گول نخوری بذاری رو دانلود ها..نقل قول:
منم یدفعه انلیمیتد شد گفتم بزارم دانلود کنم بعد همه حجمم تموم شد و حجمم شد 500 -:31:
Printable View
گول نخوری بذاری رو دانلود ها..نقل قول:
منم یدفعه انلیمیتد شد گفتم بزارم دانلود کنم بعد همه حجمم تموم شد و حجمم شد 500 -:31:
دوستان report سايتش به چيز رفته و quick task هم ميگه شما مجاز نيستيد كه ... جريان چيه ؟
سلام
دوستان ساعت دانلود رایگان از چه ساعتی شروع میشه و تا ساعت چند هستش...؟
سلام دوستان
من از مشتری های لایزر بودم که چند روز پیش لایزر زنگ زدم بهم و گفت میخوام که پورت ها را انتقال بدم که من که نفهمیدم میخوان چی کار کنن
بعد انتقال تازه فهمیدم که اومدیم آسیا تک
الان مثل اینکه باید یه سرویس درخواست بدم که بگیرم ولی هیچ اطلاعی در مورد سرویس هاش ندارم
من بیشتر میخوام سرعت لود پیج بالا باشه به نظرتون کدوم سرویس بهتره
چون دانلودم را میزارم از شب تا صبح که دانلود بشه
سرویس لایزر هم قیمتش 17 تومن بود تو همین رنج کدوم سرویس بهتره بگیرم ؟؟؟
ممنون میشم دوستان گل راهنمایی بفرمایند ...
سلام داداشنقل قول:
1- شما که تازه مشترک شدی هنوز ساعات رایگانش 1 تا 9 صبحه
2- سرعتت توی روز و شب چجوریاست
3- دیگه اگر نکته ای مونده خودتون بگید:31:
سلام دوست عزیز . والا چی بگم ! تو اهواز همه راضی هستن . منم راضیم ولی نه اونقدر !!! از موقعی که گرفتم سرعت واقعی خودم ندارم . 2 مگ گرفتم ولی سرعتم 140-150 ! الان 3-4 روز همین طوری . زنگ هم که میزنم میگه افت سرعت داریم درست میشه ! ولی شبی 2600 تا 3 گیگ با همین بدی سرعت میگیرم . اگه سرعت شبا 230-240 باشه شبی 6 گیگ رو شاخش :31:نقل قول:
دوستان كرجي براي وارد شدن به quick task و تمديد شماره تلفن رو بايد اصلاح كنن و اگر داخل كرج هستن يه 3 اضافه كنن به اول شماره !!
منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستمنقل قول:
ساعت 1 شب وقتی میره روی اینترنت شبانه دیسکانکت میشم و باید یبار مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه
مودم 2730 دی لینک
گزینه keep alive & Dial on demand رو هم فعال کردم ولی درست نمیشه چیکار باید کنم؟ پشتیبانی هم که سواد نداره راهنمایی کنه میگه راهی وجود نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
ساعت 1 شب وقتی میره روی اینترنت شبانه دیسکانکت میشم و باید یبار مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه
مودم 2730 دی لینک
گزینه keep alive & Dial on demand رو هم فعال کردم ولی درست نمیشه چیکار باید کنم؟ پشتیبانی هم که سواد نداره راهنمایی کنه میگه راهی وجود نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
برای منم همینطوری ! ولی 10 دقیقه قبل از ساعت 1 دیسکانکت میشه . ولی بعد خودش کانکت میشه :11: دوستان یه سوال این قطع شدن چراغ لینک مودم پدرمو در آورد ! یه راه حل بگید خسته شدم دیگه ! اسپلیتر هم سر خط تلفن هست ولی بازم قطع میشه ! :19::13:نقل قول:
اقا هی گفتن اهواز آسیاتک خوبه خوبه ! برای من گند در اومد :19: از موقعی که سرویسم وصل شد دقیقا روز 21 تا الان افت سرعت دارن هی زنگ میزنم میگه فردا درست میشه , پس فردا درست میشه , شنبه درست میشه ! :13:دم به دقیقه هم قطع میشه :41: اگه بخواد اینطوری پیش بره سر ماه برمیگردم شاتل . درسته محدود میکنه ولی حداقل 1 روز 2 گیگ دانلود میکنم 3 روز چیزی دانلود نمیکنم ! قطعی هم نداره !
سلام داداشنقل قول:
خدا صبرت بده. ولی حالا یه پرس و جویی بکن ببین مثلا بری پارس یا مخابرات بهتر از این شاتل کوفتی نیست:20:
الان 18 شب میشه که محدودم در حدود 2-3 کیلوبایت. اگر برای شما از این خرابتره نیست ارزش نداره برگردی
نه داداش شاتل بهتره ! درسته محدود میکنه ولی من مصرف کنترل میکنم . آسیاتک هم اگر تا اخر این دوره همینطوری بود 100 % فسخ میکنم . حوصله قطعی پشت سر هم رو ندارم ! مخابرات اهواز که پول خونتو ازت میگیرن ! پارس هم توی اهواز افتضاح شده ! شاتل آرت 1 مثل قبلا میگیرم سرعت 100 . یه روز 2 گیگ دانلود میکنم 2-3 روز دانلود نمیکنم هیچ مشکلی هم پیش نمیاد :46: انگار مرض داشتم فقط 18 تومن پول نصب برای این آسیاتک کوفتی دادم :19:نقل قول:
همدردی من رو بپذیرنقل قول:
همون ارت 1 رو که گفتی فکر کنم برای شما مناسب باشه . به هر حال موفق باشی
من امروز سرویسم وصل شد
5G -512
امشب شب اوله ... :31:
فردا بهتون میگم چقدر دانلود کردم
اقا من فکر کنم دلیل این افت سرعت و قطع شدن چراغ لینک فهمیدم . امروز نویز چک کردم . یه چیزی در حد فاجعه هست :31: عکس زیر کاملا گویا هست . SNR دانلود 6 که باید 29-30 باشه :19: مال سیم کشی تلفن فکر کنم !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 6 سالی هست مشترک اسیاتکم فعلا به دلیل ساخت و ساز خونه چند ماهی باید از اینجا پاشیم بریم یه جا دیگه باید درخواست جدید بدم
الان اسیاتک مدرک چی میگیره واسه وصل کردن خط و چند روز طول میکشه ؟ چون من مشترک قدیمی هستم سریع تر کارو راه نمیندازن ؟
نویز شدید دارید!! چجوری اصلا به نت وصل میشید :31:نقل قول:
نقل قول:اگه سرعتت پایینه شک نکن به خاطر نویز رو خطت هست برای من هم همینطوره چون سیم کشیه خونمون قدیمیهنقل قول:
این پستو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینی که سرعتم بالاتر از یه مقدار نمیره با اینکه باید 512 باشه مثلا امروز من صبح ساعت 9.5 صبح سیستم روشن کردم حدود یه ساعت طول کشید تا چراغ adsl مودمم ثابت شه البته تو این یه ساعت 10 باری سبز و ثابت شد ولی چند ثانیه هم طول نمیکشید که باز قطع میشد تو طول روزم 4-5 بار قطع میشه چراغ adsl
دیگه یکی دو روز بیشتر تو این خونه نیستیم خدا رو شکر مگر نه یه چاره اساسی میکردم واسش چون اعصاب خرد کن هست هر روز فقط باید نیم ساعت یه ساعت صبر کنم چراغ ثابت شه تازه سرعت همش زیر 256 هست اونم بعضی موقع ها مگر نه حتی سرعت 64 هم کانکت میشم !
حالا مودم من usb از این مودم هایی که خود اسیاتک داد اگه d-link یا tp-link بود snr میذاشتم الان خیلی بالاتر از واسه تو بود
قطعی های آسیاتک خیلی زیاد شده
بین هر قطع و وصل هم حداقل 10 دقیقه دیسکانکته
نمیدونم چرا چراغ لینک خاموش میشه وقتی قطع میشه.
انواع اسپلیتر و انواع ترفندهارو استفاده کردم جواب نمیده
بله قبلا این طوری نبود الان قطی ها بین 10 تا یک ساعت هستش و هر روز پیش میاد.
بله تایید میشه. هر روز بین 2 تا سه بار قطع میشه و چراغ مودم کلا خاموش می شه.
3 دوست عزیزی که گفتن قطعی زیاد داریم . لطف کنند یه عکس از صفحه مودم که مقدار SNR زده بزارن . میخوام مقایسه کنم ببینم . شاید این قطعی ها مال نویز خط ! :40:
Snr من دوروبره 30 معمولا کمتر از 26 نمیشه دیگه
نمیدونم. ولی حدود 3-4 روزه سرعت حدود نصف شده. شبانه مشکلی ندارم حدود 200 هست ولی روزها مقداری پکت لاست و ... دارم و فکر میکنم مشکل از جایی باشه که به اینترنت وصل میشه. آخه من سایت های داخلی رو که میارم بالا، هنوز کلیک نکرده تمام صفحه باز میشه.
ممنون . پس شما مشکلی ندارید . نمیدونم مال من مال همین SNR یا خود آسیاتک . چون به هر حال شما یه شهر دیگه هستید . دوستان الان من که نویز خطم انقدر بالا هست باید چکار کنم !؟ سیم کشی داخلی باید عوض بشه ؟! :11:نقل قول:
شاید مشکل از مخابرات و پورتت باشه. اگر بتونی مودم رو وصل کنی به سیم تلفن ورودی خونه(دم در) و بعد با لپتاپ چک کنی، بهتر مشکلت معلوم میشه.نقل قول:
راستی این مشکل هم که گفتم فکر کنم از آسیاتک هست که یه سایت مثل پی سی ورلد رو به سرعت میتونم بیارم بالا ولی یه سایت مثل موبایلستان، پدرم رو در میاره :13: فقط با سا ک س باز میشه.
من تازه اومدم آسیا تک .... یعنی آوردنم چون مشترک لایزر بود
خلاصه بگم ... چند سالی که از اینترنت استفاده کردم یه طرف این یکی دو روز هم یه طرف
نمی دونم چجوری تحمل میکنین ولی من اگه این روند ادامه داشته باشه هرجور شده از دستشون فرار میکنم
رفتم 1 مگ گرفتم سرعت رو چک میکنم اکثرا معادل 512 و به ندرت معادل 768 میشه!!
این شرط 5 گیگش هم توهین به کاربره!!
اونم از دانلود شبانه که پیر آدم رو در میاره ... قبل از یک ، 10 دقیقه کلا قطع میشه و بعدش هم در حد لاک پشته!!
من تو لایزر هر شب 2.5 گیگ دان داشتم ولی الان تو آسیاتک با سرعت مثلا 1 مگ بزور به 500 مگ میرسه تازه لایزر تو 6 ساعت و آسیاتک توی 8 ساعت!!!!؟؟؟
صدرحمت به شاتل ، حداقل آدم تکلیفش رو میدونه .... کسی شرکت بهتر سراغ داره تو تهران
برای من دانلود شبانه خیلی خیلی مهمه....
برای منم SNR خطم مثل مال شماست ولی از نظر سرعت مشکلی ندارمنقل قول:
به غیر از این چند روزه که سرعت به دلایلی که نمیدونم کاهش پیدا کرده، معمولا آسیاتک سرویس هاش رو سرعت اسمی می بنده و سرعت واقعی یکم کمتر از اون. مثلا برای من روی 2048 بستن و سرعت دانلودم حداکثر 1.8Mbps میشه. اینجا قبل از یک حدود 10-20 ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه. سرعتم هم اگر لینک مستقیم داشته باشم خیلی خوبه شبانه ولی با تورنت که دانلود میکنم اخیرا خوب به حداکثر نمیرسه.نقل قول:
فروردینم که تموم شد پس این سرویس جدیدشون با 4 مگ!!!! چی شد؟
از طرفی ماکه لایزر بودیم و همینجوری فرستادنمون آسیاتک اینترنت 512 داشتم از روزی که اومدم آسیاتک میانگین سرعتم 140 بوده (درکل) و میانگین پینگم 300!!! اگه این روال ادامه داشته باشه حتما آسیاتک رها خواهم کرد البته بقیه شرکت ها هم همچین تعریفی ندارن ولی احتمالا پارس آنلاین بگیرم نظر شما چیه؟محله پیروزی تهران
البته پشتیبان آسیاتک میگفت تا آخر هفته بهتر میشه و پهنای باند اضافه میکنن ولی فعلا که خبری نیست هم اکنون سرعت دانلود 10-8!!!
آقا من سه سال مشترك لايزر بودم تا چند روز پيش :
كه يك روز صبح از خواب بيدار شدم و ديدم كانكت نميشم . زنگ زدم بخش فني لايزر و داستان شروع شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
گفتن كه لايزر رو واگذار كردن به آسياتك !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2تا شماره هم دادن واسه پيگيري . منم زنگ زدم و يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن كه ميگن 512 هست البته هميشه سرعتم بين 50 تا 60 هست واسه دانلود !!!! شبانه كه سرعت افتضاحه به معني واقعي كلمه ! همين سرويسي كه دادن بهم ! و گفتن فعلا از همين استفاده كن تا خطط رو كاملا بياريم رو پرتال آسياتك . حالا نميدونم اين هزينه داره ؟؟؟؟ دوره جديد كه ميخوام شارژ كنم چه جوريه ؟؟؟؟ واسه سه ماه چقدر بايد بدم ؟؟؟ لايزر رو 31 تومن ميدادم واسه سه ماه شبانه هم رايگان . دقيقا سرعت دانلودم هم همين بود . راستش واسه من خوب بود و راضي بودم . حالا با اين توفيق اجباري نميدونم چه ميشود !!!!!
بچه ها من 128 دارممم سرعتم 20 ایناست .. میخوام بدونم 512 بگیرم سرعتم چند میشه و شبی چقدر میتونم دانلود کنم؟ 1 مگشون خوبه ؟ بگیرممممم؟ با 1مگ شبی چقدرمیتونمممم؟
credo70 سرعت روزانت چقدره ؟
با ۱ مگ حدودا رو ۱۰۰ می چرخه شبا
شرایط مننقل قول:
1روز قطعی اینترنت روز بعد
2تا شماره هم دادن واسه پيگيري>>>با پاس کاری های متوالی یا عدم پاسخگویی (روال اداریD)
يك روز بعد اونا به من يه سرويس رايگان ( به گفته خودشون ) دادن>>>سرویس سه روزه موقت با سرعت 64
روز بعد پس از طی روال اداری و تماس های مکرر بنده همون سرویسی که از لایزر گرفته بودم یعنی b09-1 یا همون gold-1 بهم دادن اینجا اسمش چلچله بود(D) خب اولش واقعا عالی بود از لایزرم بهتر بود جدا هم پینگ و هم سرعت آپ و دان
اما از تقریبا غروب همون روز با افت شدید سرعت روبرو بودم تا به امروز
پشتیبان می گفت چون کاربر جدید گرفتیم پهنای باند داریم اضافه میکنیم و قول میدیم که از لایزر بهتر میشه فقط کمی فرصت به ما بدهید. چقدر؟ تا آخر هفته کدوم هفته؟هفته پیش ولی خب تا الان خبری نشده و همون روال ادامه داشته امیدوارم که این پهنای باند به زودی برطرف بشه و مشکلات ما حل بشه
من تقریبا همه isp های مشهور و بررسی کردم همشون یه گیرایی دارن ولی برای گیم آنلاین کمترین پینگ و کدوم isp میده؟
به تاپیک و تست سرعتهای فن آوا یه نگاه بنداز.من خودم ندارم ولی به نظر میاد پینگ فن آوا خوب باشهنقل قول:
من که زنگ زدم دری وری بارشون کردمنقل قول:
از وقتی اومدم آسیاتک تو 3 شب مجموع دان شبانه ام زیر یک گیگ بوده!!!!؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه دارم قاطی میکنم!! فکر کنم حدود 2 یا 3 نصف شب هم یه دی سی برای همه میدن که دانلودها بخوابه!!بی شرفها!!
شما کدوم مرکز هستین؟؟
نوین نت تو مرکز شما سرویس میده ؟؟؟ از کیفیتش خبر دارین؟؟
با نرم افزار IDM که دانلود داشته باشی،سرعت بارگذاری ما بین 100 الی 150 خواهد بود.نقل قول:
روز هم 100 آخر 150 هستششش ولی شب ها که فاجعه هستششش ... حالا میخوام بدونم 512 بگیرممم میصرفه؟ یعنی یه جوری حس میکنم بازم همین سرعت بشه شب ... :41:512 چنده شباش؟حالا زیاد دانبود کنم کاری هم دارن؟نقل قول: