کدوم منطقه ای؟نقل قول:
از دوستان شاید کسی باشه که تو منطقه شما از صبا یا همارا داشته باشه
Printable View
کدوم منطقه ای؟نقل قول:
از دوستان شاید کسی باشه که تو منطقه شما از صبا یا همارا داشته باشه
نقل قول:رجایی (آبرسان)نقل قول:
تو ابن مناقط همارا رو نمیدونم ولی مکث نت(قبلا داشتم با 128 دانلود 120و گاهی بیشتر هم میداد ) و صبا که خودم دارم هر دوشون خوبن
ولی بذار دوستان بیان و بازهم نظرشون رو بگن
ماکس توی غربی خیلی ضعیف هست! من نمیدونم فلسفه اینکه اول سرویس رو توی شرقی بذارن بعدش بذارن غربی چیه؟
الان همه شرکت ها 2 مگ رو راحت میدن بجز مکس!
تو ارومیه ISP های دیگه ای نیس که خوب باشه؟نقل قول:
چرا نت 1 هفته ای که ...... :19:
هر وقت کانکت میشم میزنه خطعی در خطوط کشور کاهش سرعت........
این چه وضعیه اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
اه بابا دیشب هم دانلود خوب نبود همش 1.8 گیگ:41:
شبانه ی مکس نت تغییری کرده؟
چون من که سرویس 128 دارم قبلا شبانه رو از 100 تا 110 دانلود داشتم ولی الان دو شب هست که سرعت اومده روی 55 . برای همه یکسانه این موضوع؟
برای ارومیه اینطوری شده. اما آ.شرقی به گفته دوستان سرعت بالای 100 هست. اونطور که شعبه ارومیه میگفت برای سرویسهای 512 سرعت رو یک مگ در نظر گفتن!نقل قول:
نه اقا این مشکل سراسریه دوستان تو شاتل و رسا نت و من هم که صبا نت دارم همین مشکل رو دارم
شما هم که میگین مکث نت هم اینجوری شده
پس تو کل ایران وضعیت خرابه
من 2 روزه که به سایت گوگل نمیتونم برم همه سایت ها میره الا این گوگل:18:
دوستان مکس نت با گوگل مشکلی ندارن ؟
بله گوگل میره رفتم همین الانم
درباره سرعت هم بگم که دیشب هم سرعت دانلود اومده بود روی 55 همون طور که گفتم، منتها اومدم chiz pn رو باز کردم. جالبه که تا اخر شب سرعت روی 110 موند.
خلاصه از این به بعد با chiz pn شبانه رو استفاده کنید
همه این لینک ببینین:
lکد:http://www.asiatech.ir/locations/ll/homepage.html#!/fa/locations/sl29373/%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%20%D9%86%D8%AA%20%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7.htm
همون طور که میبینین اینجا زده ماکس نت نمایندگی از طرف آسیا تک پس این وسط بزرگ نت چی کارس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:بزرگ نت شرکت مادر هست و ماکس نت وابسته به اون و برای ارائه خدمات اینترنتی ایجاد شدهکد:http://maxnet.ir/fa/links.php?id=About
کسی میدونه این توربو کلاس و اونیکی که اسمشو نمیدونم ماکس نت چیه؟ منظورش از اینه از 128 الی 512و انویکی از 512 الی 1 مگ هست یعنی چی؟
پس اون وقت آسیا تک چیکارس که ماکس نت نمایندگی معرفی کرده؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
128تا 512 یعنی وقتی شبکه خلوته سرعت شما 512 هستش ولی وقتی شلوغ میشه تا 128 پایین میاد اون یکی هم مثل همین...........نقل قول:
ولی اینا بیشتر در حد حرف هستن
به هیچ وجه ماکس نت و بزرگ نت آریا با هم تفاوتی ندارن . ماکس نام دیگر بزرگ نت هست و نمایندگی آسیا تک که پاپ هست هست . البته نه نمایندگی بلکه فقط پهنا رو می گیره . نمایندگی وقتی میشه که همه چیزش مثل سرویس هاش سیستمش و ... مال شرکت اصلی باشه در حالی که ماکس یا همون بزرگ نت آریا خودش یه isp هست .
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
فرقی ندارن . فقط روش های مختلف برای اضافه گرفتن پول هست .:11:نقل قول:
نقل قول:
من سرویس مکس کلاس رو دارم , در بهترین شرایط سرعت 128 ! من که تا بحال 200 هم ندیدم چه برسه به 512!!!:13:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
نقل قول:
من روزای اول که سرویسمو تازه شارژ کرده بودم صفحه igoogle ام باز نمیشد و فیلتر بود!!! اما خود گوگل باز میشد..چند روز بعدش درست شد!
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
در ضمن یه سوال داشتم کسی یادش هست سرویس max class 128-512 قبل از ارائه سرویس های جدید سه ماهش 5 گیگ بود یا 6 گیگ؟
الان که 6 گیگ هست.. خودم متاسفانه دچار فراموشی شدم!
5 گیگ بود
حالا چطور میشه از خود آسیا تک واسه تبریز سرویس گرفت؟؟نقل قول:
امکان ناپذیره . ماکس فقط پهنا رو از آسیا می گیره . این 100 بار . سوال شما مثل اینه که می پرسین چطور میشه از زیر ساخت برای آسیاتک سرویس گرفت . این ممکن پذیره ؟ ماکس خودش isp کامل جدا از سایر isp هاست فقط pop نیست .:11:نقل قول:
ممنون :11:نقل قول:
بس 1گیگ ضرر کردم چون درست 2 روز بعد شارژ من 1 گیگ اضافه شده!!
دوست عزیز حرف شما رو من قبول دارم و شکی درش نیست صحبت من این بود که از خوده آسیا تک واسه خودم سرویس بگیرم مستقیم که اینم دیدم نمیشه چون به تبریز مستقیم سرویس نمیدهنقل قول:
کد:http://crm.asiatech.ir/telcome_center_list.asp
سلام خدمت دوستان عزیز.
من میخوامم برا دوره بعدی یکی از این سرویسارو انتخاب کنم .خودم الان 128 پارس انلاین دارم که روزا سرعتش بالای 100kBps ولی شبا، موقع داونلود رایگان سرعتش میاد دوروبر 15kBps [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (برام سرعت داونلود رایگان مهمه)اگه نظری ،پیشنهادی ،... منمون میشم.
منطقه مخابراتی :طالقانی
maxnet class 128~ 512 6gb:29500T
sabanet 128 5GB : 28100T 5gb
parsonline 256-5gb(FP2-4X1) :30000T
parsonline 128-6gb(EP1-2) :40000T
یه سوال کدوم شرکت برای دانشجو ها تخفیف می ده؟
یک سوال: امکانش هست خدمات ADSL یه شرکتی که نه آی اس پی وجود داشته باشه تو شهرت که خدماتشو بده و نه شرکتی ازش سرویس گرفت؟ مثال بزنم شرکت همارا در شهری اصلا هیچ چی نداره میشه ازش خدمات گرفت؟
اگه تبریز باشید که ماکس نت سرویسهاش خوبه. 128 کلاسیک بگیرید که اینجا دوستان دارن و دانلود بالای 100 کیلوبایت میدهنقل قول:
کدوم شرکت؟!نقل قول:
از جملهی محالاتهنقل قول:
با اینکه من خودم صبا نت دارم روزانه و شبانه هم سرعت دانلود بالای 220کیلو هست(شبانه امشب سرعت دانلودم روی 1.7 مگا بیته)نقل قول:
ولی من خودم قبلا از مشترکای مکث نت هم بودم
به نظر من بعد از صبا نت مکث نت داره بهترین سرویسهارو ارائه میده(از مکث نت بگیری خوبه)
جسارتا! مکس نت یا مکث نت؟!:31:نقل قول:
طبق این سایتنقل قول:تعرفه خدمات شرکت ندا گستر صبا در سراسر کشور برای 128 و با ترافیک 36گیگ ئر یکسال نوشته شده 151950 تومان و یکی از دوستان از پیشگامان واسه 512 یکساله با 24 گیگ ترافیک یکساله داده 150 تومن قسطی!کد:http://www.sabanet.ir/services/price/
12گیگ ترافیک اضافی که هر 5 گیگ 18 تومن و برای 12گیگ سرانگشتی تقیربا 45 شاید 40 تومن تخفیف میده صبا!
این چند چیز رو نشون میده
اولا صبا ارزونتره. دوما ترافیک زیاد میده سوما پهنای باند بالاتری میده!
راستی صبا مستقیما از زیرساخت خدمات میگیره؟
---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
راستی بر اساس مشاهداتی که رویت میشه اینقده از صبا تعریف و تمجدید می کنیم چرا هماراسیستم زیاد رای آورده؟
منم خودم 128 ماکس دارم شب روز میانگین 90 هستش قبلا پارس داشتم اون هم روزا فیکس 200 شبا بین30-60 بود صبا نت هم مرکز ما قدیم ها پورت خالی نداشت (مرکز ازادی-ابوریحان) به نظر من مشکل صبا این که خیلی شانسی هستش سرعت شبانش بضیا مثل همین دوستمون فانوس طلایی بالای 200 سرعت شبانه داره یکی دیکه هم تو یه مرکز دیگه سرعت شبانش به زور به 30 میرسه!
برای اطلاع من دوستم الان (gp-10(256 پارس داره مرکز طالقانی سرعت شبانش 60 هست
فانوس طلایی جوون (یاد کافی شاپ افتادم:31:)نقل قول:
مرکز مخابراتی تلفن خط ADSL شما کجاست؟ مسیرتون کدوم وره؟
چون که این نظر سنجی ماله چند سال هستنقل قول:
و اینکه قدیما همارا سیستم ارزون تریم اینترنت ممکن رو میداد
در ضمن صبا 3یا 2 سال پیش سرعت های شبانش خیلی خوب بود همه داشتن رکورد های 2.5 گیگ و 3 گیگ تو یه شب رو میشکستن که ناگهان صبانت یه دفعه مضخرف شد و چند ماه هم اینطور موند(هر شب نهایتا 200 مگ دانلود میکرد)
اما انگار تازگیا دوباره سرعتاش رو برده بالا و نمیشه حتمی گفت سال بعد هم همین سرعت رو داره یا نه
بله صبا مستقیما از زیر ساخت پهنا میگیرهنقل قول:
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
اخر عباسی (مرکز شهریار)نقل قول:
---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
تقریبا من هر شب 2.7 گیگ دانلود میکنم(با این شبانه کم ولی سرعت دانلودم عالیه بین 1.6 مگ تا 1.8 در حال تغیره که امشب روی 1.8 مگ ثابتهنقل قول:
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:22 AM ----------
شرمنده دیگهنقل قول:
حالا حتما باید به روی من می اوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31::31::31: :31:
بابا این صبا ببین داره چه حالی میده به من امشب
سرعت دانلودم از 1.8 مگ رسیده به .........مگ:31::18::18::27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمنم صبا میخواااااااااااااااااااام ممممممممممممممممممممممممم مممممممم:19::19::19:
باید بعد از اینکه همارا مهلتش تموم شد بندازمش دور.شبانه همیشه 50 تا میده روزا هم 110 تا
راستی مرکز علامه (همون شهرک امام) صبا خدمات میده یا نه؟تو سایتش که زده نه!!!
کاهش شدید سرعت تا یک هفته
يكشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰
ضمن پوزش از مشترکین گرامی، کاهش شدید سرعت در اینترنت کشور و سراسر استان آذربایجان شرقی و غربی از امروز مربوط به کاهش سرعت ارتباطات مخابراتی کشور بوده و زمان آن یک هفته گزارش شده است.
منبع؟؟؟؟؟؟؟؟
بلوف زدن. من که سروبسم 1 مگ هست و کاهش سرعتی نداشتم (آ.غربی)نقل قول:
این همشهریتون هم که داره رکورد میزنه ;)
احتمالا مشکل از سمت خودشون هست!
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
منبع: ماکس نتنقل قول:
منم مشکلی ندارم . الان سرم زد از 1 ساعت پیش تا همین الان یه 450 مگی زدم .
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
دادا امروز صبح 6 کانکت شدم قطع بود ولی یه نیم ساعت بعد درست شد .:11:نقل قول: