MERCI mounsieuor arialنقل قول:
MERCI mounsieuor arialنقل قول:
سلام دوستان همینطور که خبر دارین من مدتیه که بن شدم
دلیلش هم به خاطر یه تیکه پرانی بوده که فکر میکردم باید اخطار بگیرم ولی انگار بن کلی شدم :دی
من الان قابلیت ارسال پیام خصوصی و عمومی رو ندارم
از یکی از دوستان، چوری عزیز میخوام که به میثم یه پیام بده هم عمومی هم خصوصی و قضیه رو بگه و همچنین بهش بگه که اسم منو تو لیست کاربرای اخراجی بزنه
ممنون چوری جان
منتظر جواب هستم لطفا در این تاپیک
بعد از 3.90نقل قول:
فریمور 4.01m33-2
آخرین فریمور 5.00m33-3کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237788
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
دوستان دموی قابل بازی کردن بازی فوق العاده patapon 2 ارایه شد.
دوست داران این بازی میتوانند از لینک هایی که در پست زیر معرفی شدن این بازی را دانلود کنند.
خودم از لینک rapidshare دانلود کردم سالم بود البته فعلا زبان بازی ژاپنی هست.
برید فعلا با همین دمو سرگرم باشید تا بازی اصلی منتشر بشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3178027&postcount=1209
بي خيال . ما اشتباه كرديم يه بازي معرفي كرديمنقل قول:
فقط جهت اطلاع بگم اگه تونستيد يه سرچ تو سايت هاي بازي بكنيد ببنيد ميانگين امتياز miami vice چنده . اين بازي تو اكثره سايت ها 8 از 10 گرفته .
اتفاقا من هم از این بازی خوشم اومد.به نظز من هم بازی خوبی بود.نقل قول:
خود بازی کی میاد؟نقل قول:
پست قبلی منو دیدی چوری؟
خود بازی که معلوم نیست کی منتشر بشه تاریخ هم TBA خورده.نقل قول:
اما فکر نکنم زیاد طول بکشه به احتمال زیاد برای تعطیلات کریسمس معرفی میشه.
همان پستی که گفتی از این به بعد با این پوزر میام؟؟
پس چرا بن شدی چیکار کردی؟
بازي توي ژاپن ماه فوريه تاريخ خورده ولي اروپا و آمريكا tba هست .نقل قول:
بازیه N+ رو تا جایی رفته بودم بودم که فقط 4 chapter مونده بود بعد من psp رو وسط بازی خاموش کردم بعدا داییم اومد psp رو برداشت بعد منم حواسم نبود یه کاری کرد سیوم پرید !!!!!!
چه شانسی دارم !
این 4 چپتر رو هم داشتم تموم میکردم
من میدونم داییت چیکار کرده سیوت پریده.نقل قول:
رفته new game زده بعد خواسته سیو کنه روی سیو تو دوباره سیو زده. :دی
اینقدر از این نوع بلا سر سیو های من اومده.
حالا یک مموری 256 گوشه خونه بوده برداشتم هر شب با psp سیو ها را روی اون مموری هم کپی میکنم.
یادش بخیر , حدود 2 سال پیش بازی فلشش رو که 1 مگ بود تا آخرشو رفته بودم ...نقل قول:
بازیه N+ رو تا جایی رفته بودم بودم که فقط 4 chapter مونده بود بعد من psp رو وسط بازی خاموش کردم بعدا داییم اومد psp رو برداشت بعد منم حواسم نبود یه کاری کرد سیوم پرید !!!!!! چه شانسی دارم ! این 4 چپتر رو هم داشتم تموم میکردم
فکر کنم گیم پلی بازیش برای بار اول بالای 50 ساعت بود (به قول سازندش N تا مرحله داره ) مرحله های آخرشم خیلی سخت بود ...فکر کنم پست 6285 صفحه قبل رو میگه ...نقل قول:
همان پستی که گفتی از این به بعد با این پوزر میام؟؟ پس چرا بن شدی چیکار کردی؟
نمیدونم چرا پست هاش رو با چند ساعت تاخییر نشون میدن ...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3180311&postcount=6285
کاربرایی که تازه اومدن به پی سی باید اول پستاشون تایید بشه!!نقل قول:
+n هم خیلی جالبه و با اینکه هم برای psp و هم ds عرضه شده ولی بخاطر صفحه wide و بزرگ روی psp خیلی بهتر از آب در اومده! :دی
آره همین طوری شدهنقل قول:
من میدونم داییت چیکار کرده سیوت پریده.
رفته new game زده بعد خواسته سیو کنه روی سیو تو دوباره سیو زده. :biggrin:
اینقدر از این نوع بلا سر سیو های من اومده.
حالا یک مموری 256 گوشه خونه بوده برداشتم هر شب با psp سیو ها را روی اون مموری هم کپی میکنم.
البته من هیچی نگفتم
چون بعد از یه مدت که دستش بود منم یه دفعه دوزایم افتاد که فک کنم سیوم رو پرونده باشه تا الان
منم دیگه چیزی نگفتم
star ocean رو حتما بازی کنید
البته اگه اهل RPG هستید
واقعا عالی هست
یه بازی دیگه FF VII رو تبدیل کنید بازیش کنید
شاهکار هستش
یکم در موردش توضیح میدی ؟نقل قول:
rpg هست یا jrpg
اگه لینک دانلود مستقیم هم داره یه لطفی میکنید!:11:
JRPG حساب میشهنقل قول:
یکم در موردش توضیح میدی ؟
rpg هست یا jrpg
اگه لینک دانلود مستقیم هم داره یه لطفی میکنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی RPG خالص نیست
اکشن RPG هست
کلا خیلی حال میکنم باهاش
متاسفانه از این اتفاق ها زیاد میفتهنقل قول:
راستی این یوزم هم مطمئنا به زودی بن میشه دوستان هر بدی خوبی از مادیدید حلالمون کنید برای همتون آرزوی موفقیت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید می دونم بن دائم باشی
به زودی منتظرت هستیم :11:
راستی این طور که معلومه یکی تونسته باتری پاندورا بسازه برای 3000
علی آقا من از این باطری های زیاد توی فروشگاه های اینترنتی دیدم.این ها باطری هایی هستند که به صورت پیش فرض پاندورا شده اند و یک سری شرکت های متفرقه تولید میکنند.نقل قول:
مشکل psp 3000 یا همین اسلیم های جدید اینه که وقتی باطری پاندورا را داخل دستگاه میزاریم دستگاه روشن میشه اما مموری مجیک را نمیشناسه برای همین هم منوی نصب نمیاد.:41:
ببخشید من یه دو هفته ای می شه Psp 3000 خریدم. یه دو هفته ای می شه. می خواستم ببینم کسی می دونه چه طوری کرک خورش کنم یا از کجا Umd هاش رو بخرم. چون توی پایتخت چیزی گیرم نیومد. جز دو عنوان بازی مزخرف و یه بازی که توی خودش بود چیزی تو دستم نیست. لطفا راهنمایی.
به جمع psp داران پی سی خوش اومدینقل قول:
رفیق ریسک بزرگی کردی که 3000 گرفتی ولی حالا که دیگه گرفتی . واسه کرک که به خاطر بوردش فعلا راه معقولی واسش نیست. ولی دارک الکس داره به یه نتایجی میرسه که شما دوستان هم بتونین استفاده کنید.
فعلا شما فقط میتونی umd براش تهیه کنی از اونجایی که وقتی کرک کردی بازم بعضی وقتا umd به دردت می خوره من پیشنهاد می کنم فعلا یه umd بگیری(ترجیحا Tekken بگیر چون باهاش چندین ماه میتونی سرگرم شی) تا بعدا ببینیم آیا هک میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه.
برای چی 3000 گرفتید؟
متاسفانه 3000 همینطور که دوست خوبمون گفتند هنوز کپی خور نشده است.اما امید به کپی خور شدن هست تقریبا 50-50
اگه باز مثل ps3 بازی در نیاره.چون اگه باید اگه کرک میشد توی همون هفته اول که عرضه میشد هکرهای عزیز باید اونا هک میکردن که هنوز اتفاقی نیفتاده.
اما هنوز هم دیر نیست.
umd بسیار کم گیر میاد و اگه هم گیر بیاد بازی های توپ و جدید نیستند.
همینطور که dark_angel عزیز گفت شما اگه گیرت اومد umd tekken بگیر یا مثلا یک بازی از سبک raceing که حالا حالا تمام نشه.
نه آقا علی نوشتته پایان محرومیت هیچ وقت:41:نقل قول:
در هر صورت اگه این یوزمم بن بشه با یه یوز دیگه میام فقط به خاطر بچه های گل این تاپیک:10:
راستی بازی جدید چی اومده؟من آخرین بازیهام pes209 و crash بود
سلام دوستان
از ديروز پي اس پيم قاط زده
وقتي روشنش ميكنم چراغ نارنجي كه مربوط به مموري هست شروع ميكنه به چشمك زدن و صفحه روشن نميشه ولي وقتي رم رو در ميارم و روشن ميكنم روشن ميشه
به نظرتون مشكل از كجاست؟؟
سلام محمد خاننقل قول:
محمد جان شما روی مموری پلاگین جدید ریختی؟
ممکنه از ناسازگاری پلاگین با فریمور شما باشه.
شما به منوی ریکاوری برو و همه پلاگین ها را غیر فعال کن سپس ببین psp روشن میشه یا نه.
اگه جواب نداد ببین با فرمت کردن حل میشه؟
به احتمال زیاد عیب از پلاگین هست.چون خیلی از این اتفاق ها پیش می آید.
نقل قول:
سلام این بازی ها امده که بین همش من Shaun White Snowboarding را پیشنهاد میکنم که بازی خیلی خوبیه
- Need For Speed Undercover
- Football Manager 2009
- Loco Roco 2
- Shaun White Snowboarding
- Tom Clancys EndWar
و بازی که من عاشقشم DJMAX Portable Clazziquai Edition اخر بازیه
خبر های خوش
PSARDUMPER with 3000 modules decryption
دارک الکس این برنامه رو که امکانdecryption رو برای تغییر در prx های 3000 میده عرضه کرده
احتمالا به زودی باید منتظر کرک شدن 3000 باشیم
خبر دیگه ایینکه فریم ویر 5.02 هم اومده که احتمالا توسط دارک الکس کرک میشه
ببخشيد يه سوال دارم . شما وقتي psp ميخري مگه از مغازه دار در رابطه با كپي خور بودنش چيزي نميپرسي ؟نقل قول:
آخه 3000 كه كپي خور نميشه .
*آه* *آه عمیق* *آه خیلی عمیق* *آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه* *...*نقل قول:
:41: منم میخوام! :41:مگه من چه گناهی کردم که امسال کنکوریم آخرین بازی ای که گرفتم FF بوده؟ها؟:19:
لوکو روکو جدیده چه طوره؟چه فرقایی کرده؟
این Viewtiful Joe پورت شده ی همون بازیه PS2 هست یا باهاش فرق میکنه ...؟
من فردا دارم میرم جمهوری که یه psp بخرم.
300 تومن هم پول دارم.
درخواستم اینه که دوستانی که این وسیله و وسایل جانبیشو میشناسن یه پیشنهاد بدن که چه چیزایی براش بگیرم.
تنها چیزیو که خودم میدونم اینه که میخوام یه رم 8 گیگ بگیرم.
در ضمن یکی از دوستام میگه رم sandisk از sony بهتره.
یه چیز جالب هم پیدا کردم.
به نظرتون اینو میشه تو ایران پیدا کرد؟کد:http://www.over-board.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=42
لطفا یه کیف شیک و محکم هم معرفی کنید.
خیلی مهمه که اگه از دستم افتاد پی اس پی توش در امون باشه.
من علاقه زیادی به شوت کردن وسایلم دارم
:-)
با سلام.من يه psp 3001خريده ام كه ورزنش 5.01 است.البته از امريكا خريده ام.خواستم ببينم ميشه اونو با اين نرم افزارها تبديلش كرد كه غير اوريجينالا رو هم بخونه؟
متاسفانه نمیشه ...نقل قول:
با سلام.من يه psp 3001خريده ام كه ورزنش 5.01 است.البته از امريكا خريده ام.خواستم ببينم ميشه اونو با اين نرم افزارها تبديلش كرد كه غير اوريجينالا رو هم بخونه؟
تو صفجه قبل هم بچه ها توضیح دادن ....
این بیشتر به درد واترپلو میخوره تا شوتبال ...:20:نقل قول:
ه چیز جالب هم پیدا کردم.
کد:
http://www.over-board.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=42
به نظرتون اینو میشه تو ایران پیدا کرد؟
لطفا یه کیف شیک و محکم هم معرفی کنید.
خیلی مهمه که اگه از دستم افتاد پی اس پی توش در امون باشه.
من علاقه زیادی به شوت کردن وسایلم دارم
:-)
برای کیف هم بهتره خودت تو مغازه ها ببینی کدوم برات بهتره ... چون با وجود N مدل کیفی که برای psp درست شده پیدا کردنه یه مدل خاصش راحت نیست ....
مبارک باشه.نقل قول:
به نظر من شما غیر از مموری فقط یک محافظ صفحه بگیر تا ال سی دیش خش نخوره و یک عدد کیف به صلیقه خودت و اگه هم خواستی یک بند مچی.بقیه لوازم مثل هدفون با کاور و... پول حرام کردن هست.
اگه قست خرید مموری تقلبی داری سندیسک بهتر از تقلبی های سونی هست.اما سونی های اصلی 100 درصد بهتر از sandisk ها هستند.
قیمت مموری 8 گیگ اصلی با 3 سال گارانتی ایران رهجو 73 هزار تومن.4 گیگ 38 هزار تومن و 16 گیگ هم 143 تومن.
فكر كنم منظورت psp 3000 است چون 3001 كه نداريم !!نقل قول:
جریان این 3001 هم اگه اشتباه نکنم مثل همان 2004 و 2006 و..... مدل اسلیم هست که نشان دهنده کد منطقه ای هست.نقل قول:
مثلا 3001 مدل 3000 هست که به فرض در امریکا پخش شده.
دقیقا عین 2004 که باید در استرالیا پخش بشود
میتونی امیدوار باشینقل قول:
دارک الکس کارهای خوبی کرده!
به نظر من کیف فابریک خودش در زمینه ی ضد ضربگی(!) خیلی فعاله،تنها مشکلش اینه که ممکنه دستگاه از توش بیفته چون در درست و حسابی نداره.اکثر کیفای سفت بر عکس عمل میکنن.نقل قول:
به نظر شما خرید 2000 منطقیه یا3000 من برام کپی خور بودن خیلی مهمه
قیمت هاشم لطفا بگید
آیا واقعا 3000 مناسن هست؟(نسبت به قیمت)
100 درصد 2000نقل قول:
به 2 دلیل
1-هک شده هست و شما بازی ها را میتونی با 1000 تومن یا حتی 500 تومن تهیه کنی.اما در صورتی که 3000 هک نشده هست و باید برای هر بازی 10000-40000 تومن پول بدی.تازه بازی ها قدیمی هستند و بازی های جدید خیلی خیلی کن گیر می آیند.
2-مدل 3000 مشکل پردازشی داره و در رندر تصاویر خطوط اسکن شده معلوم میشه و باعث میشه خطوطی روی صفحه بازی بیاید.(به نقل از دوستان)
برای شما که کپی خور بودن مهمه مدل 2000 مناسب تر هست.یعنی برای همه همان 2000 انتخاب بهتری هست.