پی نوشت چگونه هست ؟
Printable View
پی نوشت چگونه هست ؟
نقل قول:menu References>>insert footnote
سلام
من با یک نرم افزاری که در محیط ام اس داس اجرا میشه کار میکنم ، یکی از خروجی های این نرم افزار یک فایل متنی هست که اعداد داخل جدول هایی تشکیل شده از کاراکترهای ام اس داس هستند .
من هر بار این فایل رو در microsoft word 2010 باز میکردم و همان لحظه open شدن ، پنجره ای نمایش میداد و برخی تنظیمات به همراه لیستی از زبان ها نمایش میداد که بعد از انجام این تنظیمات کاراکترهای ام اس داس به کاراکترهای ویندوز تبدیل میشد .
الان نمیدونم چرا اون پنجره رو نشون نمیده و مستقیما فایل متنی رو باز میکنه و جدولی که از کاراکترهای ام اس داس تشکیل شده بود را نشون نمیده و اعداد در هم و برهم نمایش داده میشن .
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم .
چگونه می توان در ورد 2010 یک الگو یا پترن به متن اضافه کرد ؟ مثلا تبلیغات پشت مغازه ای را دیده اید داخل متن دون دونه های ریز سفید رنگ دیده می شود. هرچی گشتم پیدا نکردم لطفا مرا راهنمایی کنید
چطور وقتی چندین سکشن ایجاد شده در یک فایل
تمام صفحات این سکشن ها را به یک باره A4 کنیم
سلام دوستان
مشکلی دارم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه چندین ساعت جلو می افتم.
با ورد 2010 کار می کنم برای این که مثلا "می" به کلمه نچسبه و در عین حتا فاصله نداشته باشه باید بینشون کنترل و خط رو گرفت. من تو 400 صفحه رساله ام این کار رو نکردم و در مورد چیزهای دیگه ای مثل "ها" جمع همین مشکل رو دارم و اصلاح تک تک خیلی مشکل هست تو گزینه جایگزین هم هر کار کردم امکان جایگزین کردن وجود نداشت. کسی راهی به نظرش می رسه؟
سلامنقل قول:
چرا میشه تو جایگزین این کار رو کرد!!!
تو متنون Ctrl + H رو بزنید.بعد تو قسمت Find what بنویسید می با یه space و تو کادر Replace with بنویسید می با نیم فاصله یعنی می + Ctrl + Shift + 4 رو بنویسید بعد Replace all رو بزنید.
البته میتونید دونه دونه با Find netxt و Repalce هم این کار رو بکنید.
درست شد. من با کنترل خالی می کردم با 4 و شیفت شد. واقعا ازتون متشکرم خیلی کارم رو جلو انداختید.:11:نقل قول:
فقط چرا کلمه اصلاح شده ایتالیکه؟
خواهش می کنم.نقل قول:
برید به کادر Replace with ,پایینش More رو بزنید,بعد Format رو باز کنید و Font رو انتخاب کنید.
تو Font style ها Regular رو انتخاب کنید و OK.
سلام من دنبال دو تا فیلم می گردم
1- آموزش تایپ (ورد نه ها تایپ)
2- کسی که سریع داره تایپ می کنه
سلام
تو قسمت page setup , size میخواستم بدونم کاربرد هر کدام از گزینه ها مانند letter,legal,statement,executive,b4 چیست؟
ممنون
سلام.
من یک متن دارم فارسیه ولی توش عبارات انگلیسی هم داره.
چطور میشه فونت تمام انگلیسی ها رو همه باهم یهو عوض کرد ؟
سلامنقل قول:
با Ctrl + A متنتون رو انتخاب کنید.تو تب Home فلش کنار قسمت Font رو باز کنید.تو قسمت Latin Text
تو کادر فونت,فونت مورد نظر رو انتخاب کنید و OK.
پیداش نمیکنم. میشه یه عکس ازش بزارین ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
در 2007 چطور میشه کلمه فارسی را دایره وار نوشت؟
سلام
من یه مشکلی به ورد2007دارم واونم اینه که در دکمه افیس فقط گزینه های new,open , save فعال هستند و بقیه گزینه ها غیرفعال هستند(مثل print ,بقیه) ودیگه اینکه نمیتونم چیزی توی ورد تایپ کنم البته صفحه کلید مشکلی نداره و توی notepad مشکلی ندارم!
سلام، یه مشکل دارم و نیاز به کمک فوری دارم
قبلا وقتی وسط تایپ فارسی میخواستم انگلیسی تایپ کنم، میرفت اول سطر و قاطیه بقیه نوشته ها میشد، بالاخره فهمیدم که باید بعد از ALT+SHIFT دکمه ی CRTL رو بزنم و مدتی مشکل نداشتم
الان که اومدم تایپ کنم پروژه م رو ، باز همونجوری شده با این تفاوت که دیگه با crtl درست نمیشه، یه چند روزی هست که وقتی برنامه های آفیس رو میخوام باز کنم،یه پنجره میاد که میگه change produkt key
به خاطر اونه که اینجوری شده؟ چیکار باید بکنم که درست بشه
خواهش میکنم راهنمایی سریع و کامل بکنید، به شدت عجله دارم،،،
مرسی از همه
دراین قسمت میتونید سایز برگه ای که میخواهید نوشته هاتون رو روش پرینت بگیرید مشخص می کنیدنقل قول:
اگر برگه ای که دارید یه سایز به خصوص داره که بین انداز ه هایی که تعریف کرده وجود نداره میتونی در قسمتmore paper sizeاندازه برگه را وارد کنید
نه ربطی به اون پیغام ندارهنقل قول:
اگر بیشتر کلمات فارسی است شما alignنوشته رو راست به چپ واگر بیشتر کلمات انگلیسی است از چپ به راست تنظیم کنید
Tabe Home>>Paragraph
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یک مشکلی خوردم که اعصابمو خورد کرده. وقتی دارم تایپ میکنم تو ورد 2007 وسط تایپم ید کدفعه میپره بالا و یک خط یا چند خط بالاتر کرسر میره تایپ میشه . باید چیکار کنم ؟
خیلی ممنون دریای عزیز
ولی نشد:41:
قبلا همه ی این کارا رو، حتی کپی پیست رو امتحان کرده بودم، اما نشده بود که آخرش با گرفتن دکمه ی کنترل مشکلم حل شده بود
اما الان باز برگشتم خونه ی اول،اما این بار کنترل هم کار نمیکنه.... :19:
سلام.نقل قول:
در مورد مشکل اولت این دکمه رو بزن تا انگلیسی ها در ادامه ی متن فارسیت نوشته شه :
برای مشکل دوم هم اگه آفیس 2010 داری این کرک زیر رو دانلود و نصب کن مشکلت حل میشه :
کد:http://tinylink.ir/h0s
موفق باشی.
تشکر فراواااااااان
مرسی
مشکل تایپ حل شد:11:
ولی اون کرک رو نصب نکرد و ارور داد که:
An unknown error occured.the program will be terminated.
البته مشکل اصلی من تایپ بود که حل شد، ولی اگه میتونید در باره ی این ارور هم راهنماییم کنید ممنون میشم
بازم تشکر
خواهش میکنم.نقل قول:
من خودم از اون کرک استفاده کردم و جواب داد :13:
شما چهار تا کار بکن. اولا از اینترنت دیسکانکت شو ، دوما روش کلیک راست کن و Run As Administrator رو بزن و سوما قبلش Word رو ببند. چهارما نداره :پی
آقا میشه بگی ما چیکار کنیم وسط تایپ نپره بره چند خط بالا تر ؟
[QUOTE=Darya-eng;6207429]دراین قسمت میتونید سایز برگه ای که میخواهید نوشته هاتون رو روش پرینت بگیرید مشخص می کنید
اگر برگه ای که دارید یه سایز به خصوص داره که بین انداز ه هایی که تعریف کرده وجود نداره میتونی در قسمتmore paper sizeاندازه برگه را وارد کنید
[/QUOTE
درسته ولی میخام بدونم کاربرد هرکدوم برای چیه؟
سلامنقل قول:
از قسمت word art میتونید این کار رو بکنید.کلمه رو بنویسید بعد از قسمت Format و Change shape
شکل دایره رو انتخاب کنید.
علاوه بر روشی که دوستمون گفتن می تونید قبل از تایپ Ctrl + shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد تایپ کنید.نقل قول:
برای مشکل کرک هم به این تاپیک رجوع کنید.
Microsoft Office 2010 | معرفی و دانلود کرک ها فقط در این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=402711&page=13
ببخشید وقتی اندازه ارتفاع خانه ها را زیاد می کنم
متن درون خانه در وسط قرار نمی گیرد
در بالای خانه قرار میگیرد
ببینید الان گزینه وسط اما وسط از سمت چپ رو انتخاب کرده ام
اما متاسفانه متن سمت چپ است ولی بالا قرار گرفته است و وسط خانه نیست
فکرکنم اینجوری حل بشه:13:نقل قول:
نقل قول:
سلام مرسی
ببینید الان شما از تب cell size هستاااا
ارتفاع خانه ها را زیاد کنید مثلاً دو سه برابر
می بینید که دیگر متن ها وسط خانه قرار نمی گیرند
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
سلام یک سوال ضروری
چطور شماره صفحه به صورت حروف زده شود یک دو سه چهار و ....
سلام دوستان
بعضی وقت ها زیر نویس یک صفحه به صفحه بعد می ره چطوری می شه درستش کرد؟ برای این که اول هر پاراگراف یه کم تو بره دستور کلی وجود داره که کل متن رو درست کنه؟ ممنون
سلامنقل قول:
برای تو رفتگی سرسطر این کار رو بکنید.
تو تب Home فلش کنار Pargraph رو باز کنید.تو قسمت Indentation کادر زیر Special رو باز کنید و First line رو انتخاب کنید و عدد مورد نظر رو قرار بدید.
سلام . در مورد ایجاد فهرست جداول در ورد 2007 یا 2003 مشکلی دارم. من اول برای کل مطلبم فهرست مطالب درست کردم. حالا که می خوام فهرست جدول درست کنم، تو caption که یک می زنم و اعداد دیگه رو پاک می کنم، پیغام میده که فهرست رو جایگزین کنه! چرا؟چطوری میشه فهرست ایجاد کرد و جایگزین نشه؟
سلام به اساتید محترم یه سوال داشتم که امیدوارم با راهنمایی شما دوستان مشکلم حل بشه
من قبلا آفیس 2003 رو سیستمم نصب شده بود اما الان آفیس 2007 هست و وقتی فایل هایی که قبلا با 2003 تایپ کرده بودم و الان با 2007 بازشون میکنم بدون مشکل باز میشن فقط اعدادش به صورت انگلیسی نمایش داده میشه و هر کاری کردم فارسی نشد حتی فونت فارسی نصب کردم و زبان سیستم را کاملا روی فارسی قرار دادم ولی درست نشد:18:
لطفا یه با مرام کمک کنه:11::11:
سلام.نقل قول:
اون بالا سمت چپ عکس آفیس رو کلیک کن و Options رو بزن و به قسمت Advanced برو.
یکم برو پائین و بگرد و Numeral رو روی Context بزار و Ok کن.
موفق باشی.
سلام
چطوز میشه برا ورد 2010 تعیین کرد که مثل اکسل کلمات تکراری رو خودش بیاری مثلن اگه قبلن نوشتی پژوهشی سری بعد تا پژ رو بزنی پژوهشی رو بیاره؟
سلامنقل قول:
کلکه موردنظر رو با ماوس های لایت کنید و Alt + F3 رو بزنید.بعد تو قسمت شرح هم کلمه موردنظر رو بنویسید.
سلام امیر جان دستتون درد نکنه مشکلم حل شد:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:نقل قول:
سلام
چقدر تایپیک سوت و کور شده و سوالات زیادی بی پاسخ مانده
من می خواستم این شیپ رو در ورد رسم کنم اما متأسفانه شیپی که شبیه این در شیپ هاست
خیلی گوشه هایش گرد است
من می خوام کمی گرد باشه