دوستان تورو خدا جواب بدین: یکی از دوستام داره پی990 . می خواد بفروشه . خیلی هم تمیزه. حدودا چند می خرن ازش؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان تورو خدا جواب بدین: یکی از دوستام داره پی990 . می خواد بفروشه . خیلی هم تمیزه. حدودا چند می خرن ازش؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم بالای 100 بتونه بفروشه.
شاید 80 الی 90 تومن اگه واقعا تمیز باشه.
موفق باشی.
تا 100 راه داره . خودم p1 دارم 150 ازم میخرن:41:
بفروشش وگوشي ويواز بگير يا ساتيو اونوقت ميتوني.....نقل قول:
سلام دوستان- من چطوری می تونم از اس ام اس و کلیه اطلاعات گوشی بک آپ بگیرم. به گونه ای که پیامکها قابل خوندن باشه. با خود pcsuite قاط می زنه. معلوم نیست کجا ذخیره میشه نرم افزار دیگه ای برای اینکار هست؟ گوشی p990i
دوستان من هرجا دیدم هزار تا روش برای فارسی کردن خوندن sms این گوشی بود لطفا یه راه قطعی و به روز برای اینکه بشه اس ام اس های فارسی رو خوند بذارید ، ممنون میشم
با نرم افزار MyPhoneExplorer میتونی هر جا خواستی ذخیره کنی اس ام اس ها رو .نقل قول:
موفق باشی.
نصب فونت فارسینقل قول:
این مورد رو تونستم انجام بدمنقل قول:
نصب فونت فارسی
برای نوشتن sms فارسی توی کیبورد مجازی باید چیکار کنم ؟ کیبوردی که برای این گوشی کار کنه ندارید ؟
من دفترچه ی راهنمای p990 رو لازم دارم کسی سراغ داره!!!
باید فایل feps.zip رو از تاپیک هـک UIQ بگیری و از حالت فشرده خارجش کنی. یه فولدر باید اکسترکت بشه با همین نام. اگه نشد و فایل های توش اکسترکت شد خودت یه فولدر با همین نام بساز و اونا رو بریز توش. بعد فولدر رو با کابل usb بریز تو مموری گوشی و بعد کپی کن تو c/resourceنقل قول:
برای کپی کردن تو c/resource باید حتما caps switch در حالت off باشه وگرنه نمیتونی کپی کنی
بعدش میری و از setting / device / text input / virtual keyboard گزینه setup رو انتخاب میکنی و farsi رو انتخاب میکنی.
تموم.
حالا موقع اس ام اس نوشتن یا ... اگه روی اون کیبورد مجازی کلیک کنی یه صفحه کیبورد فارسی و انگلیسی و اعداد داری.
اگه بازم به مشکل برخوردی بگو.
موفق باشی.
دفترچه راهنما رو باید از کسی که قبلا این گوشی رو داشته و هنوز نفروخته گیر بیاری.نقل قول:
احتمال کمی هم هست که بتونی از علائدین گیر بیاری.
دفتر چه رو میخوای چی کار؟ بگو میخوای چی کار کنی بچه ها راهنماییت میکنن.
سلام
یه برنامه می که باهاش دانلود کنم یعنی لینک بدم و اونو دانلود کنه همچین برنامه ای برای UIQ3 هست؟ برنامه ای مثل IDM برای ویندوز
همون لینک رو بدی به اپرا بروزر گوشی دانلود میکنه خوب....
من تا حالا خیلی با گوشیم دانلود کردم. مشکلی نداره خیلیم خوبه.
البته اپرا موبایل 9.5 یه چیز دیگست که متاسفانه روی این گوشی به علت کمبود رم بالا نمیاد.
تاحالا حجم بالا دانلود كردين؟
مثلا ٢٠٠ مگ؟
اين پي ٩٩٠ دم داغون شده ديگه ارزش نداره درستش كنم ولي واي-فاي ش سالم كه البته ال سي دي ش هم شكسته كه يه ال سي دي بخرم درست ميشه
آره. حجم بالا دانلود کردم. البته نه 200 مگ... حدودا 100 مگ بود. با وایرلس دانشگاه دانلود کردم. مشکلی هم نداشت.نقل قول:
P990 منم خدا بیامرزتش :دی تاچش کار نمیکنه... جاگ دایلش خرابه ... فلیپش خرابه ... رنگش رفته ... باطریش زود تموم میشه ... در کل رو به قبله است :27:
من یه p990i دارم وقتی از گوشیی بلوتوس میکنم میره تو صندوق اس ام اس می خوام مستقیم بره تو رم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من یه p990i دارم وقتی از گوشیی بلوتوس میکنم میره تو صندوق اس ام اس می خوام مستقیم بره تو رم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگر گوشیت رو قبلا ه ک کردی فقط اینک اخر رو رو گوشیت نصب کن در غیر این صورت کار های زیر رو انجام بده
اول بیا اینجا گوشیت رو ه ک اگه گوشیت ه ک شده باشه میتونی فلدر های sys , private رو البته داخلش رو ببینی اگه دیدی گوشیت ه ک شده برای دیدن این فلدر ها باید برنامه X-Plore رو نصب کنی که تو اینک پایین همچیز رو کامل توضیح داده
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788[/PHP]
بعد باید فایل installserver.exe رو تو درایور C کپی کنی برای این کار بیا اینجا
با این کار تمام برنامه ها رو میتونی راحت رو گوشیت نصب کنی
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2441789&postcount=648[/PHP]
اگر گوشیت رو قبلا ه ک کردی فقط این برنامه رو نصب کن
بعد از انجام مراحل فوق این برنامه رو نصب کن و گوشیت رو ریست کن تمامی فایل های دریافتی از بلوتوس تو مسیر D:\Inbox ذخیره میشه
[PHP]http://www.4shared.com/file/7Cb0x0qb/qobexlistener.html
[/PHP]
بازم اگه مشکلی بود در خدمتیم......
وحید نمیشه بدون طی این مراحل پیچیده درستش کرد میترسم یه چیزیشو خراب کنم
خیر نمیشه... حتما باید گوشی رو هـک کنی تا بشه...
اگه دقت کنی مشکلی پیش نمیاد...
درستش کردم مرسی. با دوربین جلوی p990 چه طور باید کار کرد؟
دوربین دوم برای مکالمه تصویری است.
فعلا به درد نمیخوره چون اپراتور دارای 3g تو ایران نیست.
اگه رو video call بزنی دوربین دوم فعال میشه میتونی خودتو ببینی :دی
خوب call video کجاست؟
میشه به gps p990 نصب کرد؟چه طوری؟
قیمت الان p990 چنده من یکی گرفتم اصل فرانسه دسته 2 80 تومن
چه طوری باید update servise ;vn?
کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟؟
شما تو منوی اصلی تو قسمت phone یه گزینه داری به همین نام. اونو انتخاب کن خودت میفهمی.نقل قول:
نه نمیشه. چون سخت افزارش رو نداره.نقل قول:
دسته دوم فقط هست. نو دیگه نیست. بستگی به ظاهر گوشی داره و اینکه چقدر سالمهنقل قول:
باید سی دی گوشی رو نصب کنی رو کامپیوتر و از اطلاعات گوشیت بک آپ بگیری... بعد فلش پلیر 8 به بالا هم داشته باشی... بعد فایل آپدیت سرویس رو از سایت سونی اریکسون دانلود کنی و نصب کنی. بعد اجراش میکنی.نقل قول:
خود برنامه بهت میگه چه مراحلی رو باید انجام بدی.
بازم سوالی بود در خدمتم....نقل قول:
وقتی میرم رو UP DATE SERVISE رور میده YOUR PHONE IS IN PHONE MODE چیکار کنم?
من یه نرم افزار تغییر صدا در حین مکالمه لازم دارم کسی سراغ داره ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من fepz.zip رو تو هیچ تاپیکی پیدا نکردم . میشه لینکشو خودت قرار بدی .:20:
بفرما :نقل قول:موفق باشی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2281419&postcount=40
خب باید فون مود باشه دیگه.نقل قول:
گوشی رو خاموش میکنی یا نه؟
دکمه C رو هم باید نگه داری.
اگه میتونی از صفحه عکس بگیر بزار ببینم مشکلت چیه.
موفق باشی.
با تشکر و سپاس فراوان :)
من یه نرم افزار تغییر صدا در حین مکالمه لازم دارم کسی سراغ داره ؟؟؟؟
من یه نرم افزار کنترل تلویزیون میخوام کسی سراغ داره ؟؟؟؟؟
بابا جواب بدین دیگه
اینجا مگه جای درخواسته؟نقل قول:
برین توی تاپیک مربوطه درخواست بدین چون اینجا موضوع تاپیک چیز دیگه اییه
به تو ربطی نداره شاید یکی دلش خواست جواب بده چرت ننویس
گوشی من قبلا در هنگام روشن شدن یه نوار لود داشت از وقتی فلش کردم دیگه نمییاد می خوام بیارمش چیکار کنم؟
نقل قول:نقل قول:لطفا ادب را رعایت کنید. اگر درخواست شما پاسخ داده نمیشود به این معنی است که کسی جواب سوال شما را نمیداند یا هنوز برنامه ای در این زمینه وجود ندارد.نقل قول:
یه بار آپدیت کن درست میشه.نقل قول:
سلام.
کسی تا حالا با p990برنامه نویسی پورت کرده .اگه میشه یکم راهنمایی میخوام.
سلام.
کسی تا حالا با p990برنامه نویسی پورت کرده .اگه میشه یکم راهنمایی میخوام.
میشه واضح تر توضیح بدی؟
برنامه نویسی پورت چیه؟
سلام
من یه P990 دارم که چند وقت پیش قاطی کرد. یعنی اسم Contact های Save شده رو وقتی تماس می گرفتن نشون نمی داد و فقط شماره شون رو نشون می داد انگار که همچین شماره ای توی Contact ها نیست.
خلاصه Reset ش کردیم و درست شد اما حالا هیچ برنامه ای روش نصی نمی شه!!!
برنامه که می خوام نصب کنم تا آخرش می ره یعنی Progress Bar تا 100% کامل میشه ولی یهو بعدش صفحه بسته میشه و پیغام Do you want to run program now نمایش داده نمیشه و برنامه هم توی لیست برنامه های نصب شده نمیاد!
چکارش کنم حالا؟
ممنون