عزیزم بلندگوی گوشیت خراب شدهنقل قول:
Printable View
عزیزم بلندگوی گوشیت خراب شدهنقل قول:
یکی لینکه قفل گذاری روی کا750 رو بذاره
لطفا" فوری
اگه هست منم میخوام.نقل قول:
ممنون
اینجا مدیر بی مدیر
خیلی بی نظم ه این پیسی ورلد
تو یه تالار 20 تا مدیر داره
اینجا یکی نیست بگه مردی یا زنده
درش رو گل بگیرید بره
سلام خدمت همه ی عزیزان
من برنامه ی رساله ی احکام مراجع معظم تقلید را دریافت کردم ولی پس از نصب روی گوشی(کا750) و در هنگام اجرا این پیام را میدهد: ((این کاربرد فضای زیادی از حافظه را اشغال میکند)) حال آنکه این برنامه را با موفقیت روی z550 و نوکیا6630 آزمایش کردم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
آیا این مسئله با بروز کردن گوشی(update) حل میشود؟
سلام به اساتید و دوستان گل گلاب .یه مشکل واسه گوشیم پیش اومده نمی دونم باید چیکارش کنم:
چند روز پیش داشتم چند تا برنامه نصب می کردم ،وارد یکی از برنامه ها که شدم همه چیز تک رنگ شد و فقط نوشته ها معلوم بود ،اول فکر کردم محیط برنامه این شکلیه اما وقتی وارد قسمت more برنامه شدم دیدم پشت زمینه ی اونم این شکلیه (در حالت عادی با هر تم تغییر می کنه) ،از برنامه خارج شدم و به صفحه ی اصلی رفتم دیدم اونجا هم اون شکلی شده و فقط چیز هایی مثل menu , Call , Operator و باتری و آنتن دیده میشن و والپیپر و نوار پایین دیده نمی شدن، و وقتی بالا و پایین کردم دیدم شورتکات ها هم از بین رفتن وقتی وارد دکمه ی شورتکات هم شدم دیدم اونجا هم همه ی شورتکات ها پاک شدن، بعد از یه کم دستکاری با گوشی فقط اون تکرنگی درست شد.وقتی یه reset setting کردم همه چیز به حالت اول برگشت اما بعد از یکم کار با برنامه ها دو باره اونجوری شد .حالا نمی دونم باید چکار کنم ،همچنین نمیتونم گوشی بدون برنامه دست بگیرم(یه جورایی بهشون وابستم) .
در ضمن باید بگم من حدود صد تا برنامه دارم و همچنین فایل های سیستمیم هم دست کاری کردم البته آخرین بار حدود 3 هفته پیش که هیچ مشکلی برای گوشیم پیش نیومده بود.لطفا کمکم کنید ،نمی خواهم کل برنامه هام رو از دست بدم.راستی با مستر رسیت برنامه ها هم پاک میشه؟(ببخشید که مجبور شدید این طومار رو بخونید:31:)
پیشاپیش ممنون.
بله 100% چون مموريت سنگينه:8:نقل قول:
بلندگويش خراب شده همه سوني ها اين مشكل راداره:5:نقل قول:
بچه ها از قديم گفتن سوني اريكسون نخريد:8: (بدليل مشكلات)
اولین باره که چنین چیزی رو میشنوم.فعلا که گوشیت سالمه ولی اگه دوباره اینجوری شد یکبار درایور صفحه نمایش رو عوض کن(شایدم اصلا ربطی به این نداشته باشه ولی تیری هست در تاریکی) با Reset Settings باید شورتکاتها برگردند. با مستر ریست هم برنامه ها و مخاطبین و ... هم پاک میشن. اگر خواستی اینکار رو کنی قبلش بک آپ بگیر.نقل قول: