Autopather به مجموعه آپدیتهای ویندوز میگن که تو یه برنامه جمع شده و هر چند وقت یه بار نسخه جدید میده. من تو DVD که خریدم توش بود و لینک دانلود رو هم تو پست بالا تورج عزیز زحمتشو کشیده. توصیه می کنم حتما نصبش کنید.نقل قول:
موفق باشید.
Printable View
Autopather به مجموعه آپدیتهای ویندوز میگن که تو یه برنامه جمع شده و هر چند وقت یه بار نسخه جدید میده. من تو DVD که خریدم توش بود و لینک دانلود رو هم تو پست بالا تورج عزیز زحمتشو کشیده. توصیه می کنم حتما نصبش کنید.نقل قول:
موفق باشید.
میشه یه کم کاملتر توضیح بدی....نقل قول:
اخه اینجایی که میگی اصلا چیزی به اسم ویستا نیست.....
نمیشه چیزی رو حذف کرد
دوست عزيز اين كارها را انجام دهيد و 100% مطمئن باشيد كه مشكل شما حل ميشه.نقل قول:
كارهاي زير را به ترتيب انجام دهيد:
1)با ويندوز XP وارد سيستم خود شويد.
2)DVD ويستا را داخل دي وي دي رام قرار دهيد ولي آنرا اجرا نكنيد و اگر حالت Autorun آن اجرا شد آنرا ببنديد.
3)از منوي Start به گزينه Run برويد و دستور زير را عينا در منوي Run تايپ كرده يا آنرا كپي پيست كنيد و دكمه Ok را بزنيد.توجه داشته باشيد كه X در اين مثال نام درايو دي وي دي رام شما ميباشد كه DVD ويستا را داخل آن قرار داده ايد:
X:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
به فاصله بين عبارات دقت فرماييد.
4)حال سيستم خود را يكبار Restart كنيد.مشاهده ميكنيد كه ديگر ويستا در منوي بوت شما وجود ندارد.حال با ويندوز XP به سيستم خود وارد شويد.
5)به راحتي پارتيشني كه ويستا را روي آن نصب كرده ايد فرمت كنيد تا اثري از ويستا باقي نماند.
6)اگر 2 فايل به نامهاي Boot.BAK & Bootsect.BAK را در ريشه درايو C خود كه XP روي آن نصب است مشاهده كرديد با خيال راحت آنها را Delete كنيد.
hamiltonعزيز كامل توضيح دادند.نقل قول:
من از دوتا os ویستا و xp استفاده می کنم. ولی ترتیب و اولویت پارتیشنها در این ویندوز ها متفاوت هست .مثلا درایو c در ویندوز ویستا بصورت درایو d در ویندوز xpنمایش داده میشه....
فکر می کنید علتش چی باشه؟
دوست عزيز براي همه همين جوري است وقتي توي ويستا هستيد درايو C درايوي است كه ويستا درآن نصب است ولينقل قول:
توي XP درايو C ويندوز XP هست و ويستا درايو D است.
سلام
هامیلتون عزیز
زحمت کشیدی عالی بود ممنون از پاسخ کاملت خیلی وقت بود که گیر بودم و جوابی نداشتم
همیلتون عزیز دستت درد نکنهنقل قول:
انجام دادم و نتیجه هم گرفتم
به چه برنامه ای میشه بوت ویستا رو ویرایش کرد؟
نقل قول:خواهش ميكنم.خوشحالم كه مشكل شما دوستان نيز حل شد.نقل قول:
موفق باشيد.