سلام
الان این خطم روش مخابرات دارم، میخوام جمع کنم بیام فن آوا چجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
الان این خطم روش مخابرات دارم، میخوام جمع کنم بیام فن آوا چجوریه ؟
سلام
دوستان از تبریز کسی هست؟
سلام دوستان
قبلا پارس آنلاین و داتک داشتم که حجم دزدی می کردن ، میخواستم ببینم فن آوا هم اینطوریه یا نه؟ و این که فن آوا فیسبوک رو راحت باز میکنه یا نه؟
سلام دوستان
قبلا پارس آنلاین و داتک داشتم که حجم دزدی می کردن ، میخواستم ببینم فن آوا هم اینطوریه یا نه؟ و این که فن آوا فیسبوک رو راحت باز میکنه یا نه؟
دوستان فن آوا با *ریو که مشکلی نداره؟
چرا داره !نقل قول:
من الان خودم از سرور خودم نمیتونم استفاده کنم :(
===
من 2 ماه 512 نا محدود داشتم برای خانه جدیدم سرویس 1 مگ 3 گیگ ماهانه گرفتم
سرعت روزانه 650 و شبانه 210 دیشب هم 3.5 گیگ دانلود داشتم
به مراتب از سرویس 512 به صرفه تر است و همین سرویس میمونم تا ایشالا سرویس های دو مگ شبانه از راه برسه و شاید هم 2 مگ نامحدود گرفتم برای یک ماه هم که شده :n33:
خدا کنه فن آوا به همین ترتیب کیفیتش رو حفظ کنه چون من از حالا به همه فقط این شرکت را توصیه میکنم
حیف اون 7 8 سالی که مشترک صبانت دزد بودم
منم چند شب با سرعت خفن دانلود کردم حالا هر موقعه شارژ میکنم منفی میزنه تا 300 مگ منفی هم داشتم ولی حیف شد قطع شد! راضی بودم تا 300 مگ هم هر دفعه کم کنه سرعت شبانه زیاد باشه! اگر حجم خریداری شده مهم براتون از 3 گیگ بیشتر برای منو و دوستم حساب میکنه تازه دوستم که مرکز خلوت بوده و هست همیشه خلوته مرکزشون برعکس مرکز ما!نقل قول:
دوستان عزیز شایعه نکنید خواهشا کجا شبانه از حجم روزانه کم میکنه ؟ شما ویندوزتون رو چک کنید ببینید جایی از اینترنت استفاده نمی کنه یا نه
این هم استفاده من از وقتی محدود گرفتم ، من قبل پارس و مخابرات 1.5 سال فن آوا داشتم و توی مشتری مداری حرف اول رو میزنه و از این کارای حجم کم کنه و دزدی حجم نداره اصلا :n29:
دوستان دیگه هم لطف میکنن بگن با *ریو یا *روکسی مشکل دارن یا نه؟
شایعه نیست شما اول سعی کن تهمت نزنی بعد سعی کن کامل بخونی گفتم وقتی سرعت بالاتر از 190 دانلود داشته باشی از حجم روزانه کم میکنه تازه فقط من نیستم دوستم که مرکز مخابراتی خلوت هست هم همینطوره اگر باور نداری ویدیو برات میزارم تا قشنگ باور کنی!ولی بنظرم خوب بود من راضی بودم کلا هیچ موقعه سنگ کسی رو به سینه نزن مخصوصا isp های ایران آخر اینکه وقتی حجم روزانه تمام شد چک بکن ببین منفی برات نمیزنه بعد نظر بده چون میدونی فن آوا شهر به شهر فرق داره شاید نماینده مشهد اینکارو کرده مثل نماینده فن آوای شیراز و رشت که اصلا دانلود شبانه رایگان ندارن!؟نقل قول:
تهمت کجا زدم من آخه ؟ :n29:نقل قول:
چشم چک میکنم :n12:
دوستان لطف کنید اینم جواب بدید سریعتر میخوام بخرم،ممنون:n16:نقل قول:
عزیز جان من گفتم که کار نمیکنه !!نقل قول:
نقل قول:
من مشکلی ندارم عزیز
کسی میدونه نامحدود 1 مگ ماهی 65 تومن چه جوریه ؟ یعنی سرعتش حداقل چقدر میشه با idm ؟
میخوام بخرمش . منظور از اون حداقل ترافیک چیه ؟؟؟
بین 120 تا 130 سرعت میشهنقل قول:
حداقل ترافیک بخوام بگم چیه متوجه نمی شید ولی به معنی کم شدن سرعت اصلا نیست
و شما بدون محدودیت میتونی دانلود کنی
شایان جان پینگش چه جوریاست؟ زیاد که افت نمیکنه:n13:نقل قول:
راستی بخوام از پارس تخلیه کنم و از فن آوا بگیرم چقدر طول میکشه ؟
راستی شلوغ بودن یا خلوت بودن مرکز چقدر تاثیر داره ؟ ممنون که جواب میدی :n01:
نقل قول:
1 مگ نامحدود دارم سرعت با idm 130.محدودیت دانلود نداری شما .ماهی هم 70 هزار تومان هست + مالیات
جدیدا برای وصل کردن خط یکم اذیت میکنن و طول میدن.تا اونجاییم که من برای خودم پیگیر بودم مرکز مخابراتی این پروسه رو کش میده به بهانه ی شلوغ بودن اما نهایتا تا 10 روز وصل میشه :) اگرم مرکز مخابراتی شما شلوغ و... نباشه 72 ساعت معمولا کار داره
دوستان مشکل وصل شدن *ریو ندارید؟
چرا من با اونی که گفتی نمیتونم وصل شوم ولی بقیه چیزهاش کار میکنه یکم پورت SSL هم کند هست شما هم همینطوری هستی ؟نقل قول:
مال من کلا وصل نمیشه!نمیدونم چکار کنم برای اتصال!پولم الکی داره هدر میشه:n02:
میخواستم ثبت نام کنم برای اینترنت مودم دارم اگه سرویس 512 5 گیگ رو بگیرم با هزینه نصب چه قدر برام اب میخوره ؟
با نصب و رانژه 39
چند وقته snr خطم افت خیز پیدا کرده! اکثرا روی 22 هستش اما بعضی وقتا افت پیدا میکنه تا 8-9 (بعضی وقتا به 3 هم میرسه) تو همین افت خیزا یک دفه اینترنت قطع میشه و لینک میپره!!
مشکل از طرف خط من ایجاد شده یا مشکل از فناوا هستش؟
کلا snr مربوط به خط شماستنقل قول:
و میتونه از سیم تلفن اسپیلتر و خوده تلفن باشه و یا از مخابرات در کل مربوط به خط تلفن هستش
الان هم زنگ بزنی فن آواا سرعتت میارن پایین تا snr خطت بره بالا پس اول مودمو وصل کن به سیم ورودی و همه چی رو از تلفن جدا کن ببین چطوره اگر خوب بود مشکل از خونه هستش اگر نه از مخابرات منطقتون
سلام به دوستان.این ماه128 با حجم 3 گیگ خریداری کردم.تو پنل که رفتم دیدم هر از گاهی میزنه ترافیک رایگان مثلا 10 مگ و از حجمم کم نمیکنه.داستانش چیه؟مگه 128 3 گیگ هم ترافیک رایگان داره؟
خیر رایگان نیستنقل قول:
آپلود رو رایگان حساب میکنه
دوستان یه سایت خوب فروش اکانت کاهش پینگ برای بازی آنلاین که خودتونم تست کرده باشین میشه تو پ.خ معرفی کنین برا بازی pes میخوام با تشکر :n16:
دوستان یه سوال فنی:
اگه الان آپلود رو که 512 بستن برام،رو 1 مگ ببندن پینگ تایم میاد پایین و بهتر میشه تو بازی آنلاین آیا؟
میدونم پینگ تایم هیچ ارتباطی با پهنای باند دانلود نداره، آپلود رو مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد ربطی نداره.نقل قول:
برای کاهش پینگ باید از وی پی. .ان های مخصوص این کار استفاده کنین. خیلی تاثیر دارن
توی پنل من فقط دو طرح هستن که شبانه رایگان دارن !
- سرويس 1024Kbps با 30GB ترافيک ماهيانه شبانه رایگان
- سرويس 2048Kbps با 40GB ترافيک ماهیانه شبانه رایگان
بقیه چی شدن ؟ هستن من نمیبینم که واقعا نیستو اینا هم نمیدن ؟؟؟
با پشتیبانیتون تماس بگیرید بگین فلان طرحو به پنل اضافه کننقل قول:
اگه از طریق سایت فن اوا ( پنل کاربری) سرویس نامحدود 512 رو ارتقا بدم به 1024 نامحدود تغییرات خود به خود همون لحظه اعمال میشه یا باید مودم رو دستکاری کنم ؟
همون لحظه یکبار هم مودم رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
من يك بار ارسال پست ميزنم 2 بار ميزنه امكان حذف هم كه نيستش. خيلي انجمن ها امكان حذف پست رو براي كاربر داره.
فن آوا همچنان سرعتش ثابت هست و كيفيتش خوبه ؟؟؟؟ سهامش كه خوب داره ميره بالا :n02:
بله سرویس دهی خوبی فعلا !!! داره تا ببینیم چی میشهنقل قول:
چشم نزنی یک وقت اینم خراب بشه:n06:نقل قول:
متوجه شدم چرا حجم رو منفی میزنه وقتی حجم اصلی تموم بشه بازهم میتونینید استفاده کنید فقط هر چی استفاده کردید حساب میشه همون مقدار رو منفی میزنه و از حجم بعدی کم میکنه ربطی به شبانه و ... نداره:n16:نقل قول:
واقعا ؟ یعنی به جاش هزینه اش رو دوره بعدی میدیم؟ یا تا یک حجم مشخصی هست؟نقل قول: