دقیقا همینطوره خیلی از شرکتا تازه رفتن اونجا مثل صبانت و شاتل و .......نقل قول:
مشهد هم همینطور افتضاحترین سرویس دهنده همین شاتله متاسفانه.....نقل قول:
ولی تهرانو می دونم که از شاتل بهتر فراوانه و الان شاتل مفت نمی ارزه!
Printable View
دقیقا همینطوره خیلی از شرکتا تازه رفتن اونجا مثل صبانت و شاتل و .......نقل قول:
مشهد هم همینطور افتضاحترین سرویس دهنده همین شاتله متاسفانه.....نقل قول:
ولی تهرانو می دونم که از شاتل بهتر فراوانه و الان شاتل مفت نمی ارزه!
سلام دوستان فقط می خوام از سرورهای داخل دانلود کنم بهترین سرویسی که می تونم از شاتل بگیرم که بیشترین حجم رو بهم بده و ارزونم باشه چیه؟
قدیم پینگ شاتل فاجعه بود. بعد از این سرویس گیم بهتر شد...نقل قول:
حرف من خیلی روشنه. اگه شاتل بد هست چرا شما 1-2 سال هست شاتل داری؟:n02::n02: عوضش کن اگه بده دیگه...اگر 1-2 ماه بود که از بد بودن سرویس های شاتل حرف میزدی میگفتیم بنده خدا
آخه خیلی حرفت خنده داره...از شاتل بد میگی و تعریف مخابرات تهران را میکنی...ISP ای که به معنای وافعی آشغال بود(خودم تجربه کار کردن با 2 مگابیت نامحدود و محدودش را داشتم)
دفاع کردن از شرکتی که نتونه یک سرویس 2 مگابیتی رو به درستی manage کنه خیلی خنده دار هست...شما میتونی سرویس های 10 مگابیتی مخابرات رو تهیه کنی برای سرعت های بالا
اگه هم فکر می کنی شبانه شاتل گران هست. نگیر ازش داداش:n01:
شما از یک طرف میگی شاتل آشغاله به درد نخوره برای همین شرکت دیگه ای گرفتم...از اونور 2 ساله مشتری شاتل هستی تازه الان هم می خوای 6 ماهه شارژ کنی:n02:این غیر از رفتار دوگانه شما هست؟لطفاً سعی کن با صداقت بیشتری عمل کنی
من هم اگه روزی خطمو از رانژه شرکت شاتل خارج کردم و بعد اومدم بدون دلیل از شاتل تعریف کردم(و قصد برگشت هم نداشتم) به شما حق می دم فکر کنی کارمند شاتلمنقل قول:
ولی شما نزدیک به 2 سااااال هست داری از شرکت شاتل بد میگی و هنوز مشتریش هستی(از اون جالبتر که از مخابرات تهران راضی هستی!!!!اگه از پارس آنلاین یا صبا یا داتک یا... راضی بودی شاید من باورت می کردم).بنده که این شرایط را می بینم یکی از گزاره های زیر رو مصداق شما می دونم:
1.یا به دلیل کینه ای که دلیلش رو من نمی دونم مغرضانه در مورد شاتل صحبت می کنی
2.یا تعادل تصمیم گیری نداری
3.یا از یک شرکت دیگه پول میگیری و منفعت مالی داره برات
با شناختی که از شما دارم مورد 2 بعید هست باشه پس گزینه 1 یا 3 را صحیح می دونم.شما به من بگو کدوم گزینه درسته...اگه گزینه دیگه ای هم هست لطف کن بگو
غیر از شما چند نفر دیگه هم هستند البته:n01:
در مورد من هم، تقریباً یک سوم پست هام در این تاپیک انتقاد از وضعیت شاتل بوده(به خصوص30-40 روز که سرویسم با اختلال مواجه بود و تا مرز تخلیه هم باهاشون رفتم ولی فهمیدند مشکل از خودشون بوده و نصف هزینه یک ماه رو برگردوندند)
تقریباً بیشتر مواقع کخ در این تاپیک کسی مشاوره خواسته و من پاسخگو بودم، هم محاسن و هم معایب شاتل را گفتم.پس مثل شما فقط بدگویی یا فقط تعریف نبوده که بگیم کارمند شاتل بودم.
ما بعضی وقتا ها فراموش می کنیم در چه کشوری زندگی می کنیم.مطمئنا کیفیت شاتل در مقابل ISP های خارجی هیچ هست ولی ما باید شاتل را با ISP های داخلی مقایسه کنیم.
شما وضعیت درآمد، سطح رفاه، دانشگاه های کشور مارو با خارجی ها مقایسه کن.بعد انتظار داشته باش ISP هامون هم در حد خارجی ها باشه.
فراموش نکنید که ما یک کشور جهان سوم هستیم که تقریبا نصف مسئولان حکومتی ما مخالف اینترنت هستند(باز هم جای شکرش باقی هست که دولت جدید نسبت به اینترنت دیدگاه روشنتری داره)
برای همین شبانه رایگانی که شما میگی، پارس آنلاین اومد کلاً این طرح رو برداشت...ایرانسل 2 برابر کرد قیمتشو و...بدون اینکه کسی بهشون گیر بده. بعد این حق هست که شما بگی چرا شاتل تخفیف سرویس شبانه اش رو برای دوره جدید کم کرده؟! :n02: تو مملکت ما که هیچ، توی خارج هم هیچ حرفی نمیشه زد
من یه سوال ساده از شما پرسیدم شما یه جواب سخت به من میدی :n02:نقل قول:
آیا شاتل سرویس 2مگ نامحدود داره اصولاً؟! :n13:
بعد میریم سر بحث کیفیت من میگم در لحظه پینگ میگیرم (8.8.8.8) همین الان پینگ شاتل چیزی حدود 273 هست مخابرات هم برای شما میگیرم زیر 150 هست بعد مشخص میشه کی راست میگه کی دروغ دیگه نیاز به بحث نیست :n02:
من میگم شما یه سر به شبکه های اجتماعی رسمی شاتل بزن ببین ملت چقدر دارن انتقاد می کنن دیگه اونها که من نیست شما خیلی علاقه داری بپیچونی بحث رو :n02:
در رابطه با شبانه هم در ایرانسل میشه با 10تومن در1 هفته 99گیگ دانلود داشت علاقه داشتی به سرعتش هم در تاپیک مربوط تستهای سرعت دوستان قرار دادند شاتل اگر نتونه تا 1-2سال آینده LTE FIX ارایه بده عملا از رقابت کنار گذاشته میشه
تعدادی از مشکلات مردم با شاتل: :n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا درسته؛ دیگه دوره ی شاتل مزخرف تموم شده...نقل قول:
سلام. یکی از عزیزانی که شاتل سرویس گیمینگ فعال کرده لطف کنه
از آی پی های زیر پینگ و تریس بگیره مسیرش رو بگه:
185.40.64.66
108.61.122.117
91.121.171.160
94.250.218.39
من با شاتل یکی از اقوام تست کردم که سرویس گیم فعال نکرده بود از قرار زیر در اومد
1. 161ms مسیر آلمان
2. 186ms مسیر فرانسه
3. 270ms مسیر عمان
4. 166ms مسیر فرانسه
یا اگر حسش نیست دونه دونه بزنید به طور کلی بگید الان اوضاع پینگ اروپایی شاتل و مسیرش چطوره؟ معمولا مسیر همین فرانسه و آلمانه؟ (در کل پیشنهاد میشه از صبانت که مسیرش کاملا عمانه و خوب نیست , کوچ بشه به شاتل برای بازی آنلاین یا نه؟)
آیپی 1) مسیر ایتالیا ، پینگ 115msنقل قول:
آیپی 2)مسیر آذربایجان ، پینگ 162ms
آیپی 3)مسیر آذربایجان ، پینگ 166ms
آیپی 4)مسیر ایتالیا ، پینگ 111ms
شک نکن شاتل بهترینه
دمت گرم روزبه, ممنون. اگه مسیر آذربایجان باشه که خیلی عالیه. فقط نمیدونم شهر ما هم رو این مسیرها میندازن یا فقط منطقه شما کیفیتش اینقدر خوبه.
پس یعنی اگه بگیرم و سرویس گیم رو فعال کنم مسیر رو از فرانسه و عمان میوفته رو آذربایجان؟
برای بقیه هم که گیمینگ دارند مسیرهای همینها هست که برای روزبه اومده؟
خواهش می کنم :n16:البته من تا حالا تو شاتل مسیر عمان ندیدم،شاتل دو سه تا مسیر واسه من داره با خاموش روشن کردن مودم روی یکی میوفته ، مسیر ایتالیا و آذربایجان و یک کشور اروپایی دیگه که پینگ مسیر آذربایجان از همه بهتره ، شک نکن تو شهر شما هم پینگ شاتل هر چی باشه از صبانت بهتره.نقل قول: