اون که بله ولی رسوندن این پیام که دلیل موفقیت این آلبوم چی بوده هم خیلی مهم هستنقل قول:
Printable View
اون که بله ولی رسوندن این پیام که دلیل موفقیت این آلبوم چی بوده هم خیلی مهم هستنقل قول:
صفحه یا اکانت رسمی خواننده در فیس بوک و یا مدیر برنامه های خواننده در فیسبوک:نقل قول:
facebook.com/chavoshi1
از طریق این ایمیل میتونید مستقیما بهش ایمیل بدید..نقل قول:
Info.mohsenchavoshi@gmail.com
این ایمیل تایید شده هست که خود فیس بوک رسمی محسن چواشی منتشر کرده...و گفته هر کسی نظر پیشنهاد انتقاد و.. چیزی میتونه بفرسته...و مستقیم به دست خود میرسه..
بدا به حال محسن چاوشی عزیز که عده ای طرفدار خیانتکار مثل چاوشی نیوز داره متاسفم برا همشون
ورژت جدید ستمگر رو شنیدم..خوبه ولی اصلا به پای نخسه اصلی نمیرسه...!
اصلا این آهنگ خیلی زود منتشر شد ..این آهنگ اگه قرار بود خیلی زود منتشر بشه باید در سالگرد آلبوم 13 منتشر میشد...
که فکر کنم اصلا کار دزدی منتشر شده..و همش تقسیر خودشون هست که هی ورژن جدید ورژن جدید کردن.... آخرشم اینجوری شد..:n15:
آحه هنوز آابوم 2 هفته اس بیرون نیومده..باید تبلیغ ورژن جدید ستمگر رو بکنن ؟؟؟!! :n27:
ورژن جديد و فوق العاده زيبا و شنيدني آهنگ ستمگر با صداي محسن چاوشي
ترانه سرا : شهریار . آهنگ ساز : محسن چاوشی
تنظیم : کوشان حداد
آهنگ ستمگر در سبک هاوس با تنظیم استثنایی کوشان حداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MP3 320 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MP3 128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سوالی که برام پیش اومده اینه که البوم آخریه محسن چاووشی (که منم از طرفدارای سر سخت این آلبوم آخریش هستم) ؛ هم مخالفت هایی رو همراه داشته از سوی هواداراش؛هم اینکه عده ی زیادی هم پسندیدن سبک جدید محسن رو ! خود من اصلا از طرفدارای کاراش نبودم ولی هنوزم دارم این آلبوم آخری رو پلی میکنم و گوش میدم (البته حریص رو هم دوست دارم)؛
اما سوالم اینجاست؛محسن چاووشی در همین سبک ادامه میده یا دوباره بر میگرده رو فاز ژاکت و یه شاخه نیلوفر و پرچم سفید؟!!!
خیلی دوست دارم با همین سعدی و حافظ و مولانی و وحشی بافقی و ..... کار کنه بازم؛خداییش عالی بود این آلبوم آخری... :n07:
نه آلبوم جدیدش تو این سبک نیست و کلا محسن یه سبک رو ادامه نمیدهنقل قول:
ضمنا ورژن هاوس ستمگر بدون اجازه محسن و از طرف چندتا از ظاهرا طرفدارای پر ادعاش لو رفته متاسفانه
کوشان:n12:
گروه فرهنگی - محمدرضا ضیاء ؛ محسن چاوشی از بهترین خوانندگان پاپ پس از انقلاب است. در شروعِ کارش به دلیل تشابهِ تنالیتۀ صدایش با قمیشی ، انتظار می رفت، به سرنوشت مشابهِ خیل خوانندگانی بپیوندد که به همین دلیل مشهور شده بودند، و چون چیز خاصِ دیگری برای ارائه نداشتند، به زودی فراموش شدند. (منظورم کپیهای وطنیِ ابی و داریوش و...است که پس از مدتی به زودی دیگر کسی سراغی از آنان نگرفت) ولی چاوشی توانست به تدریج شخصیت هنری خود را بیابد و از زیر سایه و سیطرۀ دیگران بیرون بیاید و بشود محسن چاوشی.
اوج محبوبیت ِ چاوشی با فیلم سنتوری همراه شد. انصافاً درآنجا حقِ آهنگ را ادا کرد. ترکیبِ سنتورِ جادویی اردوان کامکار با یک کار پاپ از بهترین نمونه های تلفیقِ موفقِ سازهای ایرانی با آهنگ های پاپ بود. پیش از این بارها سازهای ایرانی در اکسترهای پاپ به کار گرفته شده بود، ولی کمتر نمونه ای تا این حد در این تلفیق موفق بوده است ؛ سنتور در این کار، یک وصلۀ ناجور و اضافه بر موسیقی نیست، و خاستگاه متفاوتش با موسیقیِ پاپ حس نمی شود. البته حواشی به وجود آمده و این که یکی از دلایلِ ممنوعیتِ فیلم، صدایِ چاوشی بوده است، به شهرتش یاری رساند.
اخیراً چاوشی چندین کار با شعرِ کهن و ادبیاتِ کلاسیک فارسی انجام داده است. این کار نیز پیش از این بارها انجام شده ولی به دلایل مختلف کمتر نمونه ای موفق سراغ داریم. سابقۀ تلفیقِ شعرِ کلاسیک با موسیقیِ سنتی ایران، قدمتی کم و بیش به اندازۀ ادبیاتِ کهنِ ایران دارد . و مخاطب قرنهاست که این شعر را با آن موسیقی می شناسد . خوانندگانی چون فرامرز اصلانی یا دیگران بارها در این کار طبع آزمایی کردند، و کمتر موفق بودند.
پس از انقلاب نیز خواننده های پاپِ درونِ ایران بارها این عرصه را آزمودند و نتیجه، اکثراً کارهایی متوسط از آب درآمد ؛ بیشتر آنان در تلفیقِ شعر و موسیقی دچار مشکل بودند و کارها یکدست نبود و موسیقی در نهایت نتوانست زمینۀ مناسب را برای شعر فراهم کند. به نظر میرسد چاوشی در کارهای اخیرش در بعضی موارد کارهای موفقی در این زمینه انجام داده است آثاری که استقبال فراوان هوادارانش را به همراه داشته است.
فقط نکتهای که می ماند این است که مجریانِ این آثار باید بدانند که اجرایِ شعرِ کهن ایران، نیاز به سوادِ و مطالعه دارد، و برای اجرای این قبیل آثار مشورت با متخصص ادبیات ضرور است. حتی بزرگانی چون شجریان و لطفی و سراج و... گاه این اشعار را به غلط خوانده اند. (نگارنده در دو مقالۀ جدا گانه، به طور تفصیلی به این اشتباهات پرداخته است که در شماره های ۷۷ و ۱۱۵ سایت مجلۀ هنر موسیقی موجود است)
در آلبومِ « من خود آن سیزدهَم» آهنگِ «رمیدیم» از نمونه های موفق است. در همین آهنگ چاوشی خوانده؛ رم دادنِ صید، خود از آغاز غلط بود/ حالا که رماندی و رمیدیم، رمیدیم. شعر با صورتی که خوانده شده غلط است، و وزنِ عروضیِ آن به هم خورده است. باید می خواند: رم دادنِ صیدِ خود...
در همین آلبوم در «شیرمردا» این شعر را از مولانا خوانده است؛
چون ملک ساخته خود را به پر و بال دروغ همه دیوند که ابلیس بود مهترشان
چاوشی ،«ملِک»(به کسر لام)خوانده که یعنی شاه، در اینجا «مَلَک» صحیح است ( شاعر می گوید آنها خود را شبیهِ فرشته ها کرده اند در حالی که ابلیس اند)
یکی از بهترین های چاوشی در این زمینه « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » است. به خصوص شعرِ این کار، فضایی دارد که گاه مخاطب را به شک می اندازد که چطور می تواند « ای خوش کمر به رقص آ» شعری، از قرن هفتم باشد. انتخاب و تلفیقِ شعر در این اثر به خوبی انجام شده است،
چاوشی در اجرای آهنگ اخیر نیز، اشتباهاتی مرتکب شده است؛
آمدبهارِ جانها ، ای شاخ تر به رقص آ چون یوسف اندر آمد، مصر و شکر به رقص آ
ای شاهِ عشق پرور، مانندِ شیرِ مادر ای شیرجوش در رو، جانِ پدر به رقص آ
از عشق، تاجداران، در چرخِ او چو باران آنجا قبا چه باشد؟ ای خوش کمر به رقص آ
در دست ، جامِ باده ، آمد بتم پیاده گر نیستی تو ماده، زان شیرِ نر به رقص آ
بیتِ دوم این غزل کمی تعقید ( پیچیدگی) دارد و دکترشفیعی کدکنی هم آن را در گزیدۀ خود نیاورده است. ولی هرچه هست صورتِ صحیحِ آن چنین است؛ ای شیر جوش، در رو . در حالی که چاوشی خوانده است؛ ای شیرجوشِ در رو... که صحیح نیست. («در رو» فعلِ امر است، نه صفتِ «شیر جوش»)
بیت سوم نیز بدونِ کسره صحیح است ولی چاوشی خوانده ؛ « از عشقِ تاجداران...» با صورتی که چاوشی خوانده جمله، نهاد ندارد.
بیت چهارم نیز در نسخه های معتبر «زان شیرِ نر» آمده است. استاد فروزانفر هم با این که در چاپِ خود «شاهِ نر» آورده است، ولی در پانویس، «شیرِ نر» آورده است و این همان صورتی است که دکترتوفیق سبحانی و دکترشفیعی کدکنی نیز در چاپ های خود آورده اند.
با همه اینها البته باید آلبوم جدید چاوشی از نمونه های موفق موسیقی پاپ در سال های اخیر دانست، آلبومی که باید منتظر بود به زودی سر و صدای آن به گوش همه برسد.
به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه "ساعت25" در بامداد سي و يك تير، براي نخستين بار قطعهاي از "حميد حامي" را با عنوان "سياه و سپيد" با آهنگسازي زنده ياد "بابك بيات"، براي مخاطبان پخش كرد.
"محمودرضا قديريان" در اين برنامه و در پاسخ به پيامك يكي از بينندگان، گفت: دليل اينكه مدتي است كارهاي "محسن چاووشي" در برنامه "ساعت25" پخش نمي شود اين است كه ما از طريق واسطه متوجه شديم "محسن چاووشي" تمايلي براي پخش آثارش در اين برنامه ندارد كه البته در تلاش هستيم كه با خود "محسن چاووشي" در اين رابطه صحبت كنيم.
روزنامه ایران در مورد محسن چاوشی:
حرف های تازه پاپ در دیوان مولانا و بابا طاهر
منبع:
chavoshinews.ir
این روزا با آلبوم یه شاخه نیلوفر چه حالی دارم میکنم :n12: این آلبوم واقعا تکرار نا پذیره ... عجب شعرایی عجب تنظیمایی خیلی عالیه.
واقعا چرا دیگه با محمد آهاری کار نکرد ؟
90% ایده های آلبوم یه شاخه نیلوفر واسه محسنه . آهاری فقط اون ایده ها رو پیاده کرده (محسن هم نقش بسزایی در تنظیم قطعه ها داشته)نقل قول:
پیشرفت پروژه آلبوم جدید 45%
قطعه دريا يكي ديگر از كارهاي آلبوم با شعري از حسين صفا و تنظيم محسن چاوشي
چاوشي با قرار دادن اين عكس عنوان كرد در مراحل پاياني تنظيم قرار دارد
تنظيم كنندگان تا به امروز
محسن چاوشي - بهروز صفاريان - فرشاد حسامي و كوشان حداد
ترانه سرايان اين مجموعه تا به امروز
حسين صفا - حسين غياثي - مونا برزويي و روزبه بماني
همچنان ماهیت شما برا من یکی مبهمه!نقل قول:
این 45 درصدو از کجا گفتی دقیقا"!؟(حتما" میخوای بگی داداش محسنی!):n08::n09:
از سایت محسن چاوشی !!نقل قول:
ولی اصلا این درصد معتبر نیست..و همین جوری یه درصد گذاشتن هی بالا پایین میشه...چونکه قبل از انتشار آلبوم 13 در اسفند ماه خود محسن گفته بود که نیمی از آلبوم کاملا تکمیل شده...
=================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چون نمیتونم ترانه رو تا موعد مقرر (برای اخذ مجوزش ) تکمیل کنم ، در آلبوم جدید آقای محسن چاووشی حضور نخواهم داشت.. که البته خودم رو بابت این قصورم سرزنش می کنم... اما به دوستان همراهم این قول رو میدم که به امید خدا همکاری ما رو در آلبوم های بعد و فرصتهای دیگر خواهید شنید برای من این آشنایی و همکاری بسیار ارزشمند بود و هست.
آره مجید فوق العادس...نقل قول:
مخصوصا تو که نیستی...
دیشب 1 ساعت فقط تو که نیستی رو گوش دادم..
جدی با یه شاخه تیلوفر خیلی حال می کنین ؟:n13:نقل قول:
من اصلا حال نمیکنم با این آلبوم...!!
بجز یکی دو تا تراک از نیمه اول آلبوم ، بقیه رو زیاد دوس ندارم..آه و ناله زیاد میکنه تو آلبوم و سبک و صداش تو این البوم دلنشین نیست برام..
من آلبوم ژاکت رو بیشتر دوس دارم..خصوصا 6 تراک اول آلبومش..
واقعا چقدر سلیقه ها متفاوته...:n09:
ی شاخه نیلوفر اولا که اومد خیلی باهاش حال نکردن هوادارا ولی بعدش خیلی خیلی محبوب شد...نقل قول:
خود منم دل خوشی ازش نداشتم و اولا که ژاکت اومده بود اونو بیشتر ازش دوس داشتم ولی یه شاخه کجا و ژاکت کجا...!
البته سلیقه اس دیگه...
ی شاخه نیلوفر ب نظرم ماندگارترین آلبوم محسنه از لحاظ شعر..
البته در کل حریص رو بهترین آلبومش میدونم...
"یه شاخه نیلوفر" که یه دونس واقعا. میشه گفت یه دست ترین آلبوم چندین سال اخیر ایرانه
نقطه قوتش هم که بدون شک اشعارشه. حسین صفا و امیر ارجینی ترکوندن تو اون آلبوم. مخصوصا "تو که نیستی" ارجینی واقعا محشره
تنظیماتشم جالبه. حلا نمیدونم چاوشی و آهاری هر کدوم چقدر تاثیر داشتن تو تنظیماتش
البته تو که نیستی مال اسلام ولی محمدیه..
اگرکسی شب سرما به ابرها زدو گم شد مرا به یاد بیارید
وبا ستاره ی چشمم برای راه بلدها نشانه ای بگذارید
برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید مرا شمرده بخوانید
برای خاکسپاری تمام باغچه ها را به مادرم بسپارید
دودانگ پیرهنم را دوپاره ازکفنم را به چشمهام بدوزید
سپس ملال تنم را دوبال پر زدنم را دراین کفن بگذارید
لباس گرم بپوشید به این اتاق مبادا بهارآمده باشد
کدام فصل من ازسال؟! مصممید که امسال سر از کدام درآرید؟
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
شما!آهای شماها! شماکه همسرخود را همیشه دوست ندارید!
برادران عزیزم! شمیم ملحفه هایش کنار میزشما بود
پدرعزیز شما بود کسالت پدرم را مگربه یاد ندارید؟!
به خواهران صبورم خبردهید که "یلدا" تصادفا شب فرداست
تولدم شب یلداست مقدراست که فردا بدون وقفه ببارید
زیاد امید ندارم که ازتپیدن قلبم گلی دوباره بروید
مگربهار که سرشد کنارسنگ مزارم دلی دوباره بکارید
کدام قله کدام اوج؟ منی که اینهمه کوهم از این جهان به ستوهم
من ازشکار نکردن شما ازاینکه شکارم نبوده اید شکارید
غروب شد همه رفتند در ایستگاه کسی نیست چه خوب شد همه رفتند
چه ساده اید که دایم کنار این چمدانها درانتظارقطارید
به این اتاق مبادا بهارسر زده باشد... بهارسرزدو سرشد
خروس خوان سحرشد ستاره های من آیا خیال خواب ندارید؟؟؟؟
"حسین صفا"
زمان نگفته برا انتشار؟!
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااای!!!نقل قول:
خدایا این شعر چی بود؟!؟!
دارم میمیرم از هیجانِ فکرِ خوندن این شعر به وسیله ی چاووشی
این حسین صفا فوق العادست! خداست این بشر
یدونه باشه :n12::n12:
تو که نیستی واقعا فوق العادستنقل قول:
من ساعتها با این شعر گریه کردم
اصلا یه حالی داره
آهنگسازی خارق العاده
شعر محشر
خوندن چاووشی بی نظیر
اصلا دنیاییه این آهنگ
میگن مال آلبومه..نقل قول:
با داشتن پسر به این شیرینی ، دیگه فکر کنم محسن آلبوم هاش تاخیر حسابی داشته باشه :n02:
از فنز چاوشی . اونجا با نام رسول شریفی فعالیت میکنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آلبوم اگه به مشکل بر نخوره 100% قبل از محرم و صفر میاد
از اطلاعات جدید اینکه احتمالا اشکان دباغ هم تو آلبوم جدید حضور داره ... تا الان چند تا تنظیم واسه محسن زده ولی اینکه تنظیماش تو آلبوم قرار بگیره هنوز مشخص نیست
کلا سیستم کاری چاوشی به اینصورته که مرتبا در حال ساخت آهنگ هست ... بعد تصمیم میگیره که کدومشون توی آلبوم جدید باشن / کدوم تو آلبوم های بعدی / و کدوم کنار گذاشته بشن
از جمله کارهایی که ساخته شده ولی وضعیتشون مشخص نیست : دیوونه ، آهنگ کردی ، آهنگی که از یه شاخه حذف شد به نام رقیب ، 4-5 تا از ترانه های صفا که واسه حریص مجوز نگرفت ، 2 تا ترانه از حمید رزاقی که از پرچم سفید کنار گذاشته شدن ، توبه نامه (تنظیم جدید) ، صید جگر خسته ، 2 شعر از مولانا که مجوز نگرفت ، 1 شعر از عطار که از آلبوم حذف شد ، و چندین کار که پخش شدن ولی با تنظیم های متفاوت (مثل همین ستمگر ورژن هاوس که پخش شد)
محسن چاوشی اخیرا بعد از آلبوم 13 تو فضای اجتماعی فعال تر شده..و حسابی ازش عکس منتشر میشه..
حتی یه عکس از همسرش تو ایستاگرام گذاشته..اینجا نمیزارم و نزارید! برید تو همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید!
در کل منظورم اینه که رَویه و سیاست شخصی و هنری اش رو کمی عوض کرده و ایشالا امسال کنسرت رو شاخشه..:n12:
دارم از این همه گریه آب میشم
رو سر دنیا دارم خراب میشم
خیلی مایوسه دلم یه کاری کن
داره میپوسه دلم یه کاری کن
غم و غصه شده حق دل من
به همینا مستحقه دل من
دلی که بی تو بتونه دل باشه
بخدا بهتره زیر گل باشه
میدونستی پیش تو گیره دلم
میدونستی بری میمیره دلم
دارم از درد غریبی آب میشم
رو سر خودم دارم خراب میشم
امشب یه دور دارم آهنگای محسن چاوشی رو گوش میدم ... یه زمانی خیلی پروپا قرص طرفدارش بودم... چه خاطراتی زنده شدند ...
جدا" اون اوایل چی میخونده این بشر ... سنگ صبور ، زخم زبون ، نشکن دلمو ، نفس بریده و ...
البته هنوزم خیلی خوبه ...
موسیقی پارس – جواد فقیه نصیری : امروز روز تولدت است . میخواهم ساده سخن بگویم ، سال ها است احساسمان و حرف هایمان پشت کلمات زیبا و شکیل گم شده بود، حال به دور از هر حاشیه و حاشیه سازی به عنوان یک هوادار سخنمان را در این روز مبارک و زادروزت بیان میکنیم .
نمیدانم نوشته ام را از کجا اغاز کنم چگونه با تو سخن بگویم که تمامی حرف هایمان تمامی احساسمان تمامی اشک هایمان در این نوشته خلاصه شود . درد را از هر طرف بخوانی درد است ، این سخنی است که میتوان گفت در دنیای امروز به یک ضرب المثل تبدیل شده است ، پس چرا دردی که تو میخوانی زیباست ؟ چرا ترانه های زخمی با صدای زخمی ات روحی نو در جسم خسته ی این روز های ما جوانان و طرفدارانت میدمد ؟ صدایت را در تمامی مراحل زندگیت مانند یک فیلم نامه برایمان به یادگار گذاشتی و میگذاری .
زمانی که در اوج غم بودی و از این زمانه خسته شده بودی خواندی و ما شریک غمت شدیم ، در شادی هایت مارا سهیم خود کردی ، هر انسانی برای خودش زندگی میکند ، اما تو یک نفر نیستی ، حال وجود تو امیخته شده با حس و حال میلیون ها طرفدارت .
هر ملودی ای که میدهی دل شکسته ای را بند مینهی . در دوران خوشی ناخوشی ها در فرازو نشیب ها تنگناها فشار های این راه سخت از آن روز های ک نفرین را خواندی از آن روز ها که آن غم ذاتی صدایت هر دلی را جذب میکرد.ان روز ها که کارهایت لو میرفت در بدترین شرایط بودی باز هم لبخند زدی و با عشق خواندی. تمام ان درد ها سختی ها حقیقت است تورا در این سال ها هر چه نامیدند صدای زخمی ، اقای خاص ، سلطان و هر آن چه که میدانی و میدانیم ، هر چه که بود نشان از عشق به صدایت بود نشان از احساس پاکت بود .
آن روزی که گفتی مرا سلطان خطاب نکنید آن روز بود که پاکیت را حس کردم ، همان وقت بود که توانستم ان ارمانی که سال ها در ذهن خود داشتم را کشف کنم ، توی بی غرور ، همان که لحظه ای غرور را در خود جای نداد و دلی را نشکست . دور بودنت از ما به همین دلیل است ، به دلیل ترست از شکستن دلی . خیلی ها در این دنیای موسیقی هستند که دل طرفدار برایشان معنایی ندارد ، طرفدار را یک پله ی بی مصرف میداند برای رسیدن به هدفشان به هر قیمتی ، تو این گونه نیستی ، تو دل پاکی داری و همین دل پاک تو را به ظاهر از ما دور میکند اما در باطن با صدایت هر لحظه و ساعت همراهمان هستی.
هیچ نداشتی اما به لطف استعداد و توانایی ذاتیت به انجا که میخواستی رسیدی نه اینکه سقف ارزوها و تواناییت این است نه ! البوم هایت هدفت را به ما نشان داد و میدانیم زمان میبرد تا چاووشی به حقش در این هنر برسد . ما به عنوان هوادار وظیفه ی خود میدانیم که جلوی برخی اشتباهاتت را بگیریم ، شاید گاه از ما دلخور باشی و یا به قول خودت از دوست دلخورمم … اما باید بدانی هواداری که اشتباه خواننده اش را به اون گوش زد نکند هوادار نیست یک خیانت کار در لباس دوستی زیبا رو است .
هدفت برای ما محترم است ، اما باید بدانی هوادارنت دل تنگند ، دل تنگ دوستان قدیم ، دل تنگ ارجینی ها دلتنگ خیلی ها که خود میدانی . کمی دلخوریم از این پس پرده ماندن هایت و اما تو با زبان دل و صدایت پاسخ احساسمان را میدهی ، درکت میکنیم اما کمی هم به فکر آن روز باش ، آن روز که همه زیر یک سقفیم و اشک میریزیم با خاطرتامان که گره آن به تار های هنجره ات بسته شده . بنا را بر این گذاشتیم که با احساسمان کنار بیاییم و حرف هایمان را بزنیم . بگذار بگوییم درد هایی را که مدتی است بیان نکردیم و تبدیل به گله شده است . بگذار راحت بگویم ما خسته ایم دیوار بی دری دیگر میخواهیم ، آن صدای زخمی را میخواهیم . محسن ما محسنی نیست که به هر قیمتی تراک بدهد و صدایش در هر مکانی پخش شود . محسن ما آن محسنی نیست که تک تراک های دو دقیقه ای بدهد . مقصر خودت هستی . تویی که گوش هایمان را به دیوار بی در و لباس نو و . . . عادت دادی . ما نمیتوانیم ببنیم اسطوره ی هنریمان افت کند . هدیه ی تولد ما به تو عشقمان است . عشقی که سال هاست به کار هایت داریم . به سکوت زیبایت . دور از قاب دوربین های دنیوی که جز غرور کاذب نتیجه ای ندارد .
تو میدانی که غرور در وجودت جایی ندارد و هیچ جایگاهی برایش باز نکردی و نمیکنی . حرف های امروزت امیدیست برای ساختن فردایی که قولش را داده بودی.حرف های یک عاشق بی ادعا.این روز ها که از البوم جدیدت میگویی از خود بی خود میشوم.سر ذوق می ایم.همیسه از پس سختی ها فشار ها چه با اقتدار برامدی.این بار هم وقت عصیان است وقت فریاد توست ان را با تمام وجود حس میکنم. اقای خاص،نه تورا اینگونه صدا نمیکنم تو برای من همان رفیق بی ادعای عاشقی.بابت این سال ها تلاش های بی وقفه ات رنج هایی که برای شاد کردن دل ما کشید سپاسگذارم.
تولد ۳۴سالگی ات مبارک عزیزترینمان
منبع : اختصاصی موسیقی پارس
«محسن چاوشی» در شب تولدش متن زیبایی را به پسرش تقدیم کرد:
فدای کودکی ات، بغض های پنهانم...
موسیقی ما – بهمن بابازاده: سی و چهار سال پیش، در چنین روزی کودکی چشم به جهان گشود که این همه سال بعد، به چهره ای تاثیر گذار در خاطرات و نوستالژی های چندین نسل تبدیل شد.
کودکی سختی داشت و هراز گاهی در برخی آثارش، این سختی ها و درد ها را می شود حس کرد. او فقر و جنگ و مهاجرت را با تمام وجودش حس کرده و همین باعث شده امروز به خوبی بتواند در این مقوله ها آثاری عمیق و تاثیرگذار خلق نماید.
او «محسن چاوشی» است...
خواننده ای که دیگر استفاده از لفظ «خواننده مردمی» برایش کوچک است و اگر قرار باشد پیش از اسم اش لقبی را به او نسبت داد، باید از کلماتی چون «قهرمان یک نسل» و «ستاره تمام عیار موسیقی» استفاده کرد.
خواننده ای که دیگر سبک و کاراکتر خود را جا انداخته و با همین رفتارها و خلق و خوی خاص خود، مسیرش را از هم دوره های خود جدا کرده و همین طور در حال پیشروی است.
او جلو می رود بدون اینکه حواسش به پشت سرش باشد. در اوج توهین ها و حاشیه ها، سکوت می کند و کاری به کار کسی ندارد و از همه مهم تر، هنوز هم به اخلاقیات و اصول کاری و حرفه ای احترام قائل است.
اگر قطعه ای را «کاور» می کند، به حقوق مولف حساسیت دارد و برایش عار نیست که بگوید از آثار افغانی یا آذری کاور کرده. در همه گفتگو هایش، میزان زیادی از موفقیت آثارش را به ترانه سرایان و همکارانش ربط می دهد و اینها همه و همه نشان دهنده یک حقیقت واضح برای این روزهای موسیقی پاپ کشور است: «محسن چاوشی همیشه فرق هایی با همه دارد...».
تولد این خواننده بهانه خوبی بود که سراغش برویم و گفتگویی جدید را با او داشته باشیم. بهانه ای که می شد از دل آن صحبت ها و خاطرات زیادی را بیرون کشید. اما این بار هم یک آس دیگر رو کرد و خواست امسال در روز تولدش چند خطی برای پسرش بنویسد. پیشنهادی هیجان انگیز که بدون لحظه ای تردید، مورد توافق قرار گرفت و چاوشی قول داد تا ساعات آخر امروز، متن اش را در اختیار «موسیقی ما» قرار دهد.
دقایق زیادی به تولد چاوشی نمانده بود که جملاتش را از طریق اس ام اس به خبرنگار «موسیقی ما» فرستاد.
متن ارسالی این خواننده را که در روز تولدش، برای «زانکو» پسرش نوشته شده را می خوانید:
«فدای کودکی ات بغض های پنهانم... تبسمی که به ناچار می زنم بابا.
صدا که می زنی ام، هر چه خواب افیونی ست ز چشم می پرد و ذوق می کنم بابا... »
شما در آلبوم "پاروی بی قایق" محسن چاووشی همکاری داشته اید. برای ما از جزییات این همکاری میگویید؟
در آلبوم محسن چاووشی عزیز یک قطعه به نام "خواب" را تنظیم نموده ام و میکس و مسترینگ کلیه قطعات آلبوم برعهده بنده می باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تاریخ انتشار آن هم باشد اضافه کنم که پاروی بی قایق تا آخر امسال وارد بازار می شود و آلبومی بسیار متفاوت و قوی میباشد که سبک جدید و بسیار متفاوتی را داراست.
+
وقتی محسن چاوشی 3 سال و نیمه بود:
ها؟ کی؟نقل قول:
فرشاد حسامی کیه دیگه؟
تنظیم کننده جدیده دیگه تو گروه ترافیکه..نقل قول:
تو مصاحبه کاملا توضیح داده شده..
یه مدت پیش ، چند باز آهنگ بوف کور رو گوش دادم..خییلی شعرش قشنگه.. مخصوصا کروس آهنگ...
الان دو هفته است دیوانه وار دارم هر روز با خودم آهنگش رو زمزمه میکنم...
غباری که از تو نشسته روی قلبم
بارون چیه، سیل نمیتونه بشوره.
زخم که نه ، جدایی از تو دلخراشه،
یاد تو مثل خوره مثله بوف کـــوره..
.............. :n14:
میثم یوسفی از انتشار دو مجموعه شعر خود خبر داد؛
همکاری میثم یوسفی با محسن چاوشی و علیرضا عصار
موسیقی ما- میثم یوسفی از انتشار دو مجموعه شعر خود تا پایان تابستان خبر داد. این ترانهسرا و منتقد موسیقی در گفتوگو با «موسیقی ما» در مورد این کتابها گفت: «مجموعهای از ترانههایم با عنوان «رویای روزهای بارانی» که برای اولین بار حدود 4 سال پیش به وزارت ارشاد تحویل داده شده بود، بالاخره مجوز گرفت. به جز این کتاب، مجموعه دیگری هم در دست انتشار داشتم که دریافت مجوز آن نیز همزمان با «رویای روزهای بارانی» شد. ناشر این کتابها هم انتشارات «سرزمین اهورایی» با مدیریت دوست شاعرم مجید ضرغامی است. البته درحال رایزنی هستیم و شاید اسم مجموعه ترانهها قبل از انتشار تغییر پیدا کند.»
«خاطرات منتشر نشدهی یک بازندهی خوشحال» عنوان کتاب دومی است که دربرگیرندهی دو شعر بلند و طرحها و شعرهایی کوتاه از این شاعر و روزنامهنگار است. این ترانهسرا در مورد فعالیتهای موسیقیاییاش از همکاری با محسن چاووشی خبر داد و گفت: «همکاری با محسن چاووشی از پاییز سال گذشته آغاز شد. البته تصمیم داشتیم خبر آن را تا زمان انتشار آلبوم، عمومی نکنیم. با توجه به مواجهههایی که در پی نقدهایم بر آثار محسن چاووشی، با طرفداران این هنرمند در این سالها داشتم، برای خودم جالب بود که این همکاری به شکل سورپرایز باقی بماند. الان هم منتظرم نظرات طرفداران این هنرمند را بعد از شنیدن کار ببینم و بشنوم.»
یوسفی در مورد چگونگی آغاز همکاریاش با چاووشی گفت: «فکر میکنم در ابتدا سه یا چهار تا از بهترین ترانههایم را با محسن عزیز انتخاب کردیم و کار روی آنها استارت خورد. چون در یکی دو تا از کارها، ایدههای ویژهای داریم و هنوز به آن نتیجهی مطلوب نرسیدهایم، فکر میکنم در آلبوم «پاروی بیقایق» فقط یکی از ترانههایم -که ملودی و تنظیماش نهایی شده- منتشر شود و بقیه کارها زمان بیشتری میخواهد تا به سطح ایدهآلی که هنرمند مشکلپسندی مثل محسن چاووشی و خود من مدنظر داریم، برسد.»
ترانهسرای «نگرانت میشم» در مورد همکاری با دیگر خوانندهها توضیح داد: «استارت آلبوم بعدی روزبه نعمتالهی را چند روزی است زدهایم و در این آلبوم هم -مثل آلبوم «داروگ»- به عنوان مشاور هنری و ترانهسرا در کنار روزبه عزیز هستم. علاوه بر خودم و حسین غیاثی، دوست دارم از همکاری با ترانهسراهای دیگری که کارشان را بسیار دوست دارم هم در این آلبوم سود ببریم و در این رابطه با حسین صفا و روزبه بمانی صحبتهایی کردهایم.» او در مورد فعالیتهای دیگرش گفت: «شاید خبررسانی پیش از موعد باعث پیشداوری شود و زیبایی چندتا از کارها هم به این است که در آستانهی انتشار یا بعد از انتشارشان در مورد آنها صحبت کنیم. اما علاوه بر خوانندههای جوانی که مدیریت آلبومشان را برعهده دارم، با دوستان عزیزی مثل علیرضا عصار، شهاب رمضان و سیاوش رحمانی در آیندهی نزدیک، کارهایی منتشر خواهند شد. اجازه بدهید بقیه جزییات هم بماند برای زمان انتشار کارها.»
منبع:
اختصاصی موسیقی ما