عزیز یعنی ظاهرش چطوری است؟نقل قول:
Printable View
عزیز یعنی ظاهرش چطوری است؟نقل قول:
سلام
پراید 111 که 64 هزار تا کار کرده
چند وقت پیش تسمه تایم و تسمه موتور و صافی بنزین عوض کردم
یکبار هم تا حالا کلا شمع رو عوض کردم..
الان شمع خریدم برای تعویض..
جدیدا موقع استارت زدن، مثل سابق با یک تک استارت ماشین روشن نمیشه...
باید بیشتر نگه دارم تا روشن بشه..اما خیلی زیاد نه..ولی مثل سابق هم تک استارت نیست
از شمع ها هست؟ عمر شمع تمام شده؟>
این شمع رو خریدم چند روز پیش
ماشین بنزینی است اما روی شمع نوشته CNG
22 تومن هم شمع ها پول دادم و بازشون کردم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sلام
لرزش فرمان در سرعت ناشی از چی میشه؟
بالانس و بعد از اون زیروبند و درصورت کارکرد بالا میتونه از جعبه فرمان هم باشه .نقل قول:
مشکل دیر استارت خوردن دقیقا بعد از تعویض تسمه تایم بوجود آمد؟ و در شتاب و کشش هم تغییری ایجاد شده؟ مثلا شتاب کمتر و کشش پایینتر؟نقل قول:
اگر بله، احتمال هست که تایمینگ درست تنظیم نشده باشه و مقداری از حالت تنظیم اولیه خارج شده باشه ( منظور تنظیم دنده سر میل سوپاپ و پولی میل لنگ بر اساس شاخصهایی که تعیین شده است)
برای حل مشکل باید دوباره تنظیم اونها چک بشه و در صورت وجود اختلاف از نو تایمینگ صحیح انجام بشه.
امکان اینکه از شمعها باشه کم هست ،
حتما یکبار دیاک بزنید تا احیانا اگر ایرادی هم در سنسورها وجود داشته باشه مشخص بشه. گاهی ممکنه ایراد از استپر موتور باشه یا سنسور دریچه گاز، اما حدس من بیشتر به عدم تنظیم صحیح تایمینگ تسمه ها و پولی ها است.
آقا این باند سمت چپ ماشین ما از پری روز نمیدونم چیکارش شده ولوم رو از 15 بیشتر میبرم صدای جر جر شدن :n02: همچین چیزی میده انگاری وقتی زیاد میشه ولی سمت راست همچین مشکلی نداره وقتی صدارو زیاد میکنی :n13: بنظر شما از چیشه؟ ماشینم 206ه پخشم هم kenwood x400 البته دقیقا زمان یه ترمز نسبتا شدید اینطوری شد که اونم از سر بیکاری بود :n14:
دوست عزیز,سیستم eco mod سیستم هوشمند هست که بعداز ده دقیقه(بسته ب مدت خاموشی موتور ) جهت تخلیه وضعیف نشدن باطری هشدارمیده.میتونی غیرفعالش کنینقل قول:
سلام ممنون از اینکه پاسخ به من دادیدنقل قول:
تسمه تایم 2 هفته هست که تعویض شده...
من فکر میکنم این مشکل استارت در چند روز اخیر پیش امده
من میروم تنظیم موتور ببینم چیزی پیدا میکند.
امیدوارم استارت و باطری خراب نباشد ...
ممنون :n16:
سلام.405مدل 82دارم!موتورتازه تعمیرشده.مدتیه استارت میکنم,برای حرکت شتاب وگازخورش عالیه.ولی یهو ماشین انگارسوختش قطع بشه,استوپ میکنه یهوو دوباره شتاب!!!!استپر موتورو تعویض کردم,ولی هیچ....یکی ازدوستان گفت فیلتر بنزینو عوض کن,چون پمپ بنزین صداش غیرطبیعیه!!کیلومترشمار ماشین تو دوربالا کارمیکنه.دوستان واستادان تجربه وراهنمایی کنید,چون اراک تعمیرکارنداره,تعویض کارن و اونیکه اوستاس کارنمیکنه,شاگردداره هزار هزار!!کمی سرزیادی میکنی کارو انجام نمیدن خووو
باند بکار رفته در این ماشین ها معمولن بدنه پلاستیکی داره و با توجه به گرم و سرد شدن و ضربه امکان شکستن و در ادامه پاره شدن صفحه دارهنقل قول:
حتی ممکنه چیزی روی صفحه افتاده باشه
شما از تنظیم درست پخش مطمئن شید و بعد با باز کردن روکش درب معلوم میشه
سلام
پراید زیمنس 92
چند روزه چراغ چک روشن میشد و موتور ریپ میزد و خطای سنسور میل بادامک نشون میداد چند بار خطا رو پاک کردهیم بازم با یه دور زدن دوباره چک روشن میشد خطا نشون میداد و ریپ میزد
سنسور میل بادامک رو عوض کردم خوب نشد تعمیرکار گفت باید سنسور دور موتور را هم عوض کنی اونو هم عوض کردم ولی بازم همون جوره
حالا جندتا از تعمیرکارها میگن باید ایسیو رو عوض کنی وعیب از اونه
موندم چکار کنم از دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟ آخه ارزونم نیست که
یه سوال دیگه جایی هست که ایسیو رو تست کنن و یا میشه اونو تعمیر کرد اخه یه تعمیر کار میگفت فکر کنم عیب از خازن ایسیو باشه
راستی ایسیو رو فلاش و برنامه ریزی جدید هم کرد ولی فایده ای نداشت
شرمنده طولانی شد
سلامنقل قول:
اگر شمع تَرَک نخورده باشه و یا نشکسته باشه پس فقط باید الکترودهاش چک بشه
اگر موتور سالم باشه , معمولاً الکترود وسطی کم کم خورده میشه و کوچک میشه اما الکترود کناری هم اندکی خورده و نازک میشه .
در این عکس شمع نو و کار کرده دیده میشه
الکترود وسطی یه مقداری خورده شده
در این عکس حسابی خورده شده
بعد از 5000 کیلومتر بهتره شمع باز بشه و گَپِ شمع اندازه گرفته بشه تا اگر بر اثر خوردگی , فاصله ی الکترود کناری و وسطی زیاد شده دوباره تنظیم بشه (با خم کردنِ الکترود کناری به سمت پائین ) و با برس سیمی تمیز و براق بشه و نصب بشه
این فاصله در شمعهای مختلف فرق میکنه. پس برای تنظیمش باید از اندازه ی استاندارد مطلع باشیم
گپ شمع (gap) با این ابزار اندازه گیری میشه . بهش میگن آچار فیلرگیری . برای اندازه گرفتن فاصله ی 2 قطعه به کار میره
هر کدوم از اینها یک ضخامت معینی داره
معمولا از یک صدم میلیمتر شروع میشه تا یک میلیمتر
عوض کردن شمع به صورت کیلومتری اشتباه هست و پول دور ریختن
باید تا وقتی که الکترود وسطی حالتِ نسبتاً خوبی داره فقط تمیز بشه و گپش تنظیم بشه و دوباره ازش استفاده بشه
شمع رو باید وقتی موتور سرد هست باز کنیم
در سفت کردن شمع نباید وسواس نشون داد
اگر موقع باز کردنش دیدیم خیلی خیلس سفته پس بیش از حد سفت شده و باید کمتر سفتش کنیم
:n19:درب رادیات را چک کنید لاستیکش فرسوده بود عوض کنید ..... اگه ترموستات گیر کرده باشه با یک مسافت کم زود جوش میاره و اب کم میکنه موفق باشید
سلامنقل قول:
نه ECU به اين راحتي ها مشکل پيدا نمي کنه که بگيم ايراد سنسور ميل سوپاپ از اونه .
اگه سنسور را تعويض کرديد و بازم خطا ثبت شده احتمالا
خود سوکت ايراد داره يا اينکه خود سنسور درست بسته نشه و از اون مهم تر تايم ماشين دقيق نيست حالا يک دندونه عقب و جلو شده تايم ماشين را بررسي کنيد و در آخر يه فيلر گيري هم بگنيد .
سلامنقل قول:
با توجه به اينکه مي گيد موتور تازه تعمير هست احتمالا اينکه پمپ بنزين ماشينتون معيوب شده باشه زياده چون وقتي سرده فشار خوبه و وقتي داغه فشارش کم ميشه و شتاب ماشين افت مي کنه
با توجه به مدل ماشينتون که 82 هست پمپ بنزينش بيرون باکي هست عوض کردنش کار راحتيه .
اول پمپ بنزين و ----- را عوض کنيد
راستي پمپ بنزين صداي زيادي داره درسته ؟
1سال ماشینمون ریپ زد کسی بلد نبود تعمیر کنهنقل قول:
دریچه گاز رو عوض کردیم درست شد ، شما هم امتحان کنید
اگه دوگانه دارید
شتاب ماشین رو گاز کمه چیکار کنیم ؟ سمند دوگانه کارخاته 86
با سلامنقل قول:
تعمیر کار چند تا سنور دیگه رو روش امتحان کرد ولی نتیجه همون بود
ecu رو میگن اکثرا چینیه و خوب نیست
تایم ماشین چطور ممکنه چون تا حالا هیچ جایی از ماشین باز نشده که تایم بهم خورده باشه
من یه 206 v8 88 دارم بعضی مواقع که کولر روشنه امپر تا 105 هم میره ولی بیشتر نمیشه طبیعیه؟ مواقع عادی تو همون رنج 90 تا 98 کار میکنه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلامنقل قول:
همين طور که قبلا گفتن ECu به اين راحتي ها خراب نميشه مگر اينکه آب بهش برسه يا ماشين نوسان شديد برق داشته باشه يا اتصالي رخ بده .
تايم ماشين ممکنه بعد مدتي يه دندونه بر اثر کارکرد بالا يا معکوس کشيدن رد کنه يا هنگام باز و بست يه دندونه جابه جا بسته بشه .
تايم ماشين را بايد با توجه به نشانه هاي روي پولي ميل سوپاپ و ميل لنگ چک کرد .
يه روش ديگه هم هست از طريق باز کردن شمع ها که خب روش دقيقي نيست .
به نظر من تو دياگ پارامتر هاي مربوط به پاشش سوخت و فشار مانيفولد را چک کنيد
چون اگه تايم ماشين بهم بخوره فشار مانيفولد و پاشش سوخت بيتشتر ميشه به خاطر تغيير در بازوبست شدن سوپاپ ها ميره بالا .
اگزوز ماشين پت پت نمي کنه ؟
دوگانه که نيست ماشينتون ؟
سلامنقل قول:
کاملا طبيعيه و مشکل نداره .
کلا موقع کولر گرفتن يکم موتور ميره تحت فشار و دما يه مقدار ميره بالا .
با سلام و تشکر از جوابتوننقل قول:
ماشین دوگانه نیست
تایم بودن ماشین رو بردم مکانیک چک کرد مشکلی نداشت فیلر گیری هم انجام دادم
تو اگزوز صدای پت پت نمی کنه
تمام گزینه ها از جمله فشار مانيفولد و پاشش سوخت وغیره موقع دیاگ استاندارد هست
ماشینو وقتی روشن میکنی همان اول کار سه چهار ثانیه چراغ چک روشن میشه و بعدش خاموش میشه و ریپ میزنه خطاشم همون سنسور بادامک هست و اگه چراغ چک اول کار روشن نشه خیلی خوب گاز میخوره
فعلا دارم دنبال یه جایی میگردم ببینم میتونن ecu را تستش کنن
دوستان من جدیداً روغن ماشین رو عوض کردم...قبلی کاسترول بود ولی خیلی ها به من گفتن برای پراید روغنهایی مثل بهران پیشتاز خوبه... به همین علت ایندفعه گفتن بهران پیشتاز ریخت ولی چند روز هست که احساس میکنم ماشین جون قبلی رو نداره و وقتی گاز میدم احساس میکنم ماشین خشک کار میکنه.حالا نمیدونم به خاطر روغن هست و یا من اشتباه میکنم...
امروز یه بنده خدایی به من میگفت همون کاسترول رو میریختی بهتر بود چون زیاد از ماشین استفاده نمیکنی کاسترول بهتر جواب میده.روغنهایی مثل بهران پیشتاز و تک تاز برای کسایی خوبه که زیاد با ماشین کار میکنن و مجبورن در بازه زمانی کم روغن عوض کنن!!!!
بنظرتون دفعه بعد چی بریزم؟
من خودم رو 206 کاسترول مگنتیک میریزم راضیم موتور نرم تر از روغنای دیگه کار میکنهنقل قول:
بازه زمانی بنظرم اهمیت نداره مهم کارکرد و نوع کارکرده زود عوض کردنم خوب نیست
اگه شما از اون یکی کاسترول استفاده میکنین من شنیدم کیفیتش خوب نیست حالا دقیق نمیدونم؟:n22:
نقل قول:
بعد از 5000 کیلومتر بهتره شمع باز بشه و گَپِ شمع اندازه گرفته بشه تا اگر بر اثر خوردگی , فاصله ی الکترود کناری و وسطی زیاد شده دوباره تنظیم بشه (با خم کردنِ الکترود کناری به سمت پائین ) و با برس سیمی تمیز و براق بشه و نصب بشه
به هیچ وجه نباید از برس سیمی، کاغذ سنباده و امثال اینها برای تمیز کردن شمع استفاده کرد چون بشدت به آند و کاتد اون صدمه زده و شمع خراب میشه.
بهترین کار استفاده از اسپری کنتاکت شور حشک و یا اسپری تمیز کننده انژکتور و یا کاربراتور هست( در صورت نبود، از تینر یا بنزین استفاده کنید) و تمیز کردن با یک پارچه نخی.
سلام
ماشین دادم دست دادشم بره روغن عوض کنه رفته روغن بهران سوپر رانا ریخته ماشین توسان 2014 هستش
این خوبه روغنش یا نه برا ماشین ضرر داره یا نه ؟؟؟ میگه تعویض روغنیه گفته که بیشتر این خارجیا هم تو ایران پر میشه
حالا من چیکار کنم ؟؟؟
سلام
ماشین دادم دست دادشم بره روغن عوض کنه رفته روغن بهران سوپر رانا ریخته ماشین توسان 2014 هستش
این خوبه روغنش یا نه برا ماشین ضرر داره یا نه ؟؟؟ میگه تعویض روغنیه گفته که بیشتر این خارجیا هم تو ایران پر میشه
حالا من چیکار کنم ؟؟؟
ولی توی اکثر دستورالعمل ها برای تمیز کردن شمع به برس سیمی اشاره کرده :نقل قول:
به هیچ وجه نباید از برس سیمی، کاغذ سنباده و امثال اینها برای تمیز کردن شمع استفاده کرد چون بشدت به آند و کاتد اون صدمه زده و شمع خراب میشه.
بهترین کار استفاده از اسپری کنتاکت شور حشک و یا اسپری تمیز کننده انژکتور و یا کاربراتور هست( در صورت نبود، از تینر یا بنزین استفاده کنید) و تمیز کردن با یک پارچه نخی.
مشکلی نداره ... خوبی روغن های بهران اینه که مشخصه روغن ها کجا پر میشه و یه جورایی اصل و نسب داره ولی چون همه ی روغن های خارجی دفتر یا نمایندگی ندارن اکثرا تقلبی هستن و نمیشه صددرصد گفت که روغن اصل هستش . مهمترین کار اینه که زودتر از موعد روغن رو عوض کنید ( حالا هر روغنی)نقل قول:
سلام
حالا من چیکار کنم ؟؟؟
من همیشه از تمیز کننده های پایه نفتی و پارچه نخی استفاده کردم و نتیجه خوبی داشته، و برعکس هروقت سنباده زدم شمع عمر بسیار کمی داشته و یا کلا از بین رفته( حتی با سنباده زدن خیلی کم و جزئی)
به هر حال بهتره که با ملایمت تمیز بشه
سنباده نزنین باو داغون میکنه شمعو کل فروم 206.ir بری بپرسی همینو میگه
سلامنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون
سختی فلزاتِ به کار رفته در شمع بیشتر از سیم به کار رفته در برس سیمی و برس مسی هست
این برسها خیلی سریع رسوبها رو برمىداره و شمع براق میشه اما آسیبی به شمع نمیزنه چون سختیش کمتر از فلزات شمع هست
درست مثل اینکه با عقیقِ اصل بکشین روی شیشه ی معمولی . رویِ شیشه خط مىافته اما عقیق آخ هم نمىگه
همسایه های جنوبیمون یه مَثَل دارند که میگه :
از دکتر نپرس , از آدم باتجربه بپرس
بنده یه عمره شمع رو با برس تمیز میکنم . ظرفِ 15 ثانیه تمیز و براق میشه بدونِ هیچ آسیبی
البته برای تمیز کردن شمع روش شیمیائی هم که شما گفتین وجود داره و دوستان میتونند هر دو روش رو حداقل یک بار امتحان کنند و ببینند کدومش بهتر و اقتصادی تره
ارادتمند
سلامنقل قول:
حالتِ روغن رو زیر نظر داشته باشید هر 500 کیلومتر
اگر سریع سیاه و کاملاً قیر مانند شد پس بنجل هست
اگر زود لزوجت و لیز بودنش کم شد پس بنجل هست
اگر بعد از مدتی رانندگی و موتور کاملاً داغ دربِ روغن رو باز کردین با موتور روشن و بخار زیاد خارج میشه پس روغن بنجل هست
البته اگر موتور خسته و فرسوده باشه و کمپرس سیلندرها خیلی نفوذ میکنه به زیر پیستونها و اتاقک میل لنگ , این خودش باعث بخار شدن روغن میشه حتی اگر روغن با کیفیت باشه
سلام.
دو سه تا مشکل پیدا کردم نمیدونم چرا .
1)یکی دوماهی میشه ماشین و صبح که استارت میزنم درجا روشن میشه میرم سرکار بعدازظهر که میخوام ماشین و روشن کنم حتما
باید دوسه بار استارت یزنم وهر دفع سه چهار ثانیه سوییچ و رو استارت نگه دارم دقیقا یکی دوماه هست که میشه.
2)یه مدتی وقتی کلاج و میگیرم صدای دلنگ دولنگ بدی میاد مخصوصا تو سرعت پاین مثلا موقعی که میخوام از رو دست انداز رد بشم کلاج و میگیرم انگار فنرهای کلاج جیرجیر میکنه خیلی هم صداش زیاد شاید تو سرعت بالا هم این اتفاق می افته ولی چون صدا زیاده تو سرعت بالا نمیشنومم.
3)تو حرکت یه صدای سوتی میاد که گوش واذیت میکنه معلوم نیست از کجاست.
4)وقتی ماشین راه میافته موقعی که به دست اندازمیرسی سرعت و کم میکنی کلاج و میگیری ماشین دنده یک جا نمیخوره باید بری دنده دو مگه اینکه ایست کامل کنی که نشد واگه بزورم سعی کنی بری دنده یک انگار دنده داره سابیده میشه به چیزی کلا خشک جا میخوره .
سلام.
دو سه تا مشکل پیدا کردم نمیدونم چرا .
1)یکی دوماهی میشه ماشین و صبح که استارت میزنم درجا روشن میشه میرم سرکار بعدازظهر که میخوام ماشین و روشن کنم حتما
باید دوسه بار استارت یزنم وهر دفع سه چهار ثانیه سوییچ و رو استارت نگه دارم دقیقا یکی دوماه هست که میشه.
2)یه مدتی وقتی کلاج و میگیرم صدای دلنگ دولنگ بدی میاد مخصوصا تو سرعت پاین مثلا موقعی که میخوام از رو دست انداز رد بشم کلاج و میگیرم انگار فنرهای کلاج جیرجیر میکنه خیلی هم صداش زیاد شاید تو سرعت بالا هم این اتفاق می افته ولی چون صدا زیاده تو سرعت بالا نمیشنومم.
3)تو حرکت یه صدای سوتی میاد که گوش واذیت میکنه معلوم نیست از کجاست.
4)وقتی ماشین راه میافته موقعی که به دست اندازمیرسی سرعت و کم میکنی کلاج و میگیری ماشین دنده یک جا نمیخوره باید بری دنده دو مگه اینکه ایست کامل کنی که نشد واگه بزورم سعی کنی بری دنده یک انگار دنده داره سابیده میشه به چیزی کلا خشک جا میخوره .
131 مدل 93
سلامنقل قول:
شما برید جائی که شیلنگهای سیاه رنگِ صنعتی میروشند . شیلنگها رو بود کنید . این یکی از همون بوهایِ لاستیکِ بی کیفیت هست
برید جائی که کفش و دمپائی چینی و ایرانی ارزان قیمت هست و ببینین چه بوئی میده
این یکی دیگه از بوهای لاستیک بنجل هست .
گردگیر پلوس و تسمه ی ساخت ایران و چین رو بو کنید
بوی آزار دهنده ای داره و گردگیرشون براق هست و کِش نمیاد که علتش بنجل بودنشه
بعد برید شیلنگ امریکائی اصل و دمپائی و کفش ایتالیائی اصل و گردگیر پلوسِ ژاپنی اصل و تیوب ژاپنی و تایر و تسمه ی ژاپنی اصل رو هم بو کنید . اصلاً بو نمیده و یا بویِ بسیار بسیار کمی داره و آزار دهنده نیست
چرم مصنوعی چینی که برای تودوزی ماشین استفاده میشه رو بو کنید , چرم مصنوعی ایتالیا رو هم بو کنید تا متوجه فرقشون بشید
هر چیزی که از لاستیک درست شده نباید بو بده یا بوی زننده و آزار دهنده داشته باشه وگرنه کیفیتش پائینه. این یک قاعده هست و استثنائی هم نداره
برای حرفه ای شدن در تشخیصشون , باید انواع و اقسام اروپائی و امریکائی و ژاپنی و کره ای و چینی و هندی و رو بو کنید تا تفاوتها براتون آشکار بشه
=====================================
در مورد صدای فیزززز یا ویزززز :
اگر ماشینتون انژکتوری هست , وقتی سوئیچ رو باز کنین (قبل از استارت زدن) , پمپ بنزین 3 یا 4 ثانیه روشن میشه و خاموش میشه
همون موقع بهترین وقت هست که صداش رو بشنوید چون موتور خاموشه
اگر صدای غیر طبیعی و زبر داره پس مشکل داره اما نمیشه گفت کِی خراب میشه
پاره بودن فیلتر پمپ که تویِ لیوانی درونِ باک هست خیلی تاثیر داره در رسیدن ذرات شن و خاک و رسوب و غیره به درون پمپ و صدمه زدن به پمپ
چون بنزین از داخل آرمیچر پمپ عبور میکنه و باعث خنک شدنش هم میشه
پس اگر فیلتر پارچه ایِ پمپ بنزین پاره باشه همه ی آت و آشغالها میره توی پمپ و باعث سایش و فرسایش میشه
در صفحه های آخِر تاپیکِ صرفه جوئی عکسهاش هست
به محض استارت زدن , پمپ روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه تا وقتی که موتور خاموش بشه
=========================================
در مورد پت پتِ اگزوز :
اگر ماشینتون دلکو داره , تنظیم نبودنش باعث پت پت میشه
خودتون آزمایش کنین:
جای دلکو رو علامت بزنین بعدش پیچهاش رو شل کنین و با موتور روشن در حالتهای مختلف قرارش بدین , ملاحظه میکنین که صدای پت پت کم و زیاد میشه
اگر ماشینتون فیلرگیری هم داره , اون هم تاثیر زیادی داره در پت پت اگزوز
تنظیم نبودن گپِ شمعها , نامناسب بودنِ شمع , کیفیت پائینِ وایرشمعها هم تاثیر داره
======================================
بد جا رفتن دنده به خیلی چیزها ربط داره :
رگلاژ نبودن کلاچ . قبلا دو تستِ ساده رو درج کردم برای اطمینان از رگلاژ بودنش
مطلب 3729 در این صفحه
ممکنه دست دنده مشکل داره
ممکنه دنده برنجی مشکل داشته باشه
=======================================
در مورد بو موقع روشن کردن , گاز اگزوز باید بو داشته باشه
اما بوهای غیر طبیعی:
بوی سوخت خام که حاکی از پاشش بیش از حد سوخت از انژکتورها هست که میتونه به علت کثیف شدن رگولاتور سوخت و بالا رفتن فشار سوخت باشه . اگر مصرف ماشین در شهر بیش از حد هست پس این احتمال زیاد هست
با نصب یک ولوم برای برق پمپ بنزین میشه فشار سوخت رو برای شهر و جاده تنظیم کرد که تاثیر زیادی در مصرف سوخت داره .
اما نباید فشار بیش از حد کم بشه وگرنه ممکنه سوپاپها بسوزه
اگر ماشین بیش از حد کم جون بشه و موقع گاز دادن یا در سرعت بالای 80 km دُک بزنه پس مصرف بیش از حد کم شده
بوی روغن هم حاکی از فرسوده بودن موتور و روغن سوزی هست یا بنجل بودن روغن
====================================
در مورد آب مقطر مفصل توضیح دادم در تاپیک صرفه جوئی که میشه خیلی راحت با یک اهم متر کوچک 10 هزار تومنی فهمید که آب مقطر بنجل هست یا باکیفیت
آب لوله , فیلتر و آبمعدنی به درد رادیاتور نمیخوره
فقط آب مقطر با مقاومت بیش از 200 یا 300 کیلو اهم
اطلاعات بیشتر و روش تست كردنش در صفحات آخر این تاپیک
باید 40% ضد یخ بریزید بعلاوه ی 60% اب مقطر
یا اگر هوا بسیار سرد میشه , 50% از هر دو .
اب جوشیده شده سماور خوبه برای ماشین؟ :|
سوال من رو درست متوجه نشدیدنقل قول:
من از کاسترول خیلی راضی بودم.البته بعد از شاید 1000 یا 200 کارکرد وقای برده بودم برای دیاگ و فیلر زدن، مکانیک گفت روغنت خوب نیست....چند روز بعد که به تعویض روغنی نشون دادم اون میگفت روغنت خوبه؟!!!(این روغن کاسترول بود)
ولی الان روغن رو عوض کردم وبهران پیشتاز رویختم که همه میگفتن برای پراید خوبه. ولی از روزی که ریختم یک مقدار احساس میکنم ماشین شتاب قبل رو نداره و ماشین خشک کار میکنه...البته حس میکنم با قطعیت نمیتونم بگم(بنظرم صدای موتور وقتی که گاز میدم با قبلش فرق کرده که این حس خشک کاردن رو به من میده)بنظرم همون کاسترول میریختم شاید بهتر بود(البته این ماشین رو چند وقتی هست خریدم و نمیدونم صاحب قبلیش چی میریخته)
سلامنقل قول:
نه , به درد نمیخوره
اطلاعات بیشتر و روش تهیه آب مقطر در خانه:
بنظر من که تو کاسترول مشکلی نیس حالا مکانیکا حرف زیاد میزنن والا :|نقل قول:
سلام
پراید 111 با کارکرد 65 هزار تا من احساس میکنم مصرف ش بالاست
چند روز اخیر رفتم فیلتر بنزین عوض کردم و میخواهم شمع هم عوض کنم
30-40 هزار تا هست که دست به شمع نزدم
روی 10-15 هزار تا هم فیلر گرفتم