برای انتقال معمولی..گوشیهای دیگه میشه اما این نمیشه..
Printable View
برای انتقال معمولی..گوشیهای دیگه میشه اما این نمیشه..
برای انتقال معمولی مشکلی نداره .
شما از برنامه های جانبی واسه بلوتوث استفاده می کنی ؟ این مورد رو بررسی کنید .
قبل از فرستادن دو دستگاه رو پیر کنید .
پیر میشن اما اصلا بلوتوث ایکسپریا کانکت نمیشه..
گوشیهای دیگه راحت امکان پذیره..
با یه لپ تاپ دیگه امتحان کردین ؟ آخرین راه !
سلام.
من میخوام یه بار دیگه یه رام نصب کنم. تصمیم گرفتم FINAL R7A-016 نصب کنم.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دانلود کرد. ولی لینکش برای من فــیلتره. در صورتی که ممکنه لینک های درونی که برای دانلودشون استفاده میشن رو برام قرار بدید. ممنون میشم. (ترجیحا نسخه فول فول)
شما با این تایپیک مستقیمش کنید من همیشه همین کار را می کنم..نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282592
سلام دوستان
كسي ميدونه سوكت شارژر اين گوشي مشابهش توي چه گوشيهاي استفاده شده؟
چون گوشي من سوكت شارژش خراب شده و شارژ نميشه
ممنون ميشم راهنماي كنيد
خیلی از گوشیا شارژر دو تیکه دارن... حتی mp3 و mp4 های زیادی هم کاربل usbشون همینجوربه.نقل قول:
کابل mini usb به usb هم میگن
شارژرهای دو تیکه دو نوع دارند ، mini usb و micro usb که البته اکثرا micro usb هستند مثل N97 و X3 .
سلام.نقل قول:
بالای 90 درصد از ویندوزموبایلهای بعد از 2005 از همین نوع شارژر استفاده میکنن.HTC ها , آیمیت ها و.....
سلامنقل قول:
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مشکل داشتم اونم اینه که وقتی می خوام یه متنی رو از تو افیس اس ام اس کنم کپی میشه اما وقتی میرم تو تکست مسیج پیست کنم گزینه پیست خاموشه چکار باید بکنم
از نرم افزار Skb Group SMS and Scheduler v5.2 هم استفاده کردم کارمو راه انداخت اما این نرم افزار کد رجیستری میخواست و 5 روز اعتبار داشت و هر چقدر سایت ها رو گشتم نتونستم کیجن میکری براش پیدا کنم لطفا کمک کنید:37::37:
سلام به همه ی اساتید تو رو خدا کمک کنید من ورژن جدید رام 826 رو نصب کردم بعد باتری گوشی خیلی خیلی زود کم میشد و خیلی مصرف داشت رام رو عوض کردم و ورژن قبلی 826 رو که استفاده کرده بودم نصب کردم ولی دوباره داره زود باتری خالی میکنه .باتری رو هم در آوردم بهد از 5 دقیقه هم گذاشتم و وقتی گوشی خاموش بود شارژش کردم ولی بازم نشد(به گفته ی یکی از دوستان انجمن) تو رو خدا بگید چیکار کنم ؟؟؟ کمک کنید فوری فوری .اورژانسیه این موضوع . مرسی
برای تست کردن باتری شما بیاین رام اصلی نصب کنید ، ترجیحا R3A . بعد ببینید باتری بازم زود خالی میشه یا نه . با رام های دستکاری شده نمیشه از سلامت باتری اطمینان حاصل کرد !نقل قول:
سلام.نقل قول:
برای اینمورد شما ببینید زمانی که رام اصلی رو داشتید نور صفحه با الان یکی بوده یا نه.شبکه رو روی GSM بزارید (شاید قبلا" رو اینبوده).ضمن اینکه برنامه هایی که Auto Run هستن رو با قبلا" مقایسه کنید(شاید بیشتر شده باشن).و اینکه آیا وضعیت آنتن دهی محلی که هستید کماکان مثل سابق هست یا نه چون اگر ضعیف شده باشه گوشی مجبوره مدام برای شبکه سرچ کنه و اینمورد یکی از پر مصرف ترین موارد باطری هست.اگر همه چیز مثل سابق هست و مصرف باطریتون زیاده راهی رو که دوستمون محمد پیشنهاد دادن رو تست کنید.:11:
با سلام من رام اصلی رو نصب کردم دیشب و شارژش کردم تا امروز 20 درصد از شارژ رو از دست داده به نظر شما ممکنه از باتری باشه؟؟ باتریهاش گیر میاد؟؟؟ اورجینالش؟؟؟؟ قیمت حدودیش؟؟؟
اینکه 20% از شارژ رو از دست داده درسته ، اما استفاده شما از گوشی چی بوده ؟! این به نوع استفاده شما از گوشی بستگی داره .
فکر می کنم باتری اوریجینال قیمتی در حدود 30 تومن داشته باشه .
دوستانی که اندروید نصب کردند گوشیشون شارژ میشه؟
اگه میشه لینکشو به من بدین..
آخرین نسخه ای که نصب کردم خبری از شارژ نبود ! اما یه نسخه جدید تر منتشر شده ، دوستان تست کنن خبر بدن شاید این مشکل هم رفع شده باشه .
اگه منظورتون نسخه 22 ستامبر است اونو نصب کردم خیلی خوبخ حتی بلوتوثش هم کار می کنه! ولی کلا دیگه تو این نسخه شارژ رو نمیشناسه...
ظاهرا این شارژ میشه ولی روش نصبشو بلد نیستم یعنی باید یک پارتیشن بسازی نوشته تو ویدو موجود است اما ویدوی نیست..
کسی میتونه نصبش کنه؟
کد:http://www.neopeek.com/en/forum/14-Android-ROMs/364-Xperia-X1FroyoRedux-PortCM6
من رام energy xperia 21914 sense2 رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم . اول اينكه پنل نداره. دوم اينكه با فارسي ساز مشكل داره برنامه علي رضا رو نصب كردم الان پيام ها فارسي شدن توي تاچ فلو هم فارسي مي خونم ولي تو منو هاي اصلي خود ويندوز فارسي ندارم همش مربع نشون ميده حتي موقع پيام نوشتن مربع تايپ مي شه ولي وقتي ارسال بشه مي تونم بخونمش . كسي راه حاليش رو ميتونه بهم بگه ؟
با تشكر
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:22 AM ----------
من رام energy xperia 21914 sense2 رو نصب كردم ولي دو تا مشكل دارم . اول اينكه پنل نداره چطور ميشه از پنل ها استفاده كرد چون تو اين رام دكمه پنل تبديل به استارت شده. دوم اينكه با فارسي ساز مشكل داره برنامه علي رضا رو نصب كردم الان پيام ها فارسي شدن توي تاچ فلو هم فارسي مي خونم ولي تو منو هاي اصلي خود ويندوز فارسي ندارم همش مربع نشون ميده حتي موقع پيام نوشتن مربع تايپ مي شه ولي وقتي ارسال بشه مي تونم بخونمش. كسي راه حاليش رو ميتونه بهم بگه ؟
با تشكر
کلا راماپهای انرژی با پنل مشکل دارن..البته شما میتونید پنل منجر نصب کنید ولی بازم گیر می کنه...
در مورد فارسی ساز شما فارسی ساز مرصاد را نصب کنید فکر کنم جواب بده از سایت تخصصی موبایل بگیرش..
نقل قول:
مگه ENRGZ برای اکسپریا هم رام کوک میکنه؟ لینکشو تو XDA میدید؟
اختیار دارین ! من فکر می کردم فقط واسه X1 کوک می کنه ! :31:نقل قول:
اینجا پیداش می کنید :
کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=471
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
این پست رو ببینید :نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1568478&postcount=90
اینطوری امتحان کردین ؟نقل قول:
- Battery charge worked after I plugged in USB-cable and then launch Android (haret)
با این وجود خوب داره روش کار میشه !
واسه پنل منيجر خيلي گشتم . كسي مي تونه يه لينك معرفي كنه؟
سلام.
شما واسه فارسی ساز همون موبی دیو رو نصب کنید .این فارسی سازهای مرصاد و علی رضا و....همه همون فارسی ساز موبیدیو هستن فقط یکم دستکاری شدن و اسمشون عوض شده و همون یکم دستکاری باعث شده که مشکل دار بشن.من که تا الان رو هر پاکت پی سی که داشتم همون موبی دیو رو نصب کردم و بدون استثنا رو همشون جواب داده و بدون مشکل کار کرده.:11:
علي رضا رو پاك كردم و موبي ديو نصب كردم گوشي ديگه اصلا فارسي نشون نداد تو هيچ قسمتي . هارد ريست كردم و موبي ديو نصب كردم ولي باز همون جوريه . الان همون علي رضا رو نصب كردم . مشكلم اينه كه تو منو هاي خود ويندوز كه ميرم فارسي رو مربع نشون مي ده ولي تو برنامه ها درست نشون مي ده مثل پيام و يا تاچ فلو . پيام كه مينويسم مربع ميزنه بعد از ارسال درست نشون مي ده . الان براي خودن فايل ها و پوشه از ريسكو اكسپلورر استفاده مي كنم اونجا مشكلي ندارم .
کلا اشتباه نوشته..باید یک پارتشن ext2 بسازی..واسه من ریستارت میشه..نقل قول:
اینطوری امتحان کردین ؟
نقل قول:
سلام.
قربان بنده خودم X1 رو دارم از موبی دیو هم استفاده میکنم مشکلی هم نداره.اما من متوجه منظور شما از منوهای خود ویندوز رو متوجه نشدم.منظورتون کجاست .من این فارسی ساز رو نصب میکنم.
[PHP]http://www.4shared.com/file/_DnsqYPH/farsi.html[/PHP]
اول عربیک 2 رو نصب کنید سپس عربیک 1 بعد از ریست فایل فیکسر رو نصب کنید سپس ریست.البته عرض کنم که اگر بخواهید پاکش کنید مثل تمام فارسی سازهای دیگه مجبور به هارد ریست میشید چون اینقدر ارور میده که کلافه تون میکنه.:31::11:
مشكلم واسه خودم هم عجيبه تا حالا رام زياد عوض كردم ولي اولين باره اين مشكل رو دارم . منظورم از منو هاي ويندوز خود اكسپلورر گوشي هست كه فارسي رو مربع نشون ميده . مثلا منوهاي ويندوز يا جايي كه بخوام برنامه ها رو REMOVE كنم . يا موقع نوشتن پيام مربع مي نويسه ولي وقتي كه ارسال بشه درست خونده ميشه . فكر نكنم مشكل از فارسي ساز باشه . نمي دونم شايد اين رام باگش اينطوري باشه . همين علي رضا رو رو رام هاي ديگه داشتم مشكلي نداره. خودم هم توش موندم .
نقل قول:
سلام.
منهم احتمال میدم باگ رام باشه با این توضیحاتی که فرمودید.از دوستان دیگه هم که این رام رو نصب کردن بپرسید ببینید همین مشکلات رو دارن یا نه.ضمنا" دوستمون محمد هم تو ضمینه این گوشی و رامهاش اطلاعات خوبی دارن از ایشون هم میتونید بپرسید.:11:
سلام دوستان کمک کنید یک مشکل جدی دارم.چند روزی بیشتر نیست اکسپریا ایکس وان خریداری کردم و امروز برنامه Persian SPB Full Screen Keyboard را نصب کردم و بعد هم برنامه Remove Blank-[Mobfa.Org].cab را طبق آموزش یکی از سایتها برای فارسی سازی کیبورد نصب کردم که بعد از سافت ریست و ریستارت شدن موبایل ویندوز بالا میاد ولی تمام امکانات داخلی گوشی و تمام دکمه ها هنگ کرده حتی تاچ گوشی و.............لطفا" کمک کنید.
سلام بچه ها
خوب هستین ؟
کسی اینجا آندروئید نصب کرده رو x1 ؟
اگه اره چطوریه ؟
دادا چند صفحه پیش بحث شد در موردش .
من نصب کردم ، واسه تنوع خوبه . اما مشکلات خاص خودشم داره ، مثلا مصرف باتری خیلی زیاده ، دوربین و شارژ هم کار نمی کنه .
کسی از دوستان نمیتونه کمکی به من کنه؟
پس مثل همون قانون کلی بودهنقل قول:
منظور از قانون کلی در مورد رامها اینه که رامهای کوک شده بقیه گوشیها مخصوصا با سیستم عامل دیگه، همیشه پر از ایراد هستند
زمانی که x1 داشتم نتونستم بیارمش بالا ایراد داشت
حالا خوبه به هر حال با ایراد هم که شده اجرا شده
و میشه یه گشتی تو آندروئید زد تا با محیطش آشنا شد
و به قول شما همون تنوع :20:
زمها قلابیند همشون:46:
از حق نگذریم خیلی خوب کوک شده !! و البته بسیار در موردش داره کار میشه چون تویه ورژن های ابتدایی بلوتوث کار نمی کرد و حتی صفحه بر عکس بود ! اما در آخرین ورژن ها این مشکلات حل شده و فعلا بدنبال رفع مشکل باتری هستند و علیرغم بهتر شدن اما باز هم بالاست . من پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید ! جذابه . و الته خوبیش اینه که در کنار ویندوز گوشی هست و هر وقت خواستین می تونید به ویندوز بر گردین .نقل قول:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
شما باید هارد ریست کنید . پیشنهاد می کنم به انجمن موبایلستان هم سر بزنید .نقل قول:
سلام به همه ی دوستان یه سوال دارم میشه نرم افزارهایی رو که توی رام هست بیرون کشید و در آورد و استفاده کرد >> اگه میشه چجوری؟/رام رو که دانلود میکنیم منظورم هست نه اون که نصب شده باشه روی گوشی
نقل قول:
سلام.
شما باید هارد ریست کنید بعد از هارد ریست هم اگر SPB Keyboard رو نصب کردید برای فارسی کردنش کافیه Skin فارسی رو کپی کنید تو فولدر اسکین برنامه ی نصب شده والا من چند سالی هست از این کیبورد دارم استفاده میکنم (انواع کیبوردهای فارسی SPB ) ولی تا الان این چیزی رو که شما فرمودید نشنیده بودم.اگر ممکنه لینک اون سایت رو در این مورد بدید ببینیم چیه.:11: