متاسفانه من خطم بیشتر از 2 مگ نمی کشهنقل قول:
و به نظرم در حال حاضر مبین نت بهتر باشه
از طرفی منطقه ما به TD ایرانسل تجهیز نشده
Printable View
متاسفانه من خطم بیشتر از 2 مگ نمی کشهنقل قول:
و به نظرم در حال حاضر مبین نت بهتر باشه
از طرفی منطقه ما به TD ایرانسل تجهیز نشده
من بعد از کلی سر و کله زدن باهاشون فهمیدم اصلن هدفشون فقط فروشه و کیفیت براشون اهمین نداره
چه تو بخش صدای مشتری چه تو سایت 195 براشون درخواست پر کنید نهایتش اینه زنگ میزنن و باهات چک میکنن و "دقیقن همون لحظه اینترنتت عالی میشه ولی بعد از یه روز دوباره همون آش و همون کاسه"
اگر هم خیلی اصرار کنی و بد و بیراه بگی میگن میخوای بفرستیم "لایه بالاتر" برای برگشت مودم(یک ماه زمان میبره حدودن)
حرف حسابشون هم اینه که ابتدای طرح هست و یه سری مشکلات داره، و وقتی هم بهشون میگی خب حداقل قیمتشو بیارین پائین میگن انتقال میدیم به بخش بازاریابی
خلاصه کلام این که تو یه دور باطل انقدر میچرخوننت که خودت از کرده خودت پشیمون میشی
جالبه من تو فرودگاه کشور خارجی سرعت و پینگی که داشتم از سرعت تو کشور خودمون و اینترنتی که خدا تومن بخاطرش ازمون پول میگیرن بهتر بود( تو فرودگاه به اون شلوغی پینگ با سرور داخلی اون کشور شد 9 ، اونوقت اگه من برم بغل دیتاسنتر مبین نت پینگ بگیرم بالای 30 میوفته)
واقعن لازمه شمال تا جنوب و شرق تاغرب رو گل بگیرن . با اینهمه ادعا و گاز و ... وضعمون اینه.
:n15:
الکی هم خودتون رو با تنظیمات مودم اذیت نکنین مشکل از خودشونه و اینکه دارن هی تنظیمات مودم رو میبندن. در اصل این ادمین که ما وارد میشیم سطح دوم دسترسی به مودمه و خیلی از دسترسی ها رو تو سطح بالاتر گذاشتن که یحتمل یوزر پسوردش یه چیز عجیب غریبهMob1NnEt@adminهمچین چیزایی(مثل مودم وایمکسش که بعد آپدیت خیلی چیزاشو میبندن)
من که مودمو انداختم یه طرف تا بعد دو سه ما ببینم بهترمیشه یا نه
کجا هستند اون دوستانی که اسکرین 20 مگابیت خارج از کشور تو اوج بار میزاشتن؟
لندن
1.67 مگابیت سرعت دانلود پینگ 166 ([جالبه همیشه آپلود تعطیل بود ولی الان دانلود تعطیله! سرور هامبورگ بیشتر از سرور خود مبین نت میگیرم اسکرین هم موجوده که تو یه لحظه بودند!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان بخاطر نوسان سرعت و افت سرعت تیکت زدم! باهام تماس گرفتن خود اپراتورش گفت واقعاً سرعت کمی دارید میگیرید تو هیچ سروری تو هیچ جای دنیا نباید سرعتتون زیر 4 مگابیت باشه! جوری شده خودش هم خجالت کشید دوست عزیزم صفحه پیش گفتند رسما باید بزارن 4 تا 8 مگابیت؟ نه داداش باید بزار 512 تا4 مگابیت:|
لینک کوالیتی 16 و سیگنال 95!
قیمت ها هر روز گرون تر از روز قبل و نوسان و کیفیت پایین تر از روز قبل و پهنای باند کم آوردن پشت سر هم!
دوستانی که اهل فیلم و سریال هستند فیلیمو حجمش برای مبین نت رایگانه واقعا گزینه ی خیلی خوبیه برای خوانواده هم آرشیو خیلی خوبی داره هم خیلی بروزه در دانلود هم یه جورایی صرفه جویی میشه
100 درصد رایگان شده یا نیم بها شده؟ تلوبیون که نیم بها شده که تست نکردم ولی خدا میدونه!نقل قول:
آی سیما هم مثل اینکه کامل رایگان شده
یعنی میشه رایگان دانلود کرد از فیلمو یا فقط تماشای فیلم؟ میخوام با ترافیک رایگان گالری آفلاین بگیریم
والا من فکر میکنم بیشتر از اینکه به پهنای باند مربوط باشه به تعداد کم دکلا برای هر منطقست . اینا نسبت به چند ماه پیش چندین برابر یوسر جذب کردن ولی احتمالا به تعداد انگشتهای دست هم دکل اضافه نکردن ! من یک زمانی سرور تهران رو همیشه 30 مگ پر میکردم حتی اگر سرور خارحی کمتر بود ولی الان همیشه با هم برابرن و سرور تهران به 8 مگ هم میرسه ! یعنی گلوگاه اصلی از خود تهران شروع میشه و دلیل اصلیشم کار کردن تمام وقت دکل در ظرفیت مکس هست که اصلا جواب نمیده ! اینا اگر 20 برابر هم پهنای باند بخرن هیچ فایده ای نداره تا زمانی که تعداد دکلا رو بیشتر نکن !نقل قول:
با خیال راحت هم دانلود کنید هم ببینید 100% رایگانه همین الان دانلود کردم 1 مگ از حجمم کم نشد! خودش هم نوشته نامحدود و رایگاننقل قول:
آی سیما رو که باید دستگاه بخرید واقعا فیلیمو حرف نداره تا 5 روز دیگه هم تخفیف داره
این سروری که شما تست کردید و عجب سرعتی هم دارهنقل قول:
دوست عزیز سرعت تغییر خاصی نکرده. ولی منطقه به منطقه متفاوت هست
همین که از 94 % ایران سریعتر هست نشون دهنده اینه که حداقل سرعتش خوبه
قیمت همین بسته جدید هم که تازه گرون شده از همون 94% اینترنت ها بهتر هست.
اگر جایگزین بهتری میشناسید معرفی کنید تا همه استفاده کنیم
این هم سرور داخلی
جایگزین بهتر؟ اگه قراره سر همین جایگزین بهتر نداشتن سرعت رو به مرور و پینگ هامبورگ رو از 110 به 170 برسونن و سرور داخل خودشون با تستم بیشتر از 7 م نده! بله جایگزینی نداره هیچ بلکه تکهنقل قول:
اطمینان داشته باشید یوزرشون بره بالا دانلود شبانه رو یا میکنن 2 مگابیت! یا میکنن 3 تا 7
همین که مقرون بهص رفه ترین بسته رو برداشتن یعنی اینکه حالاحالها باهاتون کار داریم پاییز گرون تر از تابستون و زمستان گرون تر از پاییز
یه سوال مبتدیانه پینگ هر چه پایین تر باشه بهتره ؟
بعد این اسکرین شات ها رو شما از چه سایتی میگیرید و چه جوری تنظیمش میکنید که از کدوم سرور استفاده کنه ؟