نقل قول:
یعنی زیدان دنبال پول و شهرته ؟ :28:
فکر نمیکنم اینطوری باشه هااااااااا:23:
بعدشم زیدان چیکارس که بیاد بنزما رو بیاره رئال :38:
وظیفه ی توی ... اون پدی .... :35::22::4:
نقل قول:
یعنی زیدان دنبال پول و شهرته ؟ :28:
فکر نمیکنم اینطوری باشه هااااااااا:23:
بعدشم زیدان چیکارس که بیاد بنزما رو بیاره رئال :38:
وظیفه ی توی ... اون پدی .... :35::22::4:
به جای پدی میتونن کار کنن :8::27::27:نقل قول:
اونقدر اعتبار و احترام دارن که بتونن 2 تا بازیکن فینگیلی رو راضی کنن :10::10::10:
سلام بر همگی:
عجب اوضاعی شده ها.
هر کسی از سوی برای خودش حرفی بقول برره ای ها در وکنه.
اصلا معلوم نیست که کی اصل کاریه کی نیستش.
یه بار میگن شوستر رفت فرداش میبنیم قبراغ و سرحال داره باز اون تمارین احقانه خودش رو ادامه میده.
یه بار میگن که کار تمومه شوچینکو میادش رئال فرداش میشنوید گالیانی گفته شوچینکو هیچ گوری نمیره.
دروگبا-بنزما-ماریو گومز-الویرا-وگنر لاو-امائوری-میلیتو-کرسپو-هنتلار.....!!!!!!
واقعا نمیشه پیش بینی کرد که چه اتفاقی در رئال مادرید رخ میدهد که هیچی چه چیزی در حال رخ دادن هست.
اصلا نمیشه فهمید و اصلا نمیشه حدس زد.
فقط امیدوار هستم تیم خلاصه این فصل بتونه باز خودش رو پیدا کنه و بر سکوی قهرمانی تکیه بزنه.
زنده باد رئال مادرید.
دلم براي زيزو خيلي تنگ شده
به خاطر اون زنه هم كه بازيشو پخش نكردن يكم از دلتنگي درييايم
ایول خوب گفتی. منم همین نظر رو دارم.نقل قول:
آخ گفتی. خیلیییییییییییییی دوست داشتم بازیشو ببینم. حیف شد.نقل قول:
دلم براي زيزو خيلي تنگ شده
به خاطر اون زنه هم كه بازيشو پخش نكردن يكم از دلتنگي درييايم
هنریک لارسن رو نگفتیـــــــــــا :19:نقل قول:
بزارش اول لیست :27::8::8::8:
انتقاد کالدرون از "پرس" در حاشيهي ديدار ياران زيدان - ياران رونالدو
---------------------------------------------------------
رييس باشگاه رئال مادريد، فلورنتينو پرس رييس پيشين اين باشگاه را به باد انتقاد گرفت.
پيش از ديدار دوستانه دو تيم "ياران زيدان" و "ياران رونالدو" که دوشنبه شب در مراکش با هدف مبارزه با فقر برگزار شد، "فلورنتينو پرس" رييس سابق باشگاه رئال مادريد در كنار زينالدين زيدان و رونالدو ستارههاي پيشين رئال حضور پيدا کرده و با آنها عکس انداخت. سپس اين سه به گفت و گوي دوستانه پرداخته و زيدان به پرس وعده داد در صورتي که پرس بازهم رياست باشگاه رئال مادريد را به دست بگيرد او نيز به اين تيم بازخواهد گشت و اين دو وضعيت رئال مادريد را سامان مي بخشند.
عكس نامبرده به شدت رامون كالدرون رييس كنوني رئال را كه از مساله رخ داده چندان خوشحال نشده بود آزرده خاطر كرد.
كالدرون روز چهارشنبه با اشاره به اينکه پرس همواره در هنگام گرفتار شدن رئال مادريد در بحران از اين تيم ياد مي کند، به خبرنگاران گفت: «ديدن چنين عكسي از فلورنتينو به شدت براي من رنجآور است.»
وي همچنين با كنايه زدن به آنتونيو کاسانو مهاجم پيشين رئالي ها که دوران ناکامي را در اين تيم سپري کرد گفت: «احتمالا فردا پرس درکنار يك بازيكن ديگر كه 4 ميليون يورو از باشگاه دريافت كرده و به گفته خودش از آن براي روسپيگري استفاده ميكرده است، عكس خواهد گرفت.»
کاسانو در بين سال هاي 2006 تا 2008 براي رئال مادريد توپ زد و با وجود مبلغ هنگفتي که از تيم اسپانيايي دريافت کرد تنها 2 گل براي اين تيم به ثمر رساند.
روبرتو مانچینی و آرزوی مربیگری در مادرید
---------------------------
روبرتو مانچینی سرمربی اسبق اینتر میلان از علاقه خود برای مربیگری در تیم رئال مادرید پرده برداشت.
مانچینی، در پایان فصل گذشته با وجود آنکه نراتزوری را به سومین قهرمانی اسکودتو رساند، از اینتر میلان اخراج شد و حالا مورد توجه قهرمان فصل گذشته اسپانیا قرار گرفته است.
مانچینی با تفکر خاصی گفت: " آرزوی من به حقیقت خواهد پیوست. "
" اما چیزی در این رابطه نمی دانم. من تنها می توانم امیدوارم باشم که این شایعات حقیقت داشته باشد. "
رئال مادرید قبل از شکست 1-0 مقابل وایادولید در هفته گذشته، بعد از شکست مقابل رئال یونیون دسته سومی از مسابقات کوپا دل ری کنار رفت.
شوستر که فصل گذشته رئال مادرید را به عنوان قهرمانی مسابقات لالیگا رساند، در کنفرانس دیروز سران باشگاه رای مثبت گرفت اما برای دیدار هفته آینده مقابل رکرتیوو همچنان تحت فشار قرار دارد.
هاينسه: انتقادها بسيار تند هستند
------------------------
بي ترديد تيم رئال مادريد اين روزها يکي از دشوارترين وضعيت هاي خود طي 3 سال گذشته را سپري ميکند و کهکشاني ها چند هفتهاي است که در رقابت هاي معتبري همچون لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا خوب نتيجه نميگيرند.
دو شکست پياپي در ليگ قهرمانان اروپا، حذف از جام حذفي اسپانيا برابر تيم دسته سومي رئال يونيون و شکست برابر وايادوليد در رقابت هاي لاليگا از جمله نتايج ضعيف رئالي ها طي هفته هاي گذشته هستند.
با اين وجود، " گابريل هاينسه " بر اين باور است که رئال مادريد بحران هاي موجود را پشت سر گذاشته و دوباره به روند مثبت خود باز مي گردد. مدافع آرژانتيني در گفت و گو با روزنامه اسپانيايي مارکا با اعلام حمايت از برند شوستر، وعده داد که رئالي ها خيلي زود خود را از وضعيت موجود جدا خواهند کرد.
* به نظر مي رسد تيم رو به سقوط است؛ مشکل کار در چيست؟
عجيب به نظر مي رسد، گويي تمام تلاش هاي ما جواب نمي دهند. ما روند بدي را پشت سر مي گذاريم اما شک ندارم که از اين وضعيت خارج خواهيم شد.
* چه کاري مي توان انجام داد؟
فکر مي کنم سخت کوشي و فداکاري تنها راهکارها هستند. ما بايد غرور را کنار گذاشته و درک کنيم که بايد بيش از اينها تلاش کرد. تيم خوبي در اختيار داريم و تنها دليل اينکه به نتيجه نمي رسيم روند بدي است
که گرفتار آن شده ايم. همه ما پيرامون رخدادهاي کنوني ناراحت هستيم. نااميدي هواداران را درک مي کنم اما مي خواهم آنها بدانند که اين تيم اعتماد بنفس و توانايي هاي لازم براي قهرماني دوباره در لاليگا را
دارد. حداقل ما تمامي تلاش خود را خواهيم کرد.
* تيم پس از شکست برابر وايادوليد در چه وضعيتي قرار داشت؟
همه ما بسيار غمگين بوديم. ما همچنين به خاطر پذيرش يک شکست ديگر عصباني نيز بوديم. قصد داشتيم در راستاي پايان بخشيدن به جريان کنوني، در اين ديدار پيروز شويم. ما تيم متحدي هستيم و همواره
گفته ايم که بايد مدام تلاش کنيم، اين حرف بر زبان ما جاري بوده است. در چنين شرايط دشواري ما به يکديگر نزديکتر مي شويم.
* فکر ميکني تيم کنوني توانايي به دست آوردن هيچگونه عنواني را در اين فصل دارد؟
بله، بي ترديد ما به اندازه کافي توانايي داريم. ما چندين بار در رقابت هاي اين فصل به نسبت خوب کار کرده ايم و بازهم اين کار را انجام خواهيم داد. تيم ما کيفيت براي نمايش بازي هاي خوب و قهرمان شدن را
دارد. در حال حاضر تنها مساله روند بدي است که دچار آن شده ايم و آن را پشت سر خواهيم گذاشت.
* آيا بازيکنان تيم جاي خالي نيستلروي را احساس مي کنند؟
فان نيستلروي يک بازيکن بزرگ است اما من همواره مي گويم که يک بازيکن به تنهايي نتيجه بازي يک تيم را رقم نمي زند. آسيب ديدگي او به معناي واقعي باعث ناراحتي است اما شک ندارم که ساير بازيکنان
باعث ارتقاي رتبه تيم شده و به بهتر شدن وضعيت کنوني کمک خواهند کرد. به عنوان مثال، هيگوآيين اين روزها همين کار را مي کند.
* فکر مي کني باشگاه بايد در فصل نقل و انتقالات ژانويه بايد به دنبال جذب نيروهاي جديد باشد؟
اين موضوع در حيطه کاري من نيست. من نمي توانم راجع به جذب بازيکن صحبت کنم. من تنها مي توانم در مورد بازيکنان حاضر در تيم اظهار نظر کنم.
* پس از ديدار برابر وايادوليد گفتي که بازيکنان تيم احساس تنهايي مي کردند، دليل اين مساله چه بود؟
زماني که ما يک بازي را واگذار مي کنيم انتقادها بسيار تند هستند و مردم صحبت هايي مي کنند که حقيقت ندارد. در زمان شکست بيش از زماني که پيروز مي شويم احساس تنهايي مي کنيم. مي خواستم
بگويم که ما وقتي شکست مي خوريم بايد با همديگر متحد شويم چرا که هيچ فردي خارج از باشگاه به ما کمکي نخواهد کرد. تمامي اعضاي تيم نسبت به اين مساله آگاه هستند. همه چيز به تلاش هاي ما
بستگي دارد. ما همچنين مي دانيم که هرچه انتقادها از تيم بيشتر باشد اتحاد ما نيز بايد بيشتر شود.
* آيا مي پذيري که تيم هم اکنون در بحران به سر مي برد؟
اين مساله جزوي از فوتبال است و در اين رشته ورزشي شما به برد، باخت و يا تساوي دست پيدا مي کنيد. در حال حاضر ما بازي هاي خود را واگذار مي کنيم اما دوباره روند پيروزي هاي خود را بازخواهيم يافت و
من شکي نسبت به اين مساله ندارم. نمي توانم بگويم در بحران به سر مي بريم؛ اگر فکر مي کردم که توانايي خارج شدن از اين وضعيت را نداريم ديگر به ميدان مسابقه نمي رفتم. همه ما مي دانيم که مي
توانيم دوباره روند رو به رشد خود را بازيابيم. اينگونه مسائل در فوتبال رخ مي دهند. خوشبختانه، نه لاليگا و نه ليگ قهرمانان اروپا هيچکدام خارج از دسترس ما نيستند. فصل درازي پيش رو است و ما به موقع واکنش
نشان خواهيم داد.
* چه احساسي داري؟
احساس خوبي ندارم اما مصمم به خارج شدن از وضعيت فعلي هستم. فوتبال چهره زشت خود را به ما نشان مي دهد. ما بايد با حقايق روبرو شده و بر مشکل ها غلبه کنيم.
* در مورد شوستر چه نظري داري؟
او همانند سايرين نگران است. ما از او حمايت مي کنيم. شايعه هاي مربوط به ازهم گسستگي تيم حقيقت ندارد.
كرسپو: مادريد قسمتي از تاريخ فوتبال است
--------------------------
مهاجم آرژانتيني اينتر ميلان ايتاليا از انتقال قريب الوقوع خود به رئال مادريد خبر داد.
به نقل از آس، ارنان كرسپو عنوان كرد: به عقيده من، رئال مادريد قسمت غير قابل انكاري از تاريخ فوتبال جهان است. وقتي در موزه برنابئو قدم ميزني، انگار در موزه فوتبال هستي.
وي افزود: به زودي راهي رئال مادريد ميشوم. به عنوان بازيكن ثابت تن به اين انتقال مهم مي دهم. قصد دارم با تمام وجود براي اين تيم بزرگ بازي كنم؛ تيمي كه هميشه آرزو داشتم عضوي از تاريخش باشم.
كرسپو اظهار داشت: انتقال من در مراحل پاياني خود است؛ اما همچنان به اينتر پايبندم و مي دانم بايد در خدمت اين تيم باشم.
مسي در حمايت از شوستر / هنوز راه درازي تا پايان فصل باقي مانده است
--------------------------------------------
ليونل مسي به حمايت از سرمربي آلماني رئال مادريد پرداخت.
به دنبال توافق ميان فدراسيون فوتبال آرژانتين و باشگاه بارسلونا درمورد حذف نام مسي براي حضور وي در ديدار دوستانه تيم ملي كشورش برابر اسكاتلند، ليونل كوچك روز چهارشنبه فرصتي بدست آورد تا در تبليغات شركت Konami ژاپن براي بازي ويديويي Pro Evolution Soccer 2009 حضور پيدا كند.
طي نشست رسانهاي كه در جريان اين تبليغات انجام شد، مسي درباره وضعيت خودش و باشگاه بارسلونا و همچنين مسائل مربوط به رقيب ديرينه يعني رئال مادريد صحبت كرد. وي صحبتهاي خود را با حمايت از برند شوستر سرمربي آلماني رئاليها آغاز كرده و گفت:«شوستر كارهاي زيادي براي رئال مادريد انجام داده است و حالا برخي ميخواهند از دست او خلاص شوند. در حالي كه هنوز به پايان نيم فصل نزديك نشدهايم اين زير سوال بردن شوستر كار درستي به نظر نميرسد.»
مسي هم چنين گفت: «هواداران بارسلونا و رئال مادريد همواره هنگامي كه اين دو تيم چند بازي متوالي را با شکست پشت سر مي گذارند خشمگين ميشوند، اما بايد به خاطر دا شته باشيم كه هنوز راه درازي تا انتهاي فصل باقي مانده است.»
در ادامه اين نشست توجه همگان به ارتباط ميان مسي و گوارديولا سرمربي بارسا معطوف شد. بازيكن 21 ساله آرژانتيني بلافاصله شايعههاي مربوط به اختلاف ميان خودش و گوارديولا را رد كرد و اين مساله که وي از سرمربي اسپانيايي درخواست کرده بود در تمرين بارسلونا شرکت نکرده و براي تماشاي ديدار دوستانه آرژانتين برابر اسکاتلند راهي همپتون پارک شود را تکذيب کرد.
مسي گفت: «نبايد هر آنچه من ميگويم به يك مساله جنجال برانگيز تبديل شود. اگر بارسلونا تمرين داشته باشد من در آن حضور پيدا ميكنم.»
وي خاطرنشان كرد: «از همان ابتدا گوارديولا همواره سعي كرده است تا شرايط مرا بهتر از پيش سازد و اين موضوع تنها به زمين فوتبال محدود نميشود.»
سرانجام خبرنگاران از مسي پيرامون اظهار نظر اخير رونالدو مبني بر اين كه وي خود را برترين بازيكن جهان دانسته است پرسيدند و بازيكن آرژانتيني نيز از وارد شدن به اين بحث امتناع ورزيد.
موراتي :اين كار كرسپو اصلا درست نيست
-----------------------------
مديرعامل باشگاه اينترميلان ايتاليا گفت: اين رسم فوتبال نيست كه يك بازيكن از تيمي ديگر به عنوان تيم رويايي خود سخن بگويد.
به نقل از رويترز، ماسيمو موراتي تصريح كرد: اينتر ميلان در اثرگذاري خود در فوتبال كمتر از رئال مادريد نيست. ورزشگاه جوزفه مئاتزا دست كمي از برنابئو ندارد و تاريخ فوتبال ايتاليا هميشه قابل تامل و احترام بوده است. وي افزود: اگر كرسپو مي خواهد به رئال مادريد برود، به اين تيم تبريك مي گويم. براي رقيب اسپانيايي احترام قايل هستم؛ اما آنها را هرگز تيم رويايي خطاب نمي كنم. اين كار كرسپو اصلا درست نيست
مياتوويچ: بيشتر از خيليها براي رئال مادريد زحمت كشيدهام
-------------------------------------
نايب رئيس باشگاه رئال مادريد گفت: مدعيان نجات رئال بايد بدانند كه من بيشتر از خيلي ها براي اين باشگاه زحمت كشيده ام.
به نقل از لارازون، پدراگ مياتوويچ تصريح كرد: امروز بسياري از قديمي هاي رئال مادريد مدعي شده اند كه مي توانند اين تيم را نجات دهند؛ اما مسئله مهم اين است كه ما احتياجي به كمك ديگران نداريم و مشكلي در داخل باشگاه وجود ندارد.
وي افزود: بيشتر از خيلي ها براي مادريد زحمت كشيده ام و جالب نيست كه زيدان خود را دلسوز رئال مادريد بداند و مرا نابود كننده تيم خطاب كند.
نايب رئيس رئال تاكيد كرد: وارث انديشه هاي گذشتگان نبوده ام كه امروز از آنها الگو بگيرم.
کرسپو : ترجیح می دهم بمانم!
---------------------
هرنان کرسپو مهاجم اینتر میلان اظهار داشت : ترجیح می دهم در تیمی بازی کنم که هر چند کم بازی می کنم ولی عناوین بیشتری را می برم.
مهاجم آرژانتینی اینتر میلان چند روزیست در روزنامه ها از احتمال انتقال وی به رئال مادرید صحبت می شود.
کرسپو همچنین اضافه کرد: من می توانم به تیم دیگری بروم اما ترجیح می دهم کمتر بازی کنم ولی بیشتر ببرم.حاضرم در تیم بمانم و به تیم کمک کنم تا افتخارات بیشتری کسب کنیم.
آخرین خبرها در رابطه با این مهاجم آرژانتینی حاکی از آن است که وکیل این مهاجم به مادرید سفر کرده تا در رابطه با جزییات این انتقال با سران مادرید صحبت کند.
کرسپو؟!! خرید یک مهاجم دست چندم چه فایده داره؟!!!
واقعا این رئال خریداش شده مثل پرسپولیس!!! ( من استقلالی نیستم! )
پس از عمل جراحي زانو
"نيستلروي" به مادريد بازگشت
مهاجم هلندي رئال مادريد به مادريد بازگشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رودفان نيستلروي پس از عمل جراحي بر روي زانوي پاي راست خود در روز 13 نوامبر كه در آمريكا انجام شد، به مادريد بازگشت.
مهاجم هلندي رئال مادريد كه تا پايان فصل قادر به همراهي تيمش نخواهد بود، روز پنجشنبه به مادريد برگشته و در حال حاضر دوره نقاهت خود را سپري ميكند.
در حال حاضر سران رئال به دنبال يك جانشين براي اين بازيكن در ماه ژانويه هستند.
آره واقعا چی بگم والا. اون گومز بود کی بود نیومد؟؟نقل قول:
کرسپو؟!! خرید یک مهاجم دست چندم چه فایده داره؟!!!
از مغرورى سركش تا عروسك خيمه شب بازى
-------------------------------
برند شوستر در سن ۲۴ سالگى از تيم ملى آلمان غربى خداحافظى كرد زيرا به اين باور رسيده بود كه تيم ملى براى او محدوديت ايجاد مى كند.
او يكى از اعضاى ثابت تيم ملى كشورش بود و نقش بسزايى در كسب قهرمانى جام ملت هاى اروپا در سال ۱۹۸۰ داشت و به درستى به عنوان يكى از بااستعدادترين هافبك هاى اروپا مورد تمجيد و تشويق قرار مى گرفت اما هنگامى كه يوپ دروال مربى وقت آلمان به او اجازه نداد از انجام بازى دوستانه اين تيم با آلبانى به خاطر حضور در خانه به هنگام تولد فرزندش معاف شود اردوى تيم ملى را ترك كرد و هرگز به آن بازنگشت.
شوستر بازيكن مغرور، قدرتمند و تأثيرگذار بود اما شوستر مربى، داستانى كاملاً متفاوت دارد و خيلى سخت مى توان مخالفت اين مربى هميشه موافق را با نظرات رامون كالدرون رييس و پردراگ مياتوويچ مدير ورزشى باشگاه رئال مادريد مشاهده كرد.
شكست خارج از خانه اين هفته رئال مادريد برابر وايادوليد چهارمين باخت اين تيم در ۸بازى اخير در تمام رقابت هاست البته پيروزى هاى رئال هم چندان چشمگير نبوده، اين تيم ۳-2 تيم سختكوش اتلتيك بيلبائو را شكست داده و ۲ پيروزى ناپلئونى ۴-3 برابر مالاگا و تيم دسته سومى رئال يونيون به دست آورده است. در حالى كه آنها جزو چهار تيم برتر لاليگا هستند و از موقعيت خوبى هم براى صعود به مرحله حذفى ليگ قهرمانان برخوردارند اما نمى توان انكار كرد كه اين باشگاه در يك وضعيت بحرانى است.
در واقع پس از حذف از كوپا دل رى به وسيله يونيون، ترديدهايى درباره آينده اين مربى به گوش رسيد و اين شكست به اين ترديدها قوت بخشيد. همان طور كه از زير ذره بين ترين باشگاه روى زمين انتظار مى رود، شايعات بسيارى به گوش مى رسد.
يك شبكه راديويى گزارش مى دهد كه چندين بازيكن ديگر به حرف هاى مربى گوش نمى دهند، يكى ديگر از خوددارى مربى از صحبت كردن با بازيكنان در بين دو نيمه آخرين ديدار خبر مى دهد و ديگرى اعلام مى كند اوضاع فنى باشگاه از دستان مربى خارج شده است. برخى ديگر هم وقتشان را به انتخاب جانشين احتمالى شوستر اختصاص داده و ميچل هافبك قديمى رئال كه هم اكنون مربيگرى تيم جوانان را برعهده دارد را داراى بيشترين شانس دانسته اند.
تعيين ميزان صحت و سقم اين شايعات كار دشوارى است اما قدر مسلم اين كه از زمان به دست گرفتن سكان هدايت رئال مادريد و جانشينى فابيو كاپلو، شوستر در رئال مادريد بيشتر يك مسافر بوده تا يك راننده. او در زمان استخدام با يك هدف معين و مشخص به كار گرفته شد: تعويض روش ظاهرا خسته كننده كاپلو با فوتبالى جذاب و تماشاگرپسند كه با شيوه باشگاه پرطرفدارى مانند رئال مادريد منطبق باشد.
باوجود كسب عنوان قهرمانى لاليگا در فصل گذشته، بسيارى از رسانه ها براى او اعتبارى قائل نشدند و معتقد بودند اين قهرمانى ميراثى از موفقيت كاپلو بوده البته اين كارشناسان همان هايى بودند كه چند ماه قبل بر اخراج دن فابيو پافشارى مى كردند و اين نشان از دمدمى مزاج بودن رسانه ها دارد اما پاسخ شوستر چه بود سكوت و حرف هاى تكرارى و تمجيد از رييس و مدير ورزشى رئال.
اما تعريف براى چه جز اين كه اولى حقوقش را مى دهد و دومى او را بر سر كار آورده و حفظ كرده حقيقت اين است كه رئال ۱۶ ماه پس از آمدن شوستر در زمين هويتى ندارد و اگر بردى به دست مى آورد بر اثر نبوغ فردى است تا انسجام تيمى كه اگر باشد به مربى مربوط مى شود.
سياست نقل و انتقالات باشگاه هم فاجعه بار بوده است، از ۱۲ بازيكنى كه در زمان شوستر خريدارى شده هيچ يك بيشتر از سه چهارم بازى ها را به عنوان بازيكن اصلى حضور نداشته اند. برخى آن را با مصدوميت بازيكنانى نظير پپه، آرين روبن و گابريل هاينتزه توجيه كرده اند و بعضى ناكارآمدى نفراتى مانند رويستون درنته، كريستوف متزلدر و خاوير ساويولا را دليل اين مسأله دانسته اند. تلاش بى ثمر كالدرون براى جذب كريستيانو رونالدو در تابستان گذشته و درگيرى لفظى اش با سرالكس فرگوسن نتيجه اى جز آشفتگى باشگاه نداشته است.
حالا آينده شوستر به يك مو آويزان است، اگر او بخواهد خود را نجات دهد بايد اين كار را بدون رود فان نيستلروى مهاجم هلندى اش انجام دهد كه تا آخر فصل قادر به بازى نيست. حل چنين مشكلى هميشه براى يك مربى رئال دشوار بوده اما شگفت انگيز اين كه شوستر با خونسردى كامل از همه اين مشكلات سخن مى گويد.
او با مياتوويچ يا كالدرون يا مطبوعات يا حتى بازيكنان مخالفتى نمى كند كه كاملاً با رفتار او به عنوان يك بازيكن مغايرت دارد اما بايد قبول كنيم همه ما هنگامى كه ۲۴ سال داريم شجاع تريم.
كهكشانى ها به آخرخط رسيده اند
-----------------------
بدبين ترين هوادار رئال مادريد نيز فكر نمى كرد كهكشانى ها در فصل جارى با بحران جدى روبه رو شوند.
بدون ترديد رئال در يكى از بدترين شرايط خود در چند سال اخير قرار گرفته است به طورى كه مسؤولان اين تيم حتى نمى دانند عامل اصلى اين بحران چيست. واقعا چه اتفاقى براى كهكشانى ها رخ داده است چند هفته اى است كه شاگردان برند شوستر در سطح بازيكنان متوسط ظاهر شده اند و به اين نكته توجه ندارند كه در چه تيم بزرگى توپ مى زنند. قصد داريم علل بروز اين بحران را بررسى كنيم.
.::مصدوميت هاى پى در پى::.
به نظر مى رسد كه نشانه هاى اوليه بحران در رئال از ابتداى فصل زمانى كه چند بازيكن ازجمله گاگو، گوتى و اشنايدر مصدوم شدند، نمايان شد. غيبت اين سه بازيكن كليدى به وضوح در تركيب رئال نمايان بود اما اين مصدوميت ها فقط گريبانگير اين سه بازيكن نشد و پس از آن بود كه ديارا، دلارد و فان درفارت نيز با مصدوميت روبه رو شدند حالا هم كه مصدوميت گريبانگير ۲ بازيكن اثرگذار هلندى، رود فان نيستلروى و آرين روبن شده است. به هر حال مصدوميت جزيى از فوتبال است و نمى توان آن را عامل اصلى بروز بحران در رئال معرفى كرد. اين نكته بر كسى پوشيده نيست كه در پر افتخارترين تيم اروپا بازيكنان مطرحى هستند كه مى توانند جايگزين مصدومان شوند اما شايد نتوانند به اندازه بازيكن اصلى در تيم موثر واقع شوند.به عنوان مثال رويستون درنته هافبكسيه چرده هلندى عجول و با استرس بازى مى كند و هيچ وقت خونسردى روبن را ندارد و رئال از غيبت اين بازيكن كه در زمان حمله كارايى بسيارى دارد، ضربه زيادى خورده است، اين موضوع در مورد نيستلروى نيز صدق مى كند.
.::كندى در فصل نقل و انتقالات::.
پس از قهرمانى در فصل گذشته، شوستر براى تقويت تيمش خواستار جذب ۴ بازيكن در خط دفاع، هافبك، جناح چپ و حمله شد. اما انتظارات اين مربى آلمانى به هيچ وجه برآورده نشد و مسؤولان رئال فقط وقت خود را صرف متقاعد كردن كريس رونالدو براى حضور در سانتياگو برنابئو كردند. كالدرون و مياتوويچ آنقدر خود را درگير موضوع به خدمت گرفتن اعجوبه منچستر كردند كه فصل نقل و انتقالات به پايان رسيد. پس از ناكامى در جذب رونالدو صحبت از به خدمت گرفتن داويد ويا، داويد سيلوا و كاسورلا مطرح شد اما مشخص نبود كه چرا كالدرون به هيچ وجه در جذب اين بازيكنان مطرح جدى عمل نمى كند. در نهايت فقط فان درفارت به عنوان بازيكن جديد در جمع كهكشانى ها حضور پيدا كرد.
.::اشتباهات مكرر دفاعى::.
در مقايسه با فصل گذشته رئال گل هاى بسيار بيشترى را تا كنون دريافت كرده است و بايد گفت پس از اسپورتينگ گيخون، نومانسيا، اتلتيك بيلبائو، اتلتيكو مادريد، ركرتيو اوئلوا و آلمريا، رئال بيشترين گل خورده را به نام خود به ثبت رسانده است. رئال مادريد از فصل ۲۰۰۲- 2001 اين تعداد گل را در چند بازى ابتداى فصل دريافت نكرده بود. بى شك يكى از ضعيف ترين عملكرد ها در ميان مدافعان را سرخيو راموس داشته است. او در حال حاضر در شرايط خوبى به سر نمى برد و مرتكب اشتباهات مكررى شده به گونه اى كه انتقاد شديد شوستر را نيز در پى داشته است.
.::عدم كشف استعداد ها در تيم هاى پايه::.
رائول، كاسياس و گوتى نمونه هاى بارز رشد استعداد ها در تيم هاى پايه رئال هستند اما سياست هاى اين تيم در چند فصل اخير به هيچ وجه در راستاى كشف استعدادهاى جوان اسپانيايى نبوده است.
.::كاسياس در سراشيبى::.
ايكر جوان پس از عملكرد فوق العاده در يورو ۲۰۰۸ به نوعى در سراشيبى قرار گرفته است و در برخى موارد نااميد كننده ظاهر شده است.كاسياس كه يكى ازبخت هاى كسب توپ طلا محسوب مى شد عملا با ارائهبازى هاى ضعيف شانس بيشترى را به كريس رونالدو داده است، ديگر خبرى از واكنش هاى سريع و خارق العاده سنگربان كهكشانى ها نيست. او در بازى مقابل يوونتوس فقط نظاره گر ضربه كاشته منحصر به فرد دل پيه رو شد او حتى توان واكنش در برابر اين ضربه كاشته را نيز نداشت.
.::سير نزولى::.
پس از پيروزى مقابل اتلتيكو مادريد در ويسنته كالدرون، رئال امتيازهاى مهمى را از دست داده است. در مصاف با مالاگا در سانتياگو برنابئو به سختى و با اختلاف يك گل توانست اين تيم را با شكست بدرقه كند. از آن به بعد بود كه بحران بر رئالى ها سايه افكند و به نوعى تمامى بازيكنان حس كردند كه تيم شان در شرايط عادى به سر نمى برد. اين در حالى است كه عدم انگيزه كافى و تلقين به ناكامى ها در ميان بازيكنان موج مى زند. ضعيف ترين نتايج رئال مادريد در فصل جارى در ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفى موسوم به كوپا دل رى رقم خورده است. در بازى رفت مقابل يووه، رئال بازى را در تورين واگذار كرد اما هواداران كهكشانى ها اميدوار بودند كه تيم محبوب شان در بازى برگشت از اين تيم ايتاليايى انتقام بگيرد اما اتفاقات به گونه اى ديگر رقم خورد. رئال در سانتياگو برنابئو تيمى دست و پا بسته بود و مقابل يووه زانو زد. آشكارا مشخص بود كه رئال با بحران جدى روبرو شده است. حتى كار به جايى رسيد كه شكست رئال از تيم دسته سومى رئال يونيون تعجب همگان را برانگيخت. آيا رئال به پايان راه رسيده است
.::شوستر در آستانه اخراج::.
بى ترديد سرمربى آلمانى رئال دوران بسيار پر تنشى را در اين تيم تجربه مى كند. درست است كه او در قهرمانى رئال در فصل گذشته نقش بسزايى ايفا كرد اما نتايجى كه كهكشانى ها تاكنون كسب كردند به واقع در شأن اين تيم نيست و نشان دهنده ضعف جدى در رئال است. تحليلگران معتقدند كه طرح هاى شوستر ديگر براى رئال مادريد كارايى ندارد و زمان آن فرا رسيده كه مربى جديدى سكان هدايت سفيدپوشان مادريد را برعهده بگيرد.
.::سوء مديريت كالدرون::.
اكثر هواداران رئال معتقدند كه پس از خداحافظى فلورنتينو پرس، مدير سابق اين باشگاه ديگر نشانى از تيم رويايى رئال نبوده است. پس از حضور كالدرون، ستارگان كمى جذب اين تيم شده اند چون او به حضور بزرگان فوتبال دنيا در سانتياگو برنابئو اعتقادى نداشت و بر انسجام تيمى و جوانگرايى تاكيد مى كرد. مشخص است كه استراتژى هاى كالدرون به هيج وجه موثر واقع نشده و سوء مديريت هاى وى يكى از عوامل بروز بحران در اين تيم محسوب مى شود.
منابع: ماركا و آ.س
كرسپو: رئال بايد با من تا 2010 قرارداد منعقد كند
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا شرط پذيرش پيشنهاد رئال مادريد را ضمانت اجرايي براي قرارداد تا پايان سال 2010 دانست.
به نقل از آس اسپانيا، هرنان كرسپو گفت: از ديد من رئال مادريد تيم بسيار بزرگي است و مي تواند براي من يك سكوي پرتاب بزرگ براي دنياي شهرت و فوتبال حرفه اي باشد؛ اما من هم ارزش خود را مي دانم.
وي تاكيد كرد: اگر رئال مادريد مرا مي خواهد بايد تا پايان سال 2010 با من قرار داد منعقد كند.
مهاجم آرژانتيني افزود: بازي در لباس رئال مادريد براي من يك آرزوي بزرگ است؛ اما دلم نمي خواهد در مورد اين انتقال بزرگ غير حرفه اي عمل كنم.
ميليتو: رئال مادريد خانه امني براي من نيست
-------------------------
مهاجم جنووا ايتاليا پيشنهاد رئال مادريد را قابل تامل؛ اما معمولي توصيف كرد.
به نقل از رويترز، ديه گو ميليتو كه سابقه درخشش در رئال ساراگوسا را نيز در كارنامه دارد، گفت: بي ترديد رئال مادريد خانه امني براي من نيست. تيمي كه هنوز نمي داند مربي آينده اش چه كسي است چگونه مي تواند به من اطمينان دهد كه بازيكن ثابت آن خواهم بود؟
وي ادامه داد: من براي ملي پوش شدن نياز به تداوم در درخشش بازي هاي باشگاهي خود دارم.
مهاجم آرژانتيني جنووا افزود: خيلي از بازيكنان، رئال مادريد را تيم رويايي خود مي دانند در حالي كه اين مسئله در مورد من صدق نمي كند. تيم رويايي من تيم ملي كشورم است و جايي براي من بهتر است كه مرا براي تيم ملي كشورم بهتر از جاهاي ديگر تقويت و آماده كند.
آرشاوین در مسیر پیوستن به رئال مادرید
-------------------------
وکیل "آندری آرشاوین" ادعا می کند رئال مادرید هم اکنون اصلی ترین خواهان ستاره زنیت سنت پترزبورگ است.
"آرشاوین" بعد از یورو 2008 در مسیر پیوستن به تاتنهام قرار داشت، اما بعد از این که زنیت قیمت او را 27 میلیون یورو تعیین کرد، این انتقال به بن بست رسید.
بهرحال، این مهاجم روسی در نقل و انتقالات زمستان این تیم را ترک خواهد کرد و وکیل وی ادعا می کند به احتمال زیاد او به برنابئو خواهد رفت.
"دنیس لوچر" به وب سایت فرانسوی Footmercato.net گفت: << او در حال حاضر از انگلستان، ایتالیا و اسپانیا پیشنهاد دارد.>>
<< اما این پیشنهادات به صورت رسمی نیست. رئال مادرید در صدر این لیست قرار دارد، اما ما هنوز مذاکره ای انجام نداده ایم.>>
ما اصلا نمیخوایم تو رو حالا واسه ما شرایط هم میزاره. برو بابا خدا جای دیگه روزیتو بده.نقل قول:
كرسپو: رئال بايد با من تا 2010 قرارداد منعقد كند
آرشاوین بیاد عالی میشه.
هفته دوازدهم لاليگا اسپانيا/ رئال به مصاف تيم قعرنشين اوئلوا مي رود
----------------------------------------
قهرمان فصل گذشته لاليگا فردا شب در هفته دوازدهم در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان ركرتيوو اوئلوا است.
تيم رئال مادريد كه هفته قبل مقابل وايادوليد تسليم شد و در وضعيت بحراني قرار گرفت، براي فرار از اين اوضاع فردا(شنبه) تيمي را پيش رو دارد كه با 7 امتياز در قعر جدول قرار گرفته است.
*برنامه ساير مسابقات فردا:
ويارئال - وايادوليد
سويا - والنسيا
*جدول رده بندي:
1- بارسلونا 28 امتياز
2 - ويارئال 25 امتياز
3- والنسيا23 امتياز
4- رئال مادريد23 امتياز
5- سويا 23 امتياز
باز آرشاوين بهتر از كرسپويه
آره خدایی بازیکن خوبیه.نقل قول:
باز آرشاوين بهتر از كرسپويه
سلام بر رفقای گل و گلاب:
اقا ما ای دی اس ال گرفتیم راحتتر بیاییم کار سختر شده برامون . دی:
خوب رفقای عزیز خوب و سلامت و راحت و نمیدونم کلا حالتون خوبه؟
امشب ایشالا با یه برد شیرین در خونه بحران کمتر میشه.
ولی خدایشش نیاز به بازیکن بدجوری حس میشه.
باید به فکر بازیکن باشیم.
اصلا انگار نه انگار هم که این په په و روبن باید برگردن. معلوم نی کی برمیگردن؟
اطلاعیه جدید:
دوستان عزیز .
همسنگران و همدلان و هم پیمانان عزیز و گرامی:
بهوش باشید.
که سنگر و جبهه ما همین تاپیک میباشد.
سنگرها را خالی نکنید.
تاپیک ها را خالی نکنید.
تنها نگذارید همرزمان خود را .
بر علیه دشمن غاصب و بتازید .
همه شاهد هستن که شما بر حق هستین و پیروزی و نور از ان شماست.
یا حق.
امروز توي روزنامه خوندم پرز داره براي رياست مياد
هدیه سال نو کالدرون
-----------------
رامون کالدرون رییس باشگاه رئال مادرید هدیه ای به منسابت سال نو برای اعضای تیم درنظر گرفته است که البته مثل همیشه شرطی دارد.
کالدرون در پی اعلام این هدیه شرطی هم برای این هدیه تعیین کرد.شرط مدیر باشگاه این می باشد که اگر بازیکنان تیم بتوانند 5 بازی پیش روی خود را ببرند به هر یک از بازیکنان 120000 یورو پاداش می دهد که این پاداش در نوع خود زیاد است.
5 حریف رئال مادرید در بازی های آینده به ترتیب عبارتند از:رکرتیوو اوئلوا،باته بوریف،ختافه،سویا و زنیت سنت پترزبورگ
به نقل از مارکا : توز به مادرید می آید!!!
------------------------------
به نقل از روزنامه ی مادریدی، مارکا : کارلوس توز مهاجم منچستر یونایتد برای فصل آینده راهی رئال مادرید خواهد شد.
تیتر امروز روزنامه مارکا این بود که توز پیشنهاد مادرید برای فصل بعد را قبول کرد.به نقل از این روزنامه قراردادی بین رئال مادرید و بازیکن آرژانتینی امضا شده که این قرارداد توز را برای فصل بعد یک مادرید اعلام می کند.
هر چند سرمربی منچستر این مسئله را چند هفته پیش تکذیب کرده اما با وجود مهاجمانی آماده همانند برباتف و رونی در منچستر این انتقال دور از انتظار هم نیست زیرا که توز در منچستر به یک نیمکت نشین تبدیل شده و می تواند در رئال به یک بازیکن ثابت تبدیل شود.
همچنین می تواند با ساویولا و هیگواین خط حمله خوبی را برای رئال تشکیل دهد.
روبرتو كارلوس: پرس ميخواهد رئيس رئال مادريد شود
------------------------------------
مدافع سابق رئال مادريد از بازگشت پرس در قالب مثلث تشكيل شده با زيدان و رونالدو حمايت كرد.
به نقل از ماركا، روبرتو كارلوس عنوان كرد: اطمينان دارم كه پرس مي تواند مادريد را نجات دهد. او مدير خوبي است و نبايد بدبياريهاي گذشته او را ملاك قضاوت قرار داد. وي افزود: اگر پرس بازگردد، من هم حاضرم به رئال مادريد كمك كنم. برخي گزينه هاي برزيلي را براي انتقال به رئال مادريد ترغيب كنم.
بازيكن كنوني فنرباغچه در اين خصوص اظهار داشت: "فلورنتينو پرس ميخواهد بار ديگر به باشگاه بازگردد و رئيس باشگاه رئال مادريد شود. او براي فوتبال زندگي ميكند و دلش براي رئال تنگ شده است. بسياري از بازگشت او خوشحال خواهند شد."
كارلوس در فوتبال تركيه صاحب دو آكامي جوانان است و مي تواند بازيكنان مستعد ترك را نيز براي مذاكره به پايتخت اسپانيا بياورد.
كاسياس: نتايج خوب از راه ميرسند
ايكر كاسياس خوشبيني، صبر و روحيهاي مبارز را عوامل خروج رئال مادريد از بحران كنونياش خواند.
سنگربان رئال مادريد و تيم ملي اسپانيا گفت: «به زودي نتايج خوب از راه ميرسند. رئاليها در هفتههاي گذشته دليل چنداني براي خوشحالي نداشتهاند.»
شاگردان "برند شوستر" در ليگ قهرمانان اروپا در برابر يوونتوس در دو بازي رفت و برگشت بازنده از ميدان خارج شدند. آنها در جام حذفي اسپانيا هم برابر تيمي دسته سومي به نام "ايرون" شكست خوردند و در
همان دور نخست از اين رقابتها كنار رفتند. كهكشانيها در ليگ اسپانيا هم برابر وايادوليد يك بر صفر تن به شكست دادند.
ايكر كاسياس سنگربان مادريديها با وجود بحران اخيري كه در رئال بروز كرده است، دليلي براي ناراحتي و نااميدي ندارد. اين بازيكن 27 ساله در اين باره گفت: «طبيعي است كه ما از شرايط كنوني راضي نيستيم.
بايد همچنان سخت تلاش كنيم آن وقت نتايج خوب دوباره از راه ميرسند. در فصل جاري ما لحظههاي خوب و بدي را سپري كردهايم اكنون بايد ثابت كنيم كه با وجود همه شايعهها تيم هستيم. بايد با هم كار كنيم و
درست همانند فصل پيش سخت تلاش كنيم.»
راهيابي رئال مادريد به مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا هنوز قطعي نشده است. كاسياس با اين حال نگران اين موضوع نيست. او گفت: «در بازي رفت برابر يووه فرصت خوبي را از كف داديم تا خيالمان را
از بابت صعود به دور بعد راحت كنيم. با اين حال ما تا صعود فاصله زيادي نداريم. در بازيهاي آينده همه چيز شدني است.»
كرسپو: ترك اينترميلان قطعي است
------------------------
مهاجم آرژانتيني اينترميلان ايتاليا از ترك قطعي باشگاه خود در فصل زمستان گفت.
به نقل از رويترز، هرنان كرسپو گفت: در حالي كه من از رئال مادريد و چند باشگاه ديگر پيشنهاد رسمي دارم، اينترميلان هيچ تلاشي براي تمديد قراردادم نمي كند و حتي به انتقال قرضي من نيز راضي است.
وي افزود: ترك اينتر قطعي است و من مي توانم به عنوان بازيكن آزاد راهي يكي از باشگاه هاي طرف مذاكره خود شوم.
رئال مادريد پيشنهاد 25 ميليون يورويي را در گام نخست ارائه كرده است.
رئال مادريد آرشاوين را قرضي مي خواهد
باشگاه رئال مادريد قصد دارد مهاجم زنيت روسيه را به صورت قرضي در اختيار بگيرد.
به نقل از رويترز، رئال مادريد كه مدت ها است مشتري شماره يك آندري آرشاوين به حساب مي آيد، براي آنكه مدير عامل زنيت سنت پترزبورگ روسيه نيز راضي شود، حاضر شده اين بازيكن را به صورت قرضي در اختيار بگيرد تا اين باشگاه تازه احيا شده روس نيز از داشتن ستاره خود آسوده خيال باشد.
آرشاوين از طريق وكيل خود انتقال قرضي را راهي درست و مناسب توصيف كرده و حاضر است تحت قرارداد قرضي نيز راهي رئال مادريد شود.
دو بازيكن بزرگ در راه برنابئو هستند
-----------------------
نايب رئيس رئال مادريد به هوادران خود وعده خريد دو بازيكن بزرگ را داده است.
به نقل از وب سايت رئال مادريد، پدراگ مياتوويچ گفت: هواداران رئال مادريد بدانند كه دو نام بسيار بزرگ در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي باشگاه مي شوند.
وي افزود: دو بازيكن را زير نظر داريم و مذاكرات با آنها جدي تر از سايرين ادامه دارد.
وي ادامه داد: با كمك پرتوگال مربي و دوست عزيز خود مي توانيم يك شوك سنگين و مثبت را به رئال مادريد وارد كنيم.
ون دروارت: نيستلروى يك جنگجوى واقعى است
----------------------------
رافائل ون دروارت تاكنون نتوانسته است انتظارات را در تيم جديدش برآورده كند. زمانى كه اين هافبك
هلندى به رئال آمد، همگان منتظر درخشش وى در برنابئو بودند.
ون دروارت كه در هامبورگ به او لقب " فرشته كوچك " را داده بودند هنوز نتوانسته است تمام توانايى هاى خودش را در تيم جديدش به نمايش بگذارد. او تاكنون هيچ نشانى از هافبك آماده و تأثيرگذار فصل گذشته هامبورگ نداشته است. هافبك هلندى كهكشانى ها اميدوار است در هفته هاى آتى، روزهاى بهترى را در مادريد تجربه كند. وى براى درخشش در رئال ،بسيار باانگيزه است.
روزنامه بيلد چاپ كشور آلمان مصاحبه اى را با هافبك فصل گذشته هامبورگ انجام داده است. شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم:
• ناكامى هاى رئال در لاليگا همواره ادامه دارد. از اين نگران نيستيد كه خاطره تلخى از اولين فصل حضورتان در رئال مادريد به جا بماند؟!
- نگرانى درباره آينده هيچ فايده اى ندارد. ما نبايد به گذشته فكر كنيم نگرانى در مورد آينده هم كارساز نيست. تنها تلاش ما بايد اين باشد كه به ناكامى هاى رئال مادريد پايان دهيم. رسيدن به اين هدف مستلزم اين است كه در تمرينات با تمام توانمان ظاهر شويم. در حال حاضر هيچ اختلافى بين اعضاى رئال وجود ندارد با وجود اينكه با نتايج ضعيفى كسب كرده ايم هنوز هم جو آرامى در باشگاه ما حاكم است. براى بازگشت به روزهاى خوب فقط كافى است تلاشمان را دوچندان كنيم و دوباره به اين باور برسيم كه براى بزرگترين و بهترين تيم اسپانيا بازى مى كنيم. كسى كه پيراهن رئال مادريد را بر تن مى كند بايد اعتماد به نفس زيادى داشته باشد. ما بايد بدانيم كه جزو بهترين هاى دنياى فوتبال بوده ايم كه شانس حضور در برنابئو را پيدا كرده ايم.
• يعنى شما مشكل رئال را فقط در اعتماد به نفس بازيكنان مى بينيد؟
- بله. اما نبايد فراموش كرد كه همين مشكل تبعات منفى زيادى را به دنبال خواهد داشت. يك ستاره بدون اعتماد به نفس نمى تواند به تيم خود كمك كند به عنوان مثال يك بازيكن هرچقدر هم كه در زدن ضربات ايستگاهى تبحر داشته باشد اگر آن اعتماد به نفس لازم را نداشته باشد نمى تواند توپ خوبى را به سمت دروازه بفرستد.
• به همين دليل است كه رئال مدت ها است از ضربات ايستگاهى به گل نرسيده؟
- بله. دقيقاً براى اثبات اين ادعا كافى است آمار ضربات ايستگاهى موفق رئال مادريد در فصل گذشته را با اين فصل مقايسه كنيد.
• در ديدار رئال مادريد در چهارچوب رقابت هاى جام حذفى در دقايق پايانى صاحب يك ضربه ايستگاهى شديد، به نظر آمد براى پشت توپ ايستادن بين شما، رائول و اسنايدر جنگ لفظى پيش آمد. اين مسأله اتفاق جالبى براى باشگاهى مثل رئال مادريد نيست.
- خب كاملاً شرايط خاصى داشتيم تيم در حال حذف شدن بود و هر كسى دوست داشت از اين اتفاق جلوگيرى كند واقعاً فشار زيادى روى تيم ما بود به هر حال درشرايط خاصى چنين مسائلى پيش مى آيد فرداى همان روز وقتى در تمرينات حاضر شديم من از رائول عذرخواهى كردم. باور كنيد او اصلاً يادش نبود كه روز قبل چه اتفاقى افتاده بود ممكن است در مقطعى مشكلاتى بين ما پيش بيايد اما ما همه با هم رابطه دوستانه اى داريم و همه چيز را خيلى زود فراموش مى كنيم.
• نيستلروى ۹ ماه ازميادين دور خواهد بود. حال و روزش چگونه است. با او صحبت كرده ايد؟
- بله. رود يك جنگجوى واقعى است. او تسليم ناپذير است. رود براى بازگشت به ميادين فوق العاده انگيزه دارد. در رفتار و صداى او به هيچ عنوان نشانى از يأس و نااميدى نبود. همه ما به ياد داريم كه او در آيندهوون چه دورانى را پشت سر گذاشت شايد اگر كس ديگرى جاى او بود همان سال ها با فوتبال خداحافظى مى كرد و يا حداقل نمى توانست بازگشت موفقى به دنياى فوتبال داشته باشد اما رود با مصدوميتش جنگيد و توانست با قدرت تر وموفق تر از هميشه به ميادين بازگردد. شك ندارم اين بار هم همين اتفاق خواهد افتاد. همه ما منتظر بازگشت قدرتمندانه رود به دنياى توپ گرد هستيم.
• هيچ كس بازى هاى زيباى شما را در هامبورگ فراموش نكرده است. شما در هامبورگ بهترين بوديد. چرا هنوز در رئال نتوانسته ايد همان بازيكن موفق و تأثيرگذار هامبورگ باشيد؟
- رئال تيم پرمهره اى است. تمام بازيكنان اين تيم مدعى حضور در تركيب اصلى هستند. اين انتخاب را براى مربى تيم بسيار سخت تر مى كند. براى جا افتادن در تركيب چنين تيمى به زمان احتياج دارم. از پيشرفت خودم در مادريد راضى ام. با بهتر شدن شرايط تيم، من هم به شرايط ايده ال خودم بازمى گردم. با مرور زمان همه چيز بهتر مى شود.
• رئيس اسبق باشگاه رئال مادريد از كادر مديريتى كنونى باشگاه به شدت انتقاد كرده نظر شما در اين باره چيست؟
- من هيچ شناختى از رئيس سابق باشگاه رئال مادريد ندارم. راستش را بخواهيد با كالدرون هم زياد برخورد نداشته ام. به هر حال ما به عنوان بازيكن حق اظهارنظر در مورد اتفاقات اخير را نداريم. فقط مى دانم كسى كه خودش را طرفدار رئال مادريد مى داند در اين شرايط خاص نبايد به خودش اجازه انتقاد بدهد. ما در اين شرايط بيشتر به حمايت احتياج داريم تا انتقاد.
• برخلاف رئال مادريد، بارسلونا اين فصل در لاليگا و ليگ قهرمانان حضورى خيره كننده داشته است. تابستان گذشته بارسا هم به دنبال شما بود. از اينكه به نوكمپ نرفتيد پشيمان نيستيد؟
- خير. رئال مادريد يكى از بزرگترين باشگاه هاى دنيا است. پوشيدن پيراهن اين تيم افتخار بزرگى است. من افتخار مى كنم كه شانس بر تن كردن پيراهن رئال را دارم. اميدوارم بتوانم سال هاى خوبى را در رئال تجربه كنم.
• چه چيزى باعث شد رئال مادريد را به بارسلونا ترجيح دهيد؟
- خب رئال فصل قبل شرايط به مراتب بهترى را نسبت به بارسا داشت. اين تيم قهرمان لاليگا شده بود و شوستر نيز جايگاهش در برنابئو تثبيت شده بود. به نوعى مى توانم بگويم آرامش در مادريد حاكم بود. بارسا چنين شرايطى را نداشت. به همين دليل رئال مادريد را انتخاب كردم.
• دلتان براى هامبورگ تنگ نشده؟
- سال هاى بسيار خوبى را در هامبورگ پشت سر گذاشتم. سال هاى حضور در هامبورگ بهترين سال هاى زندگى من و خانواده ام بود. در آنجا همه چيز عالى بود. با اين تفاسير مگر مى شود دلم براى شهر و تيم هامبورگ تنگ نشده باشد؟! واقعاً اگر به فكر پيشرفت و حرفه خود نبودم مطمئناً در هامبورگ مى ماندم.
• چه تفاوتى هايى بين فوتبال آلمان و اسپانيا وجود دارد؟
- فوتبال آلمان كاملاً قابل پيش بينى است. در آلمان مى توان پيش بينى كرد كه رقيب از كدام سيستم استفاده مى كند. مى توانم اينطور بگويم كه تيم هاى آلمانى قابليت تغيير تاكتيك را ندارند. معمولاً به يك سيستم و روش تكيه مى كنند و سعى دارند تا پايان فصل نيز از همين روش استفاده كنند. به نظر من اين يكى از ضعف هاى تيم هاى آلمانى است كه البته آلمانى ها در تلاشند اين ضعف را برطرف كنند. در مقابل تيم هاى اسپانيايى بسيار انعطاف پذيرند. تيم هايى مثل رئال، بارسا، ويارئال يا والنسيا قادرند با ۴ يا ۵ سيستم مختلف بازى كنند بدون اينكه مشكلى ايجاد شود. بازيكنى كه در تيم هاى اسپانياى بازى مى كند بايد توانايى بازى كردن در سيستم هاى مختلف و حتى پست هاى مختلف را داشته باشند به عنوان مثال در بازى هاى لاليگا بارها و بارها شاهد تغيير پست بازيكنان هستيم. يك بازيكن در دقايقى به عنوان هافبك راست بازى مى كند و سپس به دستور مربى به جناح چپ منتقل مى شود. در هيچ ليگ ديگرى تا اين حد شاهد تعدد اين تغييرات نيستيم.
• زمان نسبتاً زيادى از حضورتان در اسپانيا مى گذرد. كدام بازيكن بيشتر توانسته شما را تحت تأثير قرار دهد؟
- بازيكنان بسيار خوبى در ليگ اسپانيا حضور دارند. بسيارى از آنها جزو بهترين هاى دنياى فوتبال هستند. من از تماشاى بازى مسى، اينى يستا و ژاوى لذت مى برم. اين ۳ بازيكن مثلث موفقيت بارسا هستند. در رئال هم ما بازيكن خوب كم نداريم. هيگواين بى نظير است. دلارد فوق العاده بااستعداد است. كاسياس دروازه بان فوق العاده اى است و رائول هم به عنوان يك اسطوره در رئال مادريد الگوى بسيارى از بازيكنان جوانتر است.
• تا چه زمانى قصد داريد به حضورتان در برنابئو ادامه دهيد؟
- براى رسيدن به اهدافم در دنياى فوتبال رئال مادريد را انتخاب كردم و قصد دارم در برنابئو بمانم و براى رسيدن به اهدافم تلاش كنم و براى رسيدن به اين مهم از هيچ تلاشى دريغ نخواهم كرد.
• چه اهدافى داريد؟
- خب قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا بزرگترين و معتبرترين عنوان در رده باشگاهى است. دوست دارم قهرمانى در ليگ قهرمانان را تجربه كنم ضمن اينكه قهرمانى در لاليگا هم ارزش كمترى نسبت به قهرمانى در ليگ قهرمانان ندارد. اميدوارم با رئال بتوانم عناوين زيادى را كسب كنم.
هفته دوازدهم لالیگا: آخرین شانس شوستر در مادرید
هفته دوازدهم لالیگای اسپانیا روزهای شنبه و یکشنبه پیگیری خواهد شد.
در یکی از دیدارهای مهم این هفته، رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان رکرتیوو اوئلوا است. "برند شوستر" که بعد از شکست مقابل وایادولید تحت فشار شدید انتقادات قرار گرفته است، آخرین فرصت های خود را برای ماندن در مادرید سپری می کند شاید عدم نتیجه گیری در این دیدار زمینه اخراج وی را فراهم کند. بهترین خبر برای رئال مادرید بازگشت "په په" مدافع پرتغالی است که می تواند نقطه ضعف رئال مادرید در بازی های اخیر را پوشش دهد، رکرتیوو نیز که هفته گذشته با دو گل مغلوب بارسلونا شد، با انگیزه های فروان پا به میدان می گذارد و شاید همین انگیزه بلای جان مادریدی ها شود.
بارسلونا، صدرنشین لالیگا نیز روز یکشنبه در ورزشگاه نیوکمپ میزبان ختافه خواهد بود. بارسلونا در این فصل در بازی های خانگی حریفانش را گلباران کرده اما ختافه همواره مقابل این تیم خوب ظاهر شده و گربه سیاه این تیم است.
در پی شایعات برکناری/ شوستر : دلیلی برای استفاء ندارم!
---------------------------------------
سرمربی رئال مادرید که امروزه سخت تحت فشار رسانه ها و هواداران می باشد، در آخرین مصاحبه خبری خود اعلام کرد هیچ دلیلی برای استفاء ندارم و ترسی هم از برکناری ندارم.
خبرها حاکی ار این است که مربی آلمانی پس از حذف از جام پادشاهی ، باخت در لیگ قهرمانان و همچنین وضعیت بد درد لا لیگا سخت تحت فشار است،اما این مربی 49 ساله در آخرین مصاحبه خود گفت:"من در رابطه با رفتن فکر نمی کنم چرا که دلیلی برایش نمی بینم و باور دارم که باشگاه هم مرا حمایت می کند."
درحالی که نامهای زیادی همچون کارلو آنچلوتی، سانچس فلورس و مربیان دیگر برای جانشینی مرد آلمانی شنیده می شود اما شوستر اعتقادی به اخراج خود ندارد حتی اگر بازی با رکرتیوو را هم از دست بدهد.
رئال مادرید امشب در ساعت 20:30 به وقت اروپا در زمین خود به مصاف رکرتیوو ائلوا می رود.
یکی نمیگه بازی ساعت چند هست؟! اصلا نشون میده؟
فک نکنم نشون بده ......... چون ساعت 9 بازیه منچستر هست و ساعت11 بازیه اینتر-یوونتوس ........
بازی هم ساعت 10 و نیم به وقت تهران شروع میشه ........