جریان یک ساله بودن لایسنس چی؟ یعنی این لایسنس فقط برای 1 سال اعتبار داره و بعد از یک سال باید لایسنس یا پک جدید خرید؟
متشکرم
Printable View
جریان یک ساله بودن لایسنس چی؟ یعنی این لایسنس فقط برای 1 سال اعتبار داره و بعد از یک سال باید لایسنس یا پک جدید خرید؟
متشکرم
جريان خاصي نداره.فروش لايسنس محصولات امنيتي از 1 سال آغاز ميشه.بعد از اتمام مدت 1 ساله لايسنس ميتونيد با درصدي تخفيف لايسنس محصول جديدتر را نيز تهيه كنيد.نقل قول:
سلام من از کسپر 2009 استفاده میکنم
حدود 1 یا 2 ماهی بود که آپدیت نکرده بودم الان وقتی میخوام آپدیت کنم ارور میده که :
Error connection to proxy server
لطفا به عکس توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
شما وارد قسمت Settings بشيد.وارد تنظيمات مروبط به Update بشيد.در سمت راست تنظيمات آپديت گزينه ...settings وجود داره.وارد آن بشيد و تيك مقابل Use Proxy Server را برداريد و تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد.نقل قول:
سلام
rescue disc حجمش چقدره؟
در حدود 115MB ميباشه.نقل قول:
چه جوری میشه نسخه چینی کاسپر اسکای رو از زبان چینی به انگلیسی تغییر داد؟
یه جای زده بود sHIFT+F12 اما زدم اتفاقی نیفتاد!!
سلام.این دو تا محصول کاسپر چیه؟ به چه دردی میخوره؟
Kaspersky KryptoStorage
Kaspersky Password Manager
Kaspersky Anti-Hacker
ممنون درست شدنقل قول:
میخواستم بدونم اون تیک خودش انتخاب شده ؟ چون من اون رو انتخاب نکرده بودم .
نقل قول:
Kaspersky KryptoStorage براي رمزگذاري بر روي اطلاعات مهم و حياتي ميباشه تا از دسترسي غير مجار به آنها جلوگيري بشه.
Kaspersky Password Manager در واقع برنامه اي براي مديريت يوزرنيمها و پسوردها ميباشه.همه ما ممكنه براي دسترسي به ايميلها و حسابهاي بانكي يا فعاليت در سايتهاي مختلف از UserID و Passwordهاي مختلفي استفاده كنيم و بعضا بخاطر آوردن آنها ممكنه كار راحتي نباشه.اين برنامه كار ذخيره سازي آنها را برعهده داره بطوريكه قابل دسترسي توسط برنامه هاي مخرب و حملات نباشه.
Kaspersky Anti-Hacker هم فايروال طراحي شده توسط كمپاني كاسپر بود كه در سالهاي قبل ارايه شد و بعد از مدتي اين پروژه كنار گذاشته شد و در واقع در محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر ادغام شد.
متاسفانه بصورت پيش فرض اون گزينه فعال ميباشه.نقل قول:
سلام
من از آنتی ویروس کاسپرسکی 2010 استفاده میکنم میخواستم بدونم وقتی که این آنتی ویروس , ویروس یا تروجان را پیدا میکنه و از بین میبره چرا بازم تو قسمت My Protection یا Report مینویسه که مثلا سیستم 87 تا ویروس داره یا 136 تا تروجان داره من که همه ویروس ها را پاک کردم پس پاک کردم نباید بنویسه 0 ویرویس یا 0تروجان مگه آنتی ویروس هم به روز کردم من تنظیمات آنتی ویروس را روی اتوماتیک گذاشتم معلوم نیست داره چیکار میکنه؟ممنون میشم من را راهنمایی کنید
اینم عکسش
ورژن 2010 کاسپرسکی هم آپدیت دستی داره ؟
اگه روشش رو توضیح بدید ممنون میشم
من یه چند وقتی که بعضی برنامه هام مثل دانلود منجر وقتی کاسپر فعاله اجرا نمیشن
چه جوری این مشکلو رفع کنم
باتشکر
اون اعداد بيانگر اين هستند كه تا اين تاريخ اين تعداد بدافزار توسط كاسپر شناسايي شده اند.در مورد حذف كردن يا نكردن آنها بسته به نوع تنظيماتي كه اعمال ميكنيد رفتار كاسپر در مواجه با بدافزارها تغيير ميكنه.نقل قول:
آپديت دستي داره ولي بايد در سايتهاي مختلف دنبالش بگرديد.نقل قول:
در مورد هر برنامه اي كه كاسپر اجازه فعاليت بهش نميده ميتونيد وارد تنظيمات كاسپر بشيد و از قسمت Threads and Exclusions برنامه مورد نظر را اضافه كنيد تا كاسپر كاري باهاش نداشته باشه.
من با برنامه Kaspersky KryptoStorage یکی از اطلاعات فولدر هامو wipe کردم! میتونم برگردونم؟
اين قضيه ماله مدتي پيشه من ميخواستم kaspersky رو نصب كنم ولي گفت اول اونيكي انتي ويروس هاتو پاك كن بعد اينكه پاك كردم دوباره خواستم نصبش كنم دوباره همون چيزو گفت
فقط مي خواستم بدونم كه اين error به چه دليلي بود؟اگه كسي ميدونه لطفا بگه!
ورژن 2010 فاینال نیومد؟؟؟ تا کی منتظر باشیم؟؟؟
معمولا فايلهايي كه با اين قبيل برنامه ها پاك ميشوند به دليل تكنيكهاي بكار رفته توسط اين قبيل برنامه ها قابل بازيافت نيستند.نقل قول:
فقط 1 آنتي ويروس قابل نصب در سيستم ميباشه.2 يا چند آنتي ويروس نبايد همزمان در كنار هم نصب شوند.آون يكي آنتي ويروسي كه نصب كرده بودي چي بود و چه پيغام خطايي ميداد؟نقل قول:
نسخه فينال 2010 چند وقتي هست كه منتشر شده كه در سايت كاسپر قابل دانلود ميباشه.نقل قول:
من این رو دانلود کردم درسته:
Trial version of Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736) ( English ) 72.7 MB
این الان 30 روزه هستش چیکار باید بکنم؟؟ منظور از 30 روزه یعنی آپدیتش هست؟؟؟ برای لایسنس کی چیکار کنم ؟؟؟
اين نسخه اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه.به مدت 30 روز بصورت ازمايشي ميتونيد از تمام امكاناتش استفاده كنيد.ولي بعد از 30 روز بايد كليد يا سريال تهيه كنيد.البته در طول اين مدت نيز ميتونيد كليد يا سريال فعال براش پيدا كرده و استفاده كنيد.براي پيدا كردن كليد كاسپر به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مراجعه كنيد.نقل قول:
چند تا سوال
این اینترنت سکیوریتی 2010 نسخه 64 بیتی نداره؟ یا نسخه 32 و 64 یکین؟
اگه این 30 روز تموم بشه آپدیت نمیشه یا کلا از کار میفته؟
هنوزم کسپر مثل قدیما الکی به همه فایلا گیر میده؟
ممنون
يكي هستش.32 بيت و 64 بيتش يكي هست.نقل قول:
30روز تموم بشه ديگه آپديت نميشه و فكر هم نميكنم بتونيد ازش استفاده كنيد.
نسخه هاي جديد پيشرفت چشمگيري در مقايسه با نسخه هاي قبلي پيدا كرده اند.
دوست عزیز من این ورژن رو Trial version of Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736) ( English ) 72.7 MB دانلود کردم نصب کردم سیستم بالا نیومد. چند بار ریست کردم میاد بالا میمونه همینطور . بعد با safe mode اومدم مشکلی نبود بعد restore کردم درست شدش یعنی برگردوندم به قبل از نصب این ورژن چرا اینطوریه ؟؟؟؟نقل قول:
سیستم من 5300 هستش و 4 گیگ رم داره مشکل کجاست ؟؟؟؟
ويندوز شما چيه؟قبلا از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرديد؟آيا فايروال مجزا هم در سيستم خود داريد؟آيا برنامه امنيتي ديگري در سيستم نصب شده؟نقل قول:
ویندوز Xp 2002 SP 3 دارم آنتی ویروس 2009 نصب بودش که همین رو زدم نصب شدش رو ورژن قبلی بعد سیستم ریستارت شد اومد بالا همینطور میمونه لود نمیشه کامل بعضی وقتها تو همون لوگین ویندوز که میخواد بیاد داخل دسکتاپ میمونه. فایروال هم ندارم چون 2009 به خوب یکار میکردش.نقل قول:
من نسخه ی اصلی شو از دوستام گرفتم
ولی سیستم منو کند کرد بعد یک هفته پاکش کردم و نود نصب کردم باز
ولی اعترف میکنم که کسپر خیلی قویتره
سلام من از نسخه 9.0.0.706 تریال استفاده میکنم
من هرچی آپدیت میکنم ولی باز دوباره پیغام databases are obsolete رو میده و میگه باید آپدیت شه!!
چیکار باید بکنم؟
یه سوال دیگه
فایل هایی که کسپر قرنطینه میکنه چه جوری میتونم کامل پاک کنم؟
شما آنتي ويروس 2009 را داشتيد و روش اينترنت سكيوريتي كاسپر را نصب كرديد؟نقل قول:
حجم آپديت چقدره؟تصويري از بخش آپديت كاسپر قرار بديد تا تاريخ آخرين آپديت را چك كنيم.نقل قول:
در مورد فايلهاي قرنطينه در صفحه اصلي كاسپر در قسمت My Protection قسمت رادار شكلي را مشاهده ميكنيد.در كنار آن ليست بدافزارهاي پيدا شده توسط كاسپر نمايش داده شده.روي آن كليك راست كرده و وارد صفحه جديدي ميشيد كه نام بدافزارها و مسير آنها را ذكر كرده.روي هر كدام كه مايل بوديد كليك راست كرده و گزينه Delete را انتخاب كنيد.
با سلام
من از نسخه Kaspersky Internet Security 2010 ورژن9.0.0.463 استفاده میکنم نسخه فینال هرکاری میکنم نمیتونم از آپدیت آفلاین استفاده کنم؟!تا نصفه میره بعد ارور میده!قبلا" همچین مشکلی نداشتم!
شما آپديتهاي آفلاين را از كجا تهيه كرده ايد؟نقل قول:
به چه صورت اقدام به آپديت آفلاين ميكنيد؟
چه پيغام خطايي در زمان آپديت آفلاين به شما ميده؟توصيري از قسمت آپديت كه انجام ميشه قرار بديد.
مرسی که زود جواب دادید.من تقریبا" یکی دو ماهی 1 بار بصورت آنلاین آپدیت میکنم بعد از پوشه آپدیتهام کپی میگیرم واسه وقتی ویندوز عوض میکنم استفاده میکنم.من خودم ازنسخه9.0.0.459 استفاده میکرده آپدیتهامم مربوط به همین نسخه بود.وقتی ویندوز عوض کردم موقع آپدیت ارور داد(آفلاین)یه CD از دوستم گرفتم که نسخه 9.0.0.463 فینال به همراه آپدیتش داخلش بود ولی اونم همینجوری شده!
چند نكته در خصوص آپديت آفلاين كاسپر وجود داره.نقل قول:
1-خود كاسپر در تنظيمات مربوط به آپديت در بخش Settings داراي گزينه اي ميباشه كه امكان كپي گرفتن از آپديتها را در هر مسيري كه مايل باشيد پس از هر بار آپديت براي شما انجام ميده.
2-آپديت آفلاين نسخه هاي پايين تر ممكنه براي نسخه هاي بالاتر قابل استفاده نباشند.ترجيحا بهتره اگر از آپديتهاي سيستم فردي ديگه براي اينكار استفاده ميكنيد نسخه هاي كاسپر هر دو سيستم يكي باشند.
3-اگر آپديتهاي آفلايني كه استفاده ميكنيد بيش از 2-3 روز از تهيه آنها گذشته باشه و آپديت هم با موفقيت انجام شده باشه شما با پيغام Update Absolote مواجه ميشويد و همچنان چراغ كاسپر قرمز بوده و شما عبارت Fix It را به رنگ قرمز مشاهده خواهيد كرد.
يك توصيه:سعي كنيد اگر امكانش را داريد از نسخه نهايي 9.0.736 كه كاملترين و كم نقص ترين نسخه كاسپر ميباشه استفاده كنيد.
اقا يه ورژن درست 2010 رو بزارين من دانلود كنم. بابا هر چي نصب ميكنم سيستم بالا نمياد تا مياد خود به خود ريست ميشه بعد كه پاك مكنم درست ميشه. سيستم من جديد گرفتم. نميدونم چرا اينجوريه.
آخرين ورژن كاسپر در خود سايت كاسپر موجود ميباشه و هيچ مشكلي هم نداره.مشكل با آنتي ويروسها ارتباطي با تهيه سيستم جديد يا قديمي بودن سيستم نداره.ممكنه مشكل شما از آلودگي سيستم به ويروس يا تداخل با برنامه هاي ديگه باشه.نقل قول:
شما اگر با كاسپر مشكل داريد محصولات كمپانيهاي ديگر را تست كنيد ببينيد با آنها هم همين مشكل را داريد يا خير.
آپدیت هام مربوط به نسخه خودشون هستن.ولی ممنون از راهنمایت. آنلاین آپدیت کردم:10:نقل قول:
عزیز جان من با 2009 هیچ مشکلی ندارم رو سیستم نصب هستش 3ساله من از این آنتی ویروس استفاده میکنم و راضی هستم. فقط ورژن 2010 رو میخوام نصب کنم بعد نصب اینجوری میشه. از خود سایت هم گرفتم تازه من kis9.0.0.736en رو گرفتم ولی خوب اینجوری میشه.نقل قول:
البته سیستم من جدیدا ویروس گرفته از خودش فولدر میسازه بعد فولدر آپشن هم پریده یه بار درست کردم دوباره اینجوری شده بعد آنتی ویروس هم میشناسه پاک میکنم. ولی نمیدونم از کجا مطمئن بشم که از بین رفته
پس مشكل همانطور كه گفتم از ويروس بوده.ابتدا بايد ويروس پاك بشه تا نصب كاسپر بدون اشكال صورت بگيره.شما ميتونيد با استفاده از CDهاي Bootable يكي از آنتي ويروسها اقدام به اسكن كامل سيستم و پاكسازي آن نماييد.پس از آن ميتونيد بدون هيچ مشكلي از نسخه 2010 استفاده كنيد.نقل قول:
با سلام
دوستان من وقتی به اینترنت کانکت میشم کسپر نمیزاره یه صفحه وب معمولی رو باز کنم حتی اطلاعاتی از اینترنت ارسال و دریافت نمیشه خود کسپر رو هم امتحان کردم حتی خودش رو هم آپدیت نمیکنه و میگه به اینترنت وصل نیست اما وقتی کسپر رو غیر فعال میکنم این مشکل حل میشه
حالا مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
متشکرم
ممكنه به علت آلودگي سيستم به ويروس باشه.2-3 مورد زير را هم چك كنيد:نقل قول:
1-گزينه Parentral Control مقابلش تيك نخورده باشه.
2-در قسمت تنظيمات مربوط به آپديت گزينه Use Proxy Server تيك مقابلش برداشته شده باشه.
3-روي آيكون كاسپر در قسمت System Tray كليك راست كتيد و ببينيد مقابل عبارت Block Network Traffic تيك نخورده باشه.
نقل قول:
با سلام
متشکرم از راهنمای تون ،مشکل حل شد
هر سه قسمت رو چک کردم اشکال از Block Network Teaffic بود
آیا ورژن 2010 احساس نمیکنید که keyهاش دیر تر باطل میشه ؟ من توی ورژن قبلی هروز باید key بهش میدادم ولی این هر 2 هفته یک بار . توی ورژن 2009 اگه 2 روز آپدیدت نمیکردم ، بعد دو روز آنتی ویروس به آپدیت 10 الی 15 مگابایتی دانلود میکرد ولی این بعد 5 روز خیلی دانلود کنه 5 مگابایت .