سلام دوستان
کی ميكروبانك گاج(ديفرانسيل، حسابان، رياضيپايه) رو داره؟
چطوره؟
سلام دوستان
چطوره؟
سلام
من امروز مشعوف به زیارت فیزیک سبز شدم.
همچین آش دهنسوزی هم نیست.
به نظر من گاج خیلی سرتره.
من به امید این که مثل فیزیک 3 باشه میخواستم بگیرم دیدم نه.گاج هم تستاش بیشتره هم پاسخهاش توپ تره.
:5:
البته من به انتشاراتش زنگیدم گفت برای ریاضی اش آخر آبان میاد.
که فکر کنم این کتاب اونقدر کارایی نداشته باشه اون موقع.:8:
مصلایی با اندیشه سازان کار می کرد نه مبتکران ! اون غلامعلی محمود زاده است که کتاباش حجیمن (مبتکران)نقل قول:
البته حجيم بودن كتاب محمود زاده به خاطر مثال هاي حل شده دوره اي + تمرني هاي متعدد + تست ها با پاسخ هاي تشريحي هست . ( مثلا در فيزيك 3 حدود 190 صفحه از 440 صفحه احتصاص به پرستش هاي چهارگزينه با پاسخ تشريحي + تمزين هاي آخر فصل + مثال هاي دوره اي داره ) كه كسايي كه كتاب تست جداگانه دارن لازم نيست اين قسمت ها رو مطالعه كنن .نقل قول:
ولي از نظر اينكه براي يادگيري عميق و مفهومي مطالب ؛ كتاب محمودزاده لازم هست هيچ شكي توش نيست و بدون اون قمت هايي كه گفتم هم فقط با خوندن متن و توضيحات درس ميشه فيزيك رو عميق ياد گرفت .
دوست نداشتم اینجا پست بدم ولی دادمنقل قول:
خواندن کتاب های فیزیک محمود زاده مبتکران = اتلاف وقت,اتلاف هزینه
باطل ترين حرف ممكن اينه كه كسي بگه فلان كتاب رو خوندن پول رو هدر ميده فقط ! البته مثلا اگه كتاب آموزش جدول ضرب رو الان بخري بخوني پولت رو هدر دادي ولي مگه شما دانش فيزيكت از كتاب مبتكران بيشتره ؟نقل قول:
فيزيك پيش 1 مبتكران رو من خردم 8600 تومن . فيزيك پيش 1 خيلي سبز و همگامان و رمزينه چند تومنن ؟
متكران اصلا وقت رو هدر نميده . كسايي كه امتحان نهايي ندارن لام نيست مثال هاي حل شده + تمرين هاي متعدد رو حل كنن
من فيزيك پيش هم انديشه سازان قديم دارم هم فار . نمي دونم حالا اين فيزيك پيش خيلي سبز رو بگيرم يا نه ؟
اخه مي دونيد چيه! تستاي انديشه خيلي قديمين (1383) فارم كه 80 درصدش اموزشه...با اين اوصاف فكر مي كنم جاي يه كتاب تست باشه. نظرتون چيه ؟
در ضمن METACORTEX عزيز ! ميشه بيشتر توضيح بدي در مورد كتاب .. و اينكه يه كلام بگو واسه من ارزش خريد داره يا نه؟
نقل قول:
نه به نظر من این درست نیست
درسته که من زیاد اطلاعی از فیزیک 3وپیش ندارم ولیتا الان که دارم فیزیک 2 رو میخونم خیلی عالی بوده
ضمنا تست های خوبی هم داره+تمرین های عالی
من از یکی از دوستام میخوام فیزیک 1شو بگیرم و اون قسمت نور رو کپی بگیرم برا کنکور
چون واقعا کامل توضیح میده
ضمنا درسته که قیمتش بالاس ولی با توجه به مطالبی که داره میارزه
کاش که یه کتاب ریاضیی هم مثل این بود
با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!نقل قول:
وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.
در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!
و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!
و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!
شما دوم دبیرستان هستید واین کتاب بسیار برای شما مفیده.شما میتونید با این کتاب به 20 در امتحانات مدرسه فکر کنید.و حتی میتونید به درصد 100 در آزمون های علمی فکر کنیدنقل قول:
منظور من از آن جمله فقط کنکور بود.این کتاب برای یک کنکوری بسیار وقت گیر و دارای مطالب زیاد می باشد که یک کنکوری به هیچ وج به آن نیازی ندارد
شما چون دوم دبیرستان هستید حتما این کتاب را بخوانید!
حرف شما درسته ولی خیلی هم سطحش بالا تر از کنکور نیست که بگیم وقت گیرهنقل قول:
شما چه بخوای بری جزوه بخونی چه بخوای بری اون کتابو بخونی در هر دو حالت باید بخونی دیگه
مگه غیر از اینه؟
خوب شما اینو بخونی حداقلش اینه که مطمئن میشی درصد بالایی رو میتونی بزنی
راستی این فیزیکای محمود زاده برای سوم و پیشش هم خوبه؟
همچنین برای پیش انگار دوتا کتاب داره درسته؟
یکیش تسته یکیش آموزش؟
نه من این نگفتم!نقل قول:
چه طور بگم من یک کم با اغراق هم گفتم این کتابای محمود زاده برای کنکور هم خوبه برای کنکور هم میشه با این کتاب به درصد حتی 100 هم رسید ولی چیزی که یک داوطلب کنکور در این یک سال نیزا داره وقته و وقته وقت
خیلی مهمه که وقت کم نیاره
حالا این وقت کم نیاوردن هم میشه از یه طریق جبران کرد یکی از همین طریق خوندن کتاب هایی که در مختصر وقت مطلب را ادا میکنند.چیزی که دقیقا در کتاب های انتشارات اندیشه سازان هست و میبینیم که در کوتاه ترین مطلب عمیق ترین مطالب را آموزش میدند!من به جرات میگم که هیچ کتابی به این چنین ندیدم
حیف که این کتاب ها دیگر چاپ نمیشود!
باز هم میگم این را وقتی شما درک میکنی که یک کنکوری باشی که نتیجه برات مهم باشه و خودت را به آب و آتیش بزنی برای یه رتبه خوب اون موقع زمان هم خیلی برات مهم میشه از هر طریقی استفاده میکنی که یک زمان ذخیره داشته باشی و تک تک ثانیه هات با ارزش میشه نه مثل بعضی دوستان که 24 ساعته در این سایت هستند و هر ساعت یک پست میدند و میخواند بعد از عید شروع کنند برای کنکور!
باز هم میگم شما چون زمان خوبی در اختیار داری این کتاب را بخون با دقت و عمیق
موفق باشی
شما همون محمود زاده رو بخونيد و اگر امتحان نهايي داريد مثال هاي دوره اي + تمرين هاي آخر فصل رو هم حتما حل كنين . و اگه براي كنكور ميخونين پرسش ها چهاگزينه اي رو حل كنين .نقل قول:
اينايي هم كه ميگن محمود زاده خوب نيست و ... دليلش اينه كه نتونستن درست ياد بگيرن فيزيك رو . از نظر چنين كسايي فيزيك يعني اينكه از روي گاج و رمزينه فقط بخوني كه V=IR و K=1/2 mv^2 و .... يا مثلا فقط اين جمله كه به جسم نارسانا بار بديم در همون محل ميماند ! اينكه چه اتفاقي ميافته كه بار در جسم رسانا در سطح خارجي پخش ميشه و فرمول ها چطور به دست ميان اصال مهم نيست !
اينطور حفظي كاركردن هم نتيجش اين ميشه كه سر جلسه كنكور يه ذره فقط اگه اظطراب داشته باشي يادت ميره و قاطي ميكنه كه خازن هاي موازي رو جمع جبري ميكنن يا مقاومت هاي موازي رو ! در صورتي كه اگه چيزهايي كه محمودزاده گفته رو ياد بگيري خوت متيوني متوجه بشي و هيچ فرمولي رو قاطي نكني . در واقع به جاي ماهي بردن بايد قلاب ماهيگيري با خودت داشته باشي .
محمودزاده خيلي رياضي وار و خشك كار كرده كتابش رو و اين باعث ميشه بسياري از دانش آموزان اون رو بالاتر از سطح خودشون بدونن و بگن كه براي من خيلي سبز و گاج و ... كافيه اين اضافست !
شما كاري به اين چيزا نداشته باش و همون محمود زاده رو كامل بخون ؛ اصلا هم اضافه نيست و بايد همش رو بخوني حتي چندتا از بيشتر بدانيد هاش هم مفيد هستن . براي تمرين بيشتر هم تست هاي گاج رو به صورت زماندار حل كنين .
من گفتم مرجع كنكورم ؟ هيچكس مرجع كنكور نيست و حتي ممكنه دانش آموزي باشه كه يه فرمولي ابداع كنه كه محمودزاده خودش هم تو كفش بمونه .نقل قول:
با شما اصلا نمیشه صحبت کرد چون زیر بار حرف درست نمیرید و قانع نمی شوید!
وقتی یک کتاب اتلاف وقت کنه در نتیجه آن کتاب اتلاف هزینه را در بر داره.
اصلا هزینه به کنار وقتی که یک کتاب اتلاف وقت کنه مهم نیست چه قدر پول داده باشی برای خرید مهم اینه که این کتاب وقت زیادی از شما میگیره.و تک تک ثانیه های یک کنکوری با ارزشه!
دانش من از کتاب فیزیک مبتکران اقای محمود زاده به هیچ وج بالاتر نیست و بسیار پایین تر است.اما دانش بسیار دیگری از کتب موجود در بازار بسیار بالاتر از این کتاب می باشد.منظور من از کتاب خوب رمزینه و خیلی سبز و همگامان نبود!
این را هم در نظر داشته باشید که صرفا یک عنوان نویسنده کتاب درسی دلیلی بر سطح بالای کتاب کمک درسی نویسنده نیست.
در ضمن کسی که یک بار کنکور داده تجربه بیشتر داره نسبت به کسی که هنوز کنکور نداده.این حرف من را الان هرچه بگم درک نمیکنی و فقط بعد از کنکور متوجه میشی!
و کسی که یک بار و یک دور این کتاب را خوانده مرجع مناسب تری است نسبت به کسی که هنوز یک دور کامل این کتاب را نخوانده!
و کسی که هنوز درست و کامل وحساب شده شروع به خواندن این کتاب نکرده و بعد از عید میخواهد شروع کند به طور جدی بخونه نمیتونه مرجع درستی برای نقد و بررسی یک کتاب باشه!
دليل اينكه ميگم محمودزاده مولف خوبيه به خاطر شاهكارهاش تو آموزش فيزيك هست نه اينكه مولف كتاب درسي هست ! كتاب درسي خودش كلي ايراد آموزش داره نميشه به عنوان سند براي خوب يا بد بودن تاليفات كسي حساب بشه . همين نويسنده هاي ژرف انديشان كه هيچ كسي كتابهاشو نميخونه هم مولف كتاب درسي هستن
هر وقت من اعلام مرجعيت كردم اونوقت حتما حق دارين كه در مورد مرجعيت من اظهار نظر كنين .
من خيلي هم درست و حساب شده شروع به خوندن كتاب محمودزاده كردم اتفاقا الان هم هفته اي بالاي 30 ساعت مطالعه در زمينه فيزيك دارم .
ترجبه كنكور من هم 3 بار هست و هر سه بار هم دانشگاه آزاد قبول شدم . شما ندانسته اظهار نظر در مورد من نكنين .
امير در مورد كتابهاي غلام جون اون يه جمله رو فقط داري يا يه تحليلي چيزي هم داري براش ؟ :31:
راستي :
اين يه مغلطه هست چون اون موقع هنوز نام هاي عربي وارد اين كشور نشده بودننقل قول:
نام اینجانب به خط میخی ایران باستان!!
سلامنقل قول:
به نظرمن سوالاهای کنکور 2 سال اخیرو بگیری چون فار هم کتاب جدیدیه برات یهتر باشه.
به نظر من گاج کتاب بهتری است.
هم تستاش بیشتره با کمبود تست بعد از عید مواجه نمیشی که بخوای 2باره کتاب بگیری
هم این که این کتاب 3 فصل اولو داره + ویرایش ریاضی اش اوایل آذر می آد+معلوم نیست پیش 2 بیاد یا نه؟؟؟؟
به نظر من اگه این 2 تا کتاب کارت رو راه میندازه بخودی سر خودتو شلوغ نکن ولی اگر واقعا با کمبود تست مواجه میشی برای آزمونا گاج به نظر من از سبز قوی تر است.
سلام . بچه ها من یه کتاب میخوام واسه ریاضی سوم تجربی که هم آموزش داشته باشه و هم تست و هم تشریحی . حالا تشریحیش زیادم مهم نیس . شما کتابی سراغ دارین ؟
من یه سوالی برام پیش اومده؟نقل قول:
وقتی کل مطالب ریاضی و فیزیک دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی که ما می خونیم متعلق به 300 -400 سال پیش هست و بهترین مولفان کتابهای کمک درسی و معلمهای خصوصی و طراحهای کنکور دیپلمشون نظام قدیم آموزشی ( نظامی که سال 1374 تموم شد) هستن اونوقت شما رو چه حسابی میای میگی تست های قبل از سال 83 قدیمی هستن؟
در حالی که تو همین کنکور امسال و هر سال سوالها دارن به نوعی تکرار میشن.
اگه منظورت اینه که سوالها مفهومی شدم که باید بگم سولاهای ریاضی و فیزیک همیشه مفهومی هستن و نمیشه که همش با نکته تستی حل بشن.
شما کل سوالهای کنکور رو از سال 70 به بعد به نظر من بررسی کنید. بخصوص تو درسهایی مثل ریاضی و فیزیک ( شیمی کلا عوض شده ). هر سوالی که مربوط به در سهای شماست رو بخونید و سعی کنید که حل کنیدو مطمئن باشید که اونقدر ها هم آبکی و بی مایه نیستن.
در ضمن تو تست زدن کمیت مهم نیست . کیفیت مهمه . سعی نکنید با تست درس رو یاد بگیرید. اول درس رو یاد بگیرید و بعد با مساله حل کردن و تست زدن مهارت خودتون رو زیاد کنید. تعداد تست اصلا اهمیتی نداره.
متاسفانه تعداد کسایی که روش تست زنی رو بادن و دارن تمرین می کنن خیلی کمه.
روش تست زدن و بهتر بگم هنر تست زدن ، معنیش یاد گیری نکته تستی و زیاد تست زدن نیست
خب اگر کتاب های محمودزاده واسه تشریحی فقط مناسبه و واسه کنکور خوب نیست ، برای فیزیک کنکور کدام کتاب کمک درسی مناسبه؟ یه توضیحی بدین ! :19:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
من واسه سوم خیلی سبز و پیش اندیشه سازان میخونم (چ83 ) تست پیشم ابی قلم چی ؟ بنظرتون خوبه کتابام من رو فیزیک حساب باز کردما .پیش مصلایی اومد بخرم تجربیش چه جوریاست ؟ رشتم ریاضیه
خب ! نطق خوبی بود .نقل قول:
اول اینکه استاد شما واقعا سوالات کنکور رو از 84 و 85 به بعد بررسی کردی یا نه ؟ ولی خداوکیلی راستشو بگو..اگه بررسی کردی بیا با تستای سراسری دهه 60 و 70 مقایسه کن ببین چه فرقایی کرده... حالا اگه به نظرتون هیچ فرقی نکردن (که بالا هم همین رو گفتید ) و سوالات سال 60 و 70 خیلیلم جدیدن دیگه نظر شخصی خودتونه که واقعا...
اصلا اشتباه نشه من نمیگم تستای سال 83 و قبلترش بدرد نمی خورن برعکس ! من میگم اگه بخوای با رویکرد سوالات تو کنکور اشنا بشی باید باید تستای چند سال اخیر رو خیلی بیشتر کار کنی واسه همین منبع می خواستم از دوستان.. ولی هر چی فکر می کنم نمیتونم درک کنم که شما با چی مشکل داری با اینکه من میگم تستای 85 به بعد یه چیز دیگست و از نظر اهمیت از سوالات سالای قبلشون خیلی مهمترن و محک بهتری هستن.
اگه من میخواستم درسو با تست زنی یاد بگیرم کامل که نمیرفتم فار سه جلدی اموزش رو بخونم پسر خوب!نقل قول:
در ضمن تو تست زدن کمیت مهم نیست . کیفیت مهمه . سعی نکنید با تست درس رو یاد بگیرید. اول درس رو یاد بگیرید و بعد با مساله حل کردن و تست زدن مهارت خودتون رو زیاد کنید. تعداد تست اصلا اهمیتی نداره.متاسفانه تعداد کسایی که روش تست زنی رو بادن و دارن تمرین می کنن خیلی کمه
راستی ممنون از نکات جامعیکه در مورد تست زنی گفتی !!!
(امیدوارم تونسته باشم به سوالی که اول گفتی داری جواب داده باشم!!!!)
سلام برای ادبیات به صورت موضوعی چه کتاب هایی توصیه میکنید؟(برای همش ها)
برای فیزیک جی؟پایه و پیش.تست و اموزش(جدا جدا باشن مهم نیست)
سلامنقل قول:
ببخشید چون من کتابای اناری رو میخونم وارد بحث شدم. شما کتاب پیشش و درک متنش رو بگیری کافیه. برای جمع بندی آخر سال هم کتاب گنجینه زبانشو بگیر. فقط اگه پایه ات خیلی ضعیفه کتاب سوم لازمه چون بیشتر مطالبش تو پیش هست و نهایتا گرامراشم تو کتاب گنجینه مرور شده.
کتاب گرامر و واژگان و اصطلاحاتشم مال زبان تخصصیه نه زبان عمومی
ادبیات گاج سبز خوبهنقل قول:
سلام برای ادبیات به صورت موضوعی چه کتاب هایی توصیه میکنید؟(برای همش ها)
برای فیزیک جی؟پایه و پیش.تست و اموزش(جدا جدا باشن مهم نیست)
فیزیک پیش فار
فیزیک سال 3 نوبل
فیزیک سال 2 رو هم نیازی ندارید فقط فشار تو کتاب فار نیست که اونم تستاش ساده ان با این حال میتونید کتاب فیزیک پایه ی گاج سفیدو بگیرید
یعنی چی خوب ؟ فیزیک پیش اگه میخوای فارنقل قول:
خب اگر کتاب های محمودزاده واسه تشریحی فقط مناسبه و واسه کنکور خوب نیست ، برای فیزیک کنکور کدام کتاب کمک درسی مناسبه؟ یه توضیحی بدین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک پایه هم نوبل یا گاج
این کتابو من دارم خیلی تبلیغشو میکنن خودشوننقل قول:
سلام دوستان
چطوره؟
هر مبحث در قالب چند سری تست به ترتیب درجه ی سختی چیده شده و در کل خوبه
در مورد آقای محمود زاده اینو باید در نظر داشته باشید ایشون از مولفین کتب درسین ...
شما میتونی ریاضی تجربی خیلی سبز رو بگیری بچه های ما همه راضیننقل قول:
سلام . بچه ها من یه کتاب میخوام واسه ریاضی سوم تجربی که هم آموزش داشته باشه و هم تست و هم تشریحی . حالا تشریحیش زیادم مهم نیس . شما کتابی سراغ دارین ؟
کسی میدونه چه کتبی توسط مولفین کتب درسی نوشته شدن؟نقل قول:
در مورد آقای محمود زاده اینو باید در نظر داشته باشید ایشون از مولفین کتب درسین ...
دوستان وضعیت کتاب های در دست انتشار خیلی سبز:
/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
این رو در جواب یکی از دوستان گفته بودم برای شما هم نقل قول کردم:
راستی عروض و قافیه بچه های انسانی هم خیلی سبز منتشر کرده.نقل قول:
منظورم برای واژگان . املا.ارایه.زبان فارسی بود.
فیزیک اموزش جی؟
مرجع یعنی فردی که در مورد یک کتاب به دیگران در این تاپیک اطلاع رسانی میکنه.مثلا من مرجع هستم که یک کتاب را نقد میکنم شما نیز مرجع هستید که کتاب ها را نیز نقد میکنید بقیه دوستان نیز مرجع هستند که کتاب های دیگر را نقد میکنید. در این تاپیک منظور من از مرجع همین بودنقل قول:
مورد بعدی اینکه من به هیچ وج کتاب های رمزینه وگاج و خیلی سبز را توصیه نمیکنم
در ضمن آزمون دانشگاه آزاد به هیچ عنوان قابل مقایسه باکنکور سراسری نیست
این دانشگاه مرجع خوبی برای محک داوطلب نیست من نیز در سال اول دبیرستان در آزمون این دانشگاه شرکت کرده و قبول شدم !
ودیگر هیچ وقت در این ازمون شرکت نکردم
دلیل ساده اینکه هیچ کسی در آزمون دانشگاه آزاد مردود نمیشود!پس این آزمون محک جدی برای شما نیست
و بیشتر کسانی که به این سایت می آیند قصد و هدفشان کسب رتبه خوب و قبولی در یک دانشگاه خوب است نه دانشگاه ازاد!
دوست عزیز شما هیچ وقت نگذار اشتباه دیگران را تجربه کنی وقتی چند به شما توصیه میکنن که یک کتاب خوب نیست باید زرنگی به خرج بدید و این را یک برگ برنده برای خود بردارید نه که شما هم اشتباه آن ها را تکرار کنی و راه آن ها بروی و بعد متوجه شوی که این راه چه قدر از شما زمان برده و بخواهی دوباره از نو
و یک کنکوری بیشتر از ان چه در این یک سال نیاز دارد وقت است و وقت است و وقت!
تاکید میکنم فردی که هدفش رشته خوب و دانشگاه خوب است نه دانشگاه آزاد!شما اگر هدفت دانشگاه آزاد هست( که قطعا نیست) بدون کتاب های محمود زاده نیز میتوانید در ازمون این دانشگاه حتی در رشته های پزشکی نیز قبول شوید با صرف خواندن فقط کتاب درسی و سوالات سال های گذشته!
همین سال گذشته در روستای ما یکی از دوستان من با اندک درسی که خوانده بود پزشکی آزاد قبول شد من چند باری از جانب این دوستم سوالاتی در مورد دانشگاه آزاد پرسیده بودم
نکته آخر:من با هیچ کسی در این اینجا اعلان جنگ و دعوا ندارم
سبز باشید!
سعید سمیری
چند مورد هست در رابطه با فیزیک(البته نظر شخصیه)
1-کتابای اقای محمودزاده رو اگه از الان بچه ها بخونن برای چی وقت کم بیارن؟
2-کتاب خوب تو بازار برای اموزش فیزیک ندیدم.
3-اگر از انتشارات مختلف بگیریم چون لحن مولف عوض میشه احساس میشه ارتباط با فیزیک بر قرار نمیشه؟
4-این حرفم که گفته میشه کنکور با تشریحی فرق داره چند ساله که ثابت شده از بیخ و بن باطله چون مفهوم رو بلد نباشی و به امید حفظ چند نکته تستی بری ازمون بدی :41:
5-ضمنا چون اقای محمد زاده دلیل هر چیزیو گفته پس دیگه برای فهم اون وقتت هدر نمیره.
اقا ما گلابی نیستیما !!!:23:
گفتم واسه فیریک پیش اندیشه سازان چاپ 83 رو میخونم تستم ابی قلم چی واسه 3 هم خیلی سبز بنظرتون کتابای خوبی هستن؟ میشه با اینا درصد بالایی زد؟:20:
كاملا موافقم . آدم يه چيزي رو خوب ياد بگيره بعدا وقت كمتري براي مرور و يادآوري لازمش ميشه . من خودم بخش هايي از فيزيك 2 رو كه از روي محمودزاده خوندم الان هر تستي كه بدن حل ميكنم ولي با اينكه قبلا فيزيك 1 رو همه تست هاش رو ميزدم ولي الان از نور و بازتاب نور و عدسي و ... هيچي سرم نميشه چون حفظي خونده بودمشون .نقل قول:
بين همه كتابهايي كه براي فيزيك نوشته شده تنها كتابي كه فرمولي كار نكرده و به روش آموزش توجه كرده همين مبتكران - محمودزاده هست . كلا اكثرا كتابهاي انتشارات مبتكران همينطور هستن . رياضي 2 ( صورتي رنگ ) كه اصلا من وقتي فصل اولش رو خوندم فهميدم كه معادله و نامعادله يعني چي !
توي شيمي هم بهترين كتاب براي مبتكران هست كه بازرگان بهمني نويسدنشه و زبان هم يكي از بهترين كتابها براي مبتكران هست كه نويسندش دكتر انار شهابيه . زبان عربي جامع مبتكران هم نويسندش اياد علاوي هست و بهترين كتاب عربيه :20:
حتما بچه ها دستشون بند بوده :31:نقل قول:
اقا ما گلابی نیستیما !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم واسه فیریک پیش اندیشه سازان چاپ 83 رو میخونم تستم ابی قلم چی واسه 3 هم خیلی سبز بنظرتون کتابای خوبی هستن؟ میشه با اینا درصد بالایی زد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3 سبز رو دارم بهترين كتاب براي فيزيك 3 بوده برا من
براي پيش اگه مولفش مصلايي هست كه ديگه جاي بحث نداره
كلا هر چي كه مولفش مصلايي بود خوبه مثل اينا :
1و2 پايه انديشه سازان - پيش انديشه سازان - 3 سبز - پيش 1 سبز - پيش فار
حالا با توجه به وقتي كه برا فيزيك ميذاري به سليقه خودت ميتوني انتخاب بكني يا مثلا از اسم يه انتشارات كلا خوشت نمياد اون يكي كه خوشت مياد رو انتخاب كني :31: خلاصه كه تو فيزيك دست بازه
در ضمن ميگن فيزيك 3 مبتكران( فرزين كمانگر) هم خوبه ولي من فكر نميكنم بهتر از كتاباي مصلايي باشه :46:
ببینید کسی نمیگه این کتاب بده بحث اینه که اگه شما توی دوران تحصیلت این کتاب رو خونده باشی که خیلی عالیه الان کافیه تست و تمرین کنی و موفقی ولی اگه امسال که کنکور داری تازه بخوای شروع کنی این کتابارو بخری و بخونی باید بگم داری تیر خلاص رو بخودت میزنی حرف من و بقیه بچه ها اینه این کتاب مطلقا برای کنکور تالیف نشده نشون به اون نشون که خود مبتکران امتیاز اندیشه سازان رو که خرید کتابای فیزیکشو تجدید چاپ میکرد این یعنی اینکه خود مولف و انتشارات بهتر از هرکسی میدونن که این کتاب برای کنکور جواب نمیده حالا هرچقدرم شما بگی کنکور مفهومی شده من و بقیه میگیم شما این کتاب رو دوران تحصیلت استفاده کن یاد بگیر وقتی رسیدی به کنکور موفقی ولی اینکه الان بخوای بگیری بخونی ناموفقی . اگه بازم مایلی این کتاب رو برای کنکور بخونی بعد از کنکور (چه بسا قبلش) متوجه میشی چقدر خوب خودتو از گردونه رقابت خارج کردی:46:نقل قول:
هر کسی حق انتخاب داره امیدوارم بعد از کنکورت بابت انتخابت پشیمون نشی
کتاب های خوبی هستن اگه خوب بخونی مطئنا نتیجه میگیرینقل قول:
ببین فیزیک سوم خیلی سبز و سوم مبتکران (فرین کمانگر) هر دو کتابای خوبی هستن من اومدم از رو سبز خوندم دیدم نمیتونم باهاش بسازم (البته واقعا کتاب خوبی هستش) الان از رو کمانگر می خونم راضی هم هستم
همیشه سعی کن کتابی بگیری که بتونی با اون کتاب کنار بیای.
فیزیک پیش اندیشه سازان هم واقعا کتاب خوبی هست(من چاپ 85 مبتکرانش رو دارم که البته تستای 82-83 به بعد رو نداره :31:)
تستایی رو هم که از سال 82 به بعد نداره پیدا کن همراه هر فصل که میخونی تستای 82 به بعد کنکور رو هم کار کن حتما حتما!
موفق باشی.:10:
من از خیلی سبز خوشم اومده ولی به بیشتر سوالاش نمیتونم جواب بدم یعنی از رو پاسخ نامه که میخونم میفهمم چون کتاب اموزش ندارم یعنی درسنامه سبز رو میخونم تست میزنم به نظرتون کتاب فرین کمانگر رو بگیرم نمیدونم اونم چه جوریه بعد از رو سبز تست بزنم ؟نقل قول:
اٍ کتاب عربی مبتکران رو ایاد علاوی نخست وزیر سابق عراق نوشته.پس بگو برای چی اینقدر خوبه.:31:نقل قول:
ادبیات موضوعی بهترین کتابها طبق نظر خودم وخیلی از دوستان و تجربه :نقل قول:
آرایه های ادبی : نظر بعضی از دوستان (کلک معلم) نظر برخی دیگه از جمله خودم (رمزینه _خیلی عالی تر هستش)
تاریخ ادبیات و در آمدها : نظر بعضی از دوستان(کلک معلم) و نظر خودم و بقیه دوستان (تخته سیاه که مصور هست و این بهتره)
قرابت معنایی : نظر خودم و همه ی دوستان (دکتر سبطی انتشارات دریافت)
املا-لغت : نظر خودم و همه ی دوستان (دکتر سبطی انتشارات دریافت)
زبان فارسی : نظر ها مختلفه یکی میگه همگامان ، یکی میگه تخته سیاه ، یکی دکتر سبطی ، من خودم انتشارات خیلی سبز دارم !همشون خوبن !
و در پایان لغات آخر کتاب ها رو یادت نره !
بابا کتابهای محمودزاده همچین آش دهن سوزی هم نیست !:دی من فیزیک 1 اش رو گرفتم . زیاد حال نکردم ! فقط تمرین زیاد داره ! آدم افسردگی می گیره از فضای کتابش :دی ! بیشتر هم همون مطالب کتاب درسی رو آورده ! تمرین هاش خیلی زیاده ! در هر حال نظرات متفاوته !نقل قول:
درود
کتاب حسابان میخوام
تست و این طور موارد نیاز ندارم
قدیم پاس کردمش
اما نیاز دارم بخونمش و خیلی جاها ضعف دارم و تصمیم گرفتم پایه رو بسازم.
یک کتاب میخوام که از پایه و با توضیح زیاد آموزش داده باشه و چندتا مثال هم رو قضایا حل کرده باشه
ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که بتونم سریع تهیهه کنم
از کودوم انتشارات؟
راستی رفع ابهام ها مثلا بینهایت و اینها مربوط یه حسابان بود؟ هنوز وجود داره یا تو ویرایش جدید حسابان حذف شده؟
حسابان انتشارات خوشخوان هست . انتشارات مبتکران هم هست (آموزش) . فعلاً همین 2 تا هستن ! اکثر بچه ها انتشارات مبتکران (عباس امیدوار) رو پیشنهاد میدن البته حجمش زیاده 2 جلده ! اگه مشکلی با حجم نداری همین خوبه .نقل قول:
آره ، حد مربوط به حسابان هست و هنوز هم هست !حالا چه ربطی داره ؟ شما که نمیخوای آزمون حسابان بدی اصلاً وجود نداشته باشه برای این دنیات که خوب هست یاد بگیری :دی !
دو جلد خیلی هست دادداشنقل قول:
وقت کمه :31:
نمی رسه مفصل خوند
این خوشخوان مال المپیاد و تیزهوشان نیست که؟ :31:
مال کانون هم من کتاب های سبزش قبول دارم که نیست تو بازار :41: