هیچی مثل بازی های شرکت Koei نیست Samurai Warriors 2 و Warriors Orochi شما خداییش بازی بهتر از اینا دیدی:n05:
Printable View
هیچی مثل بازی های شرکت Koei نیست Samurai Warriors 2 و Warriors Orochi شما خداییش بازی بهتر از اینا دیدی:n05:
سلام
قدیما یه بازی بود تو PS1 که اسم انگلیسیش دقیق یادم نیست بهش ماشین جنگی میگفتن خیلی باهاش حال میکردم. همچین بازی برای PC هم هست؟
خودم با سرچ چندتا پیدا کردم ولی مثل این که حالت مسابقه تو پیست داشتن که من خوشم نیومد. اگه بازی سراغ دارین که مثل ماشین جنگی قدیمی باشه معرفی کنید!
دوستان من دنبال یه بازی RPG قشنگ میگردم غیر از بازی های معروف مثل elder و اینا
یه بازی قشنگ کم حجم RPG
Mount and Blade: warband
Mount and blade: with fire and sword
بچه ها بهترین بازی تنیس هم از نظر گیم پلی وهم گرافیک چیه ؟
اخرین تنیسی بازی که کردم virtua tennis 2009 از بازیش بدم نمیومد ولی virtua tennis 4 دیگه نگرفتم
سری Top Spin هم هست............نقل قول:
کلا 2 سری بیشتر بازی تنیس هاردکور نداریم،بقیه فانتزی هستن،یدونه همون VT که شما گفتید،یدونه هم این Top Spin...............
جفتشون هم در یه سطح هستن........
Top Spin بهتره
من دارمش
گرافیک و گیم پلیش خوبه:n16:
top spin رو بازی نکردم ولی فکر کنم از VT سرتر باشه با توجه به متاشنقل قول:
اخرین نسخش چیه ؟فکر کنم 4 باشه درسته؟
+
نسخه جدیدش هم قراره بیاد ؟
یه بازی شبیه اساسینس کرد میخام
شبیه اساسینس نیست زیاد
همون شاهزاده ایرانی!
نه اینو دوست ندارم اگه بهترشو پیدا کردین بگین
درخواست یه بازی اول شخص تفنگی مثل Call of duty لطفا معرفی کنید
Battlefield Seriesنقل قول:
Medal Of Honor Series
بچه ها یه سری بازی معروف و جدید رو میخوام ، سبک هم برام مهم نیست ! هر سبکی باشه ...
فعلا pes13 و gta iv و cod blackops 2 و cod mw3 رو گرفتم ! بجز اینا چه بازی های خوبِ دیگه ای توی بازار هست ؟ 3 سالی هست که از صنعت گیم عقب افتادم ... : دی
لطفا حداقل 10 تا بازی معرفی کنید !
بچه ها یک بازی فوتبالی که بتونی تیم بخری و مالکش بشید چی میشناسید؟
crysis 3نقل قول:
far cry 3
borderland
tomb rider
football manager 2013
fifa manager 2013
sniper
البته من خودم بازیشون نکردم فقط چند تا رو کردم!!!
remember me
سلام دوستان من مي خواستم اگه ميشه چند تا بازي شمشير كه بشه بدون لگ دادن تو سيستم با مشخصات زير بازي كنم بهم معرفي كنيد ممنون ميشم
RAM: 1.5 G
GRAFICK : 2G AMD
CPU: 3.00GH
سلام
هیچ خبری از ساخت بازی Just Cause3 نیست؟ یا سیمز4 ؟ یه بازی بود قدیما ما بازی میکردیم اسمش بود Hit & Run شخصیتای خانواده سیمپسون بودیم ما تو بازیش میشد از ماشین پیاده شد و سوار ماشینای دیگران شد من خیلی ازش خاطره دارم و اونی که ما بازی میکردیم مال حدودا سال2003 بود هیچ ورژن جدیدتری براش نیومده؟
با تشکد
سلام کسی میدونه من این بازی رو اصلشو از کجا میتونم دانلود کنم با سرعت خوب
Command & Conquer 4 Tiberian Twilight
من اینو ش رکتیشه داشتم اما فیلماشو حذف کردن نا مردا
کسی بازی که گفتم رو نمیشناسه ؟؟؟
با تورنت میتونی دانلود کنی. تو سایت torrentz سرچ کن البته قند شکن میخواد :):Dنقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
سلام یه بازی میخوام تو مایه های Harvest moon کسی میتونه بهم معرفی کنه؟ :n27::n27::n27:
سلام دوستان
خواهشا یک بازی با گرافیک درست وحسابی و گیم پلی خوب (تانک یا زیر دریایی) معرفی کنید .
ممنون
دوستان خواهشا یه بازی مثل سیمز معرفی کنین البته نه مثل اون صحنه های بی شرمانه داشته باشه
:n04: ... :n13: ... :n14:... :n08:نقل قول:
Sim city شايد
هیچ ربطی نداره به سیمز دوست عزیز در باره شهرداری. هست
دوست عزيز بازيي تو سبك سيمز هم باشه صحنه بي شرمانه داره به كار شما نمياد ! شبيه ساز زندگي وقتي بچه ميخواد بدنيا بياد قبلش فرشته ها نميان تحويله مامان باباش بدن ! صحنه بي شرمانه پيش مياد !!
اون شبيه ساز شهر سازي هست صحنه بي شرمانه نداره راحت بازي كن !
کسی نخواست وقتی اطلاعات ندارید اسپم کنین درضمن بازی سیمز کاملا مناسب با روحیات شما و شخصیتتون می باشد !!!!شیوه بیانتون کاملا صحبت منو تایید میکنه. شماخودتون رو کنترل کنین یه وقت به خودتون آسیب نزنین!!!!!!
حالا بی شرمانه یعنی چی؟ ما که بازی نکردیم ببینیم :n05:
به عشق و محبت و :n11: اینا میگه بی شرمی؟
گفتی بی شرمانه یاد witcher 2 افتادم:n09:نقل قول:
میگم بازی هست از این داغون تر باشه؟؟...البته منظورم غیر از بازیهای s.e.x.s.u.a.l بود!
همون ندونی بهتره،فکر نکنم برای روحیت خوب باشه:n02::n09:نقل قول:
حالا بی شرمانه یعنی چی؟ ما که بازی نکردیم ببینیم
به عشق و محبت و اینا میگه بی شرمی؟
سیمز رو که من بازی نکردم ولی این چیزی که من میگم خود جنسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
چندس ال پیش یه بازی معرفی شد که مربوط به ساخت فیلم بود! فک کنم اسمش Movie Makers یا همچین چیزی بود! ولی هر چی سرچ می کنم چیزی دستگیرم نمیشه! دوستان می تونن راهنمایی کنن؟
کسی اسم بازی ماشین رو میدونه که بشه دو نفری بازی کرد برای کامپیوتر؟! ممنون:n06:(غیر از split-second و blur)
دوستان کسی میتونه یه باری مثل سیمز معرفی کنه
بچه ها یه چند تا بازی چاقویی خوب چی سراغ داریید؟
بازی grid 2 هست که از جدیدترین بازیهای ریسنگ روزه...نقل قول:
والا در سبک سیمز فکر کنم فقط خود سیمز باشه!:n02:نقل قول:
چاقویی؟؟!!:n13::n02:نقل قول:
منظورتون action- adventure هست دیگه مثل GOD OF WAR:n02:
توی این سبک میتونید سراغ سری darksiders یا devil may cry بری....البته اگه ninja blade هم گیرت بیاد بازی خوبی هست....
جدیدا هم که بازی Castlevania: Lords of Shadow اومده که بچه ها خیلی ازش تعریف میکنند....
بازی کامپیوتری مثه کراش تیم ریسینگ پلی-استیشن-یک وجود داره؟ میخوام مثه کراش وسط مسابقه حریفو برنه و از دور خارج کنه! مرسی از لطفتون:11:
شمشیری نه چاقویی
مثل من هانت یا مثل پدر خوانده و مافیا البته فقط اونجاهاش که با چاقو و پنجه بکس بزن بزن میکردن
ینی هیچ کی نمی دونه؟ :n13:نقل قول:
یعنی هیچ بازی در سبک سیمز نیست؟خیلی نیاز دارم خواهشها اگه میدونین بگین
The Moviesنقل قول: