من فقط یه PS3 ناقابل دارم!! قابل هم نداره ها به خدا!! :31:نقل قول:
چند؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه شهر هرته؟؟ (املاش درسته؟)(LOL)
Printable View
من فقط یه PS3 ناقابل دارم!! قابل هم نداره ها به خدا!! :31:نقل قول:
چند؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه شهر هرته؟؟ (املاش درسته؟)(LOL)
آهاااااا امضارو برممممممممممممم دمت گرمنقل قول:
سال 89 تو دربی 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو آی بدو آی بدو آی بدو آی بدوووووووو
ااا شرمنده بچه ها یه لحظه جو مارو گرفت
:31:
آره دیگه داداش راست میگه منم همین یه هفته پیش تو توپخونه دیدم همین قیمتا بود حالا خورده ایش رو نمیدونم اما 400 به بالا بود دیگه
الان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد? (خریدن کدام مدل توصیه میشه فت یا اسلیم ؟)
الان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد
از نظر منم زياد فرقي نداره فت يا لاغر---هر كدوم باشه ميزاري يه گوشه و باهاش بازي ميكني---نه ماشينه كه سوارش شي نه لباسه كه تنت كني!!!اولش برات جالبه اما يه مدتي كه ميگذره بي اهميت ميشه!!!مهم بازي كردنه---الان خودم فت دارم اما روش خاك نشسته و هر چند وقت يه بار نگام بهش ميافته---(البته بازي باهاش ميكنم)نقل قول:
نظرتو بوخورم :31: !!نقل قول:
حداقل فرقشون اینه که Slim نصف یک Fat جا اشغال میکنه :31:
اگر جواب سوالم رو بدبد ممنون میشمنقل قول:
الان قیمت ps3 تو چه حدودی هستش ایا مثل xbox 360 کرک شده و بازی هاش رو میشه مثل xbox رایت شده با قیمت 5-6 تومن خریداری کرد? (خریدن کدام مدل توصیه میشه فت یا اسلیم ؟)
بازيهاش كه رايت شده و ارزونه اما بازم بايد تو هارد بريزي و بازي كني---
در مورد فت و اسليم---ديگه بايد خودت بدوني---
ps3 fat(40g):285نقل قول:
ps3 slim (120g):390
ps3 slim (160G):410
ps3 slim (320g):440
بازیهاش به صورت ه.ک شده موجود هستش ولی رایت شدش رو ندیدم ولی فکر کنم باشه....
FAT و Slim هم زیاد با هم فرق ندارن فقط اسلیم یه خورده باریکتره........
البته تو ارتفاع جای کمتری اشغال می کنه !!!!!!!!!!!! ولی مساحتی که اشغال می کنه همونه !نقل قول:
قیمت بازی هاش تو چه حدودیه به همون اندازه xbox در بازار موجود هست ؟نقل قول:
قیمت بازیهای PS3 یه کم گرون تر از بازیهای 360 هستن،البته قدرت PS3 بازیهای انحصاری بسیار بیشتر از 360 هستش و بازیهاش هم تو بازار همین طوری ریخته((نه دیگه در این حد ولی زیاده))نقل قول:
یه قیمت از Move هم میدین؟
بعد بازیهای Move رو هم میشه به صورت کوک شده بازی کرد؟
Move الان بین 100 تا 110 هستش.....
اگه منظورت کرک شدس آره میشه اونطوری هم بازی کرد..........
خب اصلش هم همون ارتفاعش هست دیگه :31: یه سری میز LCD یا هست که جاشون باریکه .نقل قول:
حالا اینارو بیخیال آقا یکی برای ما Slim سوخته گیر بیاره !!
PLEASE
به جا اینکه درباره فت و لانگ و اسلیم و اسمال و اینجور چیزا حرف بزنید بذارید من یه مشکل توپ از خودم بگم همگی با هم کمکم کنید:31::41:
بچه ها 4 تا از 20 تا بازی که من گرفتم نیومد.رفتم همون شرکته تی بیست پلی 3 رو هم بردم اگه اشکال از اونه رفع کنه.گفت پلی 3 هیچ مشکلی نداره و درست -- شده باید از برنامه مولتی استفاده کنی.همراه با بازیا یه برنامه برام ریخت به اسم multiMAN (EBOOT_pkG و گفت که باید برای بازیا پی کی جی بسازی.اینم برنامه های داخل مولتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد گفت برا هر بازی فایل PS3_GAME رو بکش توی ebootFIX تا برات یه فایل جدید بسازه و فایل مربوط به ورژن کاستلتو...از اینجا به بعد یادم رفته الان چی گفت.نمیدونم گفت کپی کن کجا یا اصلا کپی نکن برو تو صفحه منیجر پلی 3 و R3 بزن و Start + Select بگیر و اینجور چیزا.حالا یکی میخوام راهنماییم کنه باید چیکار کنم؟من روی بازی Grand Turismo 5 این کار رو امتحان کردم پوشه PS3_GAME رو کشیدم توی ebootFIX شروع کرد به فایل ساختن و 3 تا فایل ساخت.یه دونه راهنما 2 تا پی کی جی.که من اونی که مربوط به ورژنم بود نگه داشتم ایناها:
خوب حالا من با این چیکار کنم؟برم تو منیجرم چیکار کنم؟اینم فای راهنمایی که ساخت:
خوب من این دکمه هایی که میگه توی منیجرم میزنم استارت رو میزنم پاک میکنه بازی رو.R3 هیچ کاری نمیکنه.اصلا نمیدونم چی به چیه کی میتونه کمک کنه؟
فقط جون هر کسی دوست داری آموزش قدم به قدم یادت نره:31:
الان شما دانگل استفاده می کنی یاCFW ؟ ! ؟ !
متن بالا رو خوندوم اگر درست فهمده باشم بازی شما Split شده است و باید marge بشه .
راه حل سخت : همینی که گفته شده .
راه حل آسون : اینی که من می گم !!!
نرم افزار open split V2 رو دانلود کنید . ( Google * رو سرچ کنید . )
سپس تمام فایل های اصلی بازی نه Image ها و eboot رو داخل یک پوشه تو هارد PC تون برزید سپس با این نرم افزار marge کنید .
این process حدود 10 - 20 دقیقه طول می کشه .
حالا اگه مشکل شما این نیست و eboot بازی هاتون fix شده است و دلیل اجرا شدنش این هست eboot رو بهتره دانلود کنید از سایت PS3GamesISO
محمد جان من تا حالا این کارو نکردم ولی فکر کنم باید فایلی که پسوند .pkg داره رو توی فلش بریزی و از توی گزینه ی Instal game....... توی منوی Game اونو روی دستگاهت نصب کنی.......
ببخشید اگه اشتباه جواب دادم:-)
اتفاقا شما درست جواب دادی :31:ا یشون انقدر بد نوشته آدم گیج می شه متن رو می خونه .نقل قول:
ما هم که فعلا از نظر PS3 تعطیل هستیم ببخشید که کمکی ازمون بر نمیاد :31:
البته دوستان اگه بپرسن PS3 چیه میدونما ... :31:
نیازی به ساختن pkg نیست. این ماله ورژن های قدیمی Multiman هست. الان اخریش 1.16.11 هست. با این کار کن .نقل قول:
اون قضیه CFW هم کاستم هست نه کاستل دوست عزیز.
از چه CFW استفاده می کنی؟ حتماً از kmeaw 3.55 باید استفاده کنی و lv2 patcher v9 رو هم نصب کن حتماً.
بعد از ریختن بازی ها برنامه fix permission رو نصب کن اگه نداری و یک بار اجراش کن.( یک بار کافیه واسه همیشه) بازی جدید ریختی دوباره اجراش کن.
بعد کافیه یک دیسک بازی اصل بگذاری تو PS3باشه. بری با multiman رو اسم بازی X رو بزنی. میاد بیرون و اسم اون دیسک که تو PS3 هست تغببر میکنه به بازی جدید. دیسک رو اجرا کن و اجرا میشه.
وسط حرف های ناصر جان یه ابرو باز کنم که Fix permisson یک Defragmenter هست . حتما استفاده کنید که اکثر مشکلات اجرای بازی ها روی CFW رو برطرف میکنه.
حالا كدوم بازيها نيومده؟؟؟نقل قول:
خواهش میکنم........نقل قول:
البته ایشون هم تقصیری نداره،اون آقای که دستگاه رو براش ه.ک کرده بد و تند تند توضیح داده این بی چاره هم یادش نمونده دیگه.........
بازیهایی که اول اسمشون شبیه به هم هستش:39::39::38:شوخی کردم محمد جان ناراحت نشی........نقل قول:
حالا كدوم بازيها نيومده؟؟؟
تو چند صفحه قبل اسم بازیها رو گذاشته بود.......
شاید من اشتباه می کنم دوست من ولی تا جایی که میدونم fix permission دقیقاً permission فایلها رو درست میکنه تا PS3 بتونه به همه فایلها دسترسی کامل داشته باشه. دقیقاً مثل دستور chmod تو linuxنقل قول:
خوب یعنی شما میگید این ایراد از منیجر من هست؟من از CFW استفاده میکنم بذار اول کاری که sony_W810i میگه انجام بدم تازه با منیجرم عادت کردم عوض شه دیگه مکافاته:31:نقل قول:
ممنون بابت کمکت
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
نه از اونجا اصلا فایل رو نمیشناسه که بخوام رو دستگاه نصب کنم:41:نقل قول:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
قربونت برم:31:شرمنده دیگه من تازه 16 سالمه انشام خوب نیستنقل قول:
راستی ربطی به سنم نداره انشا رو که راهنمایی خوندیم:31:به خدا یارو اینجوری توضیح داد
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
راست میگی؟چیه؟:31:نقل قول:
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
نقل قول:
خوب به به سلامممم نوبت شماست سوال پیش شی.این قدم به قدم فدات شم؟5 6 تا قدمی با هم بود
اولا من بردم برام درست کردن نمیدونم چه مدلیه از کجا بفهمم؟پچ رو از کجا پیدا کنم؟چه جوری بریزم رو پلی 3؟اینا رو بگو تا بقیه قضایا
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
grand turismo 5نقل قول:
need for speed
the daknes
البته شاید اسماشون درست نباشه:31:اون یکی هم یادم نیست
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
آره یارو بد توضیح داد به خدا:31:نقل قول:
داشتیم داداش؟:31::31:
كسي تو ps3 اين بازيرو رفته؟؟؟ارزش خريدن داره؟؟؟
کلا بازیهایی که از روی فیلم یا انیمیشن ساخته میشن بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.......
به نظر من بازیهایی بهتری هم هست.
وقتی God of war هست این دیگه بازی کردن نداره. 100% خیلی ضعیف تر هستنقل قول:
گاداوار كه دارم---
حالا تو مايه هاي شمشير زني و گلادياتوري بازي خوبي نيست كه معرفي كنيد؟؟؟البته واسه پلي 3
دوتا بازی تو این سبک هست که خیلی بهتر از calash of titans هستندنقل قول:
1:inferno
2:castlevaniaکد:http://uk.gamespot.com/ps3/action/dantesinferno/index.html?tag=result%3Btitle%3B1
جفتش قشنگه و تو سبکه gow هست ولی دومیه خیلی قشنگتره.کد:http://uk.gamespot.com/ps3/action/lordsofshadow/index.html?tag=result%3Btitle%3B0
موفق باشید
با سلام
دوستان آیا میشه با ps3 کپی خور شده آنلاین بازی کرد ؟
ممنونم
نه عزیز چرا اشتباه, این هم میتونه یکی از کارهایی باشه که این نرم افزار انجام میده چون بالاخره باز مربوط به چیدمان آدرس ها و فایلها میشه.نقل قول:
چیه !؟ اگه راست میگی خودت بگو ببینم :31:نقل قول:
=======================================
یه بحثی اوایلی که PS3 کپی خور شده بود پیش اومد سر اینکه کنسول داره بهش فشار میاد و انگار با مشکل مواجه شده
تقریبا همه ی دوستان این قضیه رو رد کردن و یا نظری در موردش نداشتن الی من و میلاد !!
همین امروز کاملا به من ثابت شده که این قضیه صحت داره و کلا ربطی هم به Dongle یا CFW نداره که بگیم خب ما یه Mode Chip وصل میکنیم به دستگاه و چون دستگاه رو از حالت عادی خارج میکنه اینطوری میشه !! الان 2 تا PS3 Slim جلوی منه , هردو قبل از هرگونه کپی خور شدن به هر میزانی که در داشبورد کنسول بودن RPM فن کنسول روی LEVEL 1 بود , از زمانی که CFW و Dongle رو روشون تست کردم هردو کنسول بعد از 15 الی 20 دقیقه افزایش LEVEL داشتن !!! جالب اینجاست که این امر متوقف نمیشه و تا LEVEL 3 دستگاه هم پیش میره !!
خداروشکر Sony عقلش رسیده و یک LEVEL اظطراری برای کنسول گذاشته که 4 هست و زمانی که به این LEVEL میرسید یا باید Cooling کنسول رو کلا سرویس کنید یا اینکه صبر کنید تا کنسول بسوزه.البته رسیدن به LEVEL 4 تقریبا محاله ولی من با یه خمیر سلیکون معمولی که تست کردم دستگاه رو رسوندم به این حد و میتونم بگم واقعا دستگاه صدای هولناکی میده !!
نقل قول:
منم قبول دارم که یک سری پروسس اضافی تر به CPU تحمیل میشه ولی نه دیگه تا این حد که اینقدر فنش دورش بره بالا. من تاحالاهمچین چیزی ندیدم و فن PS3 م هم عادی بوده همیشه. حتی بعد از 8 ساعت بازی یکسره. ولی دیدم که کلاً 2 دفعه تو ابن 6 ماه موقع خروح از بازی کنسول Restart شد:31:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
فعلاً به هیچ وجه.منتظریم راهش باز شهنقل قول:
Devil May Cry 4نقل قول:
heavenly Sword
3 شماره اول سری Prince of persia هم به صورت HD تاره اومده،اونم واقعا حال میده.........نقل قول:
نقل قول:
ناصر جان من با 2 تا PS3 چک کردم این موضوع رو .
امکان داره شرایط محیطی کنسولت خیلی بهتر از ماله من باشه .
البته بیشتر زمانی دستگاه جون میکنه که توسط یک BD کپی روش بازی میریزم !! یعنی وقتی وسطای image گیری از PKG بازی میرسه کنسول صدای وحشتناکی میده !!
بابا مورچه چیه که کله پاچش چی باشه !!! :31:نقل قول:
POP:WW بهترین سریه Pirance بود .
خودمم میدونم که WW بهترین بازی این سری بود اما خوب HD یه حال دیگه میده..........
در ضمن این قضیه مورچه رو باز کن ببینم،قضیه چیه........
چیه؟خوب مخفف پلی استیشن 3 هست دیگه میگن پلی 3:31: حالا آخوندیشم بگم؟این یه بحث پیچیده ایه که در این محفل نمیگنجه ایشاالله یه وقت دیگه:31::31:نقل قول:
==============
داداش من که زیاد نفهمیدم اما جون من این حرفا رو نگو میترسم سنگکوب میکنم:41::31:
چی شد پس این مشکل ماااااااااا؟داداش به جا اینکه بشینی اینو بکنی تو اون و سیم بزنی پشتشو مثل گراهام بل نتیجه گیری کنی بیا تحقیق کن که این بازیا برا چی نمیاد:19::40::40::40::40::40:
به امضا رو داشته باش شما جا پای من گذاشتی !!! :31:نقل قول:
X360 ها رو باید در سراسر جهان آتیش زد . مشکل شما هم انقدر پیچیده است پیش خود H a c k e r ها هم ببری درست نمی شه .
مساله پروسس نیست ، مساله خارج شدن کنسول از حالت طبیعی هستش .نقل قول:
بر خلاف کامپیوتر های خانگی کنسول ها یک بایوس و یک سیستم عامل ندارند که هر کدوم وظیفه ی جداگانه ای رو بر عهده داشته باشند .
بایوس و سیستم عامل کنسول ها هر دوتاشون در حقیقت یکی هستند برای همین وقتی که دستکاری میشند ممکنه یک سری از توابعی که وظیفه کنترل دیوایس های خنک کننده رو بر عهده دارند هم دستخوش تغییرات میشند و برای همین کنسول عملکرد درستی نداره .