سلام دوستان
چه جوری میتونم فونت این قسمت فایر فکس را عوض کنم ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً بگید از کدوم قسمت باید برم
خیلی ممنون
Printable View
سلام دوستان
چه جوری میتونم فونت این قسمت فایر فکس را عوض کنم ؟ :
لطفاً بگید از کدوم قسمت باید برم
خیلی ممنون
آقا یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
حتما باید بریم یه تاپیک جدید بزنیم تا جوابمون رو بدبد.
یه مشکل
من وقتی یوزر خودم رو سویچ میکنم و به یه یوزر دیگه توی ویندوز میرم بعد از این که یوزر دومی رو لاگ آف میکنم که به یوزر خودم برگردم مانیتورم خاموش میشه و به حالت چشمک زن در میاد.باید حتما ریستارت کنم تا دوباره بتونم به یوزرم وارد بشم
مشکل چیه؟
لطفاً یک نفر جواب بده ...نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم بشه.
اگر خواستید اینجا سوال کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=16208
نقل قول:سلام
Theme براي ويندوز XP و Vista در اينجا
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=11363
موفق باشید :40:
سلام
یک مشکل عجیب برای من پیش اومده.من روی کامپیوترم چهار یوزر دارم.جدیدآ با یکی از یوزرها در زمینه کار با اینترنت به مشکل خوردم.یعنی اینترنت برای این یوزر قطعه و هیچ صفحه ای باز نمیشه اما وقتی Log off میکنم و با سه یوزر دیگه وارد میشم همه چیز درسته و اینترنت وصله.با سه مرورگر اکسپلورر و فایرفاکس و گوگل کروم هم تست کردم اما اصلآ اینترنت کلآ قطعه.با استفاده از acsses point از وایرلس استفاده میکنم.کارت شبکه هم در این یوزری که مشکل داره Enable هست.دیگه نمیدونم چکار کنم.لطفآ بفرمایید کدوم قسمت رو باید چک کنم؟
ممنون.
ببينم دوست عزيز از ***** شكن استفاده كردي ؟نقل قول:
حالا در هر حالت ميتوني بري تنظيمات ------ مرور گرت رو غير فعال كني بعد از اينترنت استفاده كني .
سلام دوستان من بلوتوس لپتاپم رو كه رو شن مي كنم وقتي ميخوام بزنم كه سرچ كنه اين ارور را ميده no local bluetooth device was detected درايورشم نصبه ويندوزمم xp من چيكار بايد كنم؟
سلامنقل قول:
اینجا رو بخون":
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337398
Note:2
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و متخصصین انجمن بزرگ P30worldامیدوارم طاعات وعباداتتون مورد قبول درگاه حق قرارگرفته باشه
من دراین چند روز بایک مشکل سخت افزاری مواجه شدم که با عقل و تجربه ای نچندان حرفه ای خودم نتونستم برطرف و فیصله اش بدم
گرافیک من با مشخصات ذیل:
Club HD 3870 X2 1gb
چندوقته دچار نقص فنی شده ومن رو بشدت نگران کرده
درصورت لذوم مادربورد من با مشخصات ذیل هستش:
Asus P5E3 Deluxe wifi
بعد ازیک سال و خورده ای همه چیز به خوبی وخوشی می گذشت که روزی دست برقضا حوس کردم هارد رو ازطریق ویندوز7 یکپارچه کنم اما بعدازپایان یکپارچه سازی و اجرای دوباره ویندوز با صفحه آبی مرگ مواجه شدم
درمتن زیر برای راحتی کار پیغام رونوشتم خدمتتون :
A problem has been detected and windows has been sut down to prevent damage to your computer.
The problem seems to be caused by the following file: ati2dvag
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer,if this screen appears again follow these steps:
the device driver got stuck in an infinite loop,this usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
Please check with your hardware device vendor for any driver updates.
Technical information:
*** stop: 0x000000EA (0X89933020,0x898f5330,0xBA4FBCBC,0x00000001)
ati2dvag
Beginning dump of physical memory
اما مشکل چطور خودشو بروز میده به این شرحه که موقع اجرای بازی سیستم رستارت شده وبعد از بوت دوباره وپیش از صفحه خوش امدگویی سیستم عامل با صفحه مرگ روبروشده که دربالا ذکر کردم چی گفته
معمولا بعضی مواقع پیش ازاجرای بازی و نرسیده به منو بازی درلودینگ گیرکرده و باترکیب کلیدهای:AlT+CTRL+DELبه محیط ویندوز بازگشته و الان وخیم تر شده و دیگه نمیشه ازکلیدهای ترکیبی استفاده کرد وفورارستارت میشه و در دستکاپ هم دیده شده رستارت شداند و جالبتر اینکه بعد از عوض کردن ویندوز ونصب درایورها و رستارت مشکل بزرگتر روبرو شدم وبابالاامدن سیستم و نشان دادن صفحه مرگ دیگه نمی تونم واردویندوز بشوم
وجالبتر از آن بعضی مواقع وقتی واردطب رزولیشن میشم بجای اسم گرافیک نام مانیتور نوشته وتا رزولیشن 1024x768بیشترنمیشه قرار داد و بعد از چندساعت دوباره روی گرافیک میافته .
این مشکل دریک روز وبعداز یکپارچه سازی بروز کرد
سلام
این مشکل من مربوط به سیستم عامل نیس...
من یه سری فیلم دانلود کردم اما موقع extract شدن بعضی از part هاش error میده و کار قطع می شه
هیچ راهی نداره که من اینارو درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست گلم این اخطارها به احتمال زیاد از آسیب دیدان فایلهای شما نشئت میگیره که ممکنه فایلهای موردنظر قبل از دانلود توسط شخصی که واسه دانلود قرار داده اسیب دیداند وبه احتمال کم درحین دانلود و یا بدلایل مختلف بلفرض مثال؛ویروسی بوداند بدسکتور وغیره....بعد از دانلود درسیستم شما دچار مشکل شده اند برای رفع مشکل از نرم افزارهای زیر استفاده کنید اما درصد اجرشداند وکار کردن فایل آسیب دیده درحد متوسط یا پایین تر هستش ولی ارزش امتحان کرداند داره بهتراز هیچیهنقل قول:
نوشته شده توسط star_nn;۵۳۸۸۸۶۸
درصورتی که فایل فرمت وپسونده اشzipهستش
sanmaxi zip file repair
zip repair filesکد:www.zip-repair.org/downloads/sanzip.exe
لینک دانلود؛
ZipRepairProکد:www.diskinternals.com/download/ZIP_Repair.zip
لینک دانلود؛
ziprepairکد:www.ziprepair.com/?file=ZipRepairPro-Setup.exe
لینک دانلود؛
درصورتی که فرمت وپسونده اشrarهست اشکد:www.ziprepair.com/?file=ZipRepairPro-Setup.exe
recoverytoolbox
لینک دانلود؛
کد:www.recoverytoolbox.com/download/RecoveryToolboxForRARInstall.exe
Rar Repair Tool
لینک دانلود؛
fileid=۵۵۰۷۴&i=۱کد:www.fileguru.com/getfile.php?
لینک دانلود؛
کد:www.fileguru.com/getfile.php?fileid=۱۱۰۳۴&i=۱
سلام
چي كار كنم كه در هنگام باز كردن فايل يك فيلم دي وي دي با وي ال سي پلير اين پنجره باز نشه؟
اين پنجره وقتي باز ميشه مدت زيادي شروع به لود شدن ميكنه در صورتي كه با نرم افزارهاي ديگه اينجوري نيست
توي كدوم قسمت تنظيمات بايد سيخ بزنم؟
سلام دوستان
مدتی دیویدی رایتر LG سیستم دوستم قاطی کرده و همه فایلهای توشو با آیکن اینترنت اکسپلورر نشون میده خواستم بدونم مشکل از کجاست؟ خیلی اعصاب خورد کنه! ویندوز هم xp هست!:13:
ممون میشم راهنمایی کنی:11:
نقل قول:
اگه وقتی DVD رو باز میکنین این طوری میشه برین سراغ Autoplay تو کنترل پنل
ولی اگه فایل رو باز میکنین
رو فایل رایت کلیک و propertise بگیرین و مقابل open with کلید change برنامه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
مايعات بيشتري استفاده كن .شبا قرص آستامينوفين بخور ايشالله درست ميشه :دينقل قول:
بيخيال شوخي .اين مشكل دوبار تا حالا براي من پيش اومده اما اصلا نتونستم بفهمم از كجاست
يه بار كه از ريست كردن در وسط بازي بوجود اومده بود كه گفتن مادربوردش خراب شده .يه بارم گفتن هاردش بدسكتور داره و نميدونم از اين حرفا
اين سوال من هم هست نوبت مارو جلو بندازيد چون دونفريم:دي
دوستان من ویندوزم سرویس پک 2 داره اگه بخوام سرویس پک 3 روش نصب کنم از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام
تو کامپیوترم تمامی پوشه ها read only شدن از قسمت properties میرم تیکش رو بر می دارم اما باز هم همونجوری میشه.
لطفا راهنمایی کنید.
با سلامنقل قول:
تيك خورده يا يه مربع سبز هست؟
موفق باشيد.
میتونید از سایت مایکروسافت بگیرید ولی چون چند روزی هست که سایتش مشکل پیدا کرده.نقل قول:
از یکی از لینک های زیر :
http://www.softwarepatch.com/windows/windows-xp-service-pack-3.html
http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-XP-SP3.shtml
در این مورد قبلا خیلی بحث شده :نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237994
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169436
موفق باشید :40:
اين مشكل رو فقط با دي وي دي دارمنقل قول:
ببخشيد اين روشي كه شما گفتين چه ربطي به فونت داره
آخه ارور مربوط به فونت هست(اينجور كه توي تصوير نوشته شده!)
سلام؛نقل قول:
وارد تنظیمات بشین، از پایین صفحه سمت چپ حالت Show Settings رو بذارین رو All؛
حالا از لیست سمت چپ به این مسیر برید:
Video=>Subtitles/OSD
حالا در سمت راست حالت Text Rendering رو بذارین روی Dummy Font Renderer Function
ببینید با این تغییر درست میشه؟
مربع سبز هست.نقل قول:
دوستان کمکم کنید...ممکنه این مشکل از رجیستری ویندوز باشه؟ آخه من وین رو چند بار عوض هم کردم!!!نقل قول:
دوست عزیز از فیلـتر شکن استفاده نکردم.ضمنآ همونطور که گفتم این مشکل رو در این یوزر با تمام مرورگرها دارم.اگه از اکسپلورر بود میشد با تنظیم پروکسـی مرورگر درستش کرد.اما همونطور که گفتم اینترنت به کل روی این یوزر قطع است.چکار کنم؟نقل قول:
دوستان من درايور بلوتوث لپتاپم رو از سايت سوني راي ويندوز xp گرفتم و قبلا هم كار ميكرد اما جديدا بعد از فعال كردن بلوتوث اين ارور را ميده
ويندوزمم xp service pack 2 است
مشكل از كجاست و چه كار كنم؟
سلام بچه ها
ببخشید من یه سوال دارم که خیلی برام حیاتیه
من چند روز پیش یه انتی ویروس نود 32 ریختم روی سیتم شرکتمون و فایل های اپدیتشو به صورت افلاین روش نصب کردم بعد ار اینکه سیتمو ری استارت کردم وقتی ویندوز میاد بالا ازم میخواد ویندوزو فعال کنم و نمیتونم وارد محیط ویندوز بشم
میخواستم ببینم راهی هست که که یه طوری از طریق داس ودیندوزو فعال کنم؟ اخه اگه بخوام ویندوزو عوض کنم خیلی برام بد میشه وکلی دردسر دارم
یا اگه تو صفحه های قبل بحث شده میشه بگین چه صفحه ای بوده؟
بچه ها اگه میتونین لطف کنید و تا ظهر بهم بگید بدجوری برام حیاتیه
با فولدرهاي كه پاك نميشن چيكار بايد كرد
البته سيستم من به صورت سافت مود بالا نمياد برنامه unlocker هم رو سيستمم نصب نميشه راهي ديگه هست؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم از اينكه ميگيد ويندوز رو چطور فعال كنيم يعني چي؟
منظورتون همون پيغامي هست كه توي دسكتاپ ميده كه ويندوز Genuine شده؟؟
دوست عزيزم به اين آدرس هايي كه دوستمون مسعود خان گفتن مراجعه كنيدنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237994
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169436
موفق باشيد.
وقتی ویندوز Genuine شده،باید چیکار کنیم؟نقل قول:
سلام
من نمیدونم چرا بعضی از فایلها رو که با پسوند exe هستند وقتی اجرا میکنم با ارور مواجه میشم
عکس ارور در زیر موجوده
یه مشکل واسه ویندوز من به وجود اومده اونم اینکه internet options توی کنترل پنل نیست از داخل ie هم که میزنی اروری رو میده توی عکس زیر هست کسی میدونه چطوری باید رفعش کرد؟
دوست عزیز این کاری رو که میگم رو انجام بده بدون برو برگرد ویندوزت کاملآ اورجینال میشه:نقل قول:
1- ابتدا از منوی Start گزینهی Run را اجرا کنید. سپس در کادر سفید، regedit بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجرهای جدید باز شود.
2- حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion\WPAEvents
3- از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دو بار کلیک کنید تا پنجرهای باز شود.
4- حال باید یکی از این دو حالت را مشاهده کنید:
حالت اول: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار FF شروع شود که به جای مقدار FF، مقدار 00 را جانشین میکنید.
حالت دوم: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار CA شروع شود که به جای آخرین مقدار که 97 است، مقدار 00 را وارد میکنید.
دقت کنید که تنها همین مقادیر را تغییر دهید.
5- پنجرهی رجیستری را ببندید و به منوی Start بروید و بر روی گزینهی Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6- پنجرهای باز میشود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد بر روی Next کلیک کنید:
7- در پنجرهی جدید بر روی Change Product key کلیک کنید:
8- در قسمت New key عبارت زیر را وارد کنید: B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بر روی Update کلیک کنید.
هم اکنون ویندوز شما اورجینال شده است!
برای اطمینان از این ادعا میتوانید به این آدرس بروید و بعد از نصب یک ActiveX به شما اعلام خواهد شد که آیا ویندوز شما اورجینال است یا خیر!
نکته: بعد از این فرآیند حتماً Update ویندوز خود را فعال کنید تا از patchهایی که فقط برای ویندوز اورجینال ارائه میشود استفاده کنید!
نقل قول:
ارور از نداشتن نت فرا ورک هست نت فرام ورک را نصب کن درست میشه
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
نقل قول:
این کارو کن ببین درست میشه اگر نشد خبر بده:
پاک کردن IE 6
Control Panel > Add or Romove Programs > Add/Romove Windows Components
تیک IE رو بردار و Next بزن. برای نصب دوباره IE 6 فکر کنم باید سی دی ویندوز رو بزاری.
internet options کلن از توی control panle رفتهنقل قول:
و اینکه اون کاری هم که گفتی انجام دادم پیغام داد چند تا فایل کم هست ونشد
سلام
یه مشکل دیگه اینکه برای repair کرن ویندوز وقتی R رو میزنیم وارد یه صفحه دیگه میشیم که نوشته c:/windows اونجا باید چیکار کنیم؟ چی باید بنویسیم؟
با فولدرهاي كه پاك نميشن چيكار بايد كرد
البته سيستم من به صورت سافت مود بالا نمياد برنامه unlocker هم رو سيستمم نصب نميشه راهي ديگه هست؟
دوست عزیز اون تاپیکهارو نگاه کردم ولی در اونجا به جوابی نرسیدن.نقل قول:
دوست عزيزم به اين آدرس هايي كه دوستمون مسعود خان گفتن مراجعه كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237994
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169436
یعنی هیچ راه حلی نداره؟
با سلامنقل قول:
ببينيد اين تاپيك به كارتون مياد يا نه
چه طوری فولدری که پاک نمی شه رو Delete کنم؟
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=116381