتی باشه، شبه خصوصی باشه، 81.7 درصد دولتی باشه، 8.8 درصد خصوصی باشه بقیش درصد های باقیمونده هم چند تا چیز دیگه باشه (همون هنر ایرانی میتونه ابداع کنه) و همین طور برو الی ماشاءالله ............
هیچ فرقی نداره در هر صورت پوست از سر مردم میکنن :angry:
دوستان بهترین isp کرج چیه؟!
پینگ خیلی مهمه واسم!در اولویت قرار داره!
داتک شنیدم پینگش زیر 100 معمولاً گیم بازا از داتک می گیرن اگه برا گیم می خوای. بقیه اکثرا بالای 100 .200 .300 .500 !نقل قول:
اینکه داره میده خوبه 128 نامحدود 13.5نقل قول:
یعنی تقریبا عالیه
به نظر من که بگیرین
ندا کلا مشترک کم داده و شاید این سیاستشه که مشتری کم داره و رضایت بالا
من ناراضی ندیدم زیاد از این شرکت
به نظرم گزینه ی خوبیه
با تشکر:11:
داتک که تو کرج نمایندگی نداره!نقل قول: