یه سری به این لینک بزنین کانفیگش فرق داره cpu 4770 , هارد 1 ترا ssd و قیمت هم 1000 دلار
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/asus-n550
لینک cpu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری به این لینک بزنین کانفیگش فرق داره cpu 4770 , هارد 1 ترا ssd و قیمت هم 1000 دلار
windows.microsoft.com/en-us/windows-8/asus-n550
لینک cpu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا اگر کسی اطلاع داره جواب بده ب سوالاتم!
1.بنظرتون تا 1 ماه دیگه نهایتا عاقلانست صبر نیم و بعد خرید کنیم؟یا تفاوت آنچنانی نخواهد کرد؟
2. بین هیبریدی های yoga pro2 و xps 11 و ... هیچکدوم بدرد کار کردن با نرم افزار های اتوکد و 3dmax میخورن؟! چون سری پردازندشون u هست و 2هسته فیزیکی دارن!!یه کمکی چیزی کنید لطفا
بنظرتون بهتره هیبریدی رو انتخاب کنم واسه اون کارا یا مک 13 اینچی جدید با گراف iris و پردازنده i5 از سری M ک همون 4 هسته فیزیکی داره؟! قیمتم تا 4 تومن این حدودا نهایتا!واسه حدود 1ماه دیگه!
لطفا پاسخ بدید:n12:
شما هنوز هم خرید نکردی برادر عزیز من؟ دیگه اینقدرها هم سختگیر نباش.
اگه تهرانی یه سر برو پاساژ پایتخت طبقه سوم . یه نگاه از نزدیک به سونی وایو pro بنداز که از حدود 4 تومن هست تا 5.5 میلیون. با بهترین کیفیت ممکن و وزن 1 کیلوئی و صفحه تصویر تاچ اسکرین و فوق العاده با کیفیت بالا. جواب کارهای شما رو پردازنده های سری u در حد قابل قبول هم میدند. پردازنده های 4 سال پیش هم مثل بنز جواب میدند چه برسه به اینها. مک مورد اشاره شما هم خیلی خوب هستش و گزینه مطلوبیه.
ممنون از توجهت دادا!ولی همون موقع هم گفتم فروشنده آشنا بود و بهم گفت صبر کن قیمت میاد پاین و قیمت هم از اون موقع تا حالا حدود 500 اومده پاینتر روی همین مکبوک ایر ها!!!! بعد هرچی فکر میکنم میبینم 3dmax بر روی پردازنده های 2هسته ای سری u خوب جواب نمیدن و آخرو آقبتی نیستن! فعلا منتظریم ببینیم تکلیف این macboock 13 جدید چی میشه با پردازندهد سری M و چهار هسته فیزیکی.قیمت هاشون بنظرتون پاینترم میاد؟!نخریم یوهو بکشه پایین!!
سلام
دوستان اگه میشه یه لپ تاپ که برای فیلم دیدن عالی باشه معرفی کنید تو رنج قیمت 3 میلیون
صفحه نمایشش هم حتما Full HD باشه
این N550 باز هم توی Alldigital بالا رفت !!!!!!!!!
سایر لپ تاپ ها توی Digikala حدود 50 تومن کشیدن پایین .
اوباما هم گفته سخت ترین تحریم ها علیه ایران هم چنان باقی خواهد ماند .....
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
دوستان خبر تازه ای منتشر نشده؟؟
قیمتا پایین میاد یا بالا میره؟؟
دوست من توی این مملکت قیمت رو نمیشه پیش بینی کردهنقل قول:
ضمنا قیمتا سریع بالا میرن اما خیلی اروم پایین میان
الا y510 توی بازار 3 میلیون هست و n550 هم 3600 تا 3900 بستگی به کافیگ موجود هست
این y410p نمیاد ایران؟
هر مدل جدیدی که بیاد 1 سال طول می کشه تا توی ایران هم بیاد.مثل همین y410p .نقل قول:
فکر نکنم امبدی به پایین اومدن قیمت ها باشه . صبر کنیم نمایش گاهها تموم شن مدل ها جدید بیان .
دوستان هم n550 و هم y510p تو بازار موجوده ولی قیمتها نا امید کننده هست . کانفیگ لمسی n550 تقریبا 4 تومنه . به نظرتون امکان داره قیمتا پایین بیاد مثلا زیر 3.500 ؟